Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

North: "The Last of Us 2 Geliştiriliyor"


     The Last of Us'ta David'i, Uncharted'ta Nathan Drake'i seslendiren Nolan North yeni Naughty Dog projesiyle ilgili harika bir açıklama yaptı. North, The Last of Us'ın devam oyununun yolda olduğunu açıkladı.
 
    Diğer taraftan yine The Last of Us'ta seslendirme yapan Troy Baker ise projelerle ilgili herhangi bir şey bilmediğini belirtti. Yine de Nolan North'un açıklamaları gerçekten de The Last of Us 2 ile ilgili heyecanlanmamız için yeterli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer the last of us ps3 naughty dog sony ps4
Terraria'nın 1.3 Güncellemesi Yığınla Yeni İçerik Getiriyor SOMA'dan Yeni Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.8.2015 11:34:35

0
the last of us muthis bir oyun lutfen ikincisi gelsin ama resident evil gibi olacaksa bence bic cikarmasinlar oyun cok guzeldi ... hastalik nasil yayildi kim yaydi nasil ortaya cikti boyle bir giris yapip ilk oyunun son kismindan devam edebilir 2. oyun ustelik ellie lezbiyenmi ? buda cok merak uyandirdi bende ates böcekleri gercekten neye gizmet ediyor bunuda cok merak ettim

Kuzgun091

3.7.2015 11:50:16

+1
quote:

Orijinalden alıntı: asruh03 ARKADAŞLAR! Her türlü eleştiriye varım. Fakat The Last Of Us gibi bir oyuna olumsuz bir eleştiriyi asla kabul edemem. Ortalama 12 yıldır her gün oyun oynarım. Bir çok oyun oynadım. Hayatımda beni bu kadar etkileyen bu kadar kendine aşık eden başka bir oyun oynamadım. Naughty Dog firması kadar kaliteli oyun yapan başka bir firma da yok. Ha ben uncharted serisini oynayamadım. Keşke oynayabilseydim. PS4 e çıkınca sırf onları oynamak için tabi uncharted 4 - beyond - tlous 2 için tekrar PS4 alacağım. Bu oyunu oynamamış insanlar yorum yapmasın. Oyun şahane. Zaten aldığı puanlar buna kanıt. O yüzden bu oyunun iyi olup olmadığı tartışmaya kapalıdır. Bu oyun zirvedir. Diğer oyunları yorumlarken The Last Of Us' a göre yorumluyor insanlar. En iyi o , diğer oyunlar ona ne kadar yaklaştıysa ona göre iyi diyorlar. Hehey yavrum hey.
Yorum yazıcaktım da gerek yokmuş. Altına imzamı atarım efem

Return to Monke

2.7.2015 22:39:25

0
Aynen. Ufaktan para biriktirmeye başlayalım bence. (Fakat bende 1000 tl hazır para var o işi bozuyor )

Return to Monke

2.7.2015 22:24:54

+1
Affedersiniz de;hepimiz biliyoruz Oyun çok güzel. Playstation aldıracak oyunlardan. Fakat ne diye gelip burada PC'cileri gömmeye çalışıyorsunuz? Bu ancak sizin ezikliğinizi gösterir. Prim mi alıyorsunuz Sony'den? Daha fragman çıkmadan herkes birbirini yemeye başlamış bile. UNC4'ün ilk fragmanının yayınlandığını hatırlıyorum da o da aynı şekildeydi. Altı üstü bir oyun be. Yazık vallaha birbirinizi yemeye değmez. PC Master Race'ciler kadar sizde Sony fanboyusunuz. Bu kadar da yapmayın be. Bütün Fanboylardan tiksiniyorum. Geçmişte sağcı solcu vardı. Şimdi de Sony Microsoft PC var. Pes artık PES!! Kapitalizmin oyunlarına gelmeyin be.

Uncy

2.7.2015 13:48:29

0
Belliydi zaten

tepeb

1.7.2015 23:43:42

+3
Şu adamları ciddiye almayın, oyun tarihinin en çok ödül alan oyunudur ve çeyrek asırlık oyun hayatımın en iyi 3 oyunundan biridir. Siz gidin lol oynayın, cod oynayın, facebook veya mobil oyunları oynayın bunlar sizi aşar.

BSC Misafiri

1.7.2015 16:20:31

0
senaryo bazlı, sinema filmi tadındaki oyunları aşağılama modası da can sıkıyor artık. beğenmiyorsan oynama, ama gelip burda kendi türünde bi başyapıt olan bu oyuna çamur atma bari. bu türü beğenen kitleye saygısızlık yapma

Hoid

1.7.2015 13:26:50

0
Çıkmaz mecbur PS4 alacağız

halithalit

1.7.2015 13:13:24

-3
hayatımda oynadığım en saçma oyundu. verdiğim paraya yazık oldu

TurQich

1.7.2015 11:51:31

+1
Senelerdir oyun oynarim. The Last of Us ve Alan Wake simdiye kadarki senaryolari guzel en guzel 2 oyundu bence. Bir Alan Wake'i,birde The Last of Us'i merakla bekliyorum. Fakat umarim bu sefer The Last of Us'un sonu guzel olur.. Birden oyun bitmis,ne oluyor demeyiz..:)

crypto81

1.7.2015 11:29:39

+2
oyunun çıkacak olmasına çok sevindim, bu oyunu özel kılan kendinizi karaktere inanılmaz bir şekilde kaptırmanız o üzülünce üzülmeniz o şaşırınca şaşırmanız vs. başka hiçbir oyunda bu yok karaktere inanılmaz derecede bağlanıyorsunuz, bu oyun bence yılın oyunu değil hayatımın oyunudur...

BSC Misafiri

1.7.2015 11:21:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.
sana gelen geçen eksiyi çakmış :) dur bide ben çakim tam olsun....

saner08

1.7.2015 08:09:46

0
Buraya gelip oyuna niye çamur atıyosunuzki anlamadım yani beğenmiyo olabilirsiniz ama bu konuda dile getirip ortamı germeye ne gerek var beğenmiyosan tıklamassın konuya girmessin olur biter kimse size buraya girip yorum yapmak zorundasınız demiyor gidin mc exlerinin konusuna yapın yorumlarınızı.

TheWhiteGandalf

1.7.2015 05:00:18

0
Pc çıkmaz demi

-BraveHeart-

1.7.2015 04:15:35

0
İşte bu beeee

rorschach_

1.7.2015 03:51:01

+1
pc oyuncuları böyle oyunları bilmez arkadaşlar. başka birkaç oyun daha var infamous, uc, driveclub, gow, midnight club vs vs. bunlar pc ciler tarafından pek sevilmeyen, onlarda olmadığından genelde tu kaka denilen oyunlardır. hala driveclub daki gibi atmosfer ve grafiğe sahip oyun pc ye çıkmamıştır. midnight club los angeles mesela, pc ciler undergorund underground diye ağlarken millet modifiyenin dibine vurup şehirde ne turlar atmış haberimiz yokmuş. pc güçlüdür ama emek vermeye değmeyen bir platformdur artık. ben de pc oyuncusuydum. bir kaç sene önce ps3 aldım ve oyunu bitirdim. tadı damağımda derler ya durum aynen öyle. atmosferi, yapay zekası, grafikleri, hikayesiyle harikulade bir oyun. oyun bitirince üzülmeyen yoktur sanırım? keşke bitmeseydi dedim. insan daha ne oynayabilirim ki diye düşünüyor. ps4 te almıştım ama pek ilgilenemedim ve para harcayamadım. pc oyuncularına önerim denemediği şey hakkında konuşmamaları. kendilerini batırıyorlar. yakında tekrar ps4 alacağım. şu oyunun 2. sinin çıkmasına inanılmaz sevindim. .

Guest-313783FBA

1.7.2015 03:34:39

0
Hayatımda o kadar çok oyun oynadım ki, buradakilerin bilmediğibilmediği, hiç bir zaman göremeyeceğiniz yapımlarla geçirdim vaktimi. Ne kadar XOne semaptik görünsede bana, hayatımda gördüğüm çoğu başyapıt filmin arasına koyabileceğim bir oyun, oyun demeye utanıyorum. Oyun oynamak öyle iki F2P oyun indirmek ve vaktini harcamakla olmuyor.

Bati-Wan_Kenobi

1.7.2015 03:29:34

0
Çok güzel bir oyundu ama keşke tadinda birakmayi bilseler naughty dog yapar ama ilk oyun kadar guzel olucakmi diye sormadan edemiyor insan

2K

1.7.2015 03:21:54

0
The Last of Us'ı PS3 de bitirdim daha sonra RE versiyonunu PS4 için aldım ve iki kere daha bitirdim ve devam oyununda aynı kalitede olacağını düşünüyorum ki zaten Naughty Dog'un kalitesiz bir oyunu yok tarihinde. Bu devam oyunundan sonra da her Sony konsolunda olduğu gibi yine konsol ile hatırlanan yeni bir IP patlatacaklardır.

kaplan3461

1.7.2015 02:43:41

0
Tabi 2 sene sonra çıkar tabi ozaman kadar kim bekler çıkışını duymak bile heyecan veriyor.

Awendel

1.7.2015 02:26:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

PS3 ve PS4 ü teknosanın camekanında görmüş tek fakir aynen LOL de maç kaybedip burda ağlıyor. Bırakın fakire ağzınızı yormayın :D
Tlou seven biri olarak ps3 ps4 alamıyorum sadece media markt teknosa cs yerlerde görebiliyorum hatta . Çok özeniyom sizlere kırıldım be bro :(

DeathlyVisage

1.7.2015 01:47:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Kardeşim sende oynamadığın oyun hakkında yorum ederek seviyeni belli ediyor olamaz mısın acaba ? Hadi ben sana yardırdım bissürü laf ettim çünkü diğer bebeler bilerek kötülüyor. Sen oynamadığın oyunu kötülüyosun fikrin olmayan oyunu. Sana dediğim lafları geri alıyorum sadece senden özür diliyorum diğerlerinden değil. Ama şunu bil last of Us'ı oynasan Survival aksiyon vs oyunu değil piyasadaki en kaliteli romanlara filmlere bin basan bir "ŞAHESER" olduğunu görür ve söylerdin.
sırf bu yapıcı ve ısrarlı yorumunuzla içimin kaldırmadığı genreden olan oyunu deneyeceğim beğenirsem yazarım ama pek umudum yok bu oyundan değil benden kaynaklı

SOLID SNAKE

1.7.2015 01:42:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

koca mesajdan bunumu anladın ayrıca survival horror aciron genresi survivality barındırır o yüzden sevmediğimi belirrtim ki sende bana etmediğin lafı bırakmadın hayyatta kalma unusrları içerdiğini kabul ettin başka bir şey demiyorum en basit örneği canavar yaratık ya da her neyse olan şeylerle savaşmamız saklanmamız survivalin getirisidir ve böyle oyunlardan da hoşlanmam dedim söylediğin oyunlarla uzaktan yakından alakam yok çünkü survivaller net . yukarıda yazdığım şiir aynen iade ama akıl kullanmıyorsunuz yok lol oynuyorsun falan ergen imzaya bak tarzında yorumlarla zaten seviyenizi belli ediyorsunuz üzerine birde altta kalmama olayı var ufacık özür dilemek insanlara ağır geliyor ne diyeyim fanboylar sizi bundan sonra atıcağın mesaj zerre kadar umurumda değil blok
Kardeşim sende oynamadığın oyun hakkında yorum ederek seviyeni belli ediyor olamaz mısın acaba ? Hadi ben sana yardırdım bissürü laf ettim çünkü diğer bebeler bilerek kötülüyor. Sen oynamadığın oyunu kötülüyosun fikrin olmayan oyunu. Sana dediğim lafları geri alıyorum sadece senden özür diliyorum diğerlerinden değil. Ama şunu bil last of Us'ı oynasan Survival aksiyon vs oyunu değil piyasadaki en kaliteli romanlara filmlere bin basan bir "ŞAHESER" olduğunu görür ve söylerdin.

smyleface

1.7.2015 01:40:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: EyesNight

Niye kötü bu oyun adamın fikri bu siyasi bir partiyi tutarsın davranış biçimi başkasına saçma gelebilir,eşeğe tapan adama bu saçma din diyebiliyorsun peki sen neye dayanarak saçma şey bunlar diyebliyorsun eğer ben bu oyuna kötü diyemiyorsam sen hayatının hiçbir evresinde insanların sevdiği şeylere saçma diyemessin
Üzgünüm ama yazdıklarından bir anlam çıkartamadım. Eğer konu özgürlükse elbette bu oyun dahil en baba oyuna bile kötü yaftası vurabilirsin fakat seninle aynı düşünmeyen birinin sana vereceği cevap da özgürlük kaidesi içerisindedir. Tabi kast ettiğin buysa.

DeathlyVisage

1.7.2015 01:26:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

"survival horror action video game" bu kelime bir bütündür sadece "Survival" oyunu değildir The last of Us. DayZ, H1Z1 gibi bi tarzı yok. survival horror action, "Hayatta kalmayı anlatan korku aksiyon oyunu" dur. Senaryosu vardır. MMORPG değil bu DayZ gibi.
koca mesajdan bunumu anladın ayrıca survival horror aciron genresi survivality barındırır o yüzden sevmediğimi belirrtim ki sende bana etmediğin lafı bırakmadın hayyatta kalma unusrları içerdiğini kabul ettin başka bir şey demiyorum en basit örneği canavar yaratık ya da her neyse olan şeylerle savaşmamız saklanmamız survivalin getirisidir ve böyle oyunlardan da hoşlanmam dedim söylediğin oyunlarla uzaktan yakından alakam yok çünkü survivaller net . yukarıda yazdığım şiir aynen iade ama akıl kullanmıyorsunuz yok lol oynuyorsun falan ergen imzaya bak tarzında yorumlarla zaten seviyenizi belli ediyorsunuz üzerine birde altta kalmama olayı var ufacık özür dilemek insanlara ağır geliyor ne diyeyim fanboylar sizi

SOLID SNAKE

1.7.2015 00:58:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage insan fanboyluk cehaletine kalmaya biildiğini sanmak aslında en büyük cahillik oyunun resmi sitesinden alıntı : The Last of Us is a third-person survival horror action video game created exclusively for PlayStation 3 but also available for the PlayStation 4. Tahir Efendi bana kelp demiş, İltifatı bu sözde zâhirdir, Malikî mezhebim benim zira, İtikadımca kelp tahirdir. fazla söze gerek yok faboylarla tartışmanın manası yok ben rpg oyunlarının müthiş bir fanıyım tes morrowindin etkisini hiç bir oyun gerçekleştiremez benim gözümde yaşınız kadar da vardır tes morrowind ve lol oynamam battı galiba neden sadece ergenlermi oynuyor bu oyunu ? nereden bilecek bunlar sanitariumu boş beleş konuşurlar anca @alekg
"survival horror action video game" bu kelime bir bütündür sadece "Survival" oyunu değildir The last of Us. DayZ, H1Z1 gibi bi tarzı yok. survival horror action, "Hayatta kalmayı anlatan korku aksiyon oyunu" dur. Senaryosu vardır. MMORPG değil bu DayZ gibi.

EyesNight

1.7.2015 00:47:15

-1
quote:

Orjinalden alıntı: smyleface
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Canım şimdi herkes beğenmek zorunda değil TLOU'yu. Strateji oyunu seven var, RPG seven var, fantastik evrenli oyunları seven var, bilim kurguyu seven var. Bu kadar sert olmaya gerek yok :D Ama sırf oyun popüler diye kılı tüyü büyütüp oyunu kötüleyen, hatta hiç oynamadan giydiren bir tayfa var ki onlara ne kadar sert olsak az.
Oyunu beğenmeyen adama tek sözüm yok. Oyunu oynarsın beğenmedim dersin hatta youtube'dan videosunu izlersin yine "beğenmedim" dersin benim için sıkıntı yok. Ama "kötü bu oyun" demek benim nezdimde saçmalığın daniskasıdır.
Niye kötü bu oyun adamın fikri bu siyasi bir partiyi tutarsın davranış biçimi başkasına saçma gelebilir,eşeğe tapan adama bu saçma din diyebiliyorsun peki sen neye dayanarak saçma şey bunlar diyebliyorsun eğer ben bu oyuna kötü diyemiyorsam sen hayatının hiçbir evresinde insanların sevdiği şeylere saçma diyemessin

EyesNight

1.7.2015 00:42:55

-1
Neden oyunu kötüledim diye soran yok kardeşim oyunu ilah edinmeyin yada yüceltmeyin oyun oyundur evt güzel oyun ama sadece güzel oyun ötesi yok canlı bir varlık değil ki bu Mutlaka daha iyisi çıkacak bu sektör böyle her sektör böyle herzaman iyinin iyisi vardır şuan burda yazdıklarınızı 10 yıl sonra görseniz utanırsınız

gıbıç

1.7.2015 00:31:13

0
Oyun pcye çıkmadı diye oyunu kötüleyenleri anlamıyorum.bende pc kullanıcısıyım ama kötülemek yerine tam tersi pcye niye çıkmadı diye yakınıyorum.

alekg

1.7.2015 00:27:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: pastadanadam
quote:

Orijinalden alıntı: alekg

Söyle güzel kardeşim oyun türü söyle. Evrenin altyapısı konusunda Mass Effect serisi (kaldı ki Last of Us'ında güzel altyapısı var), korku türünde Silent Hill serisi, aksiyon konusunda Gears of War, Max Payne serisi, oyunun sonu/hikayesi/vuruculuğu bakımında Sanitarium yenilerden Bioshock Infınite veya Alan Wake... diye uzar gider. Bir de aynı türde olmayan ve ondan daha iyi olan oyunlar var güzel kardeşim gel bir de onlara bakalım: Arkham serisi, Baldurs Gate serisi, Planscape Torment, Diablo I ve II, MGS serisi... Arkadaşlar buradaki yorumların hepsi şahsidir yani kişiseldir. Sizin yorumlarınız mutlak olmadığı gibi benimkiler de mutlak değil. Buradaki oyunların hepsi size göre daha aşağı olabilir, sorun değil. PLAYSTATION MASTEEER RAAAACE diyen birisine eksi vermemeniz sizin fanboyluğunuza yani taraflılığınıza işarettir. Taraflı olmanız sorun değil sadece başkalarına karşı saygılı olun lütfen. Her şeyi siz bilmiyorsunuz, oyunu sevmeyen birisinin internetten izleyip burada yorum yaptığını da bilmiyorsunuz. Oyun lan bu oyun, ne diye birbirinizin kalbini kırmaya gayret ediyorsunuz?
Ahh be dostum ne güzel söylemişsin. Mumla aranan oyuncu türündensin :D Şunu anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar, anlamamakta ısrar ediyorlar. Tek akıllı biz değiliz. Umarım bir gün konsol ve PC 'fanboyları', mutlak bir doğrunun olmadığı, her platformun birbirlerini dengeleyen eksileri olduğu ve tercih meselesi olduğu görmezden gelmeyi bırakacaklar, bu anlamsız savaş da sona erecek. Ama sanatsal şeylere böyle sayısal kafayla bakmaya devam ettikçe, bunun olacağını hiç sanmıyorum ama Allah'tan umut kesilmez :D
Kardeşim geçen gün Warface kurdum bilgisayarıma. Türk sunucusuna bağlanmak gibi elim bir hata yaptım. Arkadaş memleketlinden ana avrat hakaret işitmek ne kadar sinir bozucu ve hayal kırıklığına uğratıcı tahayyül edemezsin (edebilirsin bence sen de aynı tecrübeleri paylaşmışsındır muhakkak diye tahmin ediyorum). Bu sorun oyunla ilgili değil sadece, bizim insanımızda başka kimsede olmayan bir terbiyesizlik var ve bu her alanda mevcut maalesef. Hiçbir şeyi doğru düzgün yapmayı beceremiyoruz, Allah sonumuz hayretsin inşallah. Konuşsam daha çok konuşup kafa şişiricem, burada sadece oyunla ilgili haber okumak ve yorumda bulunmak için gelen düzgün insanlar da var, onların maksatlarına ters hareket etmek istemediğim için kısa tutmaya özen gösteriyorum, sonuçta burası bir oyun sitesi.

DeathlyVisage

1.7.2015 00:14:21

0
insan fanboyluk cehaletine kalmaya biildiğini sanmak aslında en büyük cahillik oyunun resmi sitesinden alıntı : The Last of Us is a third-person survival horror action video game created exclusively for PlayStation 3 but also available for the PlayStation 4. Tahir Efendi bana kelp demiş, İltifatı bu sözde zâhirdir, Malikî mezhebim benim zira, İtikadımca kelp tahirdir. fazla söze gerek yok faboylarla tartışmanın manası yok ben rpg oyunlarının müthiş bir fanıyım tes morrowindin etkisini hiç bir oyun gerçekleştiremez benim gözümde yaşınız kadar da vardır tes morrowind ve lol oynamam battı galiba neden sadece ergenlermi oynuyor bu oyunu ? nereden bilecek bunlar sanitariumu boş beleş konuşurlar anca @alekg

MiyopBey

1.7.2015 00:07:15

+1
quote:

Orijinalden alıntı: alekg

Söyle güzel kardeşim oyun türü söyle. Evrenin altyapısı konusunda Mass Effect serisi (kaldı ki Last of Us'ında güzel altyapısı var), korku türünde Silent Hill serisi, aksiyon konusunda Gears of War, Max Payne serisi, oyunun sonu/hikayesi/vuruculuğu bakımında Sanitarium yenilerden Bioshock Infınite veya Alan Wake... diye uzar gider. Bir de aynı türde olmayan ve ondan daha iyi olan oyunlar var güzel kardeşim gel bir de onlara bakalım: Arkham serisi, Baldurs Gate serisi, Planscape Torment, Diablo I ve II, MGS serisi... Arkadaşlar buradaki yorumların hepsi şahsidir yani kişiseldir. Sizin yorumlarınız mutlak olmadığı gibi benimkiler de mutlak değil. Buradaki oyunların hepsi size göre daha aşağı olabilir, sorun değil. PLAYSTATION MASTEEER RAAAACE diyen birisine eksi vermemeniz sizin fanboyluğunuza yani taraflılığınıza işarettir. Taraflı olmanız sorun değil sadece başkalarına karşı saygılı olun lütfen. Her şeyi siz bilmiyorsunuz, oyunu sevmeyen birisinin internetten izleyip burada yorum yaptığını da bilmiyorsunuz. Oyun lan bu oyun, ne diye birbirinizin kalbini kırmaya gayret ediyorsunuz?
Ahh be dostum ne güzel söylemişsin. Mumla aranan oyuncu türündensin :D Şunu anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar, anlamamakta ısrar ediyorlar. Tek akıllı biz değiliz. Umarım bir gün konsol ve PC 'fanboyları', mutlak bir doğrunun olmadığı, her platformun birbirlerini dengeleyen eksileri olduğu ve tercih meselesi olduğu görmezden gelmeyi bırakacaklar, bu anlamsız savaş da sona erecek. Ama sanatsal şeylere böyle sayısal kafayla bakmaya devam ettikçe, bunun olacağını hiç sanmıyorum ama Allah'tan umut kesilmez :D

cemsinan

30.6.2015 23:07:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: asruh03 [spoiler=5521923263]Bence yapması gereken Joel'in kızının öldükten sonra yaptıklarını konu edinmeleri. Çünkü ortada 20 yıl kadar bir süre var. Sonradan geri dönmesi sıkıcı olur. Bence joelin ilk oyunun başladığı noktaya kadar olan kısmını işlesinler. The Last Of Us 3 çıkacağı zaman da Elie ile hikayelerine devam ederiz. TLOU 3 de joel ölür. TLOU 4 de elienin büyümüş halini oynarız. Yeni maceralar vs.[/spoiler]
Valla önce çook iyi fikir dedim fakat sonra Ellie ve Joelsiz last of us olur mu yav

StrangerLovely

30.6.2015 23:02:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: Basol92

Oyunda gizli bir sekans var clicker lar etrafta ama senin yanındaki karakterler haldır huldur koşuyor :D Yada düşman dibine kadar gelip seni görmiyor. Bana bu oyunu savunma yapay zekanın kırıntısı bile yok.
Kardeşim bir şey sormak istiyorum öncelikle npclerin etrafta koşmalarına rağmen fark edilmediklerimi söylemişsin. Peki şunu söyleyeyim senin tarafından kontrol edilmeyen karakter clicker'ın önüne çıksa (ki o kadar da çok koşmuyorlar genelde bizim gibi saklanıyorlar oynadıysan görmüşsündür) ve orada ölsen yine deliye dönüp bu ne biçim yapay zeka diye delirmeyecek misin? Delireceksin, e o zaman nasıl bir yapay zeka bekliyorsun. Diğer dediğin düşmanın dibine girdiği halde görmemesini yaşaman için kolay seviyede falan oynamalısın ki öyle bir durum olsun. Afetzedede oynarsan düşman dibune girdiğinde nerenden soluyacağını şaşıracağını düşünüyorum.

hsntrk

30.6.2015 23:01:29

0
Eminim yine mükemmel olacaktır.

smyleface

30.6.2015 22:41:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: pastadanadam

Canım şimdi herkes beğenmek zorunda değil TLOU'yu. Strateji oyunu seven var, RPG seven var, fantastik evrenli oyunları seven var, bilim kurguyu seven var. Bu kadar sert olmaya gerek yok :D Ama sırf oyun popüler diye kılı tüyü büyütüp oyunu kötüleyen, hatta hiç oynamadan giydiren bir tayfa var ki onlara ne kadar sert olsak az.
Oyunu beğenmeyen adama tek sözüm yok. Oyunu oynarsın beğenmedim dersin hatta youtube'dan videosunu izlersin yine "beğenmedim" dersin benim için sıkıntı yok. Ama "kötü bu oyun" demek benim nezdimde saçmalığın daniskasıdır.

Chosen_One

30.6.2015 22:35:06

0
The Last of Us 2 eğer gelirse yine herkesi kendine hayran bırakır. İlk oyunun yılın oyunu olmamasının tek sebebi GTA V'dir. Burda bu oyun için atıp tutanlarda oyunu sadece youtube'dan deneyim etmiş dualshock 3 yada 4'ü eline alamamış kişilerdir. Yani bir yerde yapabilecekleri tek şey Playstation oyunlarını kötülemek olan bu kişilere anlayış göstermeliyiz nitekim onlarda sizin bizim gibi insan.

MiyopBey

30.6.2015 22:33:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: smyleface The Last of Us'a kötü oyun diyen birinin akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum. 25 senelik oyuncuyum hayatımda böyle boş beleş oyuncu tayfası görmedim arkadaş...
Canım şimdi herkes beğenmek zorunda değil TLOU'yu. Strateji oyunu seven var, RPG seven var, fantastik evrenli oyunları seven var, bilim kurguyu seven var. Bu kadar sert olmaya gerek yok :D Ama sırf oyun popüler diye kılı tüyü büyütüp oyunu kötüleyen, hatta hiç oynamadan giydiren bir tayfa var ki onlara ne kadar sert olsak az.

smyleface

30.6.2015 22:16:52

+2
The Last of Us'a kötü oyun diyen birinin akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum. 25 senelik oyuncuyum hayatımda böyle boş beleş oyuncu tayfası görmedim arkadaş...

spacemonkey

30.6.2015 22:15:21

0
Naughty dog dan yeni bir efsane bekloyoruz artik.

Mactavish-

30.6.2015 21:29:24

+3
quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage ben survival oyunlarını sevemiyorum last of us hakkında en ufak bir fikrim yok oynamadım oynamamda herhalde bir oyunu gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence
TLOU ne Survival nede korku oyunudur, aksiyon oyunu bildiğin. Bunu öğrenip lol de ise babandan skin almak için kredi kartını aldığında sakin olacağından dolayı daha bilinçli yorumlar yazarsın.

Ofsaytıbozanstoper

30.6.2015 21:29:12

0
Naughty Dog olunca ister ister istemez güzel bi oyun olacağını belli ediyor fakat bence The last of us ın devamını bağlamak zor olacaktır.ama yaparlarsa müthiş olur.Bence başka bir oyun yapmalıydılar. Not:PS Kullanıcısıyım

NARSİL_BERKAY

30.6.2015 20:53:24

+1
Haberi gördüm ve çok heyecanlandım.Yorumlara baktım oyunu yerden yere vuranlar olmuş.Eminim PC oyuncusudur içi gidiyordur oynayamadığı için.Bazısıda oynamıştır beğenmemiştir orası ayrı.Adamın teki oyun ile ilgili hiç bilgim yok demiş oyunu kötülemiş.Yav oyunu oynamadan videolardan izleyerek oyunu yerden yere vurmayın.Oyun dediğiniz yapay zekadan ibaret değildir kaldı ki bugünün oyunlarıda yapay zekayla öne çıkmıyor.Saçma ve oyunu kötüleyecek yorumlarınızı her sene çıkan oyunlara yapın.... ;)

stun

30.6.2015 20:46:17

0
last of us ın kaldıgı yerden devam etmesi çok güzel olur.. oynadıgım en guzel oyunlardan biriydi..

inciteen

30.6.2015 20:39:06

+1
quote:

Orjinalden alıntı: DeathlyVisage ben survival oyunlarını sevemiyorum last of us hakkında en ufak bir fikrim yok oynamadım oynamamda herhalde bir oyunu gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence
He yavrum he the last of us oynarken açlıktan ölüyoruz başkaları bize baskın yapabiliyor ne biliyim ev falan satın alabiliyoruz :D :D :D adamın oyunla ilgili hiç bir firkri yok oyunu gözünüzde büüyütmeyin diyor :D

Vustic

30.6.2015 20:13:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: asruh03 [spoiler=5521923263]Bence yapması gereken Joel'in kızının öldükten sonra yaptıklarını konu edinmeleri. Çünkü ortada 20 yıl kadar bir süre var. Sonradan geri dönmesi sıkıcı olur. Bence joelin ilk oyunun başladığı noktaya kadar olan kısmını işlesinler. The Last Of Us 3 çıkacağı zaman da Elie ile hikayelerine devam ederiz. TLOU 3 de joel ölür. TLOU 4 de elienin büyümüş halini oynarız. Yeni maceralar vs.[/spoiler]
kafaniz iyi calisiyor. Tebrik ederim. Muhtemelen boyle dediginiz gibi olur ve ben demistim dersiniz.

hasretbitmez

30.6.2015 20:09:25

0
Playstationum olmadığı için yakındığım tek oyun.

SOLID SNAKE

30.6.2015 19:41:22

+2
quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage ben survival oyunlarını sevemiyorum last of us hakkında en ufak bir fikrim yok oynamadım oynamamda herhalde bir oyunu gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence
Yorum ve İmza uyumu League of legends imzası, Çağ: Ergenlik, Last of Us'ı başka bir ergenin Survival oyun demesi ile Survival sanması (Sebebleri: DayZ, H1Z1 türevi survival steam oyunları dışında başka oyun bilmemesi) P.S: The Last of Us bir Survival oyun değildir. Senaryolu bir oyundur ilerledikçe senaryo ne gerektiriyorsa o olur. Açlıktan ölmezsiniz. İlk başta o Survival diyen ergene inanıp bilmediğiniz oyuna Survival da demeyin.

DeathlyVisage

30.6.2015 19:37:39

-3
ben survival oyunlarını sevemiyorum last of us hakkında en ufak bir fikrim yok oynamadım oynamamda herhalde bir oyunu gözünüzde bu kadar büyütmeyin bence

Havya Makinesi

30.6.2015 18:25:43

+1
last of us bitince ben kilo verdim üzüntüden ve korkudan

alekg

30.6.2015 18:25:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: just_pirate
quote:

Orjinalden alıntı: alekg
quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch Konudaki troll içerikli mesajları ve tahrik edici bir şekilde oyunu öven veya yeren mesajları silmek durumunda kaldım. Çünkü iki zıt kutubu ayırmazsak tartışma çıkıyor. Görüşlerinizi daha nazik bir dille belirtirseniz çok sevinirim. Rahatsız olduğunuz mesajları da şikayet et butonu ile bize bildirmeyi unutmayın.
Bütün haber fanboy dolu zaten. Sadece yazılan yorumların yanındaki + lara ve - lere dikkat etmenizi rica ediyorum. İnsanlar kendi aldıklarını övmek için içlerinde inanılmaz bir istek duyuyorlar. Arkadaşlar hiçbiriniz hiçbir şey için otorite değilsiniz, sizin sözünüz mutlak değil. Bu iş eğlence maksatlı kuruldu. Ne kadar çok fikir o kadar çok eğlence. Kendi fikirlerinizi dikte etmeye çalışmayın, sadece faşizan bir tutum sergilemiş olursunuz.
Çocuklarla tartışmaya girilmez hocam zaten yetişkin biri fanboyluk yapmaz hep 11-12 yaşında çocuklar buradakiler.
Ben kazanamayacağım bir savaşa girdim değil mi? Haklısın kardeşim insanın elinde değil tutamıyor kendini bundan sonra direk benden alıntı yapılmadıkça yorum yapmayacağım. İnsanlar birbirlerine karşı çok tahammülsüz. Gelecek adına kaygılanıyorum.

alekg

30.6.2015 18:19:48

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: alekg Last of Us'ı iki defa bitirdim ps3 ümde. Oyun ps3 te oynadığım en iyi oyunlardan biri olsa da abartıldığı kadar müthiş bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bakın oyun müthiş değil demiyorum, abartıldığı kadar müthiş değil diyorum. İkisinin arasında fark var. Last of Us'tan daha güzel oyunlarda korku oyunu mu sayalım, yoksa her türlü oyun türünden sayabilir miyiz. Eğer korku türünde derseniz ilk 3'e giremez bence, eğer bütün oyunlar arasında derseniz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz ne çabuk unuttunuz o oyunları derim. Bunlar hep yeni nesil oyuncuların abartmasına maruz kalıyor. Oyuna kimse kötü demiyor gençler siz sadece oynadığınız ilk oyunlardan olduğu için ilk defa böyle bir oyun oynamanın getirdiği heyecanla fazla abartıyorsunuz. Çok daha iyi oyunlar var emin olun. Herkese saygılar, umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır.
Aga çok daha iyi oyun varsa yaz o zaman ne o öyle var deyip kestirip atıyorsun.Varsa yaz herkes görsün yoksa sus
Söyle güzel kardeşim oyun türü söyle. Evrenin altyapısı konusunda Mass Effect serisi (kaldı ki Last of Us'ında güzel altyapısı var), korku türünde Silent Hill serisi, aksiyon konusunda Gears of War, Max Payne serisi, oyunun sonu/hikayesi/vuruculuğu bakımında Sanitarium yenilerden Bioshock Infınite veya Alan Wake... diye uzar gider. Bir de aynı türde olmayan ve ondan daha iyi olan oyunlar var güzel kardeşim gel bir de onlara bakalım: Arkham serisi, Baldurs Gate serisi, Planscape Torment, Diablo I ve II, MGS serisi... Arkadaşlar buradaki yorumların hepsi şahsidir yani kişiseldir. Sizin yorumlarınız mutlak olmadığı gibi benimkiler de mutlak değil. Buradaki oyunların hepsi size göre daha aşağı olabilir, sorun değil. PLAYSTATION MASTEEER RAAAACE diyen birisine eksi vermemeniz sizin fanboyluğunuza yani taraflılığınıza işarettir. Taraflı olmanız sorun değil sadece başkalarına karşı saygılı olun lütfen. Her şeyi siz bilmiyorsunuz, oyunu sevmeyen birisinin internetten izleyip burada yorum yaptığını da bilmiyorsunuz. Oyun lan bu oyun, ne diye birbirinizin kalbini kırmaya gayret ediyorsunuz?

just_pirate

30.6.2015 18:13:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: alekg
quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch Konudaki troll içerikli mesajları ve tahrik edici bir şekilde oyunu öven veya yeren mesajları silmek durumunda kaldım. Çünkü iki zıt kutubu ayırmazsak tartışma çıkıyor. Görüşlerinizi daha nazik bir dille belirtirseniz çok sevinirim. Rahatsız olduğunuz mesajları da şikayet et butonu ile bize bildirmeyi unutmayın.
Bütün haber fanboy dolu zaten. Sadece yazılan yorumların yanındaki + lara ve - lere dikkat etmenizi rica ediyorum. İnsanlar kendi aldıklarını övmek için içlerinde inanılmaz bir istek duyuyorlar. Arkadaşlar hiçbiriniz hiçbir şey için otorite değilsiniz, sizin sözünüz mutlak değil. Bu iş eğlence maksatlı kuruldu. Ne kadar çok fikir o kadar çok eğlence. Kendi fikirlerinizi dikte etmeye çalışmayın, sadece faşizan bir tutum sergilemiş olursunuz.
Çocuklarla tartışmaya girilmez hocam zaten yetişkin biri fanboyluk yapmaz hep 11-12 yaşında çocuklar buradakiler.

EyesNight

30.6.2015 18:12:15

-4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: EyesNight Aşağıdaki yorumum fanboyları sinir etmek içindi kesinlikle işe yaramıştır :)
Zoruna gitmesin yeğen "Only on Playstation"
Sazan vol 2

BSC Misafiri

30.6.2015 18:08:05

-1
Oyunun yapay zekası ilk tanıtım videosuna göre yok denebilecek seviyedeydi ki oyunu afetzede modunda bitirdim. Joel'in kızının ölümünden sonra 20 sene geçmesi çok saçma olmuştu, hani 10 sene olsa çok daha iyi olabilirdi. Oyunun devamında Ellie 20'li yaşlarda olabileceğinden zaten yaşlı olan Joel'in akıbeti iyi olmayacaktır. Şahsen bir karaktere alışınca en azından bir oyun daha onunla oynamayı isterim. Devam oyunu için Naughty Dog, Uncharted 4'ün bitirilmesi ile başlayacaklarını söylemişti. Hevesle beklediğim tek PS4 oyunu.

BSC Misafiri

30.6.2015 18:08:03

+1
PS4 aldırır kesinlikle.İlk oyunu kaç kez tekrar tekrar bitirdiğimi bile hatırlamıyorum, hatta birazdan gidip tekrar oynayacağım.Hadi bekliyoruz Joel reyizi. :D

BSC Misafiri

30.6.2015 18:07:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: GiveitFive Sana o konuda katılıyorum yanımızdaki karakterler koşturup duruyor ve hiçbir düşman görmüyor tamam anladık dostum da günümüz oyunlarına bakarsak bütün oyunların sorunu yapay zeka zaten. Sırf bu yapay zeka için oyun kötü mü oluyor ben anlamadım?
Bütün oyunların sorunu yapay zeka değil kardeşim, aslında sorun bazı oyunlarda yapay zeka bu oyundan daha az sorunlu olduğu halde çok acımasız puanlar kırılırken Last of Us söz konusu olunca ''kusursuz'' ''muhteşem'' oyun dünya çapında diye editörlerce incelenmesidir. Oyun çıkmadan önce izlediğim videoda tabanca mermimizin bittiğini tetik sesinden anlayıp ''işte mermisi bitti, işini bitirin'' türünde diyaloglarda bulunan düşmanları görmüştüm. Oyun çıktığında ise yanımızdaki karakterler etrafta fink atarken görmedikleri gibi ana karakterimizinde hayalet olduğu anlar çok fazlaydı. Google'a ''Last of Us ai'' diye yazıp aratırsan pek çok makale, video ve oyuncu yorumu göreceksin. Oyunu bende beğenerek oynadım ama sırf sevdim diye eksi yönünü dile getirmezsek yapımcılar bildikleri doğrultuda devam ederler. Bugün oyun dünyasında niteliğini ve kalitesini yitiren oyunların çoğu kullanıcı yorumlarını hiçe sayıp kafalarının dikine giden firmalara ait olmuştur.

BSC Misafiri

30.6.2015 18:07:50

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92
quote:

Orjinalden alıntı: CPTLeBron
quote:

Orijinalden alıntı: Basol92

Last of us dan daha çok survival hissini veren bin tane oyun sayabilirim sana. kafanızda çok büyütmüşsünüz bu oyunu.
Aslında "The Last of Us'dan iyi bin tane oyun sayarım sana" diye cevap vermen The Last of Us'dan bir tane bile iyi oyun sayamayacağın anlamına gelir. Evet "Bin tane" diyerek yorumuna çokluk anlamı katabilirsin fakat, sorduğum soruya ve cevap şekline bakılırsa aslında yazdığın yorum "Bir tane bile sayamam"ın değiştirilmiş, cevap vermiş olmak için yazılmış versiyonudur. Eğer tekrar bu yorumuma cevap verecek olursan, sorduğum soruya ters düşmeyen, net ve üzeri kapalı olmayan cevap ya da cevaplar istiyorum. Aksi takdirde ikinci kez yanıt alamayacaksın. Teşekkürler.
Arkadaşım last of us neyki ben ondan başka oyun sayamayım? :d aklınızı peynir ekmek le mi yediniz naptınız anlamıyorum ki :D
h1z1 veya Dayz diyceksen bi tarafımla gülüp gidicem bak ona göre konuş. sayacaksan say şimdi merak ettim

BSC Misafiri

30.6.2015 18:07:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.
Hikaye evet basit ve klişe ama sunum harika bu yüzden diğer oyunlardan farklı olarak öne çıktı ve başarı sağladı. Çok güzel hikayeler sunumu sebebiyle rezil rüsva ediliyor ve değersizleşiyor.

BSC Misafiri

30.6.2015 18:07:37

-4
30 Haziran Pc'ye Laf Sokma ve Sony Fanboylarını Koruma Bayramı'nız kutlu olsun. Konsollar olmasa şimdi Mars'a gitmiştik.

BSC Misafiri

30.6.2015 18:07:23

+4
quote:

Orjinalden alıntı: EyesNight Aşağıdaki yorumum fanboyları sinir etmek içindi kesinlikle işe yaramıştır :)
Zoruna gitmesin yeğen "Only on Playstation"

BSC Misafiri

30.6.2015 18:07:16

+1
Pc oyuncusuyum, The last of us'ın videolarını izledim . (kaç kere izledim bilemiyorum ezberledim artık :D) Çıktığı yılın EN İYİ OYUNUDUR benim gözümde .üstüme yüklenmeyin ps3'üm de var ama almadım oynamadım , izlemeyi tercih ettim. İkinci olarak , ikinci oyunun çıkmasına olumlu bakmıyorum , öyle bir oyun çıkarmalılar ki , ilk oyunun gölgesinde kalmamalı, ilk oyunun sonu çok güzel bitmişti , her oyuncu için ayrıdır ordan sonra Joel ve Ellie'ye ne olduğu. Umarım hikayenin devamı değilde , başka karakterleri anlatan bi oyun olur .

BSC Misafiri

30.6.2015 18:07:04

+1
quote:

Orjinalden alıntı: alekg Last of Us'ı iki defa bitirdim ps3 ümde. Oyun ps3 te oynadığım en iyi oyunlardan biri olsa da abartıldığı kadar müthiş bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bakın oyun müthiş değil demiyorum, abartıldığı kadar müthiş değil diyorum. İkisinin arasında fark var. Last of Us'tan daha güzel oyunlarda korku oyunu mu sayalım, yoksa her türlü oyun türünden sayabilir miyiz. Eğer korku türünde derseniz ilk 3'e giremez bence, eğer bütün oyunlar arasında derseniz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz ne çabuk unuttunuz o oyunları derim. Bunlar hep yeni nesil oyuncuların abartmasına maruz kalıyor. Oyuna kimse kötü demiyor gençler siz sadece oynadığınız ilk oyunlardan olduğu için ilk defa böyle bir oyun oynamanın getirdiği heyecanla fazla abartıyorsunuz. Çok daha iyi oyunlar var emin olun. Herkese saygılar, umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır.
Aga çok daha iyi oyun varsa yaz o zaman ne o öyle var deyip kestirip atıyorsun.Varsa yaz herkes görsün yoksa sus

BSC Misafiri

30.6.2015 18:07:00

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 HALA AĞLAMA DİYORLAR :D GERİZEKALILAR. BEN NE AĞLICAM 30 FPS DANDİK GRAFİKLERLE KONSOLDA OYNAYAN BEN DEĞİLİM SİZSİNİZ. CASUAL BEBELERİ SİZİ.
Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin.

Fingolfin.

30.6.2015 17:59:43

0
Seri devam edicekse bile bence Joel ve Ellie üzerinden devam etmemeli bence, çünkü seneryo orada bitti, ben sonunu pek başarılı bulmasamda sonuçta orada o hikaye bitti ve gerisi bize bırakıldı, hani oradan bir seneryo biraz zorlama olur gibi geliyor, tabii bu işin altında ustalıkla da kalkabilirler ama bence Last of Us evreninde geçen başka karakterlere odaklanan bir seneryo ile daha kaliteli işler çıkabilir. Ben bu oyunu beğenerek oynadım, bitirdim ama insanlar biraz abartıyorlar bu oyunu bence, belki türkçe dil desteği yüzünden üzerilerinde olan etkisi baya artmıştır, belki de gerçekten aşırı sevmişlerdir oyunu, sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz lakin bu oyunun tanıtımda gösterdiği yapay zekayı vermemesi gayet eleştirilir bir kısımdır, buna karşı çıkan arkadaşlar olaya anca fanboy falan olabilir yani, he orası öyle ama bu oyun benim için hala bir numara diyebilirsin ona lafımız yok, ama bu oyun eleştirilmez falan değişik kafalar. Bence iyi bir oyun ama en iyi oyun demek aşırı fazla bana göre, size göre en iyi olabilir, demek istediğim gereksiz tartışmalara girmeyin, bu tarz şeyler sadece kişisel görüşler ile sıralanabilir, o da herkesin kendine göre değişir.Ayrıca diğer firmalar ona göre karşılaştırma yapmıyorlar, puanları en yüksek oyunda Legend of Zelda : Ocerina of Time'dır ama bunlar kendi en iyi oyununuzu seçerken düşünmeniz gereken argümanlar değildir.Bu tarz çok iyi ya da çok kötü tadındaki yorumları yaparken "bence" ifadesini kullanıp, bazı saçma abartıları çıkarırsanız, herkesin düşüncelerine saygı duyarsanız daha kavgasız bir ortam oluşabilir diye düşünüyorum.

SavasLordu

30.6.2015 17:55:47

+13
Last of us ps3 gücü ve mimarisi ile çıkmış bir sanat eseridir şuanki donanaimla naughty dog cok çok değerli bir sanat eseri daha yapacaktir kimsenin bundan şüphesi olmasın geri yorumlarda birbirinden komik yok işte kabul edin pcye çalışan saf bir oyun studyosu yok yaa konsol portu oluyorsunuz yada optimizasyon özürlü oyunlar geç çıkma durumlari dicek birsey yok sadece bok atın sony ve microsoft kadar piyasada yoksunuz ve buraya gelip ezik ezik yorumlar yapan gruba pc master deniyor ultracilar sizi

alekg

30.6.2015 17:52:27

-8
quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch Konudaki troll içerikli mesajları ve tahrik edici bir şekilde oyunu öven veya yeren mesajları silmek durumunda kaldım. Çünkü iki zıt kutubu ayırmazsak tartışma çıkıyor. Görüşlerinizi daha nazik bir dille belirtirseniz çok sevinirim. Rahatsız olduğunuz mesajları da şikayet et butonu ile bize bildirmeyi unutmayın.
Bütün haber fanboy dolu zaten. Sadece yazılan yorumların yanındaki + lara ve - lere dikkat etmenizi rica ediyorum. İnsanlar kendi aldıklarını övmek için içlerinde inanılmaz bir istek duyuyorlar. Arkadaşlar hiçbiriniz hiçbir şey için otorite değilsiniz, sizin sözünüz mutlak değil. Bu iş eğlence maksatlı kuruldu. Ne kadar çok fikir o kadar çok eğlence. Kendi fikirlerinizi dikte etmeye çalışmayın, sadece faşizan bir tutum sergilemiş olursunuz.

GoldPunch

30.6.2015 17:41:24

0
Konudaki troll içerikli mesajları ve tahrik edici bir şekilde oyunu öven veya yeren mesajları silmek durumunda kaldım. Çünkü iki zıt kutubu ayırmazsak tartışma çıkıyor. Görüşlerinizi daha nazik bir dille belirtirseniz çok sevinirim. Rahatsız olduğunuz mesajları da şikayet et butonu ile bize bildirmeyi unutmayın.

shadowz61

30.6.2015 17:39:01

+9
Konudaki bazı yorumlar gerçekten komik bir hal almış. Benim için gelmiş geçmiş en iyi oyundur Last of Us aynı kalitede veya daha iyisinin geleceği ihtimali beni heyecanlandırıyor.

alekg

30.6.2015 17:04:05

-16
Last of Us'ı iki defa bitirdim ps3 ümde. Oyun ps3 te oynadığım en iyi oyunlardan biri olsa da abartıldığı kadar müthiş bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Bakın oyun müthiş değil demiyorum, abartıldığı kadar müthiş değil diyorum. İkisinin arasında fark var. Last of Us'tan daha güzel oyunlarda korku oyunu mu sayalım, yoksa her türlü oyun türünden sayabilir miyiz. Eğer korku türünde derseniz ilk 3'e giremez bence, eğer bütün oyunlar arasında derseniz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz ne çabuk unuttunuz o oyunları derim. Bunlar hep yeni nesil oyuncuların abartmasına maruz kalıyor. Oyuna kimse kötü demiyor gençler siz sadece oynadığınız ilk oyunlardan olduğu için ilk defa böyle bir oyun oynamanın getirdiği heyecanla fazla abartıyorsunuz. Çok daha iyi oyunlar var emin olun. Herkese saygılar, umarım kimsenin kalbini kırmamışımdır.

inciteen

30.6.2015 17:01:05

+5
Youtube'da kolay modda oynayanların videolarını izleyip burda oyuna çamur atan fanboyları gerçekçi modda yapay zeka ile bir başbaşa bırakmak gerekiyor :D Görsünler bakalım yapay zeka iyimi kötümü

TheHobits67

30.6.2015 16:04:17

+7
Adam oyunun videolarını youtube dan iziliyor sonra buraya yazıyorki bu oyun olmamış.Len hadi tamam pc oyuncususun diye bu oyunu oynayamıyorsun anladık ama çamur atmaya ne gerek var ? Hadi yılın oyununu çamur atarsın onu anladık trolsun yani ama neslin oyununa laf atmak kadar da beyinsiz olamaz ki arkadaş insan.

The_Rahip

30.6.2015 16:01:27

0
Oyunun devamının geleceği zaten kesindi ama yinede bu tür haberler ne kadar resmi olmasada ister istemez heyecan uyandırıyor:).

cikiacla

30.6.2015 15:45:00

+6
adam youtubedan videolarını izlediği oyunu oynadım diye yutturmaya çalışıyor. işte pc fanboylarının durumu böyle içler acısı. ha bide oyun asla pcye çıkmayacağından bari b.k atayım moduna girmiş. bu kadar da ezik olunmaz.

Persona_Non_Grata

30.6.2015 15:40:16

+6
OYUNA LAF EDEN BÖYLE OLSUN

Uzayda Bir Nokta

30.6.2015 15:29:42

+10
ARKADAŞLAR! Her türlü eleştiriye varım. Fakat The Last Of Us gibi bir oyuna olumsuz bir eleştiriyi asla kabul edemem. Ortalama 12 yıldır her gün oyun oynarım. Bir çok oyun oynadım. Hayatımda beni bu kadar etkileyen bu kadar kendine aşık eden başka bir oyun oynamadım. Naughty Dog firması kadar kaliteli oyun yapan başka bir firma da yok. Ha ben uncharted serisini oynayamadım. Keşke oynayabilseydim. PS4 e çıkınca sırf onları oynamak için tabi uncharted 4 - beyond - tlous 2 için tekrar PS4 alacağım. Bu oyunu oynamamış insanlar yorum yapmasın. Oyun şahane. Zaten aldığı puanlar buna kanıt. O yüzden bu oyunun iyi olup olmadığı tartışmaya kapalıdır. Bu oyun zirvedir. Diğer oyunları yorumlarken The Last Of Us' a göre yorumluyor insanlar. En iyi o , diğer oyunlar ona ne kadar yaklaştıysa ona göre iyi diyorlar. Hehey yavrum hey.

kımyasal

30.6.2015 15:28:25

-3
Başlangıcı PS4 ile yapıp aradan 5-6 ay sonra PC çıkarırlarsa alınlarından öperim.

cenk-di

30.6.2015 15:28:22

+3
Last of us bundan 9 sene önce piyasaya çıkmış bir konsola yapıldı. Bazı arkadaşların aradığı üst düzey yapay zekaya bu yüzden sahip olmayabilir. Her oyunda kusur var. En az kusurlu olanlarından biridir Last of us. 2.sinin çok daha iyi olacağına inanıyorum.

gamerasi

30.6.2015 15:26:51

+6
Bir oyunu değerlendirirken, yapımın bütün yönleri ile ele almak lazım. Oynanış dinamikleri Yapay zeka Hikaye Ses Seslendirme Müzik Grafik Tasarım Devamlılık Şimdi bütün bunlar içinde yapay zeka da sorun var deyip oyuna balon yakıştırması yapan birisini kaale almayın. Kaldı ki yapay zeka kısmı bu oyunda çok iyi kotarılmış. Oyunda senaryo gereği iki kişi ilerliyorsunuz, doğal olarak sadece kontrolünüzde bir karakter var. Sadece Joel'i yönettiğiniz düşünerek yorum yapmak lazım. Aldığı ödüllerden bir kaç yüzü.. https://tr.wikipedia.org/wiki/The_Last_of_Us Bu oyunu hala oynamayan birileri var ise o kişilere naçizane tavsiyem Bütün yardımları kapayıp, oynayabileceğiniz en zor seviyede bu başyapıta başlayın.

Hoid

30.6.2015 15:24:50

-3
Hocam SONY bu tuttumu bir seri sömürür onu Jeol ve Elie karakterlerinide oyuncular çok sevdi hikaye bunlarla devam eder diye düşünüyorum ben . Bakalım 1-2 aya çıkar kokusu , belkide GC de gösterirler bir şeyler .

mrhksc

30.6.2015 15:24:25

+4
Harika bir haber... PC oyuncusuyum ve 100de 99 pc de oynamayı tercih ederim ama özellikle bu oyunu oynamak ve gelebilecek diğer iyi yapımlara ulaşmak için PS4 alacağım. Sonuçta oyuncuyum "fanboy" değil. Eleştirilecek bir yanını göremiyorum oyunun. 1989 yılından beri oyunlarla haşır neşir biri olarak, tonla survival oynamış biri olarak her oyundan bir tat aldım, ama biri hoşuma gitti diye bu oyunu gömmem açıkçası. İnşallah tez zamanda oynarım... Saygılar herkese...

SOLID SNAKE

30.6.2015 15:11:40

+8
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92
quote:

Orjinalden alıntı: Mactavish- Ciddiye almasın kimse babası taktir alırsan ps alırım diyip almamış evde lol oynayıp kaybedip hıncını burada alıyor.
Senin yaşın kadar oyun dünyasındayım ben. Oyun almak için senin gibi baba parasına ihtiyacım yok.
PS3 ve PS4 ü teknosanın camekanında görmüş tek fakir aynen LOL de maç kaybedip burda ağlıyor. Bırakın fakire ağzınızı yormayın :D

İdrak İstimlak

30.6.2015 15:08:24

-1
Resmi bir sey yok ama ayni evrende baska bir hikaye anlatilir en fazla. Elie ve Joel olmaz bence, olmamasi da lazim...

mementopolis

30.6.2015 15:06:41

+8
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 Arkadaşım last of us neyki ben ondan başka oyun sayamayım? :d aklınızı peynir ekmek le mi yediniz naptınız anlamıyorum ki :D
Sanane!!!! Gelmis buraya Kizkancindan catliyor git konsol al :D Git Day Z oyna üper Yapay Zekali onlar senin icin Simdi Gözlerin Konussun ;D
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Redunay

30.6.2015 15:06:08

+2
tıkırdayanları özledik

psychowho

30.6.2015 15:00:35

0
Çok erken :(

CPTLeBron

30.6.2015 14:48:18

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Basol92

Last of us dan daha çok survival hissini veren bin tane oyun sayabilirim sana. kafanızda çok büyütmüşsünüz bu oyunu.
Aslında "The Last of Us'dan iyi bin tane oyun sayarım sana" diye cevap vermen The Last of Us'dan bir tane bile iyi oyun sayamayacağın anlamına gelir. Evet "Bin tane" diyerek yorumuna çokluk anlamı katabilirsin fakat, sorduğum soruya ve cevap şekline bakılırsa aslında yazdığın yorum "Bir tane bile sayamam"ın değiştirilmiş, cevap vermiş olmak için yazılmış versiyonudur. Eğer tekrar bu yorumuma cevap verecek olursan, sorduğum soruya ters düşmeyen, net ve üzeri kapalı olmayan cevap ya da cevaplar istiyorum. Aksi takdirde ikinci kez yanıt alamayacaksın. Teşekkürler.

JonnyCaqe

30.6.2015 14:42:29

0
niceee

XbZeynox

30.6.2015 14:40:57

-11
quote:

Orjinalden alıntı: Mactavish- Ciddiye almasın kimse babası taktir alırsan ps alırım diyip almamış evde lol oynayıp kaybedip hıncını burada alıyor.
Senin yaşın kadar oyun dünyasındayım ben. Oyun almak için senin gibi baba parasına ihtiyacım yok.

PSBoy

30.6.2015 14:38:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: asruh03 Bence yapması gereken Joel'in kızının öldükten sonra yaptıklarını konu edinmeleri. Çünkü ortada 20 yıl kadar bir süre var. Sonradan geri dönmesi sıkıcı olur. Bence joelin ilk oyunun başladığı noktaya kadar olan kısmını işlesinler. The Last Of Us 3 çıkacağı zaman da Elie ile hikayelerine devam ederiz. TLOU 3 de joel ölür. TLOU 4 de elienin büyümüş halini oynarız. Yeni maceralar vs.
Hocam ne yaptın tadında bıraksınlar 4. oyun falan ki The Last of Us öyle çok uzun süre devam edebilmesi mümkün olan bir oyun değil yapsınlar bir üçleme sonrada bitirsinler gitsinler yoksa AC olayına döner bayar bir süre sonra.

Mactavish-

30.6.2015 14:38:36

+12
Ciddiye almasın kimse babası taktir alırsan ps alırım diyip almamış evde lol oynayıp kaybedip hıncını burada alıyor.

okanikus

30.6.2015 14:37:35

0
Beklemedeyiz..

XbZeynox

30.6.2015 14:36:56

-10
quote:

Orjinalden alıntı: CPTLeBron
quote:

Orijinalden alıntı: Basol92

Gözü kör fanlar, ps4 için deli gibi oyun bekleyenler güler tabi :) Ama çok ciddiyim dedikleri kadar efsane bir oyun değildi.
The Last of Us'dan daha efsane bir oyun adı rica ediyorum o halde senden, beklemedeyim.
Last of us dan daha çok survival hissini veren bin tane oyun sayabilirim sana. kafanızda çok büyütmüşsünüz bu oyunu.

XbZeynox

30.6.2015 14:35:38

-12
quote:

Orjinalden alıntı: GiveitFive
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92
quote:

Orjinalden alıntı: KUMANDANASKER
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.
keşke komşu olsak kardeşim de yanyana LAST OF US ilk oyununu GERÇEKÇİ modda oynarken seni izlesem. Oyundaki yapay zeka mı daha iyi senin ki mi bir görsem :) bunu aşağılamak için asla söylemiyorum. Bir yapay zekanın, herşeyi sonsuz kez düşünüp geliştirebilen insan zekasını ne denli zorlayabileceğini biz yaşıyoruz. çok merak ediyorum sen KOLAY da mı oynadın ne yaptın da ne kadar zorlandın, ne kadar gerildin de oyundan neden bu kadar az zevk aldın... (yazdıklarımı bir kere daha en baştan oku derim)
Oyunda gizli bir sekans var clicker lar etrafta ama senin yanındaki karakterler haldır huldur koşuyor :D Yada düşman dibine kadar gelip seni görmiyor. Bana bu oyunu savunma yapay zekanın kırıntısı bile yok.
Sana o konuda katılıyorum yanımızdaki karakterler koşturup duruyor ve hiçbir düşman görmüyor tamam anladık dostum da günümüz oyunlarına bakarsak bütün oyunların sorunu yapay zeka zaten. Sırf bu yapay zeka için oyun kötü mü oluyor ben anlamadım?
Oyun satılırken süper yapay zeka var çok gerçekçi aman allahım diye satıldı hatırlatırım sana :D böyle demeseler ben bu eleştiriyi yapmazdım ama kendileri kaşındı süper yapay zeka var oyunda çok gerçekçi dediler ama onu veremediler konsolun donanımı yetmedi yapay zeka için. o yüzden eleştirme hakkım var sonuna kadar.

StativeDread

30.6.2015 14:30:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92
quote:

Orjinalden alıntı: KUMANDANASKER
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.
keşke komşu olsak kardeşim de yanyana LAST OF US ilk oyununu GERÇEKÇİ modda oynarken seni izlesem. Oyundaki yapay zeka mı daha iyi senin ki mi bir görsem :) bunu aşağılamak için asla söylemiyorum. Bir yapay zekanın, herşeyi sonsuz kez düşünüp geliştirebilen insan zekasını ne denli zorlayabileceğini biz yaşıyoruz. çok merak ediyorum sen KOLAY da mı oynadın ne yaptın da ne kadar zorlandın, ne kadar gerildin de oyundan neden bu kadar az zevk aldın... (yazdıklarımı bir kere daha en baştan oku derim)
Oyunda gizli bir sekans var clicker lar etrafta ama senin yanındaki karakterler haldır huldur koşuyor :D Yada düşman dibine kadar gelip seni görmiyor. Bana bu oyunu savunma yapay zekanın kırıntısı bile yok.
Sana o konuda katılıyorum yanımızdaki karakterler koşturup duruyor ve hiçbir düşman görmüyor tamam anladık dostum da günümüz oyunlarına bakarsak bütün oyunların sorunu yapay zeka zaten. Sırf bu yapay zeka için oyun kötü mü oluyor ben anlamadım?

CPTLeBron

30.6.2015 14:29:57

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Basol92

Gözü kör fanlar, ps4 için deli gibi oyun bekleyenler güler tabi :) Ama çok ciddiyim dedikleri kadar efsane bir oyun değildi.
The Last of Us'dan daha efsane bir oyun adı rica ediyorum o halde senden, beklemedeyim.

XbZeynox

30.6.2015 14:22:52

-11
quote:

Orjinalden alıntı: KUMANDANASKER
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.
keşke komşu olsak kardeşim de yanyana LAST OF US ilk oyununu GERÇEKÇİ modda oynarken seni izlesem. Oyundaki yapay zeka mı daha iyi senin ki mi bir görsem :) bunu aşağılamak için asla söylemiyorum. Bir yapay zekanın, herşeyi sonsuz kez düşünüp geliştirebilen insan zekasını ne denli zorlayabileceğini biz yaşıyoruz. çok merak ediyorum sen KOLAY da mı oynadın ne yaptın da ne kadar zorlandın, ne kadar gerildin de oyundan neden bu kadar az zevk aldın... (yazdıklarımı bir kere daha en baştan oku derim)
Oyunda gizli bir sekans var clicker lar etrafta ama senin yanındaki karakterler haldır huldur koşuyor :D Yada düşman dibine kadar gelip seni görmiyor. Bana bu oyunu savunma yapay zekanın kırıntısı bile yok.

qqqqrpppp

30.6.2015 14:21:04

0
yine garip bi sonla bitirirler böyle bir oyun olursa.joel a bişey olmaz da ellieye bişey olmasa bari.üzmeyin lütfen

ASKERTUNGA

30.6.2015 14:20:45

+5
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.
keşke komşu olsak kardeşim de yanyana LAST OF US ilk oyununu GERÇEKÇİ modda oynarken seni izlesem. Oyundaki yapay zeka mı daha iyi senin ki mi bir görsem :) bunu aşağılamak için asla söylemiyorum. Bir yapay zekanın, herşeyi sonsuz kez düşünüp geliştirebilen insan zekasını ne denli zorlayabileceğini biz yaşıyoruz. çok merak ediyorum sen KOLAY da mı oynadın ne yaptın da ne kadar zorlandın, ne kadar gerildin de oyundan neden bu kadar az zevk aldın... (yazdıklarımı bir kere daha en baştan oku derim)

StativeDread

30.6.2015 14:20:24

+4
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92
quote:

Orjinalden alıntı: GiveitFive
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.
Hahahahahahahahahaha hiç güleceğim yoktu dostum sağolasın :D
Gözü kör fanlar, ps4 için deli gibi oyun bekleyenler güler tabi :) Ama çok ciddiyim dedikleri kadar efsane bir oyun değildi.
Fanlıkla alakalı birşey değil. The Last of Us'tan etkilenmediysen diğer oyunları oynamanın bir anlamı yok zaten.

XbZeynox

30.6.2015 14:11:31

-13
quote:

Orjinalden alıntı: GiveitFive
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.
Hahahahahahahahahaha hiç güleceğim yoktu dostum sağolasın :D
Gözü kör fanlar, ps4 için deli gibi oyun bekleyenler güler tabi :) Ama çok ciddiyim dedikleri kadar efsane bir oyun değildi.

alito

30.6.2015 14:10:33

0
Troy Baker'ın bir şeyden haberi olmadığına göre, oyunun Mocap süreci daha başlamamış demektir. Büyük ihtimalle oyunun yapımı henüz ilk aşamalarında.

StativeDread

30.6.2015 14:08:35

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Basol92 1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.
Hahahahahahahahahaha hiç güleceğim yoktu dostum sağolasın :D

emrahcey

30.6.2015 14:01:28

0
Bu yoklukta çok ekmek yerler...

XbZeynox

30.6.2015 13:58:23

-18
1. si neydi ki 2.si ne olsun diye sorası geliyor insanın :D rezil yapay zeka. milyon defa oynadığımız aynı aksiyon tarzı. Sanki ilk survival oyunmuş gibi bahsedilmesi ama survival hissini verememesi. basit klişe hikaye. Tam anlamıyla Balon bir oyundu. 2. sinden hiç umudum yok.

RaiTrQ

30.6.2015 13:53:30

+2
Bu sony napıyor beyler vurdukça vuruyor ortada rakip filan bırakmadı düşene bir daha vuruyor valla MS acınası durumda

Uzayda Bir Nokta

30.6.2015 13:52:34

+3
[spoiler=5521923263]Bence yapması gereken Joel'in kızının öldükten sonra yaptıklarını konu edinmeleri. Çünkü ortada 20 yıl kadar bir süre var. Sonradan geri dönmesi sıkıcı olur. Bence joelin ilk oyunun başladığı noktaya kadar olan kısmını işlesinler. The Last Of Us 3 çıkacağı zaman da Elie ile hikayelerine devam ederiz. TLOU 3 de joel ölür. TLOU 4 de elienin büyümüş halini oynarız. Yeni maceralar vs.[/spoiler]

BSC Misafiri

30.6.2015 13:49:25

0
Efsane geri dönüyor!!

BSC Misafiri

30.6.2015 13:49:22

0
Ooooooo ışte bu

BSC Misafiri

30.6.2015 13:49:14

0
PLAYSTATİON MASTER RACEEEEEE

veli@1144

30.6.2015 13:46:16

+1
Bana kalirsa joel u hikaye almalı ve ilk oyundan onceki 20 yila dönmeli Naughty dog dan bi zombi kovalamacasina Hayır demezdim :)

nedensiz07

30.6.2015 13:46:07

+3
İşte biz böyle oyunlar için PS4 aldık.. Adamsın Noughty..

StrangerLovely

30.6.2015 13:34:53

+1
Yalnız ana karakterin seslendirmeninin haberi olmayıp da Nolan Northun nasıl oluyor? Bak Naughty Dog eğer Joel'e bir şey olursa yakarım o stüdyoyu!!!1!111!

Himurajutsu

30.6.2015 13:33:37

0
geliştirildiği belliydi zaten.

yunusyunus2-TWİTCH

30.6.2015 13:30:20

0
hadi canım 0_O

silverygt

30.6.2015 13:27:25

0
Hikaye zaten çok devam ettirilebilir bir noktada birakilmisti.. Guzel haber.

Hoid

30.6.2015 13:27:06

0
Dediğim çıktı bak

CPTLeBron

30.6.2015 13:22:32

0
Belli olan bir şeydi, bekliyoruz.

tvdoynr

30.6.2015 13:14:46

-1

dominnic

30.6.2015 13:04:25

+3
İşteee bu beeee bu hikaye kesinlikle devam etmeliydi oynadığım en iyi oyunlar arasında tartışmasız.film gibiydi tam bir şaheser...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız