Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyuncular, GTA Online'da Bully 2 Göndermesine Rastlamış Olabilir

 
Geçtiğimiz günlerde, yıllar önce Rockstar tarafından bir şekilde iptal edildiğine dair haberi sizlerle paylaştığımız Bully 2'ye dair umudunu kaybetmeyen oyuncular, GTA: Online'a yeni gelen kumarhane güncellemesinde Bully'ye dair referanslara rastladı.
 
Yeni gelen güncelleme ile satın alabileceğiniz bir tabloda, dört ayrı kareye bölünmüş enteresan çizimler yer alıyor. Aşağıdan da görebileceğiniz görsellerde; yumruk, yılan, fare ve kurukafa şeklindeki bu dört sembolün Bully'nin orijinal kapağında da yer aldığı görülüyor.
 
Bildiğiniz üzere Rockstar, yeni dönemde piyasaya süreceği oyunlarla ilgili mevcut yapımlarına ekmek kırıntıları bırakmaya bayılan bir firma. Umuyoruz bu görseller Bully serisinin devam edeceğine işaret ediyordur.
 
Görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak M1PST bully rockstar
Sega Genesis / Mega Drive Mini Avrupa'da 4 Ekim'e Ertelendi Xbox'ın Patronu Phil Spencer: "Bizim İçin Başarının Karşılığı Sony'yi Alaşağı Etmek Değil"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Manhunt Three

29.7.2019 17:10:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: Cute Hentai Ayrıca oyunla gelen güncellemede şeytan ayini yapılan bir kısım mevcut. Yakışık almayan bir güncelleme olmuş. Neye hizmet ediyor bu firma akıl alır gibi değil.
Dünya şuan onların elinde sayılır zaten. Çoğu yer ile bağlantıları var.

Queen Hentai

29.7.2019 16:51:29

+2
Ayrıca oyunla gelen güncellemede şeytan ayini yapılan bir kısım mevcut. Yakışık almayan bir güncelleme olmuş. Neye hizmet ediyor bu firma akıl alır gibi değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız