Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita'da Birden Fazla PSN ID Kullanılabilecek

Ek maliyetler kullanıcıların canını yakacak gibi görünüyor
 
     Bu hafta başında bir dizi oyun sitesi, PS Vita ile sadece tek bir PSN hesabı kullanılacağı yönünde haberlere yer verilmişti. Buna göre kullanıcı, PS Vita'da ikinci bir PSN hesabı kullanmak isterse sistemi formatlamak zorunda kalıp, yeni oluşturduğu PSN hesabı ile devam edebilecekti. Bunun anlamı da tüm oyun save (kayıt) dosyaları, trophy'ler, şarkı listeleri, kullanıcı hesapları gibi önemli verilerin kaybolması demekti.

     Bugün yaşanan bir gelişme, PS Vita'da birden fazla PSN hesaplarının kullanılabileceğini bizlere gösteriyor.

     Wired sitesine konuşan Sony Ürün Pazarlama Müdürü Crystal MacKenzie, Vita'da birden fazla PSN hesabının kullanılabileceğini, ancak bunun farklı hafıza kartları kullanılarak mümkün olabileceğini söyledi.

Peki bu ne anlama geliyor?

     PS Vita'da oluşturduğunuz bir PSN hesabınızı, sadece mevcut hafıza kartınız ile kullanabileceksiniz. Tüm verileriniz bu hafıza kartına kaydolacaktır. Eğer mevcut hafıza kartınızla ikinci bir hesap oluşturmak isterseniz sisteminizi biçimlendirmek ve fabrika ayarlarına döndermek zorundasınız.

Bu işinize gelmedi mi?

     Bu durumda yapmanız gereken tek şey var. Yeni bir hafıza kartı satın alıp, oluşturduğunuz ikinci PSN hesabınızı bu kartta kullanacaksınız.

     Tüm PSN hesaplarınız için ekstra bir hafıza kartınız olmak zorunda. Bu da size ekstra bir maliyet getirecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wired Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Ubisoft'un 25. Yıla Özel İndirimleri Xbox Live'de Left 4 Dead'e Müthiş Bir Hayran Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.12.2011 12:05:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Nintendonun gözünü seveyim sony gibi bir firmanın tekelinde kalsaydık yanmıştık.3ds dsin satışlarını geçmişken rekorlar kırarken psvita hergün saçma sapan şeyler çıkıyor.Ps vita fail olacak benden demesi
3ds de region lock var biz bişey söylüyormuyuz 3dse

avatar78

9.12.2011 16:39:56

0
Şimdi herkes kötülemiş ama, vita'da 1 psn olmasına göre çok daha iyi bir durum. Hem zaten ikinci bir hafıza kartı almayı düşünüyordum. Yine bir diğer yandan, southpark'da haklı tabi. Sırf mem stick aldırmak için yapılan bir hamle.

BSC Misafiri

9.12.2011 09:38:22

0
Nintendonun gözünü seveyim sony gibi bir firmanın tekelinde kalsaydık yanmıştık.3ds dsin satışlarını geçmişken rekorlar kırarken psvita hergün saçma sapan şeyler çıkıyor.Ps vita fail olacak benden demesi

BSC Misafiri

9.12.2011 09:38:04

0
alito yorumunun altına imzamı atarım

F355 Challenge

9.12.2011 01:53:19

0
Sony'nin paragöz MC'den hiçbir farkı kalmadı. MC'ye o kadar laf edip Sony'yi ornek gösteriyorduk zamanında, o günler çok geride kalmış belli ki...

alito

9.12.2011 01:38:06

+2
Ben bu gidişle VITA'yı almam. Bir ürün düşünün ki alınmamak için üretilsin buyurun tam karşınızda duruyor

SouthPark_Konsol delisi

9.12.2011 00:05:16

+5
Yuh ya bu kadarıda olmaz be SONY. Sırf ikinci hesap için hafıza kartı için hep para vermek zorunda mı kalıcağız yok ya. Para kazanmak için yaptığı çakalağa bak. Güzelim cihazı böyle satış starteileri soğutuyorsun ya SONY. Bence microsoft el konsolu cıkartması lazım. Mutlak çıkacaktır SONY e tokat gibi çakacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız