Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Phil Spencer, Rare'ın Yeni Oyununu Onayladı!


     Microsoft tarafından büyük bir görkemle alınan ancak sonrasında paslanmaya yüz tutan Rare, sonunda geri dönecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan Battletoads haberinden sonra, Phil Spencer firmanın yeni oyununu onayladı.
 
     Attığı tweet'te stüdyoya gittiğini ve geliştirilen yeni oyunu oynadığını belirten Spencer, gerçek bir Rare oyununun geldiğini söylüyor. Bu haber en çok Rare'ı özleyenlerin içini rahatlatacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect rare new game
Halo Channel, İndirmeye Sunuldu Just Cause 3'ten İlk Detaylar!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-8FB5351A6

12.11.2014 19:01:02

0
bu sefer olacak gibi

BSC Misafiri

12.11.2014 16:26:17

0
Viva Pinata'nın yeni oyunu olsun çok şey mi istiyorum :D

F355 Challenge

12.11.2014 12:06:11

0
Çok güzel haber, inşallah Rare Kinect oyunları yapmaktan yeteneğini kaybetmemiştir.

BSC Misafiri

12.11.2014 11:07:59

+1
Rare firmasına ait Nintendo 64'te 2 adet Banjo serisi ve Conker Bad Fur Day olmak üzere birbirinden kaliteli 3 oyun oynadım. Microsoft firmayı satın aldıktan sonra küfürleri kaldırıp Conker'ı Xbox'a tekrar uyarlamısına rağmen devam oyunu olmadığı için beklenen etkiyi pek çok hayranda uyandırmadı. Xbox 360'a Banjo serisinin devam oyunu duyurulunca çok umutlanmıştım fakat o da Nintendo 64'teki iki müthiş oyunun kalitesine bırakın ulaşmayı ne oynanış ne karakterin hareketleri ve bölümler bazında neredeyse alakasız bir vasat yapımla hayranların karşısına çıkınca hiç ilgi görmedi. Rare Microsoft'a geçince resmen ruhunu yitirdi, bu yeni duyurulacak oyun Conker'ın devamıyla ve aynı kalite çıtasında olursa benim için Xbox One aldıracak ilk oyun sırasına yükselir, aksi olur ve Banjo'nun son oyunundaki gibi olursa Rare firması büyük ihtimal kapanır. Nasıl olsa Microsoft satın aldığı firmaları kapatmaya(bkz. Nokia) veya oyun satmayınca PC platformuna çıkarmaya alışkın bir firma o yüzden herşey beklerim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız