Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3 için 3.70 Firmware Güncellemesi Geldi

Infamous 2'yi arkadaşlarınıza önermek ister misiniz?

     Sony Playstation 3 için yeni bir firmware güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile bir yandan korsan oyunculuğa karşı önlem alınırken, diğer yandan da oyunculara yeni özellikler sunuyor.
 
     Öncelikle Playstation Plus üyeleri yeni bir fonksiyon sayesinde online kayıt dosyalarını çok daha kolayca kopyalayabilecek. Kısacası "üçgen" tuşunun üzerine gelip kopyala demeniz yeterli olacaktır.
 
      Playstation Store'da ise artık oyunları, videoları ve çeşitli eşyaları PSN'deki arkadaşlarınıza önermenizi sağlayan bir seçenek sunuldu. Önerdiğin eşyaların linki doğrudan arkadaşlarınızın mesaj kutusuna gidecek.
 
      XBM'de de çeşitli yenilikler var. Artık bütün video uygulamalarını PS3'te yeni XBM kategorisinden görme şansınız var. "My Channels" adlı kategori videolara daha rahat ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca indirdiğiniz bütün videolar artık XBM'nin varolan videolar kategorisinde yer almaya devam edecek.
 
      Blu-Ray'de Java tabanlı özel içeriklere ulaştığınızda 3D desteği artık var olacak. DTS-HD MA, DTS-HD HR desteği 3D Blu-Ray filmlerde de yer alacak ve son olarak da MPO formatındaki 3D dijital fotoğrafları XBM'deki fotoğraf galerisinden görüntüleyebileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation blog playstation 3 PS3 ps3 slim Sony
Rooney, FIFA 12'de de Saç Ektiriyor! Tommy, Prey 2'de Yer Alacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dj batuhan

10.8.2011 18:10:12

0
Benim işime yarayacak yenilikler yok ama yinede güncelleme iyidir güncelliyim :)

dusty

10.8.2011 15:52:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: Bernhard Blu-Ray'de Java tabanlı özel içeriklere ulaştığınızda 3D desteği artık var olacak.DTS-HD MA, DTS-HD HR desteği 3D Blu-Ray filmlerde de yer alacak ve son olarak da MPO formatındaki 3D dijital fotoğrafları XBM'deki fotoğraf galerisinden görüntüleyebileceksiniz.
En çok bunu sevdim işte...

BSC Misafiri

10.8.2011 12:58:46

-1
Önerme sistemi saçmalık zaten psn'de kaç tane oyun varki bilinmeyen ?? Arkadasıma aa bak battlefield 3 önerdim sana psnden mutlaka almalısın ( bu diyalog bana kullanılsa vallahi arkadaslıgımı bitiririm :D )

Bl00dyHell

10.8.2011 11:14:14

0
PS3 kullananlara hayırlı olsun

Melikşah

10.8.2011 10:54:38

0
Arkadaşlara önerme seçeneği güzelmiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız