Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Oyunlar Film Gibi Olacak"


 
     Hollywood'un en bilinen isimlerinden biri olan Jerry Bruckheimer, önümüzdeki yıllarda oyunların görsel olarak film gibi olacağını belirtti.
 
     Yapımcılığını yaptığı diziler dışında sinema sektöründe de bir çok yapımda yer alan Jerry Bruckheimer, şu sıralar Prince of Persia : The Sands of Time filmi ile oyuncuları yakından ilgilendiriyor.
 
     İngiltere kaynaklı HeyUGuys sitesine konuşan Bruckheimer, "Önümüzdeki on yıl içerisinde oyunlar ve filmler arasındaki farkı söylemenin neredeyse imkansız olacağına inanıyorum." dedi ve oyunların çok daha gerçekçi bir hal alacağını sözlerine ekledi. 
 
     Gelişen teknoloji ve potansiyeli düşünecek olursek Bruckheimer pekte haksız sayılmaz. Tabi görsellik dışında özgün oyunlar azalırsa bu durum pekte oyuncuların işine gelmez:)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Jerry Bruckheimer PS3 Xbox 360 PC Sinema
Yeni Mafia 2 Dergi Taramaları Alan Wake'ten 20 Dakikalık Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sulu Çor Kağan

27.4.2010 00:45:58

0
Jerry Bruckheimer adlı abimize MGS 4 oynamasını tavsiye ediyorum. Görselini bilmem ama hikaye, oynanış, ara videolar zaten film...

In Isaac We Trust

26.4.2010 17:08:51

0
bence filmlerde git gide avatar vari bir şey olucak bundan sonra oyunlardaki cgi videolar gibi olucak.ikiside ortak noktada birleşicek sonra ayırımı zaten yapmak çok zor olucak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız