Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Overwatch'un Kapalı Betası 10 Aralık'ta Sonlanıyor


      Blizzard'ın yeni yapımı Overwatch bildiğiniz gibi bir süredir kapalı beta aşamasında. Geliştici ekip betanın ne zaman sonlanacağına açıklık getirdi.
 
      Belirtilene göre Blizzard, 10 Aralık'ta Overwatch'un sunucularını kapatacak. Daha sonra oyunun sunucuları Ocak ayının ortalarında tekrar açılacak ve bu kez daha fazla oyuncuya ev sahipliği yapacak. Yani Overwatch'un kapalı betasına katılamadıysanız Ocak ayında başka bir şansınız olabilir. 
 
       Blizzard ayrıca yaptığı açıklamayla kapalı beta süreci boyunca toplamda 900,000'den fazla maçın oynandığını ve ekibin oyun hakkında çok fazla bilgi topladığını belirtiyor. Overwatch sunucularının yanında oyunun beta forumları da 18 Aralık'ta kapanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Overwatch Blizzard FPS Multiplayer
Trine Yapımcısından Zamanı Kontrol Edebildiğimiz Yeni Bir Gizlilik Oyunu Rocket League'in Xbox One Sürümünde Cross-Platform Desteği Bulunmayacak

Mad

5.12.2015 16:58:55

0
Buna verilecek para ile RSS alınır tabi herkesin görüşleri farklı olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Overwatch
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız