Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

No Man's Sky için PS Plus Üyeliği Gerekmeyecek

   
   Bağımsız stüdyo Hello Games tarafından geliştirilen ve reklam kısmı oldukça iyi yapılan oyunun ne gibi bir başarı sağlayacağı merak ediliyor. Oyunun çıkışına da az bir süre kala No Man's Sky'dan PlayStation 4 kullanıcıları için iyi bir haber geldi.
 
   Game Informer Avustralya editörü David Milner, Sony'den gelen doğrulama ile birlikte No Man's Sky'ı online oynamak için PlayStation Plus gerekmediğini twitter üzerinden paylaştı.
 
 
   Geçtiğimiz haftalarda yapımı tamamlanıp gold statüsüne geçen No Man's Sky 10 Ağustos tarihinde PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
no man's sky hello games adventure macera keşfetme sci-fi bilim kurgu
Darksiders Remaster Nordic Games Tarafından Duyuruldu CoD: Infinite Warfare'in Duyuru Videosu ile Comic-Con'da Paylaşılan Videosu Karşılaştırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cityzens

26.7.2016 03:22:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: _giray_ PS3 döneminde Sony'i ölesiye savunurdum hele BF3'ü PS3'te MP oynarken aldığım zevki bırak PC versiyonunda başka hiç bir oyunda bulamadım en son 4 ay önce oynamıştım şimdi oyunu arıyorum evde nereye gittiyse o kadar zevkli benim için. Ama bu nesilde PC seçtim, PS4 almamamın en büyük sebebi MP'nin paralı olması. Sırf bu yüzden seçmedim. Saçmalık. Neymiş efendim biz size cloud save yerleri falan sunuyoruz biz sizi önemsiyoruz o yüzden bize para ödeyin. E bunu Steam bedavaya yapıyor zaten. Onlar MP oynaman için senden parada almıyorlar. Anlamadım sırf MS yaptı para kazandılar demek ki bizde yapsak bizde para kazanacağız vay arkadaş mı dediniz. Kimsenin doğru düzgün kullanmadığı, fiyatların pahalı olduğu PS Now gibi servislerle uğraşacaklarına gitsinler PSN'i geliştirsinler. Yakında yine hack yerler bunlar.
Cok dogru soylediniz. Hani bi xbox live olsa tamam diyecegim. Ama. Bu serverla bu alt yapi ile bi de para vermek sacmalik. Ama bir yerde de mecbur kaliyorsun eger ps4 kullaniyorsan

Jack Rabbit Slims

26.7.2016 01:20:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Boone Tam tersi bir şekilde ben Playstation'un paralı online sistemini seviyorum. Kullandığın ayda 20 liraya en azından ipini koparanın gelmediği bir online deneyimi yaşıyorsun.
Cidden ayda 20 liraya baya elit bir çevreye giriyorsundur.

JolJol7

25.7.2016 21:33:37

0
acaba[url=http://www.donanimtavsiye.com] AMD Radeon RX 480[/url] sorunsuz çalıştırır mı ?

_giray_

25.7.2016 20:01:36

+3
PS3 döneminde Sony'i ölesiye savunurdum hele BF3'ü PS3'te MP oynarken aldığım zevki bırak PC versiyonunda başka hiç bir oyunda bulamadım en son 4 ay önce oynamıştım şimdi oyunu arıyorum evde nereye gittiyse o kadar zevkli benim için. Ama bu nesilde PC seçtim, PS4 almamamın en büyük sebebi MP'nin paralı olması. Sırf bu yüzden seçmedim. Saçmalık. Neymiş efendim biz size cloud save yerleri falan sunuyoruz biz sizi önemsiyoruz o yüzden bize para ödeyin. E bunu Steam bedavaya yapıyor zaten. Onlar MP oynaman için senden parada almıyorlar. Anlamadım sırf MS yaptı para kazandılar demek ki bizde yapsak bizde para kazanacağız vay arkadaş mı dediniz. Kimsenin doğru düzgün kullanmadığı, fiyatların pahalı olduğu PS Now gibi servislerle uğraşacaklarına gitsinler PSN'i geliştirsinler. Yakında yine hack yerler bunlar.

v. Persie

25.7.2016 19:52:25

+1
Ps nin online sistemini sevenler xone in online sistemi hakkında ne düşünür acaba

Boone

25.7.2016 19:07:27

0
Tam tersi bir şekilde ben Playstation'un paralı online sistemini seviyorum. Kullandığın ayda 20 liraya en azından ipini koparanın gelmediği bir online deneyimi yaşıyorsun.

usuallysony

25.7.2016 16:24:37

+1
playstation para,oyun para,internet para, onlıne oynamak oda para eskiden endonezyadan falan plus alıyoduk ucuz ucuz şimdi onuda engellediler 150 lira yıllığına çok para 57 tl 3 aylığına çok para arkadaş yeter sömürdüğünüz

alsndnz

25.7.2016 15:33:37

0
online oynamak icin bu devirde para odeniyor hala ps2 de bile online vardi bedava arkadas
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
No Man's Sky
+ TAKİBE
AL
48 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız