Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyuncu Laptopları ile Oyun Dünyasındaki Gelişmelere Ayak Uydurma Zamanı

 
     Teknoloji Canavarları Monster Gaming Laptop

     Kusursuz güç ve maksimum aksiyonu bir araya getiren Monster gaming laptop modelleri, daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir oyun deneyiminin kapılarını aralıyor. Oyun zevkini bir üst levela taşımaya hazırlanan Monster, kişiselleştirilebilir modelleri ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırlanıyor.

     Oyun Dünyasındaki Gelişmelere Ayak Uydurma Zamanı

     Günümüzde oyun teknolojilerinin gün geçtikçe ilerlemesi, birbirinden şahane oyun içi grafikleri, eşsiz senaryoları ve etkin arayüz tasarımlarını da beraberinde getirdi. Gerek yıllardır devam eden uzun soluklu serilerde gerekse hikayesi ile bizleri büyüleyen, atmosferi ile göz dolduran yeni nesil oyunlarda oldukça yoğun bir şekilde hissettiğimiz bu teknolojik gelişmeler elbette rekabeti de beraberinde getirdi. Daha akıcı grafikler, daha etkin bir oynanış ve hiç olmadığı kadar kusursuz bir oyun deneyimi yaşatmak için rekabet içerisine giren oyun devi şirketler, gün geçtikçe sistem gereksinimleri artan oyunlar piyasaya çıkarmaya başladılar.
 
     Yüksek ram ve disk ihtiyaçlarının yanı sıra, optimum düzeyde oyunların oynanabilmesi için gerekli olan işlemci ve ekran kartı gereksinimlerinin yüksek olması gibi problemleri de beraberinde getiren yeni nesil oyunlar, hali hazırda bulunan gaming laptop modelleri için problem oluşturmaya başladı. Düşük fps değerleri ve low resolution ile oynamak zorunda kaldığımız Witcher 3, GTA 5, Batman, Metal Gear Solid V: Phantom Pain gibi oyunlar oyundan aldığımız hazzı oldukça düşürdü. Teknolojideki gelişmelere ayak uydurma zamanın geldiğini gösteren bu durum, yeni bir donanımihtiyacını da beraberinde getirdi.
 
     Masaüstünün Gücünü Her Zaman Yanınızda Hissedin

     Artık sisteminizde yenilenmenin zamanı geldiğinin düşünenler için ise Monster notebook modelleri tam da bu noktada devreye giriyor. Son dönem oyunların ihtiyaçlarının ve teknolojik yeniliklerin farkına vararak düz üstü oyun bilgisayarları üreten Monster, benzersiz bir oyun deneyiminin kapılarını açıyor. Son nesil işlemcileri ve en yüksek çözünürlüklü ekran kartlarını bir potada eriten Monster gaming laptop modelleri, kusursuz aksiyon ve oynanabilirliği yüksek bir kullanım amaçlıyor. Yaptığı önemli iş ortaklıkları ile Nvidia ailesinin gücünü Intel işlemci serileri ile birleştiren Monster modelleri, oyuncular için özel tasarlanmış oyun bilgisayarları ile nefes kesen bir performans sağlıyor.

     Tam anlamıyla bir oyun canavarı olan modeller, kişiselleştirilebilir aksamlar ve klavye seçeneği ile de ihtiyacınıza en uygun şekilde cevap vermeyi amaçlıyor. Gerek ihtiyacınıza göre ram seviyesini arttırabileceğiniz gerekse hard disk alanını genişletebileceğiniz modeller, tamamen isteğinize göre şekillendirilebilir olmaları ile dikkat çekiyor. Abra, Semruk, Tulpar, Huma gibi birbirinden farklı serilere sahip modeller isimlerini Türk Mitoloji’sinden almaları ile de dikkat çekiyor.

     Fokus Bilgisayar’ın desteğini arkasına alarak, masaüstünün gücünü, diz üstü bilgisayarlara taşımayı amaçlayan Monster gaming laptop modelleri, taşınabilir desktop alanında her geçen gün önemli başarılara imza atıyor. Gerek çift fanlı soğutma sistemi, gerekse ghosting problemini tamamen ortadan kaldıran etkin tuş takımları ile oyun tutkunlarının en önemli sorunlarına çözüm getirmeyi amaçlayan Monster, canavar gibi bir bilgisayarı her zaman yanınızda taşıyabilmenizi sağlıyor.
 
 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
HoloLens'in Geliştirme Kitleri 3.000 Dolardan Satılacak World of Tanks 10.0 Güncellemesi Ekim’de Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

pape

8.10.2015 09:21:17

0
Oyun icin laptop alinmazki...

zugu

8.10.2015 08:26:58

0
Oyuncu adam laptopta mı oynar Allah askına.

speederly

7.10.2015 23:52:39

0
oyun için laptop almak bana mantıksız geliyor. laptop un amacı belli . şöyle bir bakıyorum parçaların güç tüketimi düşük doğru orantılı olarak ta işlem gücü de düşük oluyor zaten hem işlem gücü yüksek hem az enerji tüketse masaüstünde de kullanırlar o yüzden laptopa verlecek para ile her zaman çok daha iyi bir masaüstü pc toplanır hele amaç oyun oynamaksa masaüstü tercih edilmeli tabi çok çok istisnai durumlar olmadığı sürece .normal şartlarda seçim yapılıcaksa fiyatlar ve özellikler ortada. + laptopta oyun rahat oynanmıyor masaüstü başka birşey .

KortX

7.10.2015 22:36:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: Zarbo257 Hiçbir zaman laptoplar Masaüstü kadar güçlü olamaz bence o kadar parayı laptoplara harcamak cidden gereksiz ve israf.
Ayrıca temizlikleri de bir o kadar zor. Yapboz gibi oluyor. Masaüstünden daha zor toplaması.

Zarbo257

7.10.2015 04:49:59

+1
Hiçbir zaman laptoplar Masaüstü kadar güçlü olamaz bence o kadar parayı laptoplara harcamak cidden gereksiz ve israf.

dingo egret!

7.10.2015 00:07:25

+2
Msi gaming kullandım çok ısınıyordu, alienware da kullandım çok arıza çıkarıyordu, kimbilir monster ne yapıyordur. En aşmış laptopu bile en fazla ne kadar soğutabilirsin ki? Çok kısıtlı imkanlar çerçevesinde konuşuyoruz. Elimden bugüne kadar 10dan fazla laptop geçti hangisine azıcık müdahale etmeye kalktıysam hemen peşinden gpu soğuk lehim yaptı, acımadım açtım düzelttim sonra yine yaptı fln fln.. Oyun oynamak için laptopa verilen para sokağa dökülmüş paradır fikrimce, taa ki i5-i7 ayarındaki işlemciler 10-12 nm'lere düşüp mevcut teknolojiyle daha az ısınır kolay soğur hale gelene kadar. Gerçi yanılmıyorsam o ebatlarda artık moore yasası devreye giriyordu. Önümüzdeki 10-15 yılda ne tür işlemci mimarileri göreceğiz acaba, ama bir yolunu bulur yaparlar illaki o bütçelerle.. Ve bana bütün bunları düşündürenin bir monster reklamı oluşu da ayrıca absürd..

Relinquished06

6.10.2015 22:37:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: jealiame
quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Sen olayı doğru anladığına emin misin? Yoksa ülkemizdeki çoğu insanda olduğu gibi okuduğunu anlamakta problem yaşayanlardan mısın?
Şair burda ne yazmak istemiş çok merak ettim açıklayabilir misiniz bende konuyu çarpıttığınız o Türkiyedeki geniş anlama kapasitesi düşük kitledenim
Şair orada donanımhaberin ve bölümsonucanavarının birer şirket olduğunu, bu şirketlerin en büyük gelir kaynağının reklam olduğunu ve çoğu kullanıcının adblck kullandığı için reklamdan gerekli geliri kazanamadığını bu yüzden de bu tarz reklamların normal karşılanması gerektiğini anlatıyor.Girdiğin her sitede bu tarz reklamlar olurken hala bilinçsiz bir şekilde reklam alımını eleştirmenin yanlış olduğunu vurgulayan şair ; umuyor ki en kısa zamanda o okuduğunu anlamayan kitleden uzaklaşmanız gerektiğini temenni ediyor. NOT: Daha fazla bu konu hakkında tartışmak istersen pm atabilirsin konuya başka yorum atmak istemiyorum.

tvdoynr

6.10.2015 22:01:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Sen olayı doğru anladığına emin misin? Yoksa ülkemizdeki çoğu insanda olduğu gibi okuduğunu anlamakta problem yaşayanlardan mısın?
Şair burda ne yazmak istemiş çok merak ettim açıklayabilir misiniz bende konuyu çarpıttığınız o Türkiyedeki geniş anlama kapasitesi düşük kitledenim

bozcan

6.10.2015 21:11:24

-2
Klasik bir basıl bülteni, reklam diye atıp tutmayın.

michael01

6.10.2015 21:09:45

0
Monster mı acaba diye geldim.Doğru çıktı şimdi gidiyorum.TURBO konusuna döndü bu iş

JonnyCaqe

6.10.2015 21:00:50

-1
konuya girmeden tahmin ettim

Frozen Grenadier

6.10.2015 20:33:32

+1
bağış butonu koysalar kimse bağış yapmaz çünkü burası türkiye

emiLL

6.10.2015 19:37:14

-1
Monster fp falan degil kendini msi saniyorlar

Fuusrodah

6.10.2015 19:32:02

+4
Bende bilgi yazısı falan sandım. Reklammış. Neyse hadi BSC'de kazansın. Kimler neler kazanıyor..

Relinquished06

6.10.2015 19:24:27

-1
quote:

Orjinalden alıntı: jealiame
quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Bağış butonu koysalar **** ile kaldırmayı deneyecek olan adam bir şirketin reklam almasına laf yapıyor.Evet çok iyi kafa aynen çok güzel kafa güle güle kullan.
**** ile kaldıracağını nereden biliyorsun kahin misin Senin gibi ön yargı kapasitesi geniş insanlara çeki düzen verilmeli
Sen olayı doğru anladığına emin misin? Yoksa ülkemizdeki çoğu insanda olduğu gibi okuduğunu anlamakta problem yaşayanlardan mısın?

OnlyChaos

6.10.2015 19:22:33

+2
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Masa üstü pc im den 10 kat güçlü laptop verseler işim olmaz çünkü ekran büyük sorun küçük ekranda hiçbir keyif vermiyor oyunlar en az 82 ekran olacak
Ben oyuncu laptoplarını hiç öyle düşünmedim. Zaten evinde kullanıyorsan TV'ne de bağlarsın ayrıyetten klavye-fare de bağlarsın. Bunun yanında istediğin yere rahatlıkla taşıman da büyük lüks.

rambocuk

6.10.2015 19:13:40

0
Masa üstü pc im den 10 kat güçlü laptop verseler işim olmaz çünkü ekran büyük sorun küçük ekranda hiçbir keyif vermiyor oyunlar en az 82 ekran olacak

tvdoynr

6.10.2015 19:05:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: Relinquished06

Bağış butonu koysalar **** ile kaldırmayı deneyecek olan adam bir şirketin reklam almasına laf yapıyor.Evet çok iyi kafa aynen çok güzel kafa güle güle kullan.
**** ile kaldıracağını nereden biliyorsun kahin misin Senin gibi ön yargı kapasitesi geniş insanlara çeki düzen verilmeli

BSC Misafiri

6.10.2015 19:03:01

+1
Bari haber gibi sunmayın. Bir reklam yazın, rengini değiştirin.

Relinquished06

6.10.2015 18:51:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: fresheyır evet hocam bir reklam daha evet çok iyi...
Bağış butonu koysalar adblock ile kaldırmayı deneyecek olan adam bir şirketin reklam almasına laf yapıyor.Evet çok iyi kafa aynen çok güzel kafa güle güle kullan.

alito

6.10.2015 18:47:35

+1
Laptop'ta masaüstünün gücünü kaç liraya hissedeceğiz? Önemli olan bu tabi.

fresheyır

6.10.2015 18:34:55

0
evet hocam bir reklam daha evet çok iyi...
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız