Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ouya, Ay Sonu Yapımcılara Gönderilecek

 
 
   Tamamiyle açık kaynak kodlu Android konsolu Ouya, Kickstarter projesinde 700 $ üzeri bağış yapanlara 28 Aralık tarihi itibariyle dağıtılmaya başlayacak.
 
   Konsolun yapımcılara özel ilk versiyonunu dilerseniz 800 $ karşılığında resmi sitesinden ön sipariş edebilirsiniz. Bu ön siparişler ise Ocak ayında sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.
 
   Dağıtılan konsolların prototip modelleri ve yapımcı kiti görevi gördüğünü bir kez daha hatırlatalım. Ouya oyuncularla olan buluşmasını Mart 2013'de gerçekleştirecek. Resmi siteden oyunculara seslenen Ouya projesi sahipleri, konsolun "herşeye açık olduğu" için Ouya'nın son sürümüne sahip olacak her oyuncunun aslında birer yapımcı kitine sahip olacağını belirtti. Ancak önceden dağıtımına başlanılan bu erken dönem Ouya modellerinin özel olduğunu ve kutusu açıldığında ne demek istediklerini anlayacaklarını dile getirdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer ouya konsol android ev konsolu indie
NPD: Bu Ay Amerika'da 4 Milyon Konsol Satılacak Crysis 3'teki Özel Grafik Ayarları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

S!rJohN

4.12.2012 20:05:07

0
Ya düzgün okuyamıyorsunuz, ya da anlama sorununuz var. Oyun geliştirici kiti diyor, son kullanıcı versiyonu değil. Son kullanıcı sürümü 99 dolar olacak yine.

MYPC_

4.12.2012 16:34:26

0
Hani 99 dolardı

BSC Misafiri

4.12.2012 14:45:26

0
bu ne ya böyle
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ouya
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız