Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Persona 5 ve Yakuza 0 Nintendo Switch'e Gelmeyecek

 
   Atlus ve Sega, Nintendo Switch'in partner listesinde bulunuyor ancak Persona 5 ile Yakuza 0, Nintendo'nun melez yapıdaki konsoluna gelmeyecek.
 
   Atlus'un halka ilişkiler yöneticisi John Hardin, ortaya çıkan bazı söylentilere cevap olarak twitter üzerinden Persona 5'in sadece PlayStation 4 ve PlayStation 3'e, Yakuza 0'nun ise sadece PlayStation 4'e geleceğini belirtti. Ek olarak Switch ve PC için gelmeyecek diye de ekledi.
 
 
  Bu iki oyunun çıkış tarihlerini hatırlayacak olursak; Persona 5, 4 Nisan 2017 tarihinde Kuzey Amerika ile Avrupa'da, Yakuza 0 ise 24 Ocak 2017 tarihinde Kuzey Amerika ile Avrupa'da çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Forza Horizon 3'ün Yeni Araç Paketi Çıkış Yaptı Mass Effect Andromeda Steam Üzerinden Ulaşılabilir Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.1.2017 01:38:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: TheStarBox Bana sorar saniz ben exclusive oyunlara karsiyim.Bunlar oyun endustrisini fakirlestiren seyler. Konsol ureticileri ile kisir anlasmalardan dolayi hem gelistirici firma oyunun potansiyelini kisitliyor hemde oyunun genis kitlelere yayilmasina engel oluyor. Diyeceksiniz ki ozaman konsollarin birbirinden ne farki kalir.Bence hicbor fark olmamasi oyuncularin yararina olur.Bu tarz kisir tartismalarinda onune gecipmis olur.
Aslında bende senin gibi düşünüyorum. Mesela şu an 3 konsol firması var ve bir şekilde anlaşıp konsolun AR-GE ve geliştirme maliyetini üçe bölerek insanları birden fazla konsol satın alma zahmetinden kurtararak tek bir konsol platformu ile üstesinden gelebilirler. Her firma 1. parti oyunlarının gelirini kendine alıp 3. parti oyun satışlarının gelirlerini paylaşabilirler. Yine her geliştirici konsola kendi kumanda vb donanımları üreterek daha kaliteli tatlı bir rekabet elde edebilirler. Böylelikle milyarlarca doları aşan pazarlama ve reklam harcamalarına da hiç gerek olmadığı gibi oyunların farklı platformlarda kılı kırk yaran kıyaslamalarına da gerek olmaz. Eğlence amaçlı oyun dünyasında birbirine hakaretlere varan seviyesiz yorumlarda asgariye indirgenmiş olur ve oyunların eğlencesini konuşma imkanı bulabiliriz. İmkansız bir hayal olmasına rağmen temennim bu...

Adol125

4.1.2017 19:33:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Persona serisi gerçekten çok kaliteli bir oyun olduğu gibi aynı Dragon Quest gibi Japonya dışında pek kıymeti bilinmemektedir. Son yıllarda özellikle FPS'lerin çok popüler olması daha önce hiç FPS oyun geliştirmeyen Blizzard'ı bile bu yöne atılım yapmaya yittiğini düşünürsek strateji gibi pek çok oyun serisinin artık ölmeye yüz tuttuğunu görebiliriz.
Exclusive diye tuttururlarsa kıymeti bilinmez tabi oyunu oynayamıyoruz ki kıymetini bilelim.
indir pcsx2 emuyu sonra oyna persona 3 fes ve 4 ü nasıl bi oyunmuş görürsün.

BSC Misafiri

4.1.2017 17:49:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Persona serisi gerçekten çok kaliteli bir oyun olduğu gibi aynı Dragon Quest gibi Japonya dışında pek kıymeti bilinmemektedir. Son yıllarda özellikle FPS'lerin çok popüler olması daha önce hiç FPS oyun geliştirmeyen Blizzard'ı bile bu yöne atılım yapmaya yittiğini düşünürsek strateji gibi pek çok oyun serisinin artık ölmeye yüz tuttuğunu görebiliriz.
Exclusive diye tuttururlarsa kıymeti bilinmez tabi oyunu oynayamıyoruz ki kıymetini bilelim.

TheStarBox

4.1.2017 14:31:43

0
Bana sorar saniz ben exclusive oyunlara karsiyim.Bunlar oyun endustrisini fakirlestiren seyler. Konsol ureticileri ile kisir anlasmalardan dolayi hem gelistirici firma oyunun potansiyelini kisitliyor hemde oyunun genis kitlelere yayilmasina engel oluyor. Diyeceksiniz ki ozaman konsollarin birbirinden ne farki kalir.Bence hicbor fark olmamasi oyuncularin yararina olur.Bu tarz kisir tartismalarinda onune gecipmis olur.

BSC Misafiri

4.1.2017 14:22:49

0
Persona serisi gerçekten çok kaliteli bir oyun olduğu gibi aynı Dragon Quest gibi Japonya dışında pek kıymeti bilinmemektedir. Son yıllarda özellikle FPS'lerin çok popüler olması daha önce hiç FPS oyun geliştirmeyen Blizzard'ı bile bu yöne atılım yapmaya yittiğini düşünürsek strateji gibi pek çok oyun serisinin artık ölmeye yüz tuttuğunu görebiliriz.

Kevin Garnett

4.1.2017 13:39:47

0
Akşam gelip "Daha kendi ülkelerinden destek alamıyorlar." falan diyecekler. At fava bekle

BSC Misafiri

4.1.2017 12:39:14

0
Persona Shadow of the Labyrinth Nintendo 3DS'e özeldir ve tek çıkan persona Nintendo ya bu, bu persona 5i wii u ya bile port edebilirlerdi ama yapmadılar, bence bu seri ile Sony arasında belli bir anlaşma var, o anlaşma olmazsa çıkabilirdi bu iki oyunda :((

BSC Misafiri

4.1.2017 11:10:15

0
Persona serisi zaten sony kısmına özel olmuştur hep.Lakinn shin megami tensei ,devil survivor gibi diğer seriler gelebilir .

İdrak İstimlak

4.1.2017 08:59:01

+1
Persona 5 bence sureli exc dir, belli bir zaman sonra diger platformlara da gelecektir.

OnrGrTR

4.1.2017 08:16:14

+1
şu yakuza abimizi niyeyse Türk e benzetiyorum japondan çok
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız