Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oyun Serisi Yayınlarımız Hakkında

    Geçtiğimiz haftalarda başladığımız oyun serileri için artık yeni bir bölümümüz var. Bundan sonra başlayan her yeni serinin ilk bölümünü slaytımızda bulabilecek, devam eden serilerin yeni bölümlerini bu kısımdan görebileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Pokkén Tournament'in İlk Videosu Yayınlandı Yakuza Zero, 1988 Yılında Tokyo ve Osaka'da Geçecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

a_e_b

27.8.2014 19:33:02

0
BSC'den bu konudaki şahsi olarak tek isteğim stanley parable ya da dreadout tadında bağımsız, çok ses getirmeyen ama içinde potansiyel barındıran oyunlara devam etmesidir. He AAA kalitesinde büyük oyunları, mesela Ryse, da çekmek lazım ancak youtube ya da twitch gibi platformlarda yeterince var zaten bence site olarak bi benfica ya da porto'ya benzeyip gizli hazineleri keşfetmeniz lazım.

OldGamers86

27.8.2014 17:28:23

0
Şu kod girme saçmalığına da bir el atsanız fena olmaz.

onur89tr

27.8.2014 15:54:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: C.H.N Sanki yavaş yavaş sitenin basit yapısı şişmeye ve kalabalık olmaya başlıyor. 1080p çözünürlükle 23 monitörde bile bana artık anasayfa kalabalık gelmeye başladıysa daha altını kullanan üyelere daha da kalabalık gelecektir. Evet çok kaliteli yayınlar ve paylaşımlar yapıyorsunuz ama düzen konusunu profesyonel bir elden yardım alarak giderseniz çok daha iyi olacaktır.
Ayrıca yazılımsal olarak da sıkıntılarınız var.(üye girişi, sürekli log-in kalamamak, mesaj göndermede hata, artı eksi basmada sorunlar. Bunlar benim gördüğüm birde mobil kullanıcıların şikayetleri de var.) Bunları giderirseniz çok memnun kalacağız.

Teşekkürler.
Aynen. Bir itiraf yapayım mı? Kendi yorumlarıma + basıyorum.

oyuncu11790

27.8.2014 02:52:25

0
Sadelik her zaman önemlidir ve kullanış açısından rahatlık kolaylık sağlar. Belirtmeden edemeyeceğim şu ana sayfada video seçtiğimiz alanda baloncuklar çok saçma, neler olduğunu anlamam için tek tek bakıyorum baloncuklara

Dictattor

27.8.2014 01:07:39

0
Bunlarla ugrasmak yerine ana sayfa tasarimini acilen modernlestirin derim, zamaninin gerisinde duruyor su hali ile. Bir cok buyuk yabanci oyun sitesi dahi modern kaliplara gectiler. Madem onlar gibi olmak istiyorsunuz detaylara, gorselligede onem gerekiyor bilhassa bu donemde.

altunuz

27.8.2014 00:17:08

+2
quote:

Orijinalden alıntı: C.H.N Sayın kardeşim, "Oyun haberleri" bölümüne donanımhaber forumlarından ulaşabiliyor olmam sorunu çözmüyor. Öyleyse buradan sayın yöneticilere seslenelim, diyelim ki "Biz donanımhaber forumlarından zaten gerekli yerler ulaşıyoruz, kaldırın bsc den haber başlıklarını hatta bsc yi kaldırın ne gerek var oyun için ayrı site donanım için ayrı site işletmenize! Hepsi bir arada olsun ki site çarşamba pazarına dönsün, değil mi sayın yönetici" Böyle bir şey yok hocam, bariz şekilde bsc nin çözülmesi beklenen yazılımsal sorunları var. Uzun süredir(yaklaşık 7 yıl) donanımhaber forumlarında gezinmişliğim var ve saydığımız sorunların birini görmedim bile. Burada arkadaşlarım bu sorunları dile getiriyorlarsa gerçekten kaliteli paylaşım yapan bir sitenin yapı itibari ile aynı kalitede görmek istediğidir. Lüten söylemeye çalıştıklarımı farklı,yanlış anlama.
Aynen katılıyorum dostum en nefret ettiğim problem ise üye girişini 10 defa yapmama rağmen her seferinde hata vermesidir. Bu tür basit ama sinir bozucu sorunları böyle sevdiğim bir sitede görünce canım sıkılıyor.

C.H.N

26.8.2014 23:18:04

+2
Sayın kardeşim, "Oyun haberleri" bölümüne donanımhaber forumlarından ulaşabiliyor olmam sorunu çözmüyor. Öyleyse buradan sayın yöneticilere seslenelim, diyelim ki "Biz donanımhaber forumlarından zaten gerekli yerler ulaşıyoruz, kaldırın bsc den haber başlıklarını hatta bsc yi kaldırın ne gerek var oyun için ayrı site donanım için ayrı site işletmenize! Hepsi bir arada olsun ki site çarşamba pazarına dönsün, değil mi sayın yönetici" Böyle bir şey yok hocam, bariz şekilde bsc nin çözülmesi beklenen yazılımsal sorunları var. Uzun süredir(yaklaşık 7 yıl) donanımhaber forumlarında gezinmişliğim var ve saydığımız sorunların birini görmedim bile. Burada arkadaşlarım bu sorunları dile getiriyorlarsa gerçekten kaliteli paylaşım yapan bir sitenin yapı itibari ile aynı kalitede görmek istediğidir. Lüten söylemeye çalıştıklarımı farklı,yanlış anlama.

*Meteora*

26.8.2014 22:50:14

-4
Forum donanım haber'de, ''Oyun Haberleri'' konusundan haberleri takip ediyorum ve hiç bir sorun yok.Forum'dan girme sorunlarınızın büyük bir kısmını çözecektir. @altunuz @C.H.N @michael01 @oyunbilgini57 @FOX-BytkN @alike03

alike03

26.8.2014 22:21:44

0
Aynen yapılan.tüm yorumlara katılıyorum. Sitenin yenilenmesi lazım. Oyun Serisi bölümü de ortada hiç olmamış sap gibi. En üste alınabilinir mesela.

FOX-BytkN

26.8.2014 21:17:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: altunuz Şahsen ben bulunduğu yeri beğenmedim. Haberlerin en tepesinde veya en altında olsaydı daha iyi olurdu.
Onun haricinde güzel bir yenilik.
arkadaşa katılıyorum ama bence en üstte olması daha güzel olacaktır

oyunbilgini57

26.8.2014 20:25:35

+1
Şu BSC temasını günümüze çevirseniz site benim tanıştığım yıl 2010'dan beri aynı temada . Daha basit anlaşılabilir falan yapsanız ayrıca yorum hataları olmasa daha güzel olacak . Sitenin tasarımı insanlar için karışıklığı azaltmak değil para için reklamı hangi noktaya koyarsak insanların gözüne girer modunda .

_Pro_

26.8.2014 20:11:57

+2
Birde Alkan ile Beril'in yaptığı dark souls 2 crown of the sunken king video incelemesini hiç beğenmedim, anlatım kötü, puanlama yapılmamış ve video inceleme formatında siteye yüklemişsiniz ama görüntüde oynu yorum yazıyor. Hiç de professionel değil.

michael01

26.8.2014 19:46:39

+3
üye girişi, sürekli log-in kalamamak, mesaj göndermede hata, artı eksi basmada sorunlar. özellikle durmadan giriş yapmak mesaj göndermeye çalışınca hata vermesi

C.H.N

26.8.2014 19:39:31

+9
Sanki yavaş yavaş sitenin basit yapısı şişmeye ve kalabalık olmaya başlıyor. 1080p çözünürlükle 23 monitörde bile bana artık anasayfa kalabalık gelmeye başladıysa daha altını kullanan üyelere daha da kalabalık gelecektir. Evet çok kaliteli yayınlar ve paylaşımlar yapıyorsunuz ama düzen konusunu profesyonel bir elden yardım alarak giderseniz çok daha iyi olacaktır. Ayrıca yazılımsal olarak da sıkıntılarınız var.(üye girişi, sürekli log-in kalamamak, mesaj göndermede hata, artı eksi basmada sorunlar. Bunlar benim gördüğüm birde mobil kullanıcıların şikayetleri de var.) Bunları giderirseniz çok memnun kalacağız. Teşekkürler.

altunuz

26.8.2014 19:32:52

0
Şahsen ben bulunduğu yeri beğenmedim. Haberlerin en tepesinde veya en altında olsaydı daha iyi olurdu. Onun haricinde güzel bir yenilik.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız