Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu!

 
     Valve & PGL işbirliği ile Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenen PGL Major Copenhagen 2024, Counter Strike 2 turnuvasının ilk yarı final karşılaşması belli oldu. Cloud9 ve Team Spirit turnuvadan elendi. 1 milyon dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvanın son düzlüğüne girildi. Turnuva pazar günü tamamlanacak. 
 
     Çeyrek finalin ilk karşılaşması Team Vitality ile Cloud9 arasında gerçekleşti. Karşılaşmanın sonucunda Team Vitality, Cloud9'ı 2-0 (Inferno: 13-8,  Anubis: 13-2) mağlup ederek adını yarı finale yazdıran ilk takım oldu. Çeyrek finalin ikinci karşılaşması dün Team Spirit ile FaZe Clan arasında oynandı. 3 maçlık seri sonucunda FaZe Clan, Vertigo haritasında uzatmalarda 16-14 toplamda 2-1 galibiyetle sonuçlandırmayı başardı ve yarı finalde Team Vitality'in rakibi oldu.
 
     Çeyrek finalin 3. karşılaşması bugün saat 19:00'da temsilcimiz Eternal Fire ile Natus Vincere arasında oynanacak! Temsilcimizin galibiyet elde etmesi durumunda yarı finale yükselecek ve G2 - MOUZ karşılaşmasının galibiyle eşleşecek. Yarı final karşılaşmaları 30 Mart Cumartesi günü oynanacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız