Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OlliOlli, Wii U ve Nintendo 3DS için "Cross-Buy" Olacak


      Eğlenceli iki boyutlu platform oyunu OlliOlli, bildiğiniz gibi Xbox One, Wii U ve Nintendo 3DS'e geliyor. Oyunun geliştiriciliğini üstlenen firma Roll7, OlliOlli'yi Wii U veya Nintendo 3DS için almayı düşünen oyuncuları sevindirecek bir duyuru yaptı.
 
      OlliOlli, Nintendo 3DS ve Nintendo Wii U arasında cross-buy olacak. Yani oyunu bu iki konsoldan biri için satın alırsanız diğer konsolda da ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. OlliOlli'nin bu özelliği bulunduran ikinci oyun olduğunu belirtelim. Yapım 5 Mart'ta Wii U ve 3DS için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer.com OlliOlli Tom Hegarty Roll7 Skateboarding
Zombie Army Trilogy Hakkında Bilmeniz Gerekenler Bu Videoda Darksiders Yapımcısı Yeni Bir RPG Oyunu Geliştiriyor

B3lmondo

28.2.2015 01:43:53

+3
O "cross-play" değil, (Oyun cross-buy'da destekliyor tabii. Amacım cross-play'i açıklamak) kaynakta da belirtildiği gibi" cross-buy"dur. Cross-play; iki konsol sahibininde aynı oyunu oynayabilmesidir, misal birinde Wii U, diğerinde 3DS var ve ikisinde de aynı oyun mevcut, cross-play sayesinde ikisi oyunu aynı ortamda oynayabilirler. Bilmeyenlere duyurulur... Bizi yapmadılarki siteye haber editörü olarak... :P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
OlliOlli
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız