Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky'dan 18 Dakikalık Bir Video Paylaşıldı

 
     Hello Games tarafından geliştirilen No Man's Sky'dan 18 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayımlandı. Videoda genel olarak bir gezegenin içerisinde geziliyor ve gezegende yapılabilecekler az çok tanıtılıyor. Ayrıca silahımızla gezegenlerdeki kristalleri kırıp alabiliyoruz ve bu kristaller oyunun ham maddelerini oluşturuyor.Yani gemimiz veya silahlarımız için bu maddeleri kullanarak geliştirmeler yapabiliyoruz.
 
     Videonun sonlarına doğru ise gezdiğimiz gezegenin dışı gösteriliyor ve oyunun geçtiği uzay gösteriliyor. Gerçekten de inanılmaz bir büyüklükte olduğunu görebilirsiniz. No Man's Sky, PlayStation 4 ve PC platformlarına çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak All Games Beta no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
FIFA 16'nın Kapağını Arda Turan ve Messi Süsleyecek! Ufaklıklara Trafik Eğitim Oyunları!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nashwood

8.7.2015 16:26:29

0
''Video paylaşıldı'' haberinden gına geldi artık bu oyunun. Çıksın bir zahmet...

hayansame

8.7.2015 15:41:00

0
Gorsellikde cakilip kalacaklar,borderlandsin savas dinamikleri olsa keske, yeni bir deneyime nasil kapalisiniz. Adamlar kucuk bir gurupla adam gibi bugsuz bir oyun yapsinlar daaha ne istiyorsunuz. Bu oyunun gorselleri destinyden on kat daha iyi...

highjumper3

8.7.2015 11:33:42

0
bu oyun bitmez aga ömürlük resmen tabi oturduğun yerden evreni keşfetmek istersen

MLGoyunTR

8.7.2015 01:08:18

0
beyler bişi farkettim alt başlık hep aynı konuyla "gezegenlere yolculuk devam ediyor" yani demek istediğim umarım kendini tekar eden bir oyun olmaz :))

sniper23

7.7.2015 22:35:27

0
[quote]Orjinalden alıntı: ReflexAction deli gibi frame düşüyor yalnız umarım düzeltirler[/quote] Video 30 FPS. [quote]Orjinalden alıntı: uranus666 Şu oyunda keşke Borderlands ya da Destiny gibi shooter dinamikleri olsaydı çok daha başarılı olurdu. Bu haliyle minecraft ın uzay versiyonu gibi duruyor, daha çok keşfetme teması ön planda. İnşallah oyuna base inşası gibi dinamikler de vardır.[/quote] Adamlar en başta söylediler. Oyun keşif bazlı olacak diye, ama oyun çıktıktan sonra durum değişebilir.

Vernon Schillinger

7.7.2015 21:51:10

0
Güzel ve geniş bir haritası varsa oynanır.Böyle oyunlarda keşif yapmayı seviyorum.Multiplayer 'ı nasıl olacak merak ettim.

freshmind

7.7.2015 19:45:56

0
Destiny'nin yapması gerekeni bu adamlar yapıyor. Ama gerek görsellik, gerekse oynanış manasında çakılıp kalacak maalesef. Destiny'nin görselliği ve shooter mekaniğini bu oyunun içeriği ile birleştirip, bungie gibi bir firmanın senaryo oluşturma becerisini gerçekten kullandığı ve bunu yansıttığı bir yapım efsane ötesi olabilirdi. Anlatacak çok şeyi, gösterecek daha çok şeyi olan bir oyuna erişme şansımız olurdu.

ReflexAction

7.7.2015 19:17:58

0
deli gibi frame düşüyor yalnız umarım düzeltirler

uranus666

7.7.2015 18:05:25

-1
Şu oyunda keşke Borderlands ya da Destiny gibi shooter dinamikleri olsaydı çok daha başarılı olurdu. Bu haliyle minecraft ın uzay versiyonu gibi duruyor, daha çok keşfetme teması ön planda. İnşallah oyuna base inşası gibi dinamikler de vardır.

einhander

7.7.2015 17:59:11

0
gezegen gezegen gezıceksın
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız