Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pathfinder: Wrath of the Righteous'un Ana Tema Müziği Paylaşıldı

 
Geliştiriciliğini Owlcat Games'in yaptığı Pathfinder: Wrath of the Righteous geçtiğimiz ay duyurulmuştu ve oyun için bir bağış kampanyası düzenleneceği açıklanmıştı. Bağış kampanyası 4 Şubat'ta başladı ve ihtiyaç duydukları 300.00 dolara sade birkaç saat içinde eriştiler. 
 
Şu anda eriştiği bağış miktarı ise 863,396 dolar. Oyunun bağış kampanyası daha 30 gün boyunca devam edecek. Bağış kampanyası devam ederken de oyunun ana tema müziği paylaşıldı. Paylaşılan şarkı, serinin ilk oyununun müziklerini de yapan Dmitry V.Silantyev tarafından bestelenmiş.
 
Ana tema müziğini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Geliştiricilerin bir sonraki hedefi 915.00 dolara ulaşıldığında oyuna hayvan yardımcılar eklemek olacak. Oyunun çıkış tarihi ise Haziran 2021 olarak planlandı ve PC için yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Pathfinder: Wrath of the Righteous DnD D&D Dungeons and Dragons izometrik rpg oyun diablo tarzı dnd 3.5 pathfinder
Nascar Heat Geliştiricilerinin Yeni Yarış Oyunu 14 Şubat'ta Yayınlanacak Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (11 - 14 Şubat)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pathfinder: Wrath of the Righteous
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız