Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oculus Rift'in Çıkış Fiyatı 350 Dolardan Daha Pahalı Olacak


    Sanal gerçeklik piyasasının bu denli popülerleşmesinde büyük rol oynayan ve merakla beklenen cihazlardan Oculus Rift'in çıkış fiyatıyla ilgili kesin bir açıklama hala yapılmadı. Ancak firmanın CEO'su Palmer Luckey son röportajıyla beraber, cihazın 350 dolardan daha pahalı tutacağını söyledi
 
    Bunun nedeniyle ilgili açıklamalar yapan Luckey, "Henüz kesin bir şey söyleyemem ancak cihazın çıkış fiyatı 350 dolardan pahalı olacak. Bunun altındaki neden, geliştirici kitlerinin her iki sürümünün de üzerine çok daha fazla teknolojiler eklememizden kaynaklanıyor. Yani düşüncemiz 'Ya zaten fazla satıyoruz, neden fiyatı arttırmayalım?!' değil." sözlerine yer verdi.
 
    Açıklamalarının devamında Luckey, "Ortada gerçek olan bir şey var. Bir cihazı piyasaya sunacakken bazı şeylerde kararınızı vermeniz gerekiyor. En düşük fiyatı mı hedefleyeceksiniz, yoksa insanlara sanal gerçeklik piyasasındaki gerçek deneyimi yaşatmak mı isteyeceksiniz? Oculus olarak biz, piyasada satın alabileceğiniz en iyi VR cihazını üretmeyi hedefliyoruz." eklemelerini yaptı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oculus oculus rift virtual reality sanal gerçeklik pc john carmack
Dirt Rally'nin Finlandiya Güncellemesi Yayınlandı Soma'nın Satışları İlk Amnesia Oyunundan Çok Daha İyi İlerliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Patren

3.10.2015 16:22:01

0
ülkemizde tutmaz bu kadar pahalıken

lambshit

2.10.2015 08:23:11

-2
Şimdi ayakta dururken kafanızı aniden sağa, aniden yukarı veya aniden başka yönlere çevirmeyi deneyin Noooldu bi sersemledin biraz,başın döndü hafiften, insan doğasına karşı gelemezsin ani hareketlerle sürekli kafanı döndürüp herşeye odaklanmaya çalışamassın.Kralı gelse bizim cihaz süper hiç baş döndürmüyor dese inanmayın YALAN Ayrıca bunların başı çok belaya girecek kinect failller ve wii stick failleri hepimiz biliyoruz. Kafanda bi gözlükle evin içinde bölüm geçicem diye ananı babanı tokatlarsın yada etrafı yıkarsın çok fazla dava açıcaklar bide bununla baş etmeleri gerek Kinectle bile yarım saat oynadıktan sonra bi kamyon taş taşımış gibi yoruluyordum herkez gibi, sırt ağrıları falan nooldu o büyük teknoloji patladı şimdi ne yüzüne bakan var ne adam gibi oyunları,okadar para bayıl yarım saat sonra oynayamaz hale gel. AYNI ŞEY VR CİHAZLAR İÇİNDE GEÇERLİ İNANIN Farklı pazar arayışları ve firmaların daha fazla para hırsı sonucu "bence" çok gereksiz,para tuzağı ürünlerin piyasaya çıkmasına sebep oluyor SİZE MAX 15 DAKİKA EĞLENCE VAAD EDİYOR. Hemde insan vücudunu olumsuz yönde etkileyecek şekilde ve buna rağmen üstüne üstlük cebinizi sömürüyor

mementopolis

1.10.2015 20:09:35

0
Çıkışından sonra bir sene bekleyin. Çıkar çıkmaz alınmas . Elimde patlasın istemiyorum. Yüksek kalite oyunlar ve lagsız olmadıkça alınmaz. Kontrolörleride ayrı fiyata kakalayacaklar .

HIGHER

1.10.2015 19:19:12

+3
quote:

Orjinalden alıntı: NoxchiBorz Bizde 1400-1500 TL arası olur gibime geliyor
2000 LİRA OLUCAK EN AZ

Megathrone26

1.10.2015 18:21:40

-1
zaten bu tarz cihazlara ilgi duymuyordum fiyatı da duyunca artık...

aykut291

1.10.2015 18:14:41

0
Bence bu nesilde öyle sağlam yapımlar göremeyecez. PS5 bir sonraki yeni konsollarda verim alınır die düşünüyorum ben.

HaLoPlgr

1.10.2015 18:04:13

0
Bizde 1400-1500 TL arası olur gibime geliyor

Kasatka

1.10.2015 17:53:29

-3
Acikca soylemeliyim ki hizli baslayan oculus rift macerasi facebook un almasiyla birlikte bir cikmaza girdi, aynen google in youtube alip hala ondan daha nasil verimli sekilde milleti urkutmeden nasil para kazanacagini bilmemesi gibi. facebook da su an cihazla napacagini bilemiyor. Yuksek hyple satin aldi ama sonrasini getiremedi cunki oyun film bir hac homebrew disinda elle tutulur bir planlari yok. VR yarisinda benim favorim Oculus du ama su an sonuncu durumda. PC icin Valve ninkini dusunuyorum oculus u direkt esgectim cunki duyuruldugundan beri cozunurluk anlaminda bir gelisme gosteremediler. VR yolunu kendileri actilar ama yolda kalan yine kendileri oldu. Hele ki bu gun ki controllerin neden kutu iceriginde bulunmamasiyla alakali aciklama tab bir fiyasko olmus. Acikca soyluyorum su an Oculusun controlleri hazir degil satisada hazir olmayacak ama adamlar bunu uygulama ureten 3. party firmalara attilar. OLm kinect e bakin ps3 cameraya bakin bunlarda ciktiginda oyunlari yoktu ama satin alinabilir durumdaydilar. Sen kutuya koy uygulama gelir zaten de iste cihaz hazir olmayinca boyle komik aciklamalar yapip duruyorlar. SU an gorunen pc tarafini valve nin konsol tarafini da zaten alternatifsiz PS VR domine edicek. Valve daha iyi olucaktir kesin her bakimdan ama hani bizde bir tabir vardir ya NEFSIMIZI KORELTMESI bakimindan da ps vr yeterli olucaktir kanimca.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oculus Rift
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız