Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nvidia, The Witcher 3 Odaklı Ekran Kartı Sürücülerini Yayınladı


    PC oyuncuları için ekran kartı sürücüleri konusu bir dönemler sıkıntı haline gelmişti. Ancak son yıllarda bu konuda ekran kartı üreticileri de hızlı davranmaya başladı. GTA V'in çıkışından önce oyuna özel sürücülerini yayınlayan Nvidia, aynı şeyi The Witcher 3 için de uyguluyor.
 
    Gün itibariyle Nvidia'nın The Witcher 3 için geliştirdiği yeni sürücüleri yayınlanmış durumda. Bu sürücülerle beraber yapılan optimizasyon çalışmalarıyla oyun deneyiminiz daha iyi hale gelirken, SLI ve GeForce Experience desteği de eklenmiş oluyor. Yeni ekran kartı sürücülerini yine GeForce Experience aracılığıyla indirebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Yeni Battlefield 4 Yaması Oyuna Yeni Mod ve Silahlar Ekliyor The Witcher 3'ün PC Sürümü En Düşük ve En Yüksek Ayarlarda Nasıl Görünüyor? (Video)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MassiveDeviL

20.5.2015 12:35:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Quirah [html]<div class='bscdengelen'><center><img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/news/78538_550x250.jpg' /></center><br/><div><br /></div><div>    PC oyuncuları için ekran kartı sürücüleri konusu bir dönemler sıkıntı haline gelmişti. Ancak son yıllarda bu konuda ekran kartı üreticileri de hızlı davranmaya başladı. <strong>GTA V'in çıkışından önce oyuna özel sürücülerini yayınlayan Nvidia, aynı şeyi The Witcher 3 için de uyguluyor.</strong></div><div> </div><div>    Gün itibariyle Nvidia'nın The Witcher 3 için geliştirdiği yeni sürücüleri yayınlanmış durumda. Bu sürücülerle beraber yapılan optimizasyon çalışmalarıyla <strong>oyun deneyiminiz daha iyi hale gelirken, SLI ve GeForce Experience desteği de eklenmiş oluyor</strong>. Yeni ekran kartı sürücülerini yine GeForce Experience aracılığıyla indirebilirsiniz.<br /></div><div> </div><br/>
</div>[/html]
Evet arkadaşlar, bugün bir kez daha anladım ki; Nvidia ve Nvidia ile anlaşmalı oyun firmaları bizi yine keklemeye kandırmaya çalışmıştır. Witcher 3'ü; sadece uzaklık mesafesi "medium"da ve nvidia'nın saç kıl teknolojisi "off"da geriye kalan aklınıza neler geliyorsa AA, terrain quality vs. yani herşey "ultra"da hiçbir şekilde takılma olmadan akıcı bir şekilde oynuyorum kimse korkmasın, çıkacak oyunlarda gösterimdeki gibi kalitede oyun çıkmıcana göre sisteminizi korumanızı tavsiye ederim ve benim gibi her sene çıkan ekran kartını değil; iki nesil sonraki ekran kartına yatırım yapmanız gerçekten mantıklı olanıdır. Ben GTX770windforce 4gb kullanıyorum. saygılarımla..

BSC Misafiri

19.5.2015 10:56:03

0
bi bitmediniz. her oyunun altında aynı muhabbet. pc vs konsol. pc vs konsol. pc vs konsol. ben eski oyuncuyum, doğduğumda commodore 64'üm vardı, çocukluğum giana sisters oynarken kol kırarak geçti. bugün evli barklı adamım pc'im var. Bugün temel olarak online fps oyuncusuyum, ama dota2'de online sürem 700 saati geçti bi yandan. Yani fare olmadan bi hiçim, yok takılabiliyomuş yok klavyede takılabiliyomuş yok geliştiriliyomuş, sağol ben almayayım arkadaş. milyon ayar yapıyoruz fareye milisaniye önce kurşun sıkabilelim diye, makro yazıyoruz klavyeye daha hızlı silah alalım, veya invoker büyülerini çabuk hazırlayalım diye. Yani konsol benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor. gamepadle nişan alacak adam değilim ben, bitti. Bu oyunculuğun benim penceremden göründüğü kısmı. Bir de konsol oyunculuğu var. Bu da bambaşka bir pencere, benim sebeplerim gibi konsol alan adamında sebepleri var. Bu konuda bişey yarıştırmaya gerek yok ki. Sadece konsola çıkan oyunlar var mesela, bazı oyunların önce konsola çıkma durumu var vs vs yani orada da kendi kitlesini çeken durumlar var. Siz neyi yarıştırıyosunuz onu anlamıyorum. Oyunculuk böyle bişey değil gençler. Oyununu açarsın, yüzünü güldürüyosa bitmiştir. call of oynarsın sniperla one shot two kill yazısını görürsün mutlu uyursun, ya da god of war oynarsın mutlu uyursun. cs:go rekabetçi modda tek başına 5 kişi alırsın 3 gün mutlu uyursun (: ayrıca ekran kartına bilmem ne kadar verdik diyen arkadaş downgrade vs bu işlere çok takılmayın, witcher tadında oyun çıksın yeterki, yeterki tüm oyunlara bu kadar emek verilsin. varsın grafiği düşürsünler. iyi oyunlar diyebilin birbirinize, hepiniz oyuncusunuz. Kıymetini bilin yarın bi gün bu kadar zaman bulamayacaksınız oyun oynamaya benden demesi (:

desiremusic

18.5.2015 19:03:02

0
3 sene HD 6950 kullandıktan sonra GTX 970'e geçtim. Her şeyi ile çok memnunum Nvidia'dan, yeni oyun çıkar çıkmaz güncellemeyi çakıyorlar hemen. GTA V'te falan da aynısı oldu. Bakalım ne olacak halimiz The Witcher III'te. :P

MadSlinger

18.5.2015 18:57:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel Yayınlanan max detail videolarına bakınca 2000-2500 tl'lik gtx980 ile hakikaten ps4 ayarında grafik gözüküyor. Neyse bir çıksın hele kendi gözümüzle görelim bakalım videolarda mı anlaşılmıyor Nvidia bizi mi yiyor göreceğiz.
Sonra yok downgrade olmadı derler. Son çıkan SS'ler herşeyi ortaya döktü zaten.

BSC Misafiri

18.5.2015 18:47:39

0
Ön yüklemeyi yaptım bekliyorum bu gece açılıyor 23:59'dan sonra öyle değil mi?

BSC Misafiri

18.5.2015 18:47:19

-1
quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom Sürücü yayınlayacağına sony yada microsoft'un pc'ye downgrade yapması için para vermesi gibi sende para basıp yükseltseydin ya! 2000 tl karta verdirip ps4 seviyesinde oynattırmaya utanmıyormusun nvidia?
Vah vah küçük mestır nasılda kızmış öyle, baksana 2000tl lik ekran kartı ile hava atamamış,ezememiş çevresini, yazıık amaa ahahahhaha.İyi ki konsollar var ya yoksa eğlenmek için böyle mestır rage leri nereden bulacağız biz.

X-FI

18.5.2015 17:41:34

0
http://blogs.nvidia.com/blog/2015/05/15/dx-12-game-ready-drivers/

huseyincarnege

18.5.2015 17:10:27

0
gtx480 halen mis gibi oyun oynanıyo :)gta5 hariç :)

huseyincarnege

18.5.2015 17:09:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom Sürücü yayınlayacağına sony yada microsoft'un pc'ye downgrade yapması için para vermesi gibi sende para basıp yükseltseydin ya! 2000 tl karta verdirip ps4 seviyesinde oynattırmaya utanmıyormusun nvidia?
önce senin ps 4 ultra ayarları görsün ondan sonra konuş 30fps üstü versin ondan sonra cevapla

weNM

18.5.2015 17:03:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Nikomer
alıntı:

Orijinalden alıntı: venomstr

Artık AMD'nin ciddiyeti kalmadı.

AMD kullanırken, çakma ekran kartı kullanıyormuşsunuz hissi veriyor.


Hangi oyun çıktığında sürücü yayınlamadığını gördün AMD'nin ?
Bir hafta sonra yayınlıyor genelde.

Nikomer

18.5.2015 16:45:58

-1
quote:

Orijinalden alıntı: venomstr Artık AMD'nin ciddiyeti kalmadı.

AMD kullanırken, çakma ekran kartı kullanıyormuşsunuz hissi veriyor.
Hangi oyun çıktığında sürücü yayınlamadığını gördün AMD'nin ?

Venomstr

18.5.2015 16:36:24

+2
Artık AMD'nin ciddiyeti kalmadı. AMD kullanırken, çakma ekran kartı kullanıyormuşsunuz hissi veriyor.

Babblebabble

18.5.2015 16:04:42

0
Bunun GTA 5'e negatif bir etkisi olmaz sanırım değil mi? Yüklemeli miyim şimdiden, genel olarak bir artı gelmiş midir acaba? Emin olamadım.

whatsupman2

18.5.2015 15:37:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDeviL
alıntı:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Yayınlanan max detail videolarına bakınca 2000-2500 tl'lik gtx980 ile hakikaten ps4 ayarında grafik gözüküyor. Neyse bir çıksın hele kendi gözümüzle görelim bakalım videolarda mı anlaşılmıyor Nvidia bizi mi yiyor göreceğiz.

arkadaşlarım her zaman bu formda söylemişimdir; biz pc oyunculuğu kazıklanıyoruz, aldatılıyoruz, kandırılıyoruz !!!

yine söylüyorum, ekstrem oyunlar için "ekran kartı firmaları" büyük vaatler sunar. Bu vaatler ise bize görsel show'ile yada üzerinde defalarca efekt eklenmiş ekran görüntüleri ile gösterilir. Birde kısa gösterilen "gameplay" videoları ile bize iyice "kaliteli" bir şey geliyor havasını koklatırlar. Ama unutuyoruz; o kısa gameplay'deki grafik kalitesini oyuna koysa oyun olur 100GB en az. kaldı ki; o grafikleri orta yada alt düzey sistemler doğru düzgün çalıştırmaz.. bu da para kaybı ... yani anlayacağımız o kalitede oyun için yıllar var.

O yüzden asla oyun videolarına yada resimlere kanmayın.. ben nvidia kullanıyorum; ancak hayatımda bu kadar hain aldatan bir firma tanımadım. bu güne kadar 6xx serisinden itibaren bakın lütfen rica ediyorum.
670 ile 680
770 ile 780
970 ile 980 arasındaki performans farkı oyunlarda max 5-15 fps ... peki neden arasındaki fiyat farkı bu kadar bariz !!! neyi amaçlıyor !!! 15 fps için 800-1000 tl değer mi??

ki bu firma oyun yapanlar ile masaya oturmuş bariz belli. optimizasyon diye yıllarca bizi kandırdı. ben kendi gözlerimle deniyorum her oyunda ... optimizasyon nedir biliyor musunuz__ daha az bitki örtüsü, daha az yerdeki cisim kalitesi, daha az uzak mesafe gösterimidir ...

her oyunda deniyorum. ekran kartı bellidir arkadaşlar, yazılımla olanı da belli grafiği düşürmek bu kadar ....

ps4 ile pc arasında hiç bir fark yok bana göre ... ultra da böyleyse pc, bizi sistem gereksinimleri ile kandırmışlar .. 770'im var yine ultrada oynıcam biliyorum ...

kimse kusura bakmasın NVİDİA bana göre tam bir kan emici ..
Kan emici tabiri az kalmış yalancı dolandırıcı vs bunu bilerek yapıyorlar satış politikası (sahtekarlık) da diyebiliriz. Kart sattırmak için yapılan hamleler başka söze gerek yok.

MassiveDeviL

18.5.2015 15:19:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel Yayınlanan max detail videolarına bakınca 2000-2500 tl'lik gtx980 ile hakikaten ps4 ayarında grafik gözüküyor. Neyse bir çıksın hele kendi gözümüzle görelim bakalım videolarda mı anlaşılmıyor Nvidia bizi mi yiyor göreceğiz.
arkadaşlarım her zaman bu formda söylemişimdir; biz pc oyunculuğu kazıklanıyoruz, aldatılıyoruz, kandırılıyoruz !!! yine söylüyorum, ekstrem oyunlar için "ekran kartı firmaları" büyük vaatler sunar. Bu vaatler ise bize görsel show'ile yada üzerinde defalarca efekt eklenmiş ekran görüntüleri ile gösterilir. Birde kısa gösterilen "gameplay" videoları ile bize iyice "kaliteli" bir şey geliyor havasını koklatırlar. Ama unutuyoruz; o kısa gameplay'deki grafik kalitesini oyuna koysa oyun olur 100GB en az. kaldı ki; o grafikleri orta yada alt düzey sistemler doğru düzgün çalıştırmaz.. bu da para kaybı ... yani anlayacağımız o kalitede oyun için yıllar var. O yüzden asla oyun videolarına yada resimlere kanmayın.. ben nvidia kullanıyorum; ancak hayatımda bu kadar hain aldatan bir firma tanımadım. bu güne kadar 6xx serisinden itibaren bakın lütfen rica ediyorum. 670 ile 680 770 ile 780 970 ile 980 arasındaki performans farkı oyunlarda max 5-15 fps ... peki neden arasındaki fiyat farkı bu kadar bariz !!! neyi amaçlıyor !!! 15 fps için 800-1000 tl değer mi?? ki bu firma oyun yapanlar ile masaya oturmuş bariz belli. optimizasyon diye yıllarca bizi kandırdı. ben kendi gözlerimle deniyorum her oyunda ... optimizasyon nedir biliyor musunuz__ daha az bitki örtüsü, daha az yerdeki cisim kalitesi, daha az uzak mesafe gösterimidir ... her oyunda deniyorum. ekran kartı bellidir arkadaşlar, yazılımla olanı da belli grafiği düşürmek bu kadar .... ps4 ile pc arasında hiç bir fark yok bana göre ... ultra da böyleyse pc, bizi sistem gereksinimleri ile kandırmışlar .. 770'im var yine ultrada oynıcam biliyorum ... kimse kusura bakmasın NVİDİA bana göre tam bir kan emici ..

Nevfel

18.5.2015 15:05:25

-1
Yayınlanan max detail videolarına bakınca 2000-2500 tl'lik gtx980 ile hakikaten ps4 ayarında grafik gözüküyor. Neyse bir çıksın hele kendi gözümüzle görelim bakalım videolarda mı anlaşılmıyor Nvidia bizi mi yiyor göreceğiz.

Kalradyalı

18.5.2015 14:58:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Virinom Nvidia bu işte bir numara ya harbiden helal olsun. AMD artık bir kaç ay sonra ancak oynanabilir seviyeye getirir.
AMD kullanmama rağmen AMD fanı değilim ama ne alaka şimdi? GTA V için de aynı gün sürücüler yayınlandı. Ha laptoplarda çalışmıyor hala orası ayrı mevzu ama optimizasyon sürücüsü yayınlandı mı yayınlandı. Ne gerek var birkaç ay sonra diye atıp tutmaya. Birini yüceltip diğerini yermede ustasınız.

ardaq

18.5.2015 14:55:45

-1
konsolla çok grafik farkı yok ama pc'de istediği ekran kartı konsolun toplam fiyatından fazla istiyor. nasıl iş anlamadım.

MonacoDoom

18.5.2015 14:38:26

0
Sürücü yayınlayacağına sony yada microsoft'un pc'ye downgrade yapması için para vermesi gibi sende para basıp yükseltseydin ya! 2000 tl karta verdirip ps4 seviyesinde oynattırmaya utanmıyormusun nvidia?

immortalizmm

18.5.2015 14:13:49

+1
Oyunun optimizasyonu iyi olmuştur inşallah

Megathrone26

18.5.2015 14:06:41

+1
her ne kadar bu zamana kadar hep amd kullanmış olsam da yazılım olarak nvidia açık ara önde

Keras

18.5.2015 14:06:29

+1
cpr nvidia ile birlikte çalıştığı için ilk nvidia sürücülerinin çıkması normal. amdnin witcher sürücüsü max 1 haftaya çıkar.

BSC Misafiri

18.5.2015 13:40:16

+1
AMD please

Virinom

18.5.2015 13:34:50

0
Nvidia bu işte bir numara ya harbiden helal olsun. AMD artık bir kaç ay sonra ancak oynanabilir seviyeye getirir.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız