Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Peter Molyneux Yeni Dungeon Keeper'ı Beğenmedi

Dungeon Keeper serisinin yaratıcısı Peter Molyneux

     Mobil telefonlar için çıkan Dungeon Keeper oyunu, özellikle tek bir taşın kazılması için bile bir gün süre verdiğinden dolayı, bir çok eleştiriye maruz kalmıştı. Şimdiye kadar oyuncuların eleştiri oklarına hedef olan oyun için, orjinal serinin yaratıcısı da iyi şeyler söylemedi.
 
     Dungeon Keeper'ın yaratıcısı, Lionhead Stuidos'un kurucularından biri ve şu anda 22 Cans firmasının başında bulunan Peter Molyneux, oyunu denemiş ve memnun kalmamış gözüküyor.  Molyneux "Bu çok saçma. Sadece kendime bir zindan yapmak istiyorum. Saatimin alarmını sadece bir blok taşı kırabilmek için kurmak istemiyorum." diyor. "Bence, tanıdık oyuncuları kendine çekecek fakat yeni oyuncuların da anlayabileceği kadar iyi bir oyun yapabilmek için gerekli olan dengeyi oturtamamışlar."
 
     EA firmasının, oyun için kötü yorumları engellemek amacıyla yaptığı minik numarayı geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Ne yazık ki bu numara, oyunun yaratıcısı tarafından gelen "saçmalık" içerikli yorumu engellemeye yaramıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak BBC Dungeon Keeper EA mobil mythic rating google play peter molyneux
World of Speed, PC'ye Özel Olarak Duyuruldu Assassin's Creed IV'ün Satışları 10 Milyonu Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

13.2.2014 01:05:18

0
çok guzel demiş vaz geçsinler artık şu tarz oyun yapısından

musAKka

10.2.2014 21:30:54

0
Oyun bir ara bedava olunca heyecanla iPad'e indirdim ancak bir Dungeon Keeper fanatiği olarak yarım saat dayanabildim. Son derece rezil bir yapım olmuş, mobil cihazların "şimdi bekle... beklemek istemiyorsan da şu kadar para öde." hastalığına yakalanmış. Halbuki mesela 2. oyunu olduğu gibi mobil platforma taşısalar harika olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız