Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona Q: Shadow of the Labyrinth Duyuruldu


    Atlus, Persona 5'i Playstation 3 için duyururken Nintendo 3DS sahiplerini de unutmadı. Serinin bir yan oyunu olan Persona Q: Shadow of the Labyrinth 3DS'e özel olarak duyuruldu. Oyun Japonya'da 5 Haziran 2014'te piyasaya çıkacak. Muhtemelen Batı sürümünü biraz daha fazla beklememiz gerekecek.
 
     Persona Q: Shadow of the Labyrinth, Persona 3 ve Persona 4'teki karakterleri bir araya getiriyor. Oyunda daha önce seride gördüğümüz çok sayıda karaktere yeniden merhaba diyoruz. Oyunun hikayesi ise kısaca şöyle.

     Yasogami High School kültür festivali sırasında okulda bir saat kulesi belirir ve Persona 4'teki karakterlerimiz bu kuleden gelen çan sesini duyarlar. Aynı zamanda bu çan sesi Persona 3'ün dünyasında da yankılanır ve o sırada Tartarus ile savaşan karakterlerimiz Persona 4'ün dünyasına Yasogami High School'a transfer olurlar ve burada sıkışıp kalırlar. Karakterlerimizin kendi dünyalarına dönmesi için tek çareleri Zen ve Rei adlı yeni karakterlerin belleklerini geri getirmeleridir.

     Etrian Odyssey benzeri dövüş sistemine sahip olacak oyunda (iki oyunun yönetmeni aynı) seçimlerimize göre diyalogların da büyük farklılıklar göstereceği söyleniyor. Aşağıda oyunun ilk videosunu bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Persona Persona Q Atlus JRPG 3DS Nintendo
Dead Premonition'ın Devam Oyunu Yolda Apple, Kinect'in Yapımcısını Satın Aldı

teddybear01

25.11.2013 15:31:35

0
3DS sahiplerine şimdiden hayırlı olsun. Ayrıca, artık benim de almam lazım 3DS .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Persona Q: Shadow of the Labyrinth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız