Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PAX West 2020 Etkinliğinin Eylül Ayında Düzenlenmesi Planlanıyor

 
PAX West 2020 etkinliğinin 4 - 7 Eylül tarihleri arasında Seattle, Washington'da düzenlenmesi planlanıyor.

En azından planlar şimdilik bu yönde. Etkinliğin organizatörü Penny Arcade, Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri ve Dünya Sağlık Örgütü'nün önerilerine göre hareket edeceklerini belirtti.
 
"Yılın bu zamanında sessiz kalma eğilimindeyiz fakat hayranlar ve katılımcı firmalardan çok fazla soru aldığımız için PAX West 2020 etkinliğini bu yıl İşçi Bayramı haftasında (4 - 7 Eylül) düzenlemeyi planlıyoruz. Önümüzdeki aylarda websitemizi güncelleyerek kimlik kartı, otel kaydı ve daha fazlası hakkında bilgiler paylaşacağız.
 
"Önceliğimiz emniyet ve halk sağlığı. Durumu izlemeye, hükümetin her seviyesindeki sağlık görevlileriyle birlikte çalışmaya ve Hastalık Kontrol ve Korunma Merkezleri ve Dünya Sağlık Örgütü'nün tüm önerilerini izlemeye devam edeceğiz. Bununla beraber kongre merkezimiz ve yerel yönetimimiz tarafından şu ana kadar atılan adımlar iyimser olmamızı sağladı ve yaz boyunca da doğru adımları attığımızdan emin olmak için onlarla birlikte çalışmaya devam edeceğiz." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Fallout 76'nın NPC'leri Ölen Oyuncuların Silahlarını Çalıyor The Haunting of Hill House'un İkinci Sezonu Ertelenmeyecek

YildirimBuyucusu

22.4.2020 15:18:35

0
Tüm oyun etkinlikleri sonbahara çullandı. Bu işime gelir açıkçası. Her taraftan fırlayan oyun haberleri. Ellerimi ovuşturmaya başladım bile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız