Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Path of Exile'ın Yeni Büyük Güncellemesi Önümüzdeki Ay Yayınlanacak


       Grinding Gear Games tarafından geliştirilen action-RPG oyunu olan Path of Exile, dünya çapında büyük bir kitleye sahip bir yapım. Geliştirici ekip oyunun yeni büyük güncellemesi 1.3.0'ın yayınlanış tarihini oyuncularla paylaştı.
 
      Yapılan açıklamaya göre bu güncelleme 12 Aralık'ta oyunculara sunulacak. Güncellemenin getireceği yenilikler arasında  Torment ve Bloodlines olmak üzere iki yeni Challenge League, daha dengelenmiş oynanış, yeni arayüz ve oyunda gerçekleşecek etkinlikleri gösteren bir etkinlik penceresi bulunuyor. Eğer uzun süredir Path of Exile oynamıyorsanız bu güncellemeden sonra oyuna bakmanızı öneririz. Güncelleme için yayınlanan tanıtım videosu aşağıda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net PC RPG Path of Exile Grinding Gear Games
Oddworld: Stranger's Wrath Sürpriz Bir Şekilde iOS Çıkışını Yaptı Far Cry 4'ün Xbox Sürümlerine Yeni Güncelleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

27.11.2014 22:23:16

0
Türkçe Dil Desteği olsaydı keşke

KortX

27.11.2014 18:55:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush Oyun güzel olmasına güzel de, birincisi çok ciddi bağlantı sorunları var, ikincisi çok sık bir şekilde " back tracking " olayı yaşanıyor, yani bir nevi geri sarıyor oyun seri bir şekilde skilleri kullandığınızda, neden böyle bir şey yapmışlar anlamak mümkün değil.
Hocam bağlantı sorunu ben hiç yaşamadım. Ayrıca geri alma olayı bende şöyle oluyor. Uzun süre oyuna giriş yapmadığımızda statlar sıfırlanıyor. Ayrıca bu oyunu şimdiye kadar oynamamış arkadaşlar varsa kesinlikle indirip deneyin. F2P oyunlar arasında önerebileceğim en sağlam oyunlardan biridir.

maniague

27.11.2014 18:11:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: osmandemi2 Arkadaşlar oyun single player mı ? Yani görev alıp ilerliyor muyuz ? titan quest gibi mi ?
Evet, oyunu single player oynayabiliyorsunuz. Derin bir yetenek ağacının yanı sıra yüzlerce varyasyon yapabileceğiniz karakter geliştirme seçenekleri var. Yani Titan Quest yanında biraz sönük kalıyor.

Guest-7A1E308D7

27.11.2014 17:25:31

0
Oyun güzel olmasına güzel de, birincisi çok ciddi bağlantı sorunları var, ikincisi çok sık bir şekilde " back tracking " olayı yaşanıyor, yani bir nevi geri sarıyor oyun seri bir şekilde skilleri kullandığınızda, neden böyle bir şey yapmışlar anlamak mümkün değil.

osmandemi2

27.11.2014 16:44:55

0
Arkadaşlar oyun single player mı ? Yani görev alıp ilerliyor muyuz ? titan quest gibi mi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Path of Exile
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız