Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: Soulstorm Duyuruldu


    Oddworld serisi harika karakterleri ve eğlenceli oynanış dinamikleriyle oyuncuların favori oyunlarından birisi olmayı başarmıştı. Şimdiyse serinin yeni oyunu Oddworld: Soulstorm duyuruldu.
 
    2017'nin sonunda piyasaya çıkacak olan Oddworld: Soulstorm'da Abe'in nasıl yaratıldığına şahitlik edeceğiz. Yine çevrecilik, kapitalizm, tüketimi özendirme ve bağımlılık gibi derin konulara da gireceğiz.
 
   Oddworld: New & Tasty adlı yeniden yapımla oldukça iyi bir iş çıkaran geliştiriciler bu defa seriye yepyeni bir oyun ekleyecekler. Şu an oyun için herhangi bir oyun içi görsel maalesef yayınlanmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Oddworld: Soulstorm Oddworld Inhabitants
Microsoft: Xbox One ve PS4 Oyuncuları Birlikte Online Oyun Oynayabilecek Way of the Samurai 3'ün PC Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

14.3.2016 23:16:09

0
Oddworld: New N' Tasty'e inanılmaz remake yapmışlardı çok güzeldi türkçe dil desteğide vardı.Umarım bu oyunda da türkçe dil desteğini görürüz. Buda link http://store.steampowered.com/app/314660/?l=turkish

BSC Misafiri

14.3.2016 20:49:27

0
Oyun Oddworld: New & Tasty gibi yani özünü koruyup üzerine ekleyerek gelirse benim için harika bir oyun olur. Tabii ki PSX'teki çok iyi bir oyunu yeniden yapımla piyasaya sürmek başkadır o oyunu sıfırdan kaliteli olarak geliştirmek başka. Yine de umutluyum.

stophart

14.3.2016 20:31:43

0
Oddworld: New N' Tasty den belliydi, güzel bir haber tabi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oddworld: Soulstorm
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız