Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: N'n'T Yapımcıları Oyunu 8 GB'lık Wii U Modeline Sığdırmakta Zorlanıyor


      Oddworld: Abe's Oddysee'nin yenilenmiş sürümü Oddworld: New N' Tasty, bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda konsol ve PC oyuncularıyla buluştu. Yapımcı firma oyunun Wii U sürümünü bekleyen oyuncular için bir açıklama yaptı.
 
       Serinin yaratıcısı Lorne Lanning yaptığı açıklamada oyunun gecikme sebebi olarak 8 GB'lık Wii U modelindeki alan sıkıntısını gösterdi. Lanning oyunun bu kadar az bir alanda çalışma zorunluluğunun geliştirme aşamasını zorlaştırdığını söyledi. Oyunun Wii U sürümüne oldukça zaman ve para yatırımı yaptıklarını söyleyen yapımcı, ekibin zorlukları aşmaya çalıştığını dile getirdi. 
 
      Yapımcı ekibin önceki günlerde oyunun iptal edilmediğini ve Wii U'ya geleceğini açıkladığını hatırlatalım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendolife.com Oddworld Macera Ps4 Ps3 Pc Wiiu
Little Big Planet 3'ün Plush Editon Adlı Koleksiyoncu Paketi Detaylandırıldı Zorlayıcı Oyun Volgarr the Viking, Xbox One'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.10.2014 19:08:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr Nintendo artık yeni nesil bir konsol yapmalı.
O senin sığ görüşün gözüm, hayatında tek Nintendo konsolu almamış hatta hiç Nintendo oyunu oynamamışsın. Bozuk plak gibi her Nintendo başlığına aynı saçmalıkları yazman Nintendo oyunlarının hangi konsolda olursa olsun 10 üzerinden 9-9,5 puan ortalamasına sahip olduğu ve diğer tüm 1. parti oyunlardan daha fazla sattığı gerçeğini değiştirmez. Konsollara ve oyunlara sadece grafik gücüyle baktığın müddetçe platform farketmeksizin daha çok kaliteli oyunlardan mahrum kalacaksın. Habere gelince; Wii U konsolları flaş bellek veya sabit disk desteğine sahip ve oyunu dijital satın alan kişi bu kapasite sorununu çoktan halletmiştir. Gerçekleri konuşsunlar; oyunu ilk olarak çıkış yaptığı Playstation platformuna çıkarmaları normal ve Wii U gecikmesi 8 gb'a sığdırma yüzünden asla olamaz çünkü oyun yaklaşık 1-1,5 senedir HD formatına dönüştürülüyor ve Wii U'da yaklaşık 2 yıldır piyasada. Şapkadan çokan bir sorun değil normal bir gecikme süreci, pastayı ilk Playstation yiyecek diğerleri daha sonraya kalıyor haliyle.

mementopolis

20.10.2014 15:01:55

0
Ben olsam sıkıştırmak istemem . Onun yerine 32gb konsola yurerdim . Nintendo hangi çağda yaşıyor belli değil. Kapasiteye bak.

BSC Misafiri

20.10.2014 12:12:52

0
Sadece PS4 için çıktı. Diğer platformlar için sitesinde "Date TBA" yazmakta. Yani çıkış zamanları daha belli değil.

superyakup

20.10.2014 11:33:45

0
Oyun PC' ye çıkmadı.Haber yaparken biraz daha duyarlı olun

cure4itch

20.10.2014 02:19:00

0
New N' Tasty suan sadece Playstation sistemlerinde var, PC'de cikmadi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oddworld: New N' Tasty ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız