Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Perfect World'un Arc Platformu Türkçe Olarak Yayında


   Perfect World, ücretsiz (free-to-play) oyunlarını Türkiye’deki oyuncu topluluğuna en sağlıklı şekilde ulaştırabilmek için önemli bir adım attı. Perfect World Europe, ücretsiz online oyunlara kolay erişim için tasarladığı Arc platformunun tamamen Türkçe yayına geçtiğini duyurdu.

   Perfect World’ün Arc için sıkı planları var. Ünlü oyun firması, Arc ile birlikte, sürekli gelişen oyun kataloğuna ve bu oyunların tüm özelliklerine sınırsız erişim sağlıyor. Firma, Arc’ın oyun tutkunları için ücretsiz çevrimiçi oyunlara kolaylıkla ulaşabilecekleri bir numaralı adres olması için çalışıyor. Oyuncular tek seferde global oturum açma özelliği sayesinde, her oyun için ayrıca oturum açma zahmetinden kurtuluyorlar ve Arc’taki tüm oyun içeriğine tek işlemle ulaşıyorlar.

   Platformun önemli özelliklerinden biri de iletişim kanalı olarak kullanılması. Oyunlarla ilgili önemli güncellemeler, haberler ve kampanyalar doğrudan oyuncuların Arc posta kutusuna düşüyor. Ek olarak, oyunculara oyun oynarken bile internette dolaşma, forumlara yazma, oyunlarla ilgili son haberleri okuma ve arkadaşlarıyla sohbet etme imkanı sağlanıyor.

    Neverwinter, Forsaken World, Blacklight: Retribution, Swordsman, Star Trek Online gibi oyunları bulabileceğiniz Arc platformu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve istemciyi indirmek için www.arcgames.com/tr adresini kullanabilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dungeons & Dragons: Neverwinter PC Cryptic
Five Night at Freddy's 2 Steam Yeşil Işık'ta Oylarınızı Bekliyor Far Cry 4'ün Yeni Co-op Videosu Daha Yayınlandı

Guest-BB2CECC18

23.10.2014 12:37:39

0
Forsaken World'ün içine eden Türk yöneticilere sahipler.Bu yüzden bu firmanın Türkçe oyunlarına kesinlikle başlamayın oynayacaksanız ingilizce olarak eu sunucularında us sunucularında oynayın muhattabınızda onlar olsun.Arc Türkçe olsada Türkçe olarak oynanabilen 3 oyunu var 2'si mmorpg 1'i mmofps.Blacklight gerçekten güzel bir oyun ben oynuyorum tavsiyemdir Neverwinter'da Steam'de en çok oynanan oyunlar arasında yer edinmiş kendine ama oyunda p2w mantığı hakim.Forsaken World ise ölü sunucuda 5 kişi online ama hala açık kapatmıyorlarda :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dungeons & Dragons: Neverwinter
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız