Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS Vita Satışlarına PS4 Katkısı


    PlayStation 4 için adeta Wii U misali bir 'tablet kontrolcü' etkisi yapan PlayStation Vita'nın satışları Sony için pek de beklenen seviyelere çıkamamıştı. Oyun konusunda pek fazla ilgi göremeyen konsolun satışlarına PS4'ten önemli bir etki geldi.
 
    Bir röportajda konuşan Sony'nin yetkililerinden Ben Law, PlayStation 4'ün çıkışından sonra PlayStation Vita'nın satışlarının %68 oranında arttığını belirtti. Law'ın açıklamalarına göre bu artışa sadece PS4'ten değil, firmanın yürüttüğü yeni reklam çalışmalarından da büyük etki geldi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Nintendo 3DS'in İngiltere Satışları 2 Milyonu Aştı Counter Strike: Global Offensive'a Yeni Güncelleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

haktan24

20.12.2013 14:55:07

0
bir ps vita kullanıcısı olarak diyecegim ilk aldıgım zamanlar aldıgıma bin pişman olmustum ne oyun ne program hic birşey yoktu cihazda bayada tuzluydu ilk cıktıgı zamanlar cihaz donanım olarak cok üst safhada bir cihaz sadece destek gerektigini düşünüyorum yani bi android platformu kadar olmasa bile sony store tarzında uygulamaların ücretsiz veya ücretli indirilebilecegi bi uygulama yapsa play store veya app store gibi bence mükemmel olur suan için ps vita iyi konumda olmasına ragmen yetersiz oyun ve uygulamalar mevcut ben sahsen cep telefonlarımızda kullanabildigimiz uygulamaları ps vitada da görmek istiyorum bence cok zor bişey olmasa gerek yapmak isteyen her türlü yapar sadece biraz daha fazla ps vita nın üstüne düşülmesi lazım ucuz bir cihaz deil ama destek verilmesi şart suan için fiyatlarıda baya alınabilir seviyelere düştü ilk aldıgımı zamanlar satmıstım ve yeniden sıfır olarak siparişimi verdim 550 liraya sıfır ps vita wi fi cihaz starter kit 4 gb hafıza kartı aldım belki yinede pahalı olabilr ama sıfır cihaz alıyoruz sonucta kullanılmıs ikinci el cihazı almak tabiki daha ucuza ve daha aksesuarlıya geliyor o yönden cihaz bence cok cok iyi sadece destek ve yeni kalite yapimların cıkması gerekmektedir onun haricinde mükemmel bir el konsolu ps vita

OldGamers86

20.12.2013 02:21:00

+1
Çıkacak güzel oyunların başlangıcı olur umarım..

2K

20.12.2013 00:37:56

0
Sony geç kaldığı ama akıllıca hamleler yapıyor Vita konusunda PS4'den konuşmadan önce Vita'yı öne çıkartıyor ve gelen bir çok yeni oyunu çok iyi pazarlıyor yoksa sırf insanların stream özelliği için Vita alacağını sanmıyorum.

LuffyBey

19.12.2013 23:22:49

+1
valla plus tan gelenler olmasa açacağımız yok pek artık görelim vita yı :S

White Death

19.12.2013 21:18:56

0
Şimdi bu alet güzelde sony yeni yeni kullanmaya başlıyor.

BSC Misafiri

19.12.2013 19:11:58

+2
Etkiyi felan bilmem. Bu güzel cihazın bir an evvel hakkını verecek ex oyunlara ihtiyacı var. Aleti aldık. Soul sacriface harici kaliteli bir ex gelmedi. Killzon ve diğer fps'ler hiç ilgimi çekmiyor.

EagleTibet

19.12.2013 18:55:14

+4
Vitaya eski oyunları uyarlamak yerine oyunları piyasayla aynı zamanda Vitaya da çıkarsalar, ek olarak android markette bulunan önemli oyun ve uygulamaları getirseler (tabi aynı fiyattan hatta daha da ucuz olabilir insanları cezbetmek için) Vita zaten satıcak. Potansiyeli var çünkü. Hatta daha da önemlisi mesela grafik ayarlarından kısılarak (Örn: GtaV, BatmanAO, NBA2k... vb.) önemli yapımları Vitaya bi getirseler off offf offf işte o zaman konsol dadından yinmez... Sony'nin Vitada vaat ettikleri bunlardı. Bunları yapması lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız