Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky'in Evreni Hakkında Yeni Detayar


      Hello Games'in geliştiriciliğini üstlendiği No Man's Sky bildiğiniz gibi içereceği neredeyse sonsuz sayıdaki gezegenleri ve hiç bitmeyeceği söylenen keşfedilecek alanlarıyla övülüyor. Yapımcı ekibin başı Sean Murray, IGN'e verdiği röportajda oyun hakkında yeni detaylara yer verdi.
 
      Belirtilene göre oyunda sadece gezegenler değil aynı zamanda yıldızlar da çeşitlilik bakımından çok olacak. Bu yıldızlardan bazıları ise keşfetmesi oldukça zor olacak. Sean Murray oyundaki yıldız sistemi hakkında şunları söylüyor: "Farklı türde yıldız çeşitlerimiz var. Bunlardan bazıları oldukça nadir. Oyun boyunca bu nadir yıldızların belirli imkanlar sunduğunu fark edeceksiniz. Yayınlanan videolarda galaktik haritada ilerledikçe farklı tipte, boyutta, renkte ve en ilginci farklı oluşumlarda yıldızlar görebilirsiniz." 
 
       Yıldızların yanında Murray, Süpernova ve kara deliklerden bahsetti. Yapımcı No Man's Sky'ın simülasyon oyunu olmasını istemediklerini şu sözlerle ifade etti: "Kendimize koyduğumuz ilk kural bunun önce bir oyun olması, simülasyon değil. Uzay eğlenceli olmalı ve uzayda bulunan her şey eğlenceli oyun imkanları sunmalı. Örneğin kara delikler gerçekten güzel bir oynanış elementi olabilirken süpernovalar o kadar da değil."

        No Man's Sky'da göreceğimiz bir diğer oynanış elementi ise bazı doğal olaylar. Yine oyunun simülasyon türüne kaymayacağını dile getiren Murray No Man's Sky'da yağmur, kum fırtınası, kar, kar fırtınası, fırtınalar ve buna benzer bazı çeşitli şeylerin oyunda yer alacağını belirtti.
 
       Son olarak ise Murray, oyunda karşılaşacağımız birlikler (faction) hakkında konuştu: " Oyundaki birlike yardım ederseniz sizinle arkadaş olacaklar. Belki karşı birliğin veya korsanların saldırısına karşı savunarak onlara yardım edebilirsiniz. Buna karşılık olarak siz saldırı altındayken de sizlere yardım edecekler veya onların gözünde tüccar olarak bir önceliğiniz olacak."
 
        No Man's Sky, PlayStation 4 ve PC'ye aynı anda çıkışını bu yıl içinde yapacak. Oyun hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot.com no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Brothers: A Tale of Two Sons Bu Ay PS4 ve Xbox One'a Geliyor Watch Dogs, Grand Theft Auto V'e Geliyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MiyopBey

3.8.2015 23:00:28

+1
Space Engine'da saatlerimi harcayan ben şu oyunda ne kadar zaman geçiririm hayal bile edemiyorum. Bir an önce çıksın istiyorum :D

BSC Misafiri

1.8.2015 16:33:36

0
süpernovalar bu oyun gibi sanatsal bir oyunda en önce yapılmalıydı neden eklememişler anlamadım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız