Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Percy Jackson Filminin Başrolü, Dizide de Oynamak İstediğini Söyledi

 
2010 yılında sinemaya uyarlanan Percy Jackson isimli kitap serisinin geçtiğimiz günlerde dizisi duyurulmuştu. Dizinin Disney+'ta yayınlanması dışında şimdilik ne yazık ki başka detay bilinmiyor.
 
2010 yılında yayınlanan filmin başrol oyuncusu, yani Percy Jackson karakterini canlandıran Logan Lerman, dizide oynamaya sıcak baktığını söyledi, hatta Poseidon rolünde. Poseidon, Percy Jackson'ın babası oluyor hikayeye göre. 
 
Dizide böyle bir rol olup olmadığını bilmediğini belirten Logan lerman, bu fire sıcak baktığını ve bu evreni sevdiğini söyledi. İlerleyen süreçte dizinin oyuncularına ve hikaye detaylarına dair detaylar öğreneceğizdir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri percy jackson disney+ disney dizi percy jackson dizisi
CastleStorm II 31 Temmuz'da PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak The Falcon and the Winter Soldier'ın Çekimleri Bitmek Üzere
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.6.2020 20:51:33

0
Bu Adam Efsane Bence Bunu Oynatsınlar

lamuarte

13.6.2020 07:31:04

0
Bunda ne var ki ben de oynamak istiyorum. Sokaktan geçenlerin %80'i oynamak ister. Sağlam iş ve yüksek para sonuçta. Önemli olan oynayacak mı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız