Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Obisidian Hâla Star Wars: KOTOR 3'ü Düşünüyor


    Star Wars markasının oyun dünyasındaki en beğenilen serisi sorulsa çoğu kişiden Knights of the Old Republic cevabını duyarız. Obsidian'ın beğenilen serisinin devamı şimdilik belirsiz olsa da, Obsidian cephesinden heves verici bazı açıklamalar yapıldı.
 
    IGN'e konuşan ve şu sıralar Pillars of Eternity'nin yönetmenliğini yapan Josh Sawyer, "Stüdyoda birçok kişinin Knights of the Old Republic 3'ü yapmak isteyeceğini düşünüyorum. Zamanında LucasArts gerçekten bu projenin üzerine yoğunlaşmış ve sonucunda başarı gelmişti. Biliyorum üzerinden çok zaman geçti ancak stüdyo içerisindeki birçok çalışan KOTOR 3 gibi bir proje için heves duyuyor." açıklamalarını yaptı.
 
    Sözlerinin devamında Sawyer, "Her üç ya da altı ayda bir toplanıp böyle bir proje hakkında ufak konuşmalar yaparız. Ciddi toplantılar değil bunlar tabii. Sadece, "Böyle bir şey olsa hoş olmaz mıydı?" tarzı soruların sorulduğu toplantılar." eklemelerini yaptı.. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars kotor knights of the old republic obsidian ea
2K Games'ten BioShock Serisiyle İlgili Yeni Bir Duyuru Yolda Olabilir Trine: Enchanced Edition PC İçin Çıktı, PS4 ve Wii U İçin Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

30.7.2014 10:37:50

0
olsa oynanır

Blood Money

25.7.2014 18:13:41

0
Bi Jedi Knight serisi vardı, en son oyunu 2003'de çıktı.

BSC Misafiri

25.7.2014 17:44:50

0
Obsidian serisi denmiş ama ilk KOTOR Bioware, ikincisi Obsidian tarafından geliştirilmişti. İlkinin metacritic ortalaması 93, ikincisinin(Obsidian'ın geliştirdiği) ortalaması 85'dir. Bu yüzden Obsidian'ın sevilen serisi demek biraz yanlış oluyor, serinin yaratıcı Bioware zira.

Kurosaki_Ichigo

25.7.2014 05:26:55

0
Star Wars markasını ne hallere sokacak oyunlar yaptılar ki bunu da sırf adını kullanıp alan olsun diye yaptı LucasArts sağolsun.Dance oyunlarından tutun da seri ile alakası olmayan bir zamanda geçen bir anlık zevk niteliğindeki oyunlara kadar ki dance kısmı hariç yine benim gibi Star Wars hayranları küfür ede ede bağrına bastı oyunu.KoToR kesinlikle çıkmalı.Ve bu kadar bekleyen insanı da tatmin edecek şekilde çıkmalı.

OldGamers86

25.7.2014 03:38:16

0
Düşünmek iyidir. Bir de eyleme geçti mi on numara olur.

Wayward Son

24.7.2014 17:23:46

0
https://www.youtube.com/watch?v=dxHC8imCwYc Obsidian ayrıca Pillars of Eternity için yeni video yayınladı. Çok iyi gözüküyor, BG günlerime döndüm:) Collector's Edition için de bez harita, mouse pad vs. vereceklermiş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız