Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Peter Moore EA'den Ayrılıp Liverpool CEO'su Oluyor

 
   Electronic Arts CCO'su (Baş Rekabet Görevlisi) Peter Moore, Electronic Arts ve oyun sektöründen ayrılıp favori futbol kulübünün CEO'su (Baş Yönetici) oluyor. 
 
   Liverpool futbol kulübü resmi websitesi üzerinden yaptığı açıklama ile Peter Moore'un haziran ayında Liverpool CEO'su olacağını ve direkt olarak kulüp sahiplerine rapor vereceğini duyurdu. O da Fenway Sports Group.
 
"61 yaşındaki Peter Moore şu anda ABD'de merkezli Electronic Arts CCO'sudur ve bu yaz kulübe katılmak için Liverpool'a taşınacak. Peter Moore EA'da yaklaşık 10 yılını CCO ve EA SPORTS'un başkanlığı da dahil olmak üzere bir takım liderlik pozisyonlarında geçirdi." 
 
   İngiltere/Liverpool doğumlu Peter Moore üniversiteden sonra spor giyim markası olan Reebok bünyesinde bir süre çalışmıştı ve ardından Bernie Stolar sayesinde SEGA'ya geçmişti. SEGA'dan ayrılmadan önce SEGA Amerika başkanı ve COO'su olan Peter Moore daha sonra Microsoft'a geçip orada da 4 yıl boyunca çalıştı.
 
   2007 - 2017 yılları arasında Electronic Arts'ta görev alan Peter Moore bu yaz ise Liverpool CEO'su olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Middle-earth: Shadow of War PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı Mart 2017 PS Plus Oyunları Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.2.2017 20:55:43

+1
Liverpool a oyunda özel ilginin olmasını şimdi daha iyi anlıyorum.

Dark Poison

28.2.2017 11:34:20

0
Hiç sevmediğim birisi çok sevdiğim Liverpool'a gelmiş.Umarım sonuçları felaket olmaz.Zamanında x360 doğru dürüst test edilmeden RRoD ile çıkmış ve Ms bundan milyarlarca dolar zarar etmişti.O dönemde Xbox'ın başında bu vardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız