Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Papers Please Yapımcısı Vita'yı Düşünüyor


    Bağımsız yapımcı kanadından gördüğümüz ilginç projelerden Papers Please, geçen senenin beğenilen oyunlarından birisiydi. Lucas Pope tarafından geliştirilen Papers Please adına ilerleyen dönemlerde yeni bir duyuru görebiliriz. Tabi Pope kafasını kurcalayan şeyin çözümünü bulabilirse.
 
    VG247'ye konuşan Lucas Pope, Papers Please'in Vita sürümünü geliştirmek istediğini açıkladı. Durum böyle olsa da Pope'un önünde ufak bir engel bulunuyor. Açıklamalara göre Pope, bundan öncesinde PS Vita'ya oyun geliştirme açısından hiç yaklaşmamış. Yani bağımsız yapımcı, PS Vita konusunda epey tecrübesiz. Bunun karşılığında Pope, Papers Please projesini başka birine de emanet etmek istemiyor. Yani oyunun PS Vita'ya gelmesinin önünde böyle bir engel bulunuyor,
 
"Şimdiye kadar Papers Please'in kaynak kodlarını benden başkası görmedi. Evet biraz komik ama kontrol manyağı gibi bir şeyim. Şimdiye kadar birçok kişi Papers Please'i diğer platformlara uyarlamak için bana teklif getirdi. Ama bu tekliflere güvenemedim. Vita konusunda bir yanım oyunu kendin yap diyor, diğer yanım da platformda tecrübeli biriyle anlaş diyor."

Bu haberin bağlantısı
URL
papers please bağımsız simülasyon memurluk simülasyonu
GameMaker Studio: Standard Edition Ücretsiz inFamous: Second Son'ın TV Reklamı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Papers Please
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız