Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

“PS4 Pro'nun Gücü Hafife Alınıyor”

 
 
   Sony'nin yeni ve daha güçlü PlayStation 4 modeli Pro'nun teknik özellikleri oyuncular açısından pek yeterli bulunmasa da oyun geliştiricileri konsol hakkında yorum yapmaya devam ediyor. Daha öncesinde "PS4 Pro, oyun bilgisayarı toplamak istemeyenler için büyük bir alternatif" açıklamasını veren Neocore Games'ten sonra eski Driveclub geliştiricisi Paul Rustchynsky de PS4 Pro hakkında bir tweet atarak yorumda bulundu.
 
   Paul Rustchynsky, mesajında ise çok fazla insanın PS4 Pro'yu çalışırken görmediği halde hafife aldığını belirtti.
 
“Too many people are underestimating the #PS4Pro without having seen it in action#SeeingIsBelieving (Görmek inanmaktır)“ 
 

 
   World Rally Championship, MotorStorm oyunlarıya adından söz ettiren ve PlayStation 4 üzerindeki Driveclub ile de olumlu olumsuz adından bahsettiren Evolution Studios bildiğiniz üzere Sony'nin isteği üzere kapatılmıştı. 
 
   Codemaster ise daha sonra Evolution Studios'u bünyelerine kattıklarını belirtmişti ve şu anda bu ekip bir yarış oyunu üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Injustice 2 - Batman vs Gorilla Grodd ve Superman vs Atrocitus BioShock: The Collection, Haftanın En Çok Satan Oyunları Listesinde Liderliğini Devam Ettiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

14.11.2016 20:29:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

ps4 pru nun işlemcisi pc de hangi işlemciye denk geliyor ?
PS4 (1.6ghz)ve PS4 pro(2.3ghz) özelleştirilmiş AMD jaguar cpu var. Hatırladığım kadarı ile AMD fx 8150, İntel i5 4430 işlemcilerine eş değer cpu... Oyun konsollarında donanıma direk erişen görüntü ve ses arabirimi kullandığından farklı haber kaynaklarında pc cpu modelleri değişebilir.

mavikıs

14.11.2016 18:25:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

PS3 fatler 400-500watt PSU ve 90nm chipler vardı. PS3 Slim ile 250watt 40nm'ya çektiler.... PS4 istenseydi 2K/30fps standart gelirdi.. 3 yıl aradan sonra PS4pro ile güç 2.5 kat performans farkı yaratmadan 2K/30fps 2020'ye kadar gitmezmiydi...? PC hala 2K-4K standarttı daha oluşmamışken, Benim isyanım yaptıkları taşra uyanıklığına yoksa sana 3 yılda 2 kere prosuz-prolu konsol satmış canıma mimnet Konuyu bağlayalım... Cell:218 GFLOPS + RSX 1.8 TFLOPS = 2 TFLOPS
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
ps4 pru nun işlemcisi pc de hangi işlemciye denk geliyor ?

BSC Misafiri

29.9.2016 18:43:46

0
Bu haberde habire birbirine sövüp duran 2 adam vardı onara ne oldu

neo-life

29.9.2016 15:26:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind olmasın PC.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
İyi hoş diyosun da senin hataya düştüğün göz ardı ettiğin bir nokta var zaten bir insan pc yi 4000 tl değil isterse 40000 tlyede toplasa oyun yönünden amacı daha iyi çözünürlük daha fazla fps dir sen yazında bu ikisini aldığını söylüyorsun 30 ken 50 alıyorum diyorsun bu 30 ken 50 alman yada 1080p iken 4k oynaman seni tatmin etmiyorsa gidip o kadar para verip pc toplamanın bir anlamı yok bu işten anlıyorum diyorsun fakat pc den bugüne kadar yapmadığı şeyleri bekliyorsun evet 30 ken 50 almak yada daha yüksek çözünürlük seni tatmin etmeye bilir buna saygıda duyarım şunu diyebilirsin kardeşim o kdar para veriyorum sırf bunlar içinmiydi diyebilirsin ama sen durmadan bir sorunlardan bahsediyorsun fakat fh3 den bahsediyorsun bende gtx 1080 var en ufak sorun yaşamıyorum gt55 nickli arkadaşta senin karttan var adam bir sorun yaşamadığını söylüyor ama sen gtx 1070 ile durmadan bir sorun yaşadığından bahsediyorsun merak ettim bunun üzerine baktım aldığın kardın her ne kadar amacı 1080p olmasa bile youtube da bütün performaslarına baktım kart ortalama çoğu oyunu 60-70 fps de çatır çatır oynatıyor ama sen hepbir sorundan bahsediyorsun tamam enpati kuralım ama önce sen mesela ne sorun yaşıyorsun kaç gündür yazıtlar dedin kendin buraya neredeyse kitap boyutuna ulaşacak yorumlar yazdın ama içlerinde sorunlarına değinen ne bir video ne bir ekran görüntüsü nede bir yazında bahsetmedin sadece genelleyip geçip gidiyorsun buradaki genel anlamda pc cilerin kızmasının sebebi bu çünkü pc yi bilen adamlar biliyor ki şu dönem gtx 1070 olan adamın bir kaç sıkıntılı oyun hariç örneğin homefront gibi kaldı ki o da konsolda 20 fps çalışıyordu ilk çıkıtığında gtx 1070 in bir sorun vermeyeceğini biliyor.Bakın bir cihaz aldığınız da sizin hayalinizdeki beklentileri karşılamıyorsa bu muhtemelen sizin suçunuzdur çünkü o aldığınız cihazı bilmeden almışsınız demektir bir pc ciyi yüksek fps daha iyi çözünürlük daha yüksek detay seviyesi yeterince mutlu ve tatmin eder ki her 10 oyunun 9 da konsola göre bu böyledir eğer bu durum sizi tatmin etmiyor ise bu sizin sorununuzdur pc nin değil bu aynen aldığınız bir arabayı uçmuyor diye kötülemeye benzer.

Outlaw-E

28.9.2016 17:13:55

+2
Konsolu açtığım Zaman kör oluyorum. Bunca yıl iyi katlanmışız 20-30 fps ve olmayan detaylara. Çamur daha temiz maşallah PC ye geçince İmana geldik

GT_55

28.9.2016 16:45:53

0
Sağol kardeşim.

halflıfe

28.9.2016 16:38:00

+1
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55 Fikrim ne yönde değişecek ki ? Benim için ikisi de oyun makinesi. İkisinden de memnunum. :) Pc'ye sadece 1070 parası verdim.Diğer değiştiriğim parçalar beleşe geldi. O yüzden aldım zaten 1070.Yoksa çok daha pahalıya mal olacaktı.
fikrinin pc nin düşündüğünden de daha iyi bir oyun oynatabilen bir platform olduğu yönünde değişeceğini düşünüyorum fakat şu var sen burada dürüstçe çıkıyorsun kendi fikrini elinde ki sistemin ne yaptığını anlatıyorsun en azından insanları yanlış yönlendirmiyorsun belki senin elinin altında dünyanın en güçlü pc dahi olsa bile sen her zaman konsolun daha iyi olduğunu söyleyebilirsin bu zevk ve tercih işidir buna saygı duyarım fakat çıkarda elinde gtx 1070 gibi bir kart varken yok sorunla boğuşuyorum yok yazıt olur gibi burada kurnazlıklara girersen bu saçmalık olur.Sonuç olarak bu tercih meselesidir kim nerede oynamakdan zevk alıyorsa o alette oynar.bu arada yeni pc nide güle güle kullan

GT_55

28.9.2016 16:28:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator İşte ben de bunu anlatıyorum, almışsın mis gibi ekran kartı, güle güle kullan. Buna rağmen konsol king diyorsan bu senin kişisel tercihindir, mesele böyle bir donanıma rağmen sorun yaşıyorum ifadesini kullanmaktır.
King kelimesi biraz da latife ile karışık. Ama kalbim halan daha konsoldan yana , özel exclusivelerden dolayı. Yoksa şu 4k ultra görseller inanılmaz gözüküyor zaten.Bir de bu kalitede fps yüksek olunca keyfine değmiyor.Ama oyun demek sadece fps ve çözünürlük olmadığı için konsol bir tık önde bende.

GT_55

28.9.2016 16:25:03

0
Fikrim ne yönde değişecek ki ? Benim için ikisi de oyun makinesi. İkisinden de memnunum. :) Pc'ye sadece 1070 parası verdim.Diğer değiştiriğim parçalar beleşe geldi. O yüzden aldım zaten 1070.Yoksa çok daha pahalıya mal olacaktı.

İdrak İstimlak

28.9.2016 16:24:34

0
İşte ben de bunu anlatıyorum, almışsın mis gibi ekran kartı, güle güle kullan. Buna rağmen konsol king diyorsan bu senin kişisel tercihindir, mesele böyle bir donanıma rağmen sorun yaşıyorum ifadesini kullanmaktır.

halflıfe

28.9.2016 16:16:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: GT_55
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bırak Allah aşkına, ne fanı?.. Şu nesilde konsollarda adam gibi tam performans veren bir 3A oyun göremedik desek yeridir. Belki bir kaç örnek çıkartabilirsin ama genel olarak cidden sorunluydu oyunlar. Yahu Fallout 4'ün bir sahnesinde oyun bildiğin 0, "yazıyla sıfır" fps'ye düşüyordu, var mı böyle bir olay? Konsol sahipleri oynadıkları oyunlardan öyle bir bahsediyorlar ki, sanırsın her şey bal, kaymak. Halbuki alakası yok, iş sorunlu oyunlar ise kesinlikle PC'de sorunlu oyun sayısı daha azdır. Ha şunu anlarım arkadaşların konsoldadır veya JRPG hastasısındır, oyunlar genel olarak bu konsola gelir, ne bileyim exc. oyunlara bayılırsın git konsolda oyna, buna kimsenin itirazı yok. Hatta tüm bu duruma rağmen kişisel olarak konsollarda oyun oynamış olmayı tercih et, buna da kimse bir şey diyemez. Ama biri çıkıp şurada GTX1070 aldım, oyunlar şöyle sıkıntı çıkartıyor, böyle problemli derse, orada gülerim arkadaş, yok öyle bir dünya...
GTX 1070'i dün aldım. Xboxone'ın forza 6'sını 4k, ultra, 8x msaa ile 100 fps'de açınca ne oluyoruz dedim kendi kendime. Yani 1070'te sıkıntı olması imkansız gibi bir şey. Dün 3 oyun deneyebildim. Hepsini 4k'da test ettim. Forzayı söyledim malum. Dirt rallly yine ultra vsync açık 60 fps stabil, tomb raider dx12, ultra 40 fps aldım. Ama yine king konsol diyorum.
Hocam daha yorum için erken bir 3 ay kullan ondan sonra yorum yap emin ol fikrin tamamen değişecek hem de gtx 1070 ile ama bir şey sormak isterim tamamen merağıma verin daha yüksek çözünürlük ve daha yüksek fps seni tatmin etmeycekti de nediye gidip o kadar para verip pc toplattınız hem de ps4pro arifesinde

neo-life

28.9.2016 16:10:26

+3
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Küfürleri, hakaretleri geçtim ama cidden şu konuda garip şeyler paylaşılıyor. Öncelikle PC'nin sorunlu bir oyun platformu olduğu iddiası. Bunu okuyan herkes sanki konsolların dikensiz gül bahçesi olduğunu sanır, çıkan her oyun sıfır sorunla sanki konsolda oynanıyormuş gibi. Yahu mevcut tüm güncel platformlarda istediğimiz zaman oynayacak durumdayız, iyi kötü hangisinin ne iş yaptığı ortada. Özellikle son nesilde konsola çıkıpta, fps sorunu yaşatmayan 3A oyun yok gibi bir şey. Bir çoğu oyun 25 fps civarı çalışıyor, hatta 15-20 fps'leri gördüğümüz oyunlar var. Tabii arada çöküp duran oyunlar, kayıt dosyalarında sorun yaşatan oyunları falan saymıyorum. Haliyle PC'de de sorunlar var, özellikle milletin diline pelesenk olmuş bir Batman Arkham Knight meselesi. Şunları okuyan birisi PC oyunculuğunun sorunlar yumağı olduğunu sanır. Bu kesinlikle yanlış bir değerlendirme, artık hangi beklentilerle oyunlar oynanıyorsa, bilemiyorum... Kendim 3.5 yıl önce topladığım AMD 8320, GTX770 ve 8GB RAM ile PC'imde her oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Yeri geliyor bazı ayarları ultra'dan, high'a çekiyoruz, çok nadiren bazı oyunlarda medium ayarlara çekmişimdir grafik kalitesini. Ama her şekilde konsoldan çok daha az sorunlu ve daha temiz grafiklerle oynama imkanı bulduk. Tüm bu oyunlar içinde sadece Batman Arkham Knight için konsol sürümünün daha iyi göründüğünü söyleyebilirim. PC oyunculuğu artık eskisi gibi değil, Steam gibi bir nimet var, alıyorsun dijital oyununu, o indiriyor, kuruyor, tüm yamalarını zamanı geldi mi yapıyor, sana sadece oyunun simgesine tıklayıp açmak kalıyor. Çok isteyen alır bir kablosuz kontrol cihazı, PC'sini TV'ye bağlayıp, konsol rahatlığında da oynayabilir. Hatta topluluk işleri falan PC'de kesinlikle çok daha detaylı. Bir oyun oynadın mı, kendine ait bölümde dünya ile ister ekran görüntülerini, ister videolarını, ister şahsi incelemeni, puanını, istersen başarımlarını paylaşabiliyorsun, yetmiyor, oyunun kendine özel forumuna girip, paylaşımda bulunabiliyorsun. Hİç unutmuyorum Wasteland 2 ile ilgili bir soruma aynı gün oyunun yapımcı ekibinden birisi cevap vermişti. Böyle bir imkan maalesef konsollarda hala yok. Yani iş sosyallikse, alası PC'de var, onu geçtim açık platform, istediğini istediğin platformda özgürce paylaşma imkanın var. Bu hile konusu da, aşırı derece abartılan bir konu, hile yapanları server'lardan banlarlar ki, benzer hileler konsol sürümlerinde de olabiliyor. İş sadece sizin yapacağınız bir şikayete bakar, kanıtı olan bir şeyse, hile yapanı banlarlar. 1080p'si, 2K'sı, 4K'sı her türlü çözünürlük için bir donanım çözümü olan bir platform. Şahsen 1080p'de bir oyunu 20-25 fps'de oynamak yerine, PC'de 50-60 fps'de oynamayı tercih ederim ki, mevcut tüm multiplatform oyunlarda benim donanımım ile böyle bir sonuç çıkıyor ortaya. Bunları buraya böyle yazıyoruz diye PC fanlığı da olmuyor, bilakis forumdan beni tanıyanlar nasıl bir Playstation fanı olduğumu da iyi bilirler. Benim oyun oynamayı sevenlere önerim, exc. oyunlar için konsol, geri kalan her şey için PC. Bu nesilde durum budur. birinin GTX1070 ile sorun yaşadığına inanmam mümkün değil.
hocam bırak fanlığı falan tamamen doğruları konuşmuşsun tebrik ederim senin saydığın herşeyi ben pc im de yapabiliyorum dediğin gibi bir kaç oyun dışında da sorunlu oyun falan çıktığı yok pc ye helede gtx 1070 gibi bir kartın varsa buradan da eğer okursa gtx 1070 olan arkadaşa bir çağrım var o kadar pişmansa arkadaşımın biri ps4 den memnun değil onu satıp pc toplamayı düşünüyordu ben onlara iletişime geçireyim versin sitemini ps4 de kaça sayacaksa saysın arkadaşımda üstüne kalan parayı ödesin o memnun olduğu artık neyini gördüyse bayıldığı ps4 kavuşur nasıl olsa hiç oyun oynayamıyormuş sorunlardan en azından oyun oynamaya başlar benim arkdaşda en azından 1080p 25-30 mediumdan 2k 60 fps çıkar her iki tarafta mutlu olur bence makul bir teklif.

GT_55

28.9.2016 16:08:14

+1
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Bırak Allah aşkına, ne fanı?.. Şu nesilde konsollarda adam gibi tam performans veren bir 3A oyun göremedik desek yeridir. Belki bir kaç örnek çıkartabilirsin ama genel olarak cidden sorunluydu oyunlar. Yahu Fallout 4'ün bir sahnesinde oyun bildiğin 0, "yazıyla sıfır" fps'ye düşüyordu, var mı böyle bir olay? Konsol sahipleri oynadıkları oyunlardan öyle bir bahsediyorlar ki, sanırsın her şey bal, kaymak. Halbuki alakası yok, iş sorunlu oyunlar ise kesinlikle PC'de sorunlu oyun sayısı daha azdır. Ha şunu anlarım arkadaşların konsoldadır veya JRPG hastasısındır, oyunlar genel olarak bu konsola gelir, ne bileyim exc. oyunlara bayılırsın git konsolda oyna, buna kimsenin itirazı yok. Hatta tüm bu duruma rağmen kişisel olarak konsollarda oyun oynamış olmayı tercih et, buna da kimse bir şey diyemez. Ama biri çıkıp şurada GTX1070 aldım, oyunlar şöyle sıkıntı çıkartıyor, böyle problemli derse, orada gülerim arkadaş, yok öyle bir dünya...
GTX 1070'i dün aldım. Xboxone'ın forza 6'sını 4k, ultra, 8x msaa ile 100 fps'de açınca ne oluyoruz dedim kendi kendime. Yani 1070'te sıkıntı olması imkansız gibi bir şey. Dün 3 oyun deneyebildim. Hepsini 4k'da test ettim. Forzayı söyledim malum. Dirt rallly yine ultra vsync açık 60 fps stabil, tomb raider dx12, ultra 40 fps aldım. Ama yine king konsol diyorum.

İdrak İstimlak

28.9.2016 15:58:34

+2
Bırak Allah aşkına, ne fanı?.. Şu nesilde konsollarda adam gibi tam performans veren bir 3A oyun göremedik desek yeridir. Belki bir kaç örnek çıkartabilirsin ama genel olarak cidden sorunluydu oyunlar. Yahu Fallout 4'ün bir sahnesinde oyun bildiğin 0, "yazıyla sıfır" fps'ye düşüyordu, var mı böyle bir olay? Konsol sahipleri oynadıkları oyunlardan öyle bir bahsediyorlar ki, sanırsın her şey bal, kaymak. Halbuki alakası yok, iş sorunlu oyunlar ise kesinlikle PC'de sorunlu oyun sayısı daha azdır. Ha şunu anlarım arkadaşların konsoldadır veya JRPG hastasısındır, oyunlar genel olarak bu konsola gelir, ne bileyim exc. oyunlara bayılırsın git konsolda oyna, buna kimsenin itirazı yok. Hatta tüm bu duruma rağmen kişisel olarak konsollarda oyun oynamış olmayı tercih et, buna da kimse bir şey diyemez. Ama biri çıkıp şurada GTX1070 aldım, oyunlar şöyle sıkıntı çıkartıyor, böyle problemli derse, orada gülerim arkadaş, yok öyle bir dünya...

İdrak İstimlak

28.9.2016 15:43:08

+3
Küfürleri, hakaretleri geçtim ama cidden şu konuda garip şeyler paylaşılıyor. Öncelikle PC'nin sorunlu bir oyun platformu olduğu iddiası. Bunu okuyan herkes sanki konsolların dikensiz gül bahçesi olduğunu sanır, çıkan her oyun sıfır sorunla sanki konsolda oynanıyormuş gibi. Yahu mevcut tüm güncel platformlarda istediğimiz zaman oynayacak durumdayız, iyi kötü hangisinin ne iş yaptığı ortada. Özellikle son nesilde konsola çıkıpta, fps sorunu yaşatmayan 3A oyun yok gibi bir şey. Bir çoğu oyun 25 fps civarı çalışıyor, hatta 15-20 fps'leri gördüğümüz oyunlar var. Tabii arada çöküp duran oyunlar, kayıt dosyalarında sorun yaşatan oyunları falan saymıyorum. Haliyle PC'de de sorunlar var, özellikle milletin diline pelesenk olmuş bir Batman Arkham Knight meselesi. Şunları okuyan birisi PC oyunculuğunun sorunlar yumağı olduğunu sanır. Bu kesinlikle yanlış bir değerlendirme, artık hangi beklentilerle oyunlar oynanıyorsa, bilemiyorum... Kendim 3.5 yıl önce topladığım AMD 8320, GTX770 ve 8GB RAM ile PC'imde her oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Yeri geliyor bazı ayarları ultra'dan, high'a çekiyoruz, çok nadiren bazı oyunlarda medium ayarlara çekmişimdir grafik kalitesini. Ama her şekilde konsoldan çok daha az sorunlu ve daha temiz grafiklerle oynama imkanı bulduk. Tüm bu oyunlar içinde sadece Batman Arkham Knight için konsol sürümünün daha iyi göründüğünü söyleyebilirim. GTX770'i geçtim, bu nasıl bir bilgisayardır ki, GTX1070 gibi hayvani bir kartla sorun yaşatsın. Açıkçası bunu diyen kişiye inanmam mümkün değil, iddiasının arkasında duruyorsa, bu iddianın sahibi, alsın ekran görüntüsünü, videosunu buraya koysun inanalım, yok böyle bir şey. PC oyunculuğu artık eskisi gibi değil, Steam gibi bir nimet var, alıyorsun dijital oyununu, o indiriyor, kuruyor, tüm yamalarını zamanı geldi mi yapıyor, sana sadece oyunun simgesine tıklayıp açmak kalıyor. Çok isteyen alır bir kablosuz kontrol cihazı, PC'sini TV'ye bağlayıp, konsol rahatlığında da oynayabilir. Hatta topluluk işleri falan PC'de kesinlikle çok daha detaylı. Bir oyun oynadın mı, kendine ait bölümde dünya ile ister ekran görüntülerini, ister videolarını, ister şahsi incelemeni, puanını, istersen başarımlarını paylaşabiliyorsun, yetmiyor, oyunun kendine özel forumuna girip, paylaşımda bulunabiliyorsun. Hİç unutmuyorum Wasteland 2 ile ilgili bir soruma aynı gün oyunun yapımcı ekibinden birisi cevap vermişti. Böyle bir imkan maalesef konsollarda hala yok. Yani iş sosyallikse, alası PC'de var, onu geçtim açık platform, istediğini istediğin platformda özgürce paylaşma imkanın var. Bu hile konusu da, aşırı derece abartılan bir konu, hile yapanları server'lardan banlarlar ki, benzer hileler konsol sürümlerinde de olabiliyor. İş sadece sizin yapacağınız bir şikayete bakar, kanıtı olan bir şeyse, hile yapanı banlarlar. 1080p'si, 2K'sı, 4K'sı her türlü çözünürlük için bir donanım çözümü olan bir platform. Şahsen 1080p'de bir oyunu 20-25 fps'de oynamak yerine, PC'de 50-60 fps'de oynamayı tercih ederim ki, mevcut tüm multiplatform oyunlarda benim donanımım ile böyle bir sonuç çıkıyor ortaya. Bunları buraya böyle yazıyoruz diye PC fanlığı da olmuyor, bilakis forumdan beni tanıyanlar nasıl bir Playstation fanı olduğumu da iyi bilirler. Benim oyun oynamayı sevenlere önerim, exc. oyunlar için konsol, geri kalan her şey için PC. Bu nesilde durum budur. Birinin çıkıp GTX1070 gibi bir ekran kartı ile performans sorunları yaşadığını söylemesini de inandırıcı bulmuyorum. İddia sahibi, iddiasını kanıtlamakla mükelleftir. Benim 3.5 yıl önce çıkan bir kartla hala sorunsuzca oyun oynadığım bir platformda birinin GTX1070 ile sorun yaşadığına inanmam mümkün değil.

neo-life

28.9.2016 13:58:39

+4
gtx 1070 ile sorun yaşıyormuş bende gtx 1080 var hiç bir sorun yaşamadım acaba nasıl bir sorun yaşadı bunlar konsolcu oldukları için belki de yüksek çözünürlük ve yüksek fps de oynamayı sorun olarakta görüyor olabilirler arkadaşımda gtx 1060 var adam ps4 satıp 1060 lık sistem kurdu bunu yapmasına da ben ikna ettim eğer exc oyunlarla çok ilgin yoksa git gtx 1060 sistem topla dedim adam beni her gördüğünde teşekkür ediyor en azından arkadaş aramadan vpn kullanmadan konsolun yarı fiyatına oyun alıyorum üstelik de aldığım oyun hep benim kütüphanemde kalıyor diyor arkadaşı tanımam etmem şahsıyla da ne bir sorunum nede bir dostluğum olmuştur bu diyeceğim şahsi bir şey değildir fakat kim ki gtx 1070 ile sorundan oyun oynayamadım bri yassam orhun yazıtları oluyor derse o ağır konsol fanboyu ve trolldür ve buradaki kişileri sadece yanlış yönlendiriyordur.Evet pc de sorunlu oyun yok mudur vardır pc de sorunlar yok mudur vardır ama bu nesilde en az konsol da olan sorunlar kadar vardır hatta azdır fazla değildir grafik kalitesi olayına gelirsek yapımcı konsolla fark açılmasın diye kaliteyi arttırmıyorsa pc buna ne yapsın bu işlerin içinde yıllardır bulunuyorum deyipde çıkıp yapımcının hatasını pc ye atmak ve bu beklentide gidip pc toplatmak tamamen acemiliktir kimse kusura bakmasın.

erco35coast

28.9.2016 11:50:36

0
en az 5-6 sene oyun çıkarma ve yeni cihaz çıkartmama garantisini verin o zaman. bırakın bu ayakları 2-3 sene sonra "4k oçon yotorsoz koloyor" diyip ps4 ultimate i çıkaracağınızı adım gibi biliyorum. Yemezler!!!

Hands0meJack

28.9.2016 11:37:28

+1
144hz derim ve çekilirim.

Rindaman

28.9.2016 11:22:29

0
biz gtx 1070 alır işimize bakarız..

Team NINJA

28.9.2016 07:01:03

+1
ps4 ü hafife almayın.

RockStar.

28.9.2016 01:24:12

0
Ps4 1080 p de güzel grafikler veriyor. Neden artık içeriğe odaklanmıyorsunuz???

_nick falan yok_

27.9.2016 20:21:42

0
istediği kadar güçlü olsun, seneye yetersiz diye ps5 haberlerini sızdıracaksınız ondan sonraki sene ps5 çıkacak. Milletin bu laflara karnı tok artık...

BekirTemel

27.9.2016 18:29:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Quantu_M En büyük sorunda bu zaten. Pro çıkar ve sonrasında Scorpio planları bozarsa ver elini Ps 5.
Bu çekişme yalnızca PCnin elini güçlendirir,sony gözümden düştü bir adım daha atarsa sağlam bir pc dizmeyi düşüneceğim yıllar sonra.

brkylmz19990102

27.9.2016 18:19:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Valla bu mesele ile alakalı bir haber görmüştüm, PC fanlarının nasıl bir saplantı halinde ve kendini eşşsiz sandığını, hiç kimsenin sanki high-end pc'si olamazmışta firmalar sadece onlara özel sistem üretiyormuş gibi bir burnu havalarda haller takındığını bir analist söylemişti. :D :D En aşağıda link var, paragrafın özeti şuydu: ======== "PC oyuncuları sadece kendilerinden başka hiç kimsenin daha iyi bir şey yapamayacağına körü körüne inanan bir grup kibirli budaladır" =========== Çok doğru söylüyor, iki o/c çekip, 2000 tl'lik ekran kartı alıp Anti Aliasing'i kökleyince kendini donanım grafik mühendisi sanan bir tayfa yani. :D http://www.merlininkazani.com/PS4_Pro_PC_oyuncular%C4%B1n%C4%B1n_umurunda_de%C4%9Fil-oyun_haber-90642p1.html
Hayatımda öyle bir pc kullanıcısı ile karşılaşmadım. Belki birkaç tip vardır öyle. Yalnız pc daha mantıklı gibi bir yoruma katılabilirim. Nedeni ise pc nin bu nesilde daha verimli , güçlü ve uzun ömürlü olduğunu düşünmemdir. Uzun ömürden kastım , ps4 çıktığı yıllarda pcler donanım olarak ps4 göre özellikle üst seviye pc ler güç olarak çok öndeydi. örnek olarak o zamanlarda üst seviye ekran kartlarında r9 290 çok güçlü ve ekonomik bir karttı bana göre ve bu kart hala çoğu oyunda yüksek ayarlarda 60 fps verebiliyor ve senelerce daha kullanılabilecek gibi gibi . ps3 çıktığı zamanda özel bir chip olan cell ile çıktı ve pc lerde buna kafa tutabilecek ne gpu nede cpu vardı. yazılım ile birlestigine ps3 çok avantajlı bir cihazdı ama ps4 te bunu göremedik. tabi bunun nedeni daha çok kar etmekti ama konsolcuları illallah ettirdi malesef. Ama ps4 çıktığı zamanda 1500 civarı bir pc toplayan kişiler suan bile oyunlarını sorun olmadan oynuyorlar ama ps4 ün yeni oyunları malesef sorunlu çalışıyor. Belki yapımcılar yazilimdada tembel davrandılar. Demek istediğim bu nesil konsollar ciddi şekilde yenildiler. Tek avantajları exclusiveleri oldu oda çok azdı. hele microsoft hiç exc çıkarmadı desek yeridir. tüm bildiğim konsolcular eğer konsollarındaki oyun pc içinde çıkmışsa gidip kasma derdi ile uğraşmadan oynuyorlar oyunlarını.

The_Rahip

27.9.2016 18:16:05

0
En büyük sorunda bu zaten. Pro çıkar ve sonrasında Scorpio planları bozarsa ver elini Ps 5.

gerçekoyuncu11

27.9.2016 18:15:02

+3
quote:

Orjinalden alıntı: freshmind 1070 + 6600k aldım. Hala bir ps4 kadar tat alamadım. Keşke pro'yu bekleseydim. Ama sabredemedim. Ki yıllardır pc camiasının içerisindeyim, pc ile büyüdük. Ama insanlar konsol problemsiz derken abartıldığını bizim gibi detaylara inebilen olaydan anlayan kişiler için sıkıntı çıkarmayacağına inandım. Şimdi buraya yaşadığım problemleri yazsam olacak orhun yazıtları. O yüzden hiç eme cime gerek yok. Maalesef pc tayfası aldığı donanımın kulu köpeği oluyor. Benim için hiç birinin özel bir yeri yok, hangisi daha az sorun, daha ucuz olursa ona yumulurum. Ps4'te var PC'de. Hakeza 5 ay önce Xbox'ı sattım. Şahsen Ps4'te Us psn + kardeşlikle yaptığımız alışveriş ve oyun oynama dönemlerimi mumla arıyorum. portu gitsin. Özel olarak bir katman koy, bir şeyler yap, YOK ! Bu gün ps4'ten 5-6 kat daha güçlü bir sistemim var, belki ps5 bile bu kadar güçlü olmayacak ama gel gör ki frame ve eğer uygun monitör varsa (ki bende yok) çözünürlük dışında tek bir numara bile yok. AF falan açıyoruz işte belki bir tık daha yüksek. Ama dediğim gibi biri zamanında 999 liraya satılmış alet diğer yandan gtx 1070+ 6600k'lı 4154 liraya toplanmış sistem . Ki zamanında şikayetlerimi paylaştığımda, burada pc'yi savunanlar açık sözlülükle "pc böyle yapacak bir şey yok" cümlelerini de patır patır kurdular. 2 yıla sistem pert lafları falan.. Para verdiğin aletin köpeği olmayacaksın, net. Ben istemez miyim şu amp extreme 1070 coşsun deli gibi görsellerle mest olayım. Ama yok 1.8 tflops'luk ps4 neyse aşağı yukarı aynısı. Artık o eski her ayar sekmesinde oyunun kimliğini değiştiren oyunlar-motorlar yok oldu gitti maalesef. Kendimizi kandırmayalım.
Hocam iyi hoş demişsin de keşke tek taraflı değil de konsolun bu nesilde çıkardığı sorunları da yassaydın örneğin witcher 3 nasıl ps4 de 25 fps de oynadığımızı fall out 4 ü aynı şekilde the divison da pc de ki low settingin altındaki bir ayarda sırf 1080p de çalışabilmesi için oynadığımızı 10 oyundan 8 nin oynanabilirlik sınırı kabul edilen 30 fps dahi sabit veremediğini de anlatsaydın x1 de çoğu oyunun ancak 900p çıkdığını konsolda çoğu oyunlarda aa sorunlarının olduğunu sen pc ninkileri yassam orhun yazıtları olur demişsin de ben gtx 770 ile bu kadar sorunlar yaşamadım sen ne tür sorunlar yaşıyorsun bilemem tabi kötü portlu bir kaç oyun olabiliyor yapımcılar konsollarla pc arasında ki fark açılmasın diye çoğu oyunda çok grafiksel fark koymuyor da olabiliyor ama senin abarttığın kadar bir durumda olduğunu düşünmüyorum keşke burada pc konsol diye saçma sapan tartışacağımıza ne tür sorunlar yaşadığını yassaydın da onların üzerinden konuşulsaydı daha faydalı bir tartışma olmuş olurdu bu arada sırf çözünürlük farkı demişsin de daha büyük ne gibi bir farklılık olacağını bilmesem de (sırf çözünürlük farkından dolayı daha 3. senesinde yeni konsollar duyuruluyor ve bu konsolların reklamı vr oyunlar dışın da sadece çözünürlük üzerinden yapılıyor) çoğu oyunda lightning shadow drawing distance gibi farklılıklar var tabi o yazdıkların senin görüşündür sonuç da dünya nın en güçlü pc sine sahip olup pc de oyun oynamak dan zevk de almayabilirsin senin zevkindir fakat bu yazın kusura bakma ama belki amacın buda olmayabilir fakat tamamen abartılı pc yi kötüleme yazısı olmuş gibi keşke dediğim gibi bu neslin konsollar için de bugüne kadar ki nesiller içinde ki en kötü nesillerini yaşadığını belki pc nin ilk kez oyun konusun da konsollar arasına girmeye başladığı bu dönem de bence bu yazı tamamen talihsizlik olmuş.

BlackLead

27.9.2016 17:21:38

0
3 milyara sistem topladım ps4 pro'dan vazgeçip.Zaten yeni nesilden beri sony'nin politikalari hoşuma gitmiyor.Plus'un paralı olması,ara nesil işleri,göz boyamak için 4k reklamları vs.

BekirTemel

27.9.2016 15:52:31

0
Yakında Yen'i bir ps çıkarmayacağınızın garantisini verin önce.

Hoid

27.9.2016 15:42:57

+1
25 lik fresh yine gelmiş yine PC pahalı diye sallamaya başlamış . Kardeş 50 mi oldu 51. mi oldu artık kaçıncı baskıya gidiyorsun anladık pahalı PC . Anladık 4000 Liras vermişsin çok oturmuş üzmüş seni ama artık lütfen yazma şu saçma sapan şeyleri . Konsolcuyum diyorsun PC ile büyüdük diyorsun neyin ne olduğunu biliyorum diyorsun . EEE sonra gittim tekrar PC topladım vermiyor o performansı diye ağlıyorsun . PC yi savunanlara sallıyorsun adam belki o performanstan mutlu belki senin gibi 4000 lira verdim diye her yerde yazmadan çıkartıp seneye 4000 daha harcıyor . Her bünyeye yaramaz PC dedik sende bu işin içindeymişsin de ne bu yaygara kabullen artık . Git PS4 performansından memenun değilsen PS4 Pro al sen PC pahalı gelir sana . Ya da direk Ps5 al sen paran yetmezse felan boşa gitmesin paran yoksa 500 kerede pro ya bilmem ne verdim diye gelir kafa ütülersin

İdrak İstimlak

27.9.2016 15:14:38

0
Hocam yalnız söyle bir şey var, PS4'ü, Xbox'ı ve PC'si olan biri olarak söylüyorum bunu, bazen fps drop'lar cidden can sıkacak duruma geliyor. Fix 30 fps olsa örneğin ben de PC yerine konsolda oynamak için beis görmem. Ancak çoğu oyun çıkışında fps olarak resmen yerlerde sürünüyor. Grafiksel fark yok mu, var ama kişiden kişiye değişecek beklentilerle alakalı, kimisi o küçük detaylara takılıyor, kimisi de fps'ye. Sonuç olarak PC daha iyi bir ortam oyun oynamak için, exc. oyunlar için söyleyecek bir şey yok, mecburen konsol sahibi olacaksınız, tabii eğer illaki oynayacağım diyorsanız. Bir Witcher, Fallout çok sorunluydu bu nesil konsollarda. Ama ben hairworks kapalı diğer ayarlar ultra ve high karışık 45-55 fps arası stabil bir biçimde The Witcher 3 oynayabiliyorum mesela GTX 770 gibi 3.5 yıllık bir kartla veya atıyorum PS4'te oynadım ama Fallout 4 Xbox sürümü resmen çok kötüydü, keza PS4 sürümünün de iyi olduğu söylenemez. Ayrıca mod olaylarına, daha uygun fiyata oyun alma olaylarına girmeden söylüyorum bunları. Sonuç olarak PC bu nesilde oyun oynamak için iyi bir platform...

furandor

27.9.2016 10:52:32

0
Konsollara hastayım ..pc ile yarışa girmek nedir ya senin gücün nedir ki ..? Bende ps4 de var pc de ..göz var nizam var..konsol rahat eğlenceli doğru ama gücün bir yere kadar .

huseyincarnege

27.9.2016 08:55:03

0
tabi ps4 pro güçlü sen ağla yeter dayanamayık :)
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Jack Rabbit Slims

27.9.2016 01:49:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind 1070 + 6600k aldım. Hala bir ps4 kadar tat alamadım. Keşke pro'yu bekleseydim. Ama sabredemedim. Ki yıllardır pc camiasının içerisindeyim, pc ile büyüdük. Ama insanlar konsol problemsiz derken abartıldığını bizim gibi detaylara inebilen olaydan anlayan kişiler için sıkıntı çıkarmayacağına inandım. Şimdi buraya yaşadığım problemleri yazsam olacak orhun yazıtları. O yüzden hiç eme cime gerek yok. Maalesef pc tayfası aldığı donanımın kulu köpeği oluyor. Benim için hiç birinin özel bir yeri yok, hangisi daha az sorun, daha ucuz olursa ona yumulurum. Ps4'te var PC'de. Hakeza 5 ay önce Xbox'ı sattım. Şahsen Ps4'te Us psn + kardeşlikle yaptığımız alışveriş ve oyun oynama dönemlerimi mumla arıyorum. 4000 tl'ye topladım sistemi. Steam'de ki oyunları ne paylaşabiliyor, ne satabiliyorum fiyatlar konsol oyunlarının fiyatlarına selam çakıyor. Pc her açıdan var olan sorunları, ve o paranın hakkını bir türlü oyunlardan alamayışınla daima bir adım geride olacak. Yapımcı gözünde pc'nin yeri zaten belli. Bas portu gitsin. Özel olarak bir katman koy, bir şeyler yap, YOK ! Bu gün ps4'ten 5-6 kat daha güçlü bir sistemim var, belki ps5 bile bu kadar güçlü olmayacak ama gel gör ki frame ve eğer uygun monitör varsa (ki bende yok) çözünürlük dışında tek bir numara bile yok. AF falan açıyoruz işte belki bir tık daha yüksek. Ama dediğim gibi biri zamanında 999 liraya satılmış alet diğer yandan gtx 1070+ 6600k'lı 4154 liraya toplanmış sistem . Ki zamanında şikayetlerimi paylaştığımda, burada pc'yi savunanlar açık sözlülükle "pc böyle yapacak bir şey yok" cümlelerini de patır patır kurdular. 2 yıla sistem pert lafları falan... Ama adamlar hala yüzsüzce savunabiliyorlar. İki yüzlülük mü başka bir şey mi bilmiyorum... Birde bunlar öyle ahım şahım donanım sahibide değiller 960-970 falan ile böyle yaygara koparıyorlar. Anlam veremiyorum, garip. Para verdiğin aletin köpeği olmayacaksın, net. Ben istemez miyim şu amp extreme 1070 coşsun deli gibi görsellerle mest olayım. Ama yok 1.8 tflops'luk ps4 neyse aşağı yukarı aynısı. Artık o eski her ayar sekmesinde oyunun kimliğini değiştiren oyunlar-motorlar yok oldu gitti maalesef. Kendimizi kandırmayalım.
Hocam ben de aynı sistemi topladım hemen hemen. Haklısın grafik farkı fiyatı gibi konsolun 2.5 katı değil. Ama artık devir bu, Scorpio çıktığında One'ın 4 katı güçlü olmasına rağmen One'la çok da inanılmaz farklı görseller sunmayacak. Devrimsel farklar görmek istiyorsan yazık olmuş parana, artık devir öyle büyük sıçramaların devri değil çünkü. Yine de fark istiyorsan Frostbite'lı oyunlarda baya sağlam fark oluyor. Herneyse, dediğim gibi ben de hemen hemen aynı sistemi topladım ama çok memnunum, bu biraz da ne istediğinle alakalı. Örneğin yükleme ekranlarının dakikalara çıkmadığı, 30 fpsde bile sabit kalamayan bir makinede oyun oynamak istemiyordum ben. Şimdi Witcher 3'ü indirdim, grafikleri de çok daha iyi ama dediğin gibi o fark olmadan da yaşarım. Yalnız 60 fps sabit görünce gözlerim bayram etti. Yıllarca pccilerin abarttığını sanıyordum ama combatta falan Geralt dans ediyor sanki, o kadar güzel oldu ki her şey. Nitekim konsolların düşük ayarlarda 30 fps veremediği Fallout 4'te her ayarı açıp 100 fpsye çıkabiliyorum. Oyun deneyimi bölünmüyor, hep akıcı. Xbox 30-40 saniyede açılıyordu bunda basıyorum tuşa koca bilgisayar 10 saniyede açılıyor. Bilmiyorum bir insan daha fazla ne ister ki...

Metal-Gear

27.9.2016 01:13:27

0
Giderdi illa ki, kendi çıkarı doğrultusunda uzun vadeli plan yapıyorlar zaten. 5 - 10 sene sonrası için ön görüleri oluyor, şunu yaparız olumlu sonuç alırsak şununla geliriz gibi bir sürü mâli politikaları var. Pro'ya yakın bir sistemle gelselerdi nesli tek konsolla kapatabilirlerdi. Gerçi düz PS4 ile de iteleye iteleye nesli kapatabilirlerdi. Sony PS4 ile iyi kâr elde etti zaten, cesaretlendi. Piyasada işin doğrusu bunların isteyeceği bir hal aldı, yani çözünürlük - fps muhabbetleri oyunun kendinden önce konuşulan şeyler olduğundan. Haliyle bu konuyu kendi lehine çevirdi üreticiler. PS konusunda kurnazlık yaptıkları kesin, yanlız şu TFLOPS meselesi bu kadar basit bir msele değil. Yani örneğin, çok eski ekran kartlarında yüksek TFLOPS değerine sahip gpu'lar bulabilirsin. Ama bu günkülerden daha düşük performanslı çalışırlar. Tflops tüm hesaplamalardaki ondalıklı alanları düze yuvarlama kapasitesi en basit hali ile. Her türlü işlem 1-0'dan oluştuğu için genel bir performans ifadesi olarak kullanılıyor, ama bu her şeyi ifade etmiyor işte. Grafik işlemede render süreci sadece maplerin transform - scale - position diye en bilinen hallerini matematiksel olarak hesaplamaktan ibaret değil. Bu yüzden Tflops üzerinden pekte fazla kurgulara gitmemek lazım, genel performans ölçütü ama yanıltıcı bir terim aynı zamanda. Bazı profesyonel kesim tflops'u bir ölçüt olarak bile kabul etmezler.

BlackBeasT

27.9.2016 00:53:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ok O senin krallığın.
PS3 fatler 400-500watt PSU ve 90nm chipler vardı. PS3 Slim ile 250watt 40nm'ya çektiler.... PS4 istenseydi 2K/30fps standart gelirdi.. 3 yıl aradan sonra PS4pro ile güç 2.5 kat performans farkı yaratmadan 2K/30fps 2020'ye kadar gitmezmiydi...? PC hala 2K-4K standarttı daha oluşmamışken, Benim isyanım yaptıkları taşra uyanıklığına yoksa sana 3 yılda 2 kere prosuz-prolu konsol satmış canıma mimnet Konuyu bağlayalım... Cell:218 GFLOPS + RSX 1.8 TFLOPS = 2 TFLOPS
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

GT_55

27.9.2016 00:18:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

1 zahmet beni sonu 1 yere varmayan tartışmalar için çekmeyi ver PS3 Gerçekte hali senin kaynağın haklısın, paşasın, Kingsin...ben yanlışım
Ok O senin krallığın.

freshmind

27.9.2016 00:18:09

+4
1070 + 6600k aldım. Hala bir ps4 kadar tat alamadım. Keşke pro'yu bekleseydim. Ama sabredemedim. Ki yıllardır pc camiasının içerisindeyim, pc ile büyüdük. Ama insanlar konsol problemsiz derken abartıldığını bizim gibi detaylara inebilen olaydan anlayan kişiler için sıkıntı çıkarmayacağına inandım. Şimdi buraya yaşadığım problemleri yazsam olacak orhun yazıtları. O yüzden hiç eme cime gerek yok. Maalesef pc tayfası aldığı donanımın kulu köpeği oluyor. Benim için hiç birinin özel bir yeri yok, hangisi daha az sorun, daha ucuz olursa ona yumulurum. Ps4'te var PC'de. Hakeza 5 ay önce Xbox'ı sattım. Şahsen Ps4'te Us psn + kardeşlikle yaptığımız alışveriş ve oyun oynama dönemlerimi mumla arıyorum. 4000 tl'ye topladım sistemi. Steam'de ki oyunları ne paylaşabiliyor, ne satabiliyorum fiyatlar konsol oyunlarının fiyatlarına selam çakıyor. Pc her açıdan var olan sorunları, ve o paranın hakkını bir türlü oyunlardan alamayışınla daima bir adım geride olacak. Yapımcı gözünde pc'nin yeri zaten belli. Bas portu gitsin. Özel olarak bir katman koy, bir şeyler yap, YOK ! Bu gün ps4'ten 5-6 kat daha güçlü bir sistemim var, belki ps5 bile bu kadar güçlü olmayacak ama gel gör ki frame ve eğer uygun monitör varsa (ki bende yok) çözünürlük dışında tek bir numara bile yok. AF falan açıyoruz işte belki bir tık daha yüksek. Ama dediğim gibi biri zamanında 999 liraya satılmış alet diğer yandan gtx 1070+ 6600k'lı 4154 liraya toplanmış sistem . Ki zamanında şikayetlerimi paylaştığımda, burada pc'yi savunanlar açık sözlülükle "pc böyle yapacak bir şey yok" cümlelerini de patır patır kurdular. 2 yıla sistem pert lafları falan... Ama adamlar hala yüzsüzce savunabiliyorlar. İki yüzlülük mü başka bir şey mi bilmiyorum... Birde bunlar öyle ahım şahım donanım sahibide değiller 960-970 falan ile böyle yaygara koparıyorlar. Anlam veremiyorum, garip. Para verdiğin aletin köpeği olmayacaksın, net. Ben istemez miyim şu amp extreme 1070 coşsun deli gibi görsellerle mest olayım. Ama yok 1.8 tflops'luk ps4 neyse aşağı yukarı aynısı. Artık o eski her ayar sekmesinde oyunun kimliğini değiştiren oyunlar-motorlar yok oldu gitti maalesef. Kendimizi kandırmayalım.

Hoid

26.9.2016 23:55:31

+2

BlackBeasT

26.9.2016 23:53:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Valla o kaynakları bilemem. Nasıl yapmışlar nasıl hesaplamışlar. Zaten konsol çıkmadan önceki haber bu. Gerçekteki hali bu. https://en.m.wikipedia.org/wiki/RSX_%27Reality_Synthesizer%27
1 zahmet beni sonu 1 yere varmayan tartışmalar için çekmeyi ver PS3 Gerçekte hali senin kaynağın haklısın, paşasın, Kingsin...ben yanlışım

Team NINJA

26.9.2016 23:42:19

+4
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Metal-Gear

26.9.2016 23:29:26

+1
Anladım, yok sıkıntı değil Fan diyince zaten fanatik kesimi kastediyorumdur ben. Koyu olanlar, ona buna laf edenler vs. Yoksa fanlık noktasında oyuncular zaten mutlaka bir şeyin fanıdır. "Oyun" fanıdır başta, konsolunun fanıdır onu alır, pc fanıdır parça takar vs. Ama saplanıp kalmaz herkes, dolayısıyla senin üstüne alınacağın bir mevzu değil bu. Seni biliyorum zaten forumda PS fanı (fanatiği) diyende olmuştu sana. :D Bana da diyorlar bazen pc fanatiğisin, ps fanatiğisin vs. Holiganlığın lüzumu yok oyna geç yapıyoruz. :) İşte o yaftalama sevdalıları oluyor hedef aldıklarım.

Wayward Son

26.9.2016 23:24:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear Çok yanlış yargılar içerisindesin kardeş. Mesajımın başında "Bu mesele ile alakalı" diye bir giriş var ve "PC fanları" diye de belirtmişim. Fanatik kesimin kastedildiği ortada yani. Bu mesele, hani bütün üstün PC bilmemneleri kendine özelmiş gibi davranan, Master Race olayını sırf kendine yontan, "hohoho konsol kullananlara acıyorum" diyen adamlar yok mu forumda bir sürü denk gelmesi lazım sana bu tarz lafların. Bunları kastediyor işte. Analistin söylediği kesimde bu kesim zaten, üstüne alınacak olanlar geleneksel pc ya da konsol kullanıcıları değil, saplantı edinenler. Örnek: Uncharted 4 çok iyi girafikli bir oyundur, Digital Foundry'de dahil pek çok kaynak tarafından bolca övülür. Ama PC fanının biri zıplar, der ki yok grafikler çok kötü, yok oyun FHD çalışmıyor (SP'si), yok sizin gözleriniz bozuk göz doktoruna gidin gibi laflar edenler. İşte bunlar ezik kesim. Benim kibirlenecek bir durumum yok, kibirli olanlara gönderme yapılmış bende onaylıyorum evet. Bir adam kibirliyse ona kibirli dersin, bu seni kibirli yapmaz var mı böyle bir şey? O yüzden burada benlik bir durum yok. Bana zaten forumda sık sık ya konsol fanı, ya ağır PC fanı diyenler oluyor. GTX 1080 ekran kartı kullanıyorum, multiplatformda PC tercih ediyorum. Konsolun zevki de ayrıdır, her iki konsolu kullanıyorum PS4 Pro'yu da bir mani çıkmazsa almayı düşünüyorum. Ne konsol tarafından, ne de PC tarafından kibirlenecek bir durumum yok benim. Ama ben sırf elimde gtx 1080 var ve gidip üstüne PS4 Pro almak istiyorum diye yemediğim yaftalama kalmadıydı sana denk geldi mi o muhabbetler bilmiyorum. İşte o analistin lafları bu kesime yani. Benim de onayım bunun üstüne, aynı şeyi seninde onaylaman lazım bu açıdan.
Valla hocam ben genelde fan yerine fanboy kullandığım için (bir de psboy ya da xboy da oluyor bazen) fan dediğin zaman üzerime alınıyorum. Her PC fanı obsesif değil yani. Bir de alıntı yaptığın adamın abuk subuk ifadeleri olduğu için dolayısıyla anlatmak istediğin biraz flu kaldı :)

distortionist

26.9.2016 23:15:08

+2
Ps3 ümün miyadı 8 yıl sonra yeni yeni doluyor. Yeni adresim de ps4 pro olacak. konsol iyidir. Playstation daha da iyidir.

Metal-Gear

26.9.2016 23:03:48

+2
Çok yanlış yargılar içerisindesin kardeş. Mesajımın başında "Bu mesele ile alakalı" diye bir giriş var ve "PC fanları" diye de belirtmişim. Fanatik kesimin kastedildiği ortada yani. Bu mesele, hani bütün üstün PC bilmemneleri kendine özelmiş gibi davranan, Master Race olayını sırf kendine yontan, "hohoho konsol kullananlara acıyorum" diyen adamlar yok mu forumda bir sürü denk gelmesi lazım sana bu tarz lafların. Bunları kastediyor işte. Analistin söylediği kesimde bu kesim zaten, üstüne alınacak olanlar geleneksel pc ya da konsol kullanıcıları değil, saplantı edinenler. Örnek: Uncharted 4 çok iyi girafikli bir oyundur, Digital Foundry'de dahil pek çok kaynak tarafından bolca övülür. Ama PC fanının biri zıplar, der ki yok grafikler çok kötü, yok oyun FHD çalışmıyor (SP'si), yok sizin gözleriniz bozuk göz doktoruna gidin gibi laflar edenler. İşte bunlar ezik kesim. Benim kibirlenecek bir durumum yok, kibirli olanlara gönderme yapılmış bende onaylıyorum evet. Bir adam kibirliyse ona kibirli dersin, bu seni kibirli yapmaz var mı böyle bir şey? O yüzden burada benlik bir durum yok. Bana zaten forumda sık sık ya konsol fanı, ya ağır PC fanı diyenler oluyor. GTX 1080 ekran kartı kullanıyorum, multiplatformda PC tercih ediyorum. Konsolun zevki de ayrıdır, her iki konsolu kullanıyorum PS4 Pro'yu da bir mani çıkmazsa almayı düşünüyorum. Ne konsol tarafından, ne de PC tarafından kibirlenecek bir durumum yok benim. Ama ben sırf elimde gtx 1080 var ve gidip üstüne PS4 Pro almak istiyorum diye yemediğim yaftalama kalmadıydı sana denk geldi mi o muhabbetler bilmiyorum. İşte o analistin lafları bu kesime yani. Benim de onayım bunun üstüne, aynı şeyi seninde onaylaman lazım bu açıdan.

Metal-Gear

26.9.2016 22:35:17

+7
quote:

Orjinalden alıntı: emrahcey
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: grkm_61
Aman diyeyim paylaşım yaparken dikkat et,komik duruma düşmeyesin.Bu paylaştığın resim ezik pc tayfasının yıllardır hayalinde yapmayı istediği bir şeydir.Yani konsolları hep böyle pataklamayı hayal edip asla bunu başaramamışlar,üstüne üstlük konsollardan da senelerce bir araba sopa yiye yiye her türlü laf sokulmaya ve hor görülmeye bağışıklık kazanmışlardır.
diyosun...
Valla bu mesele ile alakalı bir haber görmüştüm, PC fanlarının nasıl bir saplantı halinde ve kendini eşşsiz sandığını, hiç kimsenin sanki high-end pc'si olamazmışta firmalar sadece onlara özel sistem üretiyormuş gibi bir burnu havalarda haller takındığını bir analist söylemişti. :D :D En aşağıda link var, paragrafın özeti şuydu: ======== "PC oyuncuları sadece kendilerinden başka hiç kimsenin daha iyi bir şey yapamayacağına körü körüne inanan bir grup kibirli budaladır" =========== Çok doğru söylüyor, iki o/c çekip, 2000 tl'lik ekran kartı alıp Anti Aliasing'i kökleyince kendini donanım grafik mühendisi sanan bir tayfa yani. :D http://www.merlininkazani.com/PS4_Pro_PC_oyuncular%C4%B1n%C4%B1n_umurunda_de%C4%9Fil-oyun_haber-90642p1.html

emrahcey

26.9.2016 22:21:52

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: grkm_61
Aman diyeyim paylaşım yaparken dikkat et,komik duruma düşmeyesin.Bu paylaştığın resim ezik pc tayfasının yıllardır hayalinde yapmayı istediği bir şeydir.Yani konsolları hep böyle pataklamayı hayal edip asla bunu başaramamışlar,üstüne üstlük konsollardan da senelerce bir araba sopa yiye yiye her türlü laf sokulmaya ve hor görülmeye bağışıklık kazanmışlardır.
diyosun...

Boldrex

26.9.2016 22:02:49

+1
Walla ben bir sonraki nesil konsolların bile 4K yı stabil 60 fps çalıştırıcağına inanmıyorum inşallah yanılırım tabi içerik olmadıktan sonra 8k olsa ne yazar inşallah içerik de güzel olur

BSC Misafiri

26.9.2016 20:17:20

+2
quote:

Orjinalden alıntı: grkm_61
Aman diyeyim paylaşım yaparken dikkat et,komik duruma düşmeyesin.Bu paylaştığın resim ezik pc tayfasının yıllardır hayalinde yapmayı istediği bir şeydir.Yani konsolları hep böyle pataklamayı hayal edip asla bunu başaramamışlar,üstüne üstlük konsollardan da senelerce bir araba sopa yiye yiye her türlü laf sokulmaya ve hor görülmeye bağışıklık kazanmışlardır.

BSC Misafiri

26.9.2016 20:03:02

+1
Master race arkadaşların zoruna gitmiş, üzülmeyin kantır ve lol'e devam sanki başka oyununuz var hahahaa:d

GT_55

26.9.2016 20:02:01

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Çamur atmanın bana ne faydası olcek? Cümle sonunda ki kinaye'yi anlama yada anlamazdan gel, üstüne çamur atan ben olayım Çogu kaynakta PS3ün saniyede yaptığı kayar nokta hesabı tflops cinsinde 1.83 olarak belirtiliyor. Bu durumda sen çamur atmış oluyorsun sankim Kaynak: 16 May 2005 http://www.ign.com/articles/2005/05/16/e3-2005-ps3-tech-specs-2 Şu daha ilginç PS3 System Floating Point Performance: 2 TFLOPS
Valla o kaynakları bilemem. Nasıl yapmışlar nasıl hesaplamışlar. Zaten konsol çıkmadan önceki haber bu. Gerçekteki hali bu. https://en.m.wikipedia.org/wiki/RSX_%27Reality_Synthesizer%27

dingo egret!

26.9.2016 19:53:48

0
4.20 tfps iyi optimizasyonla native 4k bile verebilir ama kim uğraşır o optimizasyonla...

BSC Misafiri

26.9.2016 19:48:49

+1
2500 tl altı hiç bir konsoldan iyi performans beklenmez 400 dolara bırak 4 k oyun oynamayı 1080 60 fps her oyunda acamaz bazı oyunlarda 30 fps sabit çalışsa yeter ama 30 a sabitleyemiyorlar ps4pro dan hiç birşey beklemeyin 2 yıl sonrada ps5 cıkar keşke sony 2 yılda bir konsol çıkarsada millet pc dönse herkes bizden olsa..

BSC Misafiri

26.9.2016 19:48:47

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Nevfel 8-9 tflopsluk gtx1080 4k da zorlanıyor bunlar 4.2 tflops ile scorpioda 6 tflops ile 4k oynatacaksa, anca düşük grafik detayda oynatır adı 4k olur görüntüsü değil.
Vallahi agzina saglik:)

BlackBeasT

26.9.2016 19:37:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ps3 230 gflops'tu. Tflops değil. 10 sene önceki donanım ile aynı tflops olacak değil herhalde. Bazen uçuyorsunuz arkadaşlar, sırf konsola çamur atacam diye.
Çamur atmanın bana ne faydası olcek? Cümle sonunda ki kinaye'yi anlama yada anlamazdan gel, üstüne çamur atan ben olayım Çogu kaynakta PS3ün saniyede yaptığı kayar nokta hesabı tflops cinsinde 1.83 olarak belirtiliyor. Bu durumda sen çamur atmış oluyorsun sankim Kaynak: 16 May 2005 http://www.ign.com/articles/2005/05/16/e3-2005-ps3-tech-specs-2 Şu daha ilginç PS3 System Floating Point Performance: 2 TFLOPS

Fearless_tr

26.9.2016 19:11:48

+6
Bu konsolun gücü vs muhabbetler iyice cigrindan cikti, eskiden kimse takmaz keyfine bakardi.Bu gün ise ne yaptigi belli olmayan konsol üreticileri cirkeflik yapip esitligi bozuyor.Tabi diger yandanda oyun firmalari grafiklere abanip hikayesi olmayan sacma sapan oyunlar cikariyor.70 euroya oyun degilde teknoloji demosu alir olduk.Hele birde bitmemis oyunu cikartip 100 tane update cikartmalari yokmu.Ps2 döneminde testerlar vardi oyunlar hatasiz cikiyordu cogunlukla ne guzel gunlerdi be :(((

Source

26.9.2016 19:08:44

0
PS4 çıkışında bir fiyasko yaşanmasaydı bu studyo halen daha aramizdaydi, Driveclub ilk çıktığında teknoloji demosundan öte bir oyun değildi ama dlc'lerle iyi bir oyun haline gelmişti ama bu bile Sony'nin onları affetmesini saglamadi, yazık oldu. driveclub 2'nin gelmesini isterdim. PS4 Pro şuan için yeterli özellikleri olan bir konsol Sony bundan sonra PS3 döneminde olduğu gibi komplike sistemlerle uğrasacagini sanmıyorum çünkü o dönem çok fazla zorluklarla uğraşmak zorunda kaldılar bu saatten sonrada böyle bir macera yaşamak istemezler diye tahmin ediyorum.

tayfun34_4

26.9.2016 18:33:49

+1
40 MİLYON PS4 sahibi sony tarafından enayi yerine konulmuştur bu konsoların ikiside 4k oyun oynatırlar oyunları bu konsollara göre optimize edecekleri için sorun olmaz ordan burdan kırparlar biraz efekt eklerler bir iki göz boyama yaptılar mı alsana 4k oyunculuk.

BSC Misafiri

26.9.2016 18:23:01

+1
Ps4 çıkmadan önce 10 sene ömrü oldugu söyleniyordu durum ne !!! 3.senesinde yenisini getirdiler

BSC Misafiri

26.9.2016 18:10:31

+1
haha çöp

hakanozzdemir

26.9.2016 17:57:04

+2
Ulan bari bir halt yiyeceksiniz tam yiyin .yap 10k mi 37270k mi neyse konsolu çıkart piyasaya koy 2500 lira fiyat adam gibi birşey olsun bluray 3d 60fps VR MR herşeyi de oynatsin,donanım derdin olmasın oyunlara yürü 5 yıl da idare etsin. ps4u olan adam Pro alıyorsa,bir telefona 4000 tl verebiliyorsa bunu da almaya gücü var elbet.

GT_55

26.9.2016 17:54:24

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

Hocam yanlisin var PS3 1.80TF GF degil. http://www.digitaltrends.com/gaming/playstation-3-vs-playstation-4-in-depth-spec-comparison/
Valla ben hiçbir yerde görmedim. Burda yazan kayar nokta performansı 230 gflops. https://en.m.wikipedia.org/wiki/RSX_%27Reality_Synthesizer%27

Chirrut Imwe

26.9.2016 17:48:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Ps3 230 gflops'tu. Tflops değil. 10 sene önceki donanım ile aynı tflops olacak değil herhalde. Bazen uçuyorsunuz arkadaşlar, sırf konsola çamur atacam diye.
Hocam yanlisin var PS3 1.80TF GF degil. http://www.digitaltrends.com/gaming/playstation-3-vs-playstation-4-in-depth-spec-comparison/

CaSsErDoDo

26.9.2016 17:45:49

0
Şu haberlere gelen yorumlara bayılıyorum

GT_55

26.9.2016 17:35:49

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT Hafta'nın ilk günü başladılar aynı şeyleri söylemeye "ps4 Pro, oyun bilgisayarı toplamak istemeyenler için büyük bir alternatif" Bu IBM-Sony-Toshiba ortak üretimi PS3'de kullanılan CELL gibi custom chip değil, AMD üretimi modifiye edilmiş x86, gpu 4.20 kas gücü dedin mi yapacağı belli.... 10 yıl önceki PS3 1.83 tflops, PS4 1.84 tflops
Ps3 230 gflops'tu. Tflops değil. 10 sene önceki donanım ile aynı tflops olacak değil herhalde. Bazen uçuyorsunuz arkadaşlar, sırf konsola çamur atacam diye.

CrashBone

26.9.2016 17:29:18

+1
Benim görüşüm, 1080 diye 720 oynatmadılar mı? Aynısı olacak zaten pikseller zor seçiliyor yine olay çıkacak

ultralisan

26.9.2016 17:23:14

+2
Ne iğrenç nesildir anlamadım gitti ilk defa böyle birşey görüyorum. Witcher 3 dışında efsane oyun çıkmadı, 3 yıldır sende daha çok fps var senin çözünürlük şu kadar, derken şimdide yok native değil yok tlofps bilmem ne. Bu nedir aga? ben oyun istiyorum konsolları yada pcyi birbirine çarptırmayacağım kimin güçlü olduğu muhabbeti sıktı artık. Remaster oyun kusacağım artık.

olağan_şüpheli

26.9.2016 16:39:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Dhalsim ps5'i beklemekten başka çare yok.
ps5 çıkarsa satışlar daha da düşer gibime geliyor. Doğru düzgün kaç özel oyun çıktı ki ps5 e geçme gereği duydular. bence konsolu güncellesinler ''ki pro zaten o oluyor'' yeter. konsol değil oyun istiyor insanlar hatta özel oyun istiyorlar. Bilgisayarda oynayabildiği oyun için kaç kişi konsol alır ki? bir de oyun fiyatları var tabi. bir arkadaşın yorumu çok hoşuma gitmişti. kendi yapmadıkları oyunların fiyatlarını , kendi oyunlarıymış gibi belirlemesinler falan demişti. pc de 50 tl olan oyuna konsol da 150 tl falan istemesinler.

_GRKM_

26.9.2016 16:36:42

+18

BSC Misafiri

26.9.2016 16:29:03

+1
Kim ne derse desin PlayStation 6'dan umutluyum ben. PlayStation Altı.

BlackBeasT

26.9.2016 16:24:22

+9
Hafta'nın ilk günü başladılar aynı şeyleri söylemeye "ps4 Pro, oyun bilgisayarı toplamak istemeyenler için büyük bir alternatif" Bu IBM-Sony-Toshiba ortak üretimi PS3'de kullanılan CELL gibi custom chip değil, AMD üretimi modifiye edilmiş x86, gpu 4.20 kas gücü dedin mi yapacağı belli.... 10 yıl önceki PS3 1.83 tflops, PS4 1.84 tflops

İdrak İstimlak

26.9.2016 15:37:50

0
Millet oyun istiyor diyeceğim ama bu ara nesil konsol her ne kadar temelinde VR için çıkartılmış olsa da, gücün getireceği grafiksel üstünlük yapımcılar tarafından da kullanılacak, Sony tarafından pazarlanırken de; çünkü müşteri bunu istiyor. Ancak bu konsol 4.2 tflops gibi o kadar iki arada, bir derede değerlerle geliyor ki, native 4K gibi yeni oyunlar için bir beklenti, saçma beklenti olur. Ancak düşük detaylarda söz konusu olabilir. Şahsen bir müşteri olarak artık bu tip boş vaatlere kanmıyorum, asıl istediğimiz oyun, mevcut PS4 için gelecek kaliteli oyunlar benim için yeterli, ötesi isterse 8K olsun, onu da konsolu alırken kaç K olduğuna bakanlar düşünsün.

BSC Misafiri

26.9.2016 15:31:46

0
Gormeden allaha kalbimizi vermisiz gormek inanmak degildir konsolun capi ortada hafife alcak bisi yok upscale ike 4k 30 vericeksin oda verebilirsen gerci goruntude 4k upscale gibi durmuyorduda rise tomd da neyse Ben peygamber efendimize gormen ağlıyorum her gece sevgimden sen gormek inanmakmis tam bir ecnebi sozu

BSC Misafiri

26.9.2016 15:31:32

+1
yamamaya çalışıyorlar enayilere :D

Nevfel

26.9.2016 15:27:42

+2
8-9 tflopsluk gtx1080 4k da zorlanıyor bunlar 4.2 tflops ile scorpioda 6 tflops ile 4k oynatacaksa, anca düşük grafik detayda oynatır adı 4k olur görüntüsü değil.

rambocuk

26.9.2016 15:22:59

+1
ps4 içinde öyle diyordunuz yahu güçsüz diye pro çıkardınız ayıp ettiniz

lostrock

26.9.2016 15:22:36

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Dhalsim ps5'i beklemekten başka çare yok.
bende öle düşünüyodum ama sony öyle bir laf ettiki herşey değişti dikkatli dinle ; -biz proyu bilgi sahibi(zeki) kullanıcılar için çıkardık- yani demek istiyoki proyu al çok işine yarıcak slim ve normal ps4 alan salaklarada çaktırma sırf bu söz yüzünden pro alıyorum ben pro büyük ölçüde oyun dünyasıyla iç içe olan oyun sitelerini takip eden playstation kullanıcılarına bir bakıma hediye olarak sunuluyo çünki 1 tb slim 349 dolar pro 399 dolar 50 dolar farkla 2.5 katı konsol alıyosun hem ilerde bütün ps5 oyunları düşük grafiklerle ps4 a çıkabilir malum nx çıkınca güçsüz ama yeni bir konsol daha piyasaya giricek burada ps4 pro arada bir konsol olduğu için hala ps5 oyunlarını 1080p de çalıştırabilir mesela hala fifa nba ps3 e çıkıyor destiny ps3 dede var

BSC Misafiri

26.9.2016 15:16:07

+1
Konsolum yok onu baştan diyim ve takip ettiğim kadarıyla epey zaman geçmiş olmasına rağmen sözde yeni nesil konsollara konsol almaya ikna edecek oyun sayısı 1 elin parmağını geçmez ve şimdiden ps5 konuşulmaya başlandı. Oyun yok konsolların gücünden bahsediliyor falan filan. Ortalık remaster oyunlarla dolu aynı oyunu bide hd oyna. Kalsn.

Jack Rabbit Slims

26.9.2016 15:15:34

+1
Bu ne aptalca bir açıklama ya, çalışırken görmemişiz. Bu işin matematiği yok mu, içinde ne olduğunu biliyoruz benzer sistemin ne yaptığını biliyoruz sonuçta. Tuşuna basınca tflopsu ikiye mi katlanıyormuş?

BSC Misafiri

26.9.2016 15:13:22

+1
Kimse ps4 Pro'muzun gücünü test etmeye kalkmasın. (Paul Rustchynskyntchhnskysy...)

CheKD

26.9.2016 15:09:03

+1
Konsolların gücü içerisindeki donanımından değil ne kadar içerik geldiğinden ve ne kalite de içerik geldiğinden belli olur.PS4 her ne kadar içerik bakımından XBox One'nın önüne geçse de PS3'ün çok arkasında kaldı.2 konsolda bu nesil de güçsüz bence.

BSC Misafiri

26.9.2016 15:02:30

0
bu konsollar hala neden donanımları yükseltmiyorlar ? olan pc ye oluyor kaliteli oyun çıkmaz oldu bu sony yüzünden anca reklamla şişirip milleti dolandırmaya bakar.

Dhalsim

26.9.2016 14:50:46

+6
ps5'i beklemekten başka çare yok.

BSC Misafiri

26.9.2016 14:35:26

0
teknik ozelliklerin hafife alindigi veya kucumsendigi dogru da cok yuksek bir sey olmayacagi da dogru

BSC Misafiri

26.9.2016 14:30:17

0
Görecez bakemm öylemiymiş böylemiymiş

Vinewood

26.9.2016 14:25:39

+11
4.20 Tflops olduğu belli zaten aletin neyini hafife alacağız daha ? Scorpio 6 Tflops ile 4K kaldırırmı diye tartışıyoruz sen 4.20 çok güçlüymüş gibi açıklama yapıyorsun

gokhanvai

26.9.2016 14:24:46

+1
Keşke ps4'ü oyun bilgisayarı toplamak isteyenler için alternatif yapsaydınız. Millet aldı alacağını. Bir kez daha ps4 pro mu alacak? Millet para sı..yor sanki.

darkdogan

26.9.2016 14:23:20

0
Heeh tamam iyice sidik yarisina cevirin.Oyun yapin OYUNNN kim güçlü kim degil ergenler gibi laf salatasi yapacaginiza.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız