Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Norman Reedus, Silent Hills'in İptal Edildiğini Onayladı


    P.T ve Silent Hills adıyla anılan Konami'nin ünlü korku oyunu serisi Silent Hill'in yeni oyunu görünen o ki iptal edildi. Hideo Kojima'nın Konami'den ayrılmasının ardından bu oyunun geleceğinin ne olacağı merak ediliyordu; çünkü bu projeyi Kojima ve ünlü yönetmen Del Toro birlikte yürütüyorlardı.
 
    Guillermo del Toro'nun iptal açıklamasının ardından oyunun başrolünde olacağını gördüğümüz Norman Reedus da projenin iptal edildiği yönünde bir açıklamada bulundu. En azından proje şimdilik tamamen rafa kalkmış görünüyor. Norman Reedus'ın Twitter'dan yaptığı açıklama şu şekilde:
 
   "Büyük bir merakla beklediğim bu projeyle ilgili çok büyük hayalkırıklığı yaşadım. Umarım proje tekrar hayata döner. Herkes adına üzgünüm"
 
    Konami son yıllarda Silent Hill serisini Batılı geliştiricilere emanet ediyordu. Zaten Konami'de Silent Hill'i geliştiren önemli kişiler de firmadan ayrılmıştı. O nedenle Silent Hills projesinin geri dönme ihtimali yüksek görünmüyor. Yine de belli olmaz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer kojima productions konami silent hill silent hills ps4 p.t. korku
Call of Duty: Black Ops 3'ün Minimum Sistem Gereksinimleri Ortaya Çıktı GTA 5 Video Editörü ile Yapılmış Başarılı Bir Kısa Film "Manhunt"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

winxperror

28.4.2015 22:45:36

0
Oyunun ekibi değişmedi , oyun iptal edildi.

Nevfel

27.4.2015 13:47:31

0
Kojima'nın Konami ile yolunu ayıracak olması projenin seyrini değiştirdi muhtemelen. Kojima olmadan tek başına del toro bu işin altından kalkamaz çünki Kojimanın oyun konusundaki tecrübesine sahip değil maalesef. İllaki bir oyun gelecektir ama kojimasız ne kadar iyi olur göreceğiz.

pcheveslisi

27.4.2015 11:38:37

+1
kendimi avutmak için tüm seriyi bitireceğim :(

aykut291

27.4.2015 11:28:19

0
Soyel medyada Konamiye tepki yağar inşallah. Böyle bir proje nasıl iptal olur arkadaş bomba gibi herkez merakla bekliyodu demosu yüreğimizi hoplatmıştı :(

Hoid

27.4.2015 11:25:06

0
Trollemiyorlardır umarım insanları . Reklam yapıyorlarsa da yazık yani şuan soğudum oyundan her saat başı silent hill iptal mi oldu , olmamış , evet şimdi iptal gibi görünüyor gibi haberler geliyor

xRedLineTRx

27.4.2015 11:18:05

+2
İptal oluş sebebi ne acaba ? Ekipten ayrılmalar mı yoksa mali yetersizlik tarzı sebepler mi ? Bence 2side değil . Sadece piyasa yoklama çabası diye düşünüyorum şuan . Ayıptır günahtır .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hills
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız