Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oddworld: New 'n' Tasty'nin İlk İnceleme Puanları Göründü


     PSOne'dan bu yana pek çok oyuncunun hayır diyemeyeceği seriler arasında yer alan Oddworld serisinin yeni oyunu Oddworld: New 'n' Tasty'nin ilk incelemelerinin yayınlanmasıyla, oyuna ait ilk inceleme puanları da ortaya çıktı.
 
     Şu ana kadar yayınlanan incelemelere ve puanlara bakılırsa, oyun gerçekten bekleneni veriyor. Yayınlanan 3 incelemeden en az 8 puan alan Oddworld: New 'n' Tasty'e ait puan listesine hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz. İncelemeler yayınlandıkça liste güncellenecektir.
 

Eurogamer – 9
Destructoid – 8
PS Nation – 9
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Oddworld Macera Ps4 Ps3 Pc Wiiu
Media Molecule, PS4 Projesi İçin Kısa Bir Video Yayınladı Maxis'in Yaratıcılık Üzerine Kurulu Yeni Bir Projesi Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

23.7.2014 10:40:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: defected

sarhoş olsan da veremezsin şu an zaten önce gidip playstation 4 satın alman lazım
Bende hepsi var sen kendine bak.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

defected

23.7.2014 08:47:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One 30$ vermem için sarhoş olmam lazım.
sarhoş olsan da veremezsin şu an zaten önce gidip playstation 4 satın alman lazım

defected

23.7.2014 08:40:54

0
bu kadar mükemmel bir oyuna fiyat gayet normal 1998'de oynamıştım ilk oyunu... zaman ne çabuk geçiyor :/

OldGamers86

23.7.2014 01:24:43

0
Puanlar yüksek. İyi bir oyun geliyor sanırım.

Wayward Son

22.7.2014 17:45:22

0
Önemli olan sonunda el sıkışabilmek hocam.

SenJi

22.7.2014 17:03:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Türkiye'de oyun fiyatları maalesef konsol konusunda feci uçuk. Zaten bu konuda "hayır" diyecek adam bulamazsın. Steam cepte. Gamersgate de gayet güzel bir site. 60$ olan oyuna 11$ dolar indirim falan yapıyorlar, hem de ön sipariş evresinde. Yine de çok ama hiç yoktan iyi. Üstüne bonus puan biriktirip oyun alabiliyorsun. Eskiden Greenmangaming efsaneydi. 50$ olan oyunu 30$'a ön sipariş ile satarlardı. Pound üzerinden satış yapmaya geçtiklerinden beridir oraya uğramaz oldum, ama zamanında baya faydalandım. Daha başka böyle bir sürü alternatif bulmak mümkün. Konsol maalesef şu an baya bir lüks kaçıyor Türkiye şartlarında. Türklerin bu ilgisi karşılıksız kalmayacaktır. Umarım Steam bizim kurdan satış yapmaya başladığında iyi bir fiyat çeker de ilgi daha da artar, daha fazla indirim görürüz.
Ooo greenmangaming gerçekten efsaneydi.Öyle bir satış kuruluşu bir daha gelmez.Adamlar steamin dönemlik indirimlerini biel altüst etmişti.Çok iyi hatırlıyorum ön siparişte alien rage oyununu 10 dolardan satıyorlardı bende almıştım.Oyun eski tarzdı.Yani doom tarzı.Eski fps oyuncularından başka alan olmadı zaten.Gerçi avrupalılar halen greenmangamingi kullanıyor.Euro üzerinden çok iyi indirimler veriyorlar. Steam tl geçince büyük ihtimal doların tam karşıtı olarak geçirir.Yani extra ücret almzlar.Sonuçta öyle olması için rusya gibi türkiyedede özel sunucusu yani bir tr bayisi açması lazım.Öyle yaparlarsa fiyatları artırır bizimkiler.Çalmak içinelinden geleni ardına koymazlar.Neyseki öyle birşey yok. Bu arada geçen baktımda ps2 harbi efsane.Mesela ps2deki grafiklerle ps3 ve x360da öyle çok büyük fark yok.Mesela ben ps2 çok fazla futbol oynadım ama ondan sonraki nesilen bakınca çok fazla fark göremedim grafiksel olarak.PS2deki oyunlar kadar iyisini dahda görmedim.Bir tek ps3te last of us çıktı.Ama ps2 döneminden ondan bile iyi oyunlar vardı.Mesela kimse bilmez ama ps2de marioyada crasha rakip olarak Scaler vardı.Şahsen çok sevdiğim bir oyundu ama çok zordu.Zamanında bitirememiştim Buda kapak resmi. Neysedostum konuyu yeterince saptırdık Gerçi başlangıçı kötü olsada sohbetin ana konusu önemli bir noktaya değindik.Eleştirdik tartıştık.Umarım okuyanlar birşeyler kapmıştır.

Wayward Son

22.7.2014 16:45:06

0
Türkiye'de oyun fiyatları maalesef konsol konusunda feci uçuk. Zaten bu konuda "hayır" diyecek adam bulamazsın. Steam cepte. Gamersgate de gayet güzel bir site. 60$ olan oyuna 11$ dolar indirim falan yapıyorlar, hem de ön sipariş evresinde. Yine de çok ama hiç yoktan iyi. Üstüne bonus puan biriktirip oyun alabiliyorsun. Eskiden Greenmangaming efsaneydi. 50$ olan oyunu 30$'a ön sipariş ile satarlardı. Pound üzerinden satış yapmaya geçtiklerinden beridir oraya uğramaz oldum, ama zamanında baya faydalandım. Daha başka böyle bir sürü alternatif bulmak mümkün. Konsol maalesef şu an baya bir lüks kaçıyor Türkiye şartlarında. Türklerin bu ilgisi karşılıksız kalmayacaktır. Umarım Steam bizim kurdan satış yapmaya başladığında iyi bir fiyat çeker de ilgi daha da artar, daha fazla indirim görürüz.

SenJi

22.7.2014 16:20:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Konsol özelinden gireceğim. Henüz ne PS4 ne de Xbox One aldım, Geçen gün Amazon'dan 900 liraya getirebileceğim bir indirim vardı ancak "aynı oyunlar PC'de var, 3 oyun için alınmaz henüz" dedim almadım. Zaten Fifa da yeni nesil geleceği için konsol olayını baya erteledim. Bu fiyatlarla zaten babayı alırlar ancak, alacaksam yurt dışından alırım. Türkiye'de hem konsol hem de oyunları gereksiz pahalı. 250 TL nedir? Collectors Edition alırım o fiyata. Her oyuna zaten 60$ verilmez. İlla oynamak istiyorsan verirsin 30 TL alırsın CD key, kafa rahat. Ha dediğim gibi o fiyatı kuruşuna kadar hak eden oyunlar da var. Skyrim gibi. "Minecraft'a 20$ verilir mi?" diyenleri de gördük. Evet abi verilir, oyun sana sonsuz bir dünya sunuyor, dehşet bir mod desteği sunuyor. 20$'a aslında birden çok oyun almış oluyorsun. Keşke her oyun bu kadar çok içerik sunabilse. Ben taraf olmuyorum. Ama sırf 30$ diye bir oyunun, hele bağımsız bir yapımın bu kadar eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Ben şahsen alacağım, sırf anılarımı yeniden yaşatacağı için alacağım hatta. Severek oynadım, oynarken de çok eğlendim çünkü. Lost Vikings de gelse keşke. Oddworld'e gelene kadar yaygara koparmamız gereken neler var.
Konsollarda ütrkiyedeki satış fiyatı kdv felan ne olursa olsun direk karşıtı olmalıydı.Kaldıki yabancılar bile fiyatan şikayetçi.60 dolar gibi bir fiyattan satılıyor her oyun ne olursa olsun.TÜrkiyede sonyde micrusoftta bu konuda birşey yapması gerek ama dediğim gibi burda demekle olmuyor.Adamların türkiyede oyun satma gibi bir hedefi yok.Adamlar konsol satalım yeter diyor.Çünkü onalrda biliyor çok pahalı ve satılmayacağını.İnsanların yabancı sitelerden aldığının farkındalardır sonuçta.Ben şahsen konsol alsammı diye düşünüyorum sonra oyun fiyatları aklıma geliyor.Ben o oyun fiyatlarına steamden bir sürü oyun alırım. Oyun var parayı verirsin oyun var para verirken acırsın.MC oyunu mesela hakikaten parasını sonuna kadar hak eden bir oyundur benim için.Adamlar şimdi diyor oyunda grafik yok o yok bu yok diyor.Ama şu var adamlar oyuna tek sınır olarak hayal gücünü koymuşlar.Kaldıki oyun alatanında tek.Şuan mcye rakip yok.Microsoft pcye ve xbox onea Project Spark diye bir oyun çıkarıyor.O oyundan ümitliyim.Ama kimse bilmiyor oyunu.MC keşke o oyunun reklamını yapsaydı ryse a gelene kadar.Doğrusu oyun oyununa göre fiyatı yüksekte olsa hak ediyor.Orda birşey diyemem.Mesela ben skyrimin mmorpg oyununu aylık ödeme sistemini beğenmedim.Kimse beğenmedi ve oyuncusu hergün azalıyor.Bence hataydı öyle bir karar vermeleri.O oyunu 60 dolardan satsalar bile ben almayı düşünüyordum.Ama aylık ödeme fiyat ne olursa olsun kabul edilemez. Sen oyunu biliyorsun sende değeri var geçmişi var ondan sen bu fiyatı verince seni rahatsız etmez.Ama pek çok insan tanımıyorum.Puanlardan gerçekten iyi bir oyun olduğu ortada.O sebebten birşey diyemem.Benim içinde aoe serisi paha biçilemezdi.HDsini aldım.Almaz olaydım ne yalan söyliyim.Parasını gram hak etmeyen bir oyun.Oyunu senaryosunu zaten bildiğim ulti için aldım.Meğer geliştirci ekip türkiye desteği vermemiş multide.Multi girdiğinde oyunda bir hareketin 10 saniye sonra gerçekleşiyor. Oddworld sorusnuz bir oyun bence.Geçmişin klasiklerinden.Benim tartıştığım şey oyun piyasası.Türkiyede tamamen uçurumda.Konsol oyunları 250 lira,pc oyunlarıda öyle.İnsanlar steamden alıyor ama yinede ülkeye azaran uygun kaçmıyor anca indirimlerde.Rusya mesela adamlar gerçekten halkını dinliyor.Valve anlaşmaya açık bir şirket.Türkiyeylede bir anlaşma yapılırdı.Şuan ülkemizde sanal alışveriişler için bir çok imkan var ama insanların gözünü korkutuyor bu fiyatlar.Ben bunu en iyi yaz indiriminde gördüm.Payday2 birden türk doldu.Abartısız 5 bin türk oyuncu vardı günlük.Bu demek oluyorki insanlarımızda korsanın peşinde değil ama onlara bir kapı açmak lazımmış.

Wayward Son

22.7.2014 15:55:03

+1
Konsol özelinden gireceğim. Henüz ne PS4 ne de Xbox One aldım, Geçen gün Amazon'dan 900 liraya getirebileceğim bir indirim vardı ancak "aynı oyunlar PC'de var, 3 oyun için alınmaz henüz" dedim almadım. Zaten Fifa da yeni nesil geleceği için konsol olayını baya erteledim. Bu fiyatlarla zaten babayı alırlar ancak, alacaksam yurt dışından alırım. Türkiye'de hem konsol hem de oyunları gereksiz pahalı. 250 TL nedir? Collectors Edition alırım o fiyata. Her oyuna zaten 60$ verilmez. İlla oynamak istiyorsan verirsin 30 TL alırsın CD key, kafa rahat. Ha dediğim gibi o fiyatı kuruşuna kadar hak eden oyunlar da var. Skyrim gibi. "Minecraft'a 20$ verilir mi?" diyenleri de gördük. Evet abi verilir, oyun sana sonsuz bir dünya sunuyor, dehşet bir mod desteği sunuyor. 20$'a aslında birden çok oyun almış oluyorsun. Keşke her oyun bu kadar çok içerik sunabilse. Ben taraf olmuyorum. Ama sırf 30$ diye bir oyunun, hele bağımsız bir yapımın bu kadar eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Ben şahsen alacağım, sırf anılarımı yeniden yaşatacağı için alacağım hatta. Severek oynadım, oynarken de çok eğlendim çünkü. Lost Vikings de gelse keşke. Oddworld'e gelene kadar yaygara koparmamız gereken neler var.

SenJi

22.7.2014 15:30:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son Şikayet ettiğin oyunlar dediğin biri Dragon Age 2, ilki mükemmeldi. Diğeri Mass Effect 3, ilk iki oyun mükemmeldi. Ben etmeyeyim de kim etsin? Black Ops 2'yi hala severek oynuyorum. Nerden bileydim Ghosts'un çöp olacağını? Bir tek Fifa düzgün işliyor neyse ki, yoksa BF'nin falan bugları da işkence gibi. AC4 mesela severek oynadım, birçok kişi beğenmedi. Watch Dogs meselesine girmiyorum, küçük çaplı bir skandal. Star Citizen 30$, yanlış yönlendirmeyelim. Kendim aldım, oradan biliyorum. 1988'den beri oyun oynuyorum, bırak da bu piyasa hakkında amiyane tabirle "ahkam keseyim".
Bu iş tek senin alıp almamanla değil.Bu iş toplucatepki konmalı.DÜşün şimdi Bad companyniden sonra çıkan oyunlara BF fanları topluca almama kararı çıkarsa.Bir sonra çıkan oyunda söke söke istediğinizi vermek zorunda kalırdı EA.Ben sürekli bunu söylüyorum.Eğer oyunu sevenleri beğenmediyse toplanın birlikte haraket edin.Almayın oyunu.He derseniz nereden bilicez kötü çıkacağını.Artık erkenden gameplayler çıkıyor.Arada watch dogs gibi olanlar oluyor onlar içnide oyun çıkışını bekleyin.Bunları ben söylüyorum ama aslında bunlar istenileni almak için yapılması gerekenler. Mesela coh2 çıktığında inanılmaz sevdiğimden bende alıcaktım ama almadan önce oyunu bir araştırdım ve eğer böyleyse hiç oynamam dedim bıraktım.Sonra Sega ne yaptı biliyormusun oyunu aldı remake yaptı.Normalde oyunda skindenlerden tut,araçlarmış,komutanlarmış herşey ama herşey paralıydı.Senaryo 14 bölümdü kısaydı ve uzun olan coh2deki gibi senaryoyu paralı yapmışlardı yani herkesin istediğini.İnanılmaz kötüydü.Coh2 yinede satmayı başarmıştı ama en son oyuncular birlikte olup oyunu oynamama kararı verdi felan herkes oyunu bırakınca adamlar oyunu herşeyiyle düzeltti.Şahsen ben oyunu onca almayın laflarına rağmen ilk defa indirimle 13 doalra indiğinde dayanamadım aldım.Ama sonradan ne yapsam para vermeden oynanmıcağından bende bıraktım.Ama şuan oyun mükemmel durumda.Coh2 sadece bir örnek.Oyuncular tepki koyarsa topluca.Yapımcılar mecbur kalır. Star citizenin o fiyatını ben kickstarterdaki kampanyayı baz alarak söyledim.Oyunun bir çok fiyat aralığı var sonuçta. Ahkam kes o sana kalmış.Ben meraklı değilim millete salça olup o böyle değil şöyle diye düzeltmeye.Ama bu konuda hassasım.Özellikle konsol cephesinde admlar 60 doalrdan aşağı oyun satmıyor ve insanlar buna rağmen konsol taraftarı.Kimse sormuyor ben o kadar savunuyorum ama yine 60 dolar veriyorum.Konsolda fiyatlar buyken birde bağımsız oyunlar bile böyle fiyattan satılınca kusura bakma ama konuya girmeden edemedim. Benim en rahatsız olduğum konsol konusunda,aslında her konuda insanların taraf olması.Yav arakadaş ha xbox almışsın ha ps4.Para senden çıkıyor.Bırak kim ne alırsa alsın.Kaldıki sanki bedava.PS4 resmi fiyat 1500,xbox oneda 1500 civarı satıyor.Yani bu azmı şimdi?Kaldıki konsol oyunları dahada uçuk.Bunda taraftar olunca birşey yok.Sonuçta bu şirketler gelip teşekkür etmicek kimseye.Bu konsol olaylarındada olan taraf meselesinden gereksiz tartışma çıkıyor.Ne yalan söyliyim her konuda ps4 ve xbox tartışması dönüyor ama ps türkyiede eski olmasından kaynaklı olan desteğiyle konularda gereksiz mesaj çok oluyor.Gözede ps fanları batıyor.İşin komiği ben daha bir kere bile şöyle adam akıllı bir tartışma görmedim.Yok bubunu şunda geçer bu bunu şöyle yener,bu daha güçlü falan filan.Konsolu bana göre iyisi kötüsü yok.Hangi oyunlar ilgini çekiyorsa onu açan konsolu al bu kadar.Yada konsolun şu özelliği var ondan aldım gibi.Ama yok her konu gereksiz ve gülünesi mesajlarla dolu az bir düşünün ve tarafsızca yazın.Önemli olan sonuç elde etmek,insanların birbirini kırması değil. He bu mesjaımda böyleyim diğer mesjalarımda kavgacı diyebilirisin.Haklısın.Ama kusura bakmada ne zaman ps4e ters düşen birşey yazsam herkes bir hakret peşine düşüyor.Xbox konusundada eleştiri yaptığımda en fazla - veriyorlar yada problem hakkıdna sohbet ediyoruz.Çünkü umrumda değil xboxmış ps4müş.Ben olanı söylerim.Ben niye taraf tutayım.Sanki konsolum var.Kaldıki konsolu olanlar illa taraf tutuyorsa bende ps2 var onun tarafını tutuyorum o zaman.Şahsen ben insanları kırmayıda sevmem.Dost olmayı yeğlerim.Ama hakaretinde sınırı var.Ben bu forumda laf dalaşına girip hareket edicek biri değilimde sevmemde.

Wayward Son

22.7.2014 14:43:26

0
Şikayet ettiğin oyunlar dediğin biri Dragon Age 2, ilki mükemmeldi. Diğeri Mass Effect 3, ilk iki oyun mükemmeldi. Ben etmeyeyim de kim etsin? Black Ops 2'yi hala severek oynuyorum. Nerden bileydim Ghosts'un çöp olacağını? Bir tek Fifa düzgün işliyor neyse ki, yoksa BF'nin falan bugları da işkence gibi. AC4 mesela severek oynadım, birçok kişi beğenmedi. Watch Dogs meselesine girmiyorum, küçük çaplı bir skandal. Star Citizen 30$, yanlış yönlendirmeyelim. Kendim aldım, oradan biliyorum. 1988'den beri oyun oynuyorum, bırak da bu piyasa hakkında amiyane tabirle "ahkam keseyim".

SenJi

22.7.2014 14:33:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son EA'in yaptığı oyunlarda oyunun içeriğini oyuncular şekillendiriyor?!??!! Bunu bir tek Dragon Age: Inqusition için yaptılar, o da bu ay içerisinde oldu. Adama sorarlar "Madem oyuncular oyunun içeriğine karışıyorlar, Dragon Age 2 neydi? Mass Effect 3 neydi?" diye. Bilmezsin tabi, EA denilen firma zamanında Bad Company 2'nin tüm içeriklerini bedavaya dağıtmıştı. Şimdi premium ayağına bir oyun parası daha istiyorlar. EA, Activision suçlanmayacak da gariban bağımsız mı suçlanacak? Bir de "Activision, kullanıcı dostudur" de tam olsun. Fark etmiyorsun galiba, oyun piyasası öyle güllük gülistanlık değil. "Patronlara gidiyor para". He patronlara gidiyor, ondan zırt pırt bir stüdyo kapanıyor. Bağımsız yapımcı dediğin adamın senden benden farkı yok. Elindeki parasıyla bir girişim yapıyor, yeteneğine göre oyun hazırlıyor. Merak etme, daha yeni yıllık izinden geldim. Denizin, kumun cılkını çıkardım. 60 TL bir oyuna vermek zenginlik göstergesi mi? "Açız, fakiriz" diyen ama ne hikmetse aylık 300 TL sigara harcaması yapan adamları da biliyoruz. Ya da 2K'dan, 4K'dan bahsedip "oyun alacak paramız yok:(" diyen parazitleri de. Ulen Star Citizen diyen adamın oyun fiyatlarından yakınması ne kadar samimi? "Hiçbir oyun yüksek fiyatı hak etmez". Kaç liradan satılmalı oyunlar? Maliyetleri nasıl karşılanmalı? Atıyorum bir Skyrim 20$'dan mı satılmalı? Hayatında hiçbir şey yaratmamışsın, üretmemişsin belli ki. Yok o hak ediyor, bu hak etmiyor. Sen ne hak ediyorsun?
Birader sen gidip EAnın o şikayet ettiğin oyunlarını alırsan adam tabi değiştirmez.Bu işte şirkete kırmakla olmuyor.Oyun çıkınca almıcaksın oyunu adamlar zarara giricek bak bakalım o şirket bir daha öyle oyun yapıyormu.Bu iş haberlerin altında ağlamayla çözülcek bir sorun değil. Nerden çıkardın activisionu savunduğumu?Sen gidip her yıl çıkan codu alırsan adamlarınmı kabahatı.Sen git forumlarda sitelerde kötüle.Adamların umrunda değil.Tek umursadıkları satışların kazandırdığı. Bu arada tekrar söylüroum eğer tepkiyi koyup o şikayet edilen oyunları almazsanız şirketler mecbur kalıcak oyuncuları dinlemeye.Mesajlarımda sürekli bundan bahsettim.Zaten başka türlü asla oyuncuların istekleri gerçekleşmez. Eee işte elindeki paraya göre hazırlıyor,emek veriyor yinede uygun fiyata satıyor.O bağımsız yapımcınında başında biri yokmu sanıyorsun?Oddworld oyununun arkasında sony var.Sonynin pinansal desteiği olduğunu söyledi adamlar. Arkadaşım ben ne sigara içiyorum,nede 2k,4k tv var.Fakirimde demiyorum.Ben sadece bu piyasayı eleştiriyorum.Star citizene gelirsek 25 liraya gidip oyunu alıp oynayabilirsin.Extra gemi felan parallı ama sonuçta oynuyabiliyorsun oyunu.Kaldıki ben en başta örnek olarak gösterdim star citizeni. Birader bana sormadan önce sen kendine sor.Sen ne ürettinde böyle bir fiyatı normal görüyorsun?Ben senden daha fazla programcılığı ve oyun üretimini tanıyorum.Oynayıp oynamamış olduğum oyunları bile genelde incelerim.Yani benim birikmiş bilgim varda ona göre eleştiriyorum.Yapay zekanın nasıl oluşturulduğunu dahi gördüm.Bunları bilmem sanırım bana eleştirme hakkı verir.Kaldıki bu oyunu kötülemiyorum sadece fiyatını eleştiriyorum.

Wayward Son

22.7.2014 13:58:38

-1
EA'in yaptığı oyunlarda oyunun içeriğini oyuncular şekillendiriyor?!??!! Bunu bir tek Dragon Age: Inqusition için yaptılar, o da bu ay içerisinde oldu. Adama sorarlar "Madem oyuncular oyunun içeriğine karışıyorlar, Dragon Age 2 neydi? Mass Effect 3 neydi?" diye. Bilmezsin tabi, EA denilen firma zamanında Bad Company 2'nin tüm içeriklerini bedavaya dağıtmıştı. Şimdi premium ayağına bir oyun parası daha istiyorlar. EA, Activision suçlanmayacak da gariban bağımsız mı suçlanacak? Bir de "Activision, kullanıcı dostudur" de tam olsun. Fark etmiyorsun galiba, oyun piyasası öyle güllük gülistanlık değil. "Patronlara gidiyor para". He patronlara gidiyor, ondan zırt pırt bir stüdyo kapanıyor. Bağımsız yapımcı dediğin adamın senden benden farkı yok. Elindeki parasıyla bir girişim yapıyor, yeteneğine göre oyun hazırlıyor. Merak etme, daha yeni yıllık izinden geldim. Denizin, kumun cılkını çıkardım. 60 TL bir oyuna vermek zenginlik göstergesi mi? "Açız, fakiriz" diyen ama ne hikmetse aylık 300 TL sigara harcaması yapan adamları da biliyoruz. Ya da 2K'dan, 4K'dan bahsedip "oyun alacak paramız yok:(" diyen parazitleri de. Ulen Star Citizen diyen adamın oyun fiyatlarından yakınması ne kadar samimi? "Hiçbir oyun yüksek fiyatı hak etmez". Kaç liradan satılmalı oyunlar? Maliyetleri nasıl karşılanmalı? Atıyorum bir Skyrim 20$'dan mı satılmalı? Hayatında hiçbir şey yaratmamışsın, üretmemişsin belli ki. Yok o hak ediyor, bu hak etmiyor. Sen ne hak ediyorsun?

SenJi

22.7.2014 13:17:14

-1
@angaraeski İnsanların anlamak istemeyi bunu.O kadar komikki herkes bunu EA gibi şirketlere yıkması.Oysaki bu tarz şirketler bu fiyatlandırmadan tut oyunun içeriğine kdar herşeyi kullanıcılar şekillendiriyor.Kullanıcılar şikayet etmeyince bunları devam ettiriyorlar.Arada ben ve benim gibi birşeyi bilen şikayet edenler çıkıncada topluca saldırıyorlar,komiği sonrada gelip EA gibi şirketler dışında nlar şöyle böyle diyorlar.Yav arkaşlarlar bu iş EA,Ubisoft işi değil.Bu bir piysa oyun piyasası.Eğer kullanıcılar birşeyler için savaşmazsa tavrını koymazsa değişiklik olmaz.Oddworldmüş başka bir oyunmuş fark etmez.Kaldıki konsollarda fiyatlar ya 30-60 dolar-euro.Kaldıki insnaımızın anlmadığı birşeyi sen çok güzel anlatmışsın.Bu yapım ekibi sadece maaşlarını alıyor.Sizin verdiğiniz paralar patronun cebine gidiyor nereye gidecek.Rusya hükümetinin oyunlar üzerinde tavrı gerçekten alkışlanmalık.Adamlar insanların gleiri bu ve buna uygun satıcaksınız dedi ve yaptılar şirketler.Ama şu var onların insanların bizimkiler gibi birşeyci değil.Bizim insanlarımız her zaman her konuda taraf olmuştur,o taraflar uğruna savaşmıştır kendi insanıyla hemde hiç uğruna.Soruyorum siz burda gelip körü körü birşeyci oluyorsunuz bu şirketler size ne veriyor? @wayward son Sen zengin labilirsin bu fiyatlar sana normal gelebilir ama bu demek değildirki bir oyunun o kadar para ettiği.Kaldıki yabancı ülkelerde bile en yüksek satış yine indirim dönemlerinde oluyor.Çünkü onların farkı onların eğitimli insanları fazla ve bir oyuna uçuk fiyat vermiyorlar,tabi bu oyundan oyuna değişiyor gerçekten istiyorlarsa alıyorlar ama onun dışında oyun çılgınlığna girmiyorlar.Bu durum ise Türkiye'de halkın ekonomik durumundan kaynaklı.Oddworld evreni hak ediyor bu hak ediyor diyorsun.Bu oyunu kaç kişi biliyor?Oyunun kemik oyuncularından başka bilen yok.PS4e exc. olucağı duyulunca herkes oyunun fanı oldu taraf tuttuğu için.Gel gelelim senin eğlence anlayışına.Bu ülkede eğlenmek bile pahalı ama en azından bu parayı yaşayarak harcıyorsun.Evde oturup tek başına bir oyunun başında saatlerce oynamak bence gerçek hayatla kıyaslanmaması gerekn birşey.Şahsen binlerce oyunu dışarıda hayatıma değişmem.Bu arada daha önce dediğimi tekrara diyorum bağımsız olsun olmasın hiç bir oyun yüksek fiyatı hak etmez.Bu oyunda fiyatını hak etmiyor.15 doalr olsaydı indirime girmesini bekler öyle alırdım.Kaldıki herkes öyle yapardı.Buda dünyanın gerçekliği.Herşey foruma yazmakla olmuyor.Sendeki bütçe fiyat tanımaksızın herşeye yetiyorsa bu demek değildir o oyunun parayı hak ettiği.Bu arada oyunu gördüm 2d arcade tarza bir oyun.Bu oyuna en çok benzeyen trine2 bile onca içeriğe rağmen 19 doalrdan satışa çıktı.Ama 19 doalra complete stroy haliydi birde. Bu arada ben o dediklerimde klavye delikanlığı yapmadım yapcıaklarımı yazdım.Ben laflarımın arkasında duran bir insanım.Ama senin yaptığın o ukala,dalgaya olan tavrın işte bu klavye delikanlılığı.Gerçek hayatta insanların yüzüne diyemiyorsan burdada demiceksin.Diceksen arkasında durucaksın.Burası ego tatmini yapılacak birşeyer değil.Şahsen benim içim burası bilgi edindiğim bir forum.Geneldede dostlarımla bilgi paylaşımı yaparım.Olması gerekende bu.

Wayward Son

22.7.2014 12:23:06

+3
Mevzu zaten Oddworld özelinde hocam, ufak ve bağımsız bir oyun stüdyosu tarafından yapılıyor/dağıtılıyor. Yoksa EA - Activision - Ubi üçgeni için bunları söyleyeni görürsem sopayla kovalarım.

angaraeski

22.7.2014 12:16:48

0
Ne güzel cümleler kurmuşsunuz alın teri, emek diye ama sanki bana kazanılan milyon dolarlar, o alın teri ve emeği harcayan yazılımcı, grafiker carta curta eşit şekilde dağıtılıyor. Siz resmen büyük şirketlerinin CEO'larının yada bağımsız oyun yazılımı yapan şirket patronlarının cebine girecek paranın derdine düşmüşsünüz. @SenJi haklı dostlar. Adam yalnızca oyun denen meredin bu kadar fahiş fiyata satılmasının gereksizliğine dem vurmuş. Gerçekten yazılım geliştirme sırasında büyük emeklerin harcandığı doğrudur. Nerden biliyorsunuz derseniz bilgisayar mühendisiyim. Ama emin olun yazdığım programın patronum tarafından ne fiyata satıldığı zerre umrumda değil. Çünkü bende her yazılımcı gibi her ay belirli bir ücret karşılığında emeğimi patronuma kiralıyorum. Yani hayata geçirdiğim ürün ne kadar fazla fiyata satılırsa ben o oranda fazla para almıyorum. Bir yandan da üzülüyorum sınıfınızın ne olduğunu bilmediğiniz için. Yani büyük ihtimalle hepiniz işçi, memur, mühendis falansınız, gel gelelim ki patronların çıkarlarını gözetmeye çalışıyorsunuz. Yani adam kötü birşey mi söylüyor, "Oyunlar daha az fiyata satılsın" diyor. Siz "Haaayııırr en çok paraya satılsın. Evimizi arabamızı satıp alırııız" triplerine giriyorsunuz. Hayretsiniz yaa

Wayward Son

22.7.2014 12:15:54

+2
Ciğerim ben de Türkiye'de yaşıyorum, rahat ol. Bizim ülkemizde insana verilen değer bok diye adamların 30$ fiyat biçmesine "hak etmiyorlar" demiyorum ama. Yurt dışında 30$ hiç problem değil. Ona bakarsan Iphone bizim ülkemizde 2000 TL'den satılıyor, PS4 ve Xbox One mevzusuna hiç girmiyorum. Senin ülkenin ekonomisi dandik, yapacak bir şey yok. Alım gücün az olduğu için onun bunun değerine çamur atamazsın. Bir de oyunun marka değeri var. Oddworld evreni ve markası, adı sanı bilinmedik bağımsız oyunlara göre illa ki daha değerli. Dikkat et küçümsemiyorum bağımsız yapımları hatta Steam hesabımda nereden baksan 300-400 tane bağımsız oyun vardır (belki çok daha fazla). Ama marka değeri diyorsak Oddworld 30$ eder, havada karada eder. Evet Oddworld uzay sim değil ancak sunduğu atmosfer, hikaye, oynanış dinamikleri de bir simülasyonda yok. Zaten ikisini karşılaştırmak bile baştan yanlış, bambaşka türde iki oyun. Şöyle söyleyeyim. 2.5 saatlik sinema keyfi için kız arkadaşınla dışarı çıktın. Film bir de 3D diyelim. Mısır da aldınız. 40-50 TL cebinden çıkıyor. Veya aqua parka gittiniz, 45'er lira giriş parası bayıldınız, üzerine bir de 20 TL'ye yemek yediniz etti kişi başı 65 lira. Gördüğün gibi eğlenmek, eğlenebilmek pahalı bir olay. Her yerde bu böyle, sırf oyunda değil. Önemli olan paranın karşılığını alıp almadığın. Sana minimum 8-10 saatlik eğlence sunacak bir oyuna 60 TL vermek bence hiç de mantıksız değil. Hatta artık birçok oyunun yeniden oynanabilirliği yüksek. Collectible, New Game+ veya Challange gibi sistemler sayesinde ana hikaye 8 saat sürse bile oyunu 20-30 saate kadar oynayabiliyorsun. Kickstarter'da Kingdom Come için bağış yapanlardan biriyim, ha keza Star Citizen için de. Memory of Eldurim de CryEngine ile hazırlanıyor ama fiyatı 20$. Tecrübesiz bir ekip hazırlıyor. 20$ çünkü marka değeri az. Bir oyunun değerini belirleyen hangi motorla hazırlandığı değildir, içeriğidir. Fiyat - performans olarak son dönemin en başarılı oyunu Skyrim idi. 60$ verdim, üzerine DLC'leri aldım ama hepsi kuruşu kuruşuna değdi. Daha oynamadan, bilmeden, incelemeden "şu şunu hak etmez, bu bunu hak eder" diye yorumlar yapmayalım. Star Citizen gümbür gümbür geliyor, Kingdom Come dehşet gözüküyor ama biz ne balonlar da gördük. Heyecana gerek yok, bekleyelim, oynayalım, görelim.[:'(] Not: Sigara söndürme gibi uçuk fantezilerden ilk bahseden sensin kardeşim, sonra "klavye delikanlılığı" demişsin. İroni...

Project Scorpio

22.7.2014 11:40:14

0
30$ vermem için sarhoş olmam lazım.

SenJi

22.7.2014 11:22:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Şöyle bir cümle kuracaksan sakın gelme. Yerlere yattım okurken, bu kadar boş ve manasız konuşulur. Ayrıca merak etme koç, PS4 sahibi değilim, o taraftayım yalnızca. Oyunların alayı PC'de. Oyunları satın alıyorum diye şimdi de PC fanboyu ilan edersin sen, nasılsa para verilmez. "Yazılımcılar ölsün, Senji'den selamlar".
Birader ben Türkiye'de yaşıyorum.Asgari ücret 800 liraya ve bu 377 dolara denk geliyor.Mühendisler bile 2500 maaş alıyor.Bundan yüksek alanlarlar alanlarına göre ve mevkiye göre değişiyor ve herhangi bir mühendislik için bile çok ciddi bir çalışma gerek.2500 türk lirası ise kaç doalr yapıyor biliyormusun 1180.Senin o normal gördüğün fiyatlar bu ülkenim insanı için çok fazla.Bu ülkede korson çoksa bunun sebebi insanların alamaması.Steam ne zaman indirime girse on binlerce hayatında oyun almamış türk kullanıcılar oyun alıyor.Konsol cephesinde ise durum farklı,ne indirimler var nede fiyatlar uygun.Bağımsız oyunlar bile 30 doalr gibi uçuk fiyatlardan satılıyor.Uçuk fiyat derken 30 dolara pc cephesinde yıllarca oynuyabileceğin oyunlar mevcut.Bu arada söylemeden edemicem.ŞU oyuna bin basıcak bağımsız oyunlar var.Ortalama 10,15 dolardan satılıyor.He 30 dolara bağımsız yapım yokmu pcdede var.Bunlar ne star citizen gibi uzay similasyonu cryengine ile yapılıyor,Kingdom Come: Deliverance bu oyun 25 dolar ve bu oyun anlatmakla bitmez araştırırsan görürsün.Bunlara benzer pc tarafında onca bağımsız oyun var.Fiyatlarıda ortada.Bunlar bu fiyatlardayken konsol oyunlarının bağımsız olsa dahi 30 dolar gibi yüksek bir fiyatla satılması,bence hak etmiyor.Bu arada herkes yazılım uzmanı kesilmiş.Merak ediyorum burda benden başka kaç kişi yazılımların üretim süreçlerişni araştırmıştır yada oyunların nasıl üretildiğini araştırmıştır.Siz bu cryengine gibi motorları ne oalrak görüyorsunuz bilmem ama bu motorlar oyunların tasarlandığı çizildiği bir şekillendirme,canlandırma programı.Bu programların potansiteyeli sınırsızdır o yüzden ne kadar fazla detay ne kadar fazla içerik eklenicekse ona eş o programı çalıştırcak pcde gerekli.Oyun ypaımında bağımsızların para toplamasının sebebi bu donanımları elde etmek için.Bunun dışında extra harcamalarda çıkıyor oınlarıda karşılıyorlar.Bu arada bir oyun yapımında oyunun başarılı olmasında programcılar ve başlarında iyi bir yönetman olması şart.Bu adamların belli bir mesaisi yok.Belli programları ve ona göre hareket ediyorlar.Çok fazla zaman harcanıyor.Ama bu her oyun için geçerli değil.Mesela dant starve gibi oyunlar yani 2d çizgisel grafiktekiler genelde az kadroyla yapılır ve yorucu olmaz.Eğer röportajlarını okuduysanız veya ypaım sürecinin videosunu izlediyseniz görürsünüz.2,5 D denilen ve bu oddworldüde kapsayan oyunlar yapım ekibinin tecrübesine göre değişken bir zorluk gerektirir.Bu oyunu 6 ayda yapıcak tecrübeli bağımsız yapımcılarda var,bu oyunu 2 yılda yapıcak tecrübesiz yapımcılarda var.Yani harcanan emek tecrübeyle bağlı.Ben değerlendirirken orta karar tecrübeli,bilgili bir yapım ekibini hesaba katarım.Sonra pcde bu tarz oyunlara bakarım ona göre değer yorum yaparım. Hepiniz fanboyluk yapıcam diye dalga geçmeye ve savunmaya çalışmışsınız.Az birşeyler öğrenmeye çalışın yararınıza olur.He burda gelip diğer mesajımda olduğu gibi agresif bir mesaj yazmıcam.Varsa probleminiz özelden gelin size adres atıcam sonra günüde kesinleştirip neyse probleminiz,neyse klavyedelikanlılı sebebiniz onu gerçekte çözelim.Ben foruma girdiğimde bilgi paylaşımı yapmak istiyorum,burada gelip milletin dalga geçmesini çekemem,uzatmamda.He eğer derseniz sende hata o zaman gelirsin insan gibi yazarsın bende eğer gerçekten hatalıysam anlarım hatamı.

Guest-EE6EF2C69

22.7.2014 10:09:40

0
SenJi kardeş ne kullaniyorsun sen ? Lafa bak, bu ürünler üretilirken herhangi bir madde kullanılmıyor o yüzden bu fiyatları haktmiyor demişsin ama; emek harcanıyor alın teri var adamlar gecelerini gündüzlerine katıyorlar. Kardeş kusura bakma ama çok cahilsin. Git bir araştır ortalama bir oyunun yapım maliyeti ne kadar.

UltimateEchelon

22.7.2014 10:01:58

0
Denemeye değer bir oyun sanırım

BSC Misafiri

22.7.2014 08:28:56

+1
Senji oyun yazmak, yazilim ve IT isi gunde 8 ya da 12 saatlik bir calismasi olan bir is degil. Ofislerde uyuyup eve dus almak ustunu degistirmek icin gittigin hayatini verdigin bir is. Emek hayattaki en pahali istir. Ve yazilim tamamen emek ve sabir isidir. Sen once emek nedir onu bir anla. Sigara sondururmus milletin yuzunde. Adresi ver gelelim farketmez kim kimi sigara gibi yakiyo goruruz. Haysiyetsiz

Wayward Son

22.7.2014 07:06:55

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi Yani mesai,reklam felan hiç kimse yapmıyor sadece oyunlar için olan mevzu bunlar.
Şöyle bir cümle kuracaksan sakın gelme. Yerlere yattım okurken, bu kadar boş ve manasız konuşulur. Ayrıca merak etme koç, PS4 sahibi değilim, o taraftayım yalnızca. Oyunların alayı PC'de. Oyunları satın alıyorum diye şimdi de PC fanboyu ilan edersin sen, nasılsa para verilmez. "Yazılımcılar ölsün, Senji'den selamlar".

Vandrad

22.7.2014 02:49:14

0
Oyunlar 30$'ı hak etmiyormuş. Yazılımların maddi değeri yokmuş, bak hele sen çok bilmişe. Hayatında hiçbir şeye emek vermedin herhalde, ne kadar kolay sallıyorsun öyle?

SenJi

22.7.2014 00:46:01

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Oooo dur bakalım ergen avatarlı genç adam. Hayatında bırak oyun yazmayı, en basitinden bir kod yazmışlığın var mı? "Ama höçbör öyün bö föyötlörö hökötmöyör". Kaç tane oyun yazmışlığın var? Onu geçtim, bu mesleği küçümseyecek derecedeysen senin işin/eğitimin nedir? Bu oyunları hazırlayan adamlar, bu iş için mesai harcıyorlar. Türk işi açıklayayım, evlerine ekmek götürüp çocuklarını besliyorlar. Her ürünün bir maliyeti var, bunların maliyeti de 30$'dır, 50$'dır 60$'dır. Adamlar sadece oyun hazırlamıyor. Promosyonu var, reklamı var, personel giderleri var, ofis kirası var, ofis giderleri var, dağıtımcıya ödedikleri komisyon var var var var... Dolayısıyla üzerine belirli bir kar koymak durumundalar ki hayatlarını devam ettirebilsinler. Fiyat dengesini de satış oranlarını göz önünde bulundurarak koyarlar. Emin ol, 10 milyonlar satacaklarını bilseler 60$'dan aşağı fiyat koymazlardı, nasılsa satılacak diye. Adamlar gayet güzel düşünmüş. Neticesinde bu oyun herkese hitap etmiyor. Ama bu durum, değerini de düşürmüyor. Bak mesela bazı oyunlar var 70$, hatta COD diyorlar ona. 70$ ana oyun bir de 4 tane DLC... 15 x 4= 60$. Etti mi sana 70 + 60= 130$ Hak ediyor mu? ASLA! Ama yavrucum bırak adamlar 30$ gibi gayet müthiş bir fiyat çekmişler; hem de Oddworld gibi bir şahesere. Napsınlardı, 5$ fiyat çekip "cin okurumuz SenJi mutlu olsun yeter ki, biz aç da gezeriz" mi desinlerdi? "Hiçbir oyun hak etmiyor" demeden önce bir düşün. Hak edeni var, sömüreni var. Sen bu oyunları eğlence aracı olarak görüyorsun ama bu oyunlar aynı zamanda o adamların işi, geçim kaynağı. "Yazılım bu sonuçta"... Yazılımcılar ölsün tabi o zaman, kafaya bak. Ha tekrar sayın ultra mega über süper hiper insan, senin mesleğin/eğitimin/olayın neydi? Not: Yazılımcı değilim, "niye bu kadar savunuyosun o zaman!!!1!!!1" deme. Halden anlarız.
Bu arada orda yaptığın fanboylukta iyi saçmalamışsın.Yani mesai,reklam felan hiç kimse yapmıyor sadece oyunlar için olan mevzu bunlar.Ne boş ne gereksiz bir insansın.Buraya gelip beni ezip,dolaylı yoldan dalga geçmeye gelmişsin ama yiyosa erkeksen gelde sen ve senin gibi bir ps4 fanboyunu şu size duyduğum nefreti sana kusayım.Bu sayede içimi boşaltmış olurum.

Wayward Son

22.7.2014 00:39:57

+2
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

Birader bu oyunlar üretülürken herhangi bir madde kullanmıyorlar.Sen buna 60 lira veriyorsun bitince ne oluyor bir taraf koyuyorsun.Yazılım bu sonuçta.Steamdeki indirim fiyatlarında oyunların satışı artıyor çünkü insanlar için alınabilecek bir fiyat üzerinden satılıyor.Bu fiyatlar ise hırsızlık.Bu hırsızlığıda sen ve senin gibiler desteklediği için halen göz göre göre devam ediyor.
Oooo dur bakalım ergen avatarlı genç adam. Hayatında bırak oyun yazmayı, en basitinden bir kod yazmışlığın var mı? "Ama höçbör öyün bö föyötlörö hökötmöyör". Kaç tane oyun yazmışlığın var? Onu geçtim, bu mesleği küçümseyecek derecedeysen senin işin/eğitimin nedir? Bu oyunları hazırlayan adamlar, bu iş için mesai harcıyorlar. Türk işi açıklayayım, evlerine ekmek götürüp çocuklarını besliyorlar. Her ürünün bir maliyeti var, bunların maliyeti de 30$'dır, 50$'dır 60$'dır. Adamlar sadece oyun hazırlamıyor. Promosyonu var, reklamı var, personel giderleri var, ofis kirası var, ofis giderleri var, dağıtımcıya ödedikleri komisyon var var var var... Dolayısıyla üzerine belirli bir kar koymak durumundalar ki hayatlarını devam ettirebilsinler. Fiyat dengesini de satış oranlarını göz önünde bulundurarak koyarlar. Emin ol, 10 milyonlar satacaklarını bilseler 60$'dan aşağı fiyat koymazlardı, nasılsa satılacak diye. Adamlar gayet güzel düşünmüş. Neticesinde bu oyun herkese hitap etmiyor. Ama bu durum, değerini de düşürmüyor. Bak mesela bazı oyunlar var 70$, hatta COD diyorlar ona. 70$ ana oyun bir de 4 tane DLC... 15 x 4= 60$. Etti mi sana 70 + 60= 130$ Hak ediyor mu? ASLA! Ama yavrucum bırak adamlar 30$ gibi gayet müthiş bir fiyat çekmişler; hem de Oddworld gibi bir şahesere. Napsınlardı, 5$ fiyat çekip "cin okurumuz SenJi mutlu olsun yeter ki, biz aç da gezeriz" mi desinlerdi? "Hiçbir oyun hak etmiyor" demeden önce bir düşün. Hak edeni var, sömüreni var. Sen bu oyunları eğlence aracı olarak görüyorsun ama bu oyunlar aynı zamanda o adamların işi, geçim kaynağı. "Yazılım bu sonuçta"... Yazılımcılar ölsün tabi o zaman, kafaya bak. Ha tekrar sayın ultra mega über süper hiper insan, senin mesleğin/eğitimin/olayın neydi? Not: Yazılımcı değilim, "niye bu kadar savunuyosun o zaman!!!1!!!1" deme. Halden anlarız.

SenJi

22.7.2014 00:08:54

+1
quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr
alıntı:

Orijinalden alıntı: SenJi

Hiç bir oyun bu fiyatları hak etmiyor derken saçmalayan sensin. Neye göre hak etmiyor ?
Birader bu oyunlar üretülürken herhangi bir madde kullanmıyorlar.Sen buna 60 lira veriyorsun bitince ne oluyor bir taraf koyuyorsun.Yazılım bu sonuçta.Steamdeki indirim fiyatlarında oyunların satışı artıyor çünkü insanlar için alınabilecek bir fiyat üzerinden satılıyor.Bu fiyatlar ise hırsızlık.Bu hırsızlığıda sen ve senin gibiler desteklediği için halen göz göre göre devam ediyor.

Guest-EE6EF2C69

21.7.2014 23:35:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: SenJi Hiç bir oyun bu fiyatları hak etmiyor derken saçmalayan sensin. Neye göre hak etmiyor ?

SenJi

21.7.2014 23:23:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr
alıntı:

Orijinalden alıntı: puppet53

oyun güzel görünüyor ama bence biraz pahalı 30 dolar biraz fazla...


60 tl bu oyuna çok değil.
Hiç bir oyun bu fiyatları hak etmez.Kaldıki bu oyun bağımsız yapım.Eğer sen alıcaksan herkese lafım yok ama gleip burda birşeyi övmek içinde saçmalamaya gerek yok.

Guest-EE6EF2C69

21.7.2014 22:25:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: puppet53 oyun güzel görünüyor ama bence biraz pahalı 30 dolar biraz fazla...
60 tl bu oyuna çok değil.

ultralisan

21.7.2014 21:42:28

0
Paunlar çok iyi oyunda öyledir umarım.

skulz

21.7.2014 21:28:03

-1
oyun güzel görünüyor ama bence biraz pahalı 30 dolar biraz fazla...

Guest-EE6EF2C69

21.7.2014 21:18:44

+2
Oddworld adına yakışan puanlar almış.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oddworld: New N' Tasty ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız