Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nisan Ayına Kadar PS4 Bulmak Kolay Olmayacak


    Bildiğiniz gibi PlayStation 4, rakibi Xbox One'a oranla çok daha fazla ülkede çıkış yaptı. Bundan kaynaklı olsa gerek teknoloji marketlerinde PS4'ü bulmak ABD ve İngiltere'de bile oldukça zor. PS4'ün yaşadığı stok sıkıntılarıyla ilgili Sony cephesinden yeni bir açıklama geldi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Sony'nin İngiltere patronu Fergal Gara, kendi bölgesi için konuştu. Gara, "Kesin bir açıklama yapamam. Ama gördüklerime göre Nisan ayına kadar PS4'ü stoklarda bulmak çok kolay olmayacak. Nisan ayında sıkıntıların rahatlayacağını düşünüyorum. Bu sadece bir tahmin. Stok sorunları biraz daha erken veya biraz daha geç giderilebilir." sözlerini söyledi. Yaptığı açıklamalarda Fergal Gara, Sony'nin stok konusunda yaz dönemine hazırlandığını ekledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Rambo Oyununun İlk İncelemeleri Beklediğimiz Gibi Get Even'ın Yapımcısı 60 FPS Konusunda Kararsız
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

4ohm

22.2.2014 04:34:02

0
İyikide bulunmuyor daha bugün Migrosta vardı 1549 tl

BSC Misafiri

22.2.2014 02:18:49

+1
Sizi bilmem ama benim için önemli (god of war,tekken,mortalkombat gibi) oyunlar çıkmadığı sürece sorun yok. Zaten onlar çıktığında da stok sorunu bitmiş olur ve bir bundel da biz alırız İNŞAALLAH.

InViSiBLePLaYeR

22.2.2014 01:48:36

0
O zamana kadar dolar düşşede çıkış fiyatına veya daha düşük fiyata satılsa gene

kaplan3461

22.2.2014 00:05:20

0
ne büyük eksiklik ps4 aldırcak oyun yok zaten , bence hedef satiş yaptılar artık oyunları duyurmaları lazım.

Gabe Logan

21.2.2014 22:09:01

0
Türkiye de o iş Haziran a kadar uzar.

JasonBrody94

21.2.2014 21:29:50

-1
Stok sıkıntısının bir an önce giderilmesi lazım türkiyede bile acayip talep var ps4 almak için hergün gidiyordum bir alışveriş merkezinde teknosa ya işte gittim gittim bi ara 4 tane gelmiş saatler içerisinde bitmiş işte bir gün şansıma yetkili geldi siz ps4 arıyodunuz demi dedi evet dedim şans 4 tane gelmiş ayırttırdım yarın geldim aldım yarın geldiğimde diğer 3 ü gitmişti :)

BSC Misafiri

21.2.2014 21:08:47

-2
quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

sony üretim konusunda nasıl bu kadar başarısız oldu anlamak zor. tryi geçtim amerika ve ingilterede bile adam gibi konsol yok. sırf çıktım demek için saçma sapan ülkelere konsolu getirirsen stok falan kalmaz böyle. evet bu saçma sapan ülkeler arasında biz de varız, acı ama gerçek. adam gibi orjinal oyunun satılmadığı türkiyeye bile 2013te geldi konsol.

bunun sayesinde yurtdışından 1300tlye denk gelen fiyatlarla alabilmek yerine amazondaki stok sorunları yüzünden teknosalara yüzlerce tl fazlasını veriyoruz.


kardeşim ne kadar saçma birşey söylediğinin farkındamısın adam ürününü sattığına bakıyor tabikide her ülkeye çıkaracak herşey basit değil bu kadar sony bunu düşündü fakat beklediğinden fazla ilgi gördü konsol o yüzden stok sıkıntısı yaşanıyor fabrika 24 saat aralıksız çalışıyormuş adamlar ne yapsın daha ?
o kafanı gömdüğün pc'nin, playstationun başından kalk da biraz dışarı çık. taksimdeki veya önemli avmlerdeki mağazalarda ps4ler var hala. ama kaç paraya? bizim yalancı mustafa yiğitin söz ettiği 1500 liraya değil. en az 1700 liraya. kim alıyor bunları? kimse, çoğu kalıyor. diğer ülkelerde de durum benzer. saçma sapan ülkelere stok göndermek yerine amerikayı falan düzeltsinler. buradan para falan gitmez sonye

Persona_Non_Grata

21.2.2014 21:08:08

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri sony üretim konusunda nasıl bu kadar başarısız oldu anlamak zor. tryi geçtim amerika ve ingilterede bile adam gibi konsol yok. sırf çıktım demek için saçma sapan ülkelere konsolu getirirsen stok falan kalmaz böyle. evet bu saçma sapan ülkeler arasında biz de varız, acı ama gerçek. adam gibi orjinal oyunun satılmadığı türkiyeye bile 2013te geldi konsol. bunun sayesinde yurtdışından 1300tlye denk gelen fiyatlarla alabilmek yerine amazondaki stok sorunları yüzünden teknosalara yüzlerce tl fazlasını veriyoruz.
Ne saçma bir yorumdur arkadaş ya, saçma sapan ülkelerde çıkmış , Türkiye de saçma sapan ülkeler arasındaymış bak sen! O kadar alışmışız ki adam yerine konulmamaya, bir firma seni adam yerine koyup Avrupayla aynı anda konsolu çıkartır ama yaranamaz bi türlü. Size 7 sene sonra yeni diye xbox getiren Microsoft gibi ülke dostu!!! firmalar yakışır.

ReflexAction

21.2.2014 21:03:49

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri sony üretim konusunda nasıl bu kadar başarısız oldu anlamak zor. tryi geçtim amerika ve ingilterede bile adam gibi konsol yok. sırf çıktım demek için saçma sapan ülkelere konsolu getirirsen stok falan kalmaz böyle. evet bu saçma sapan ülkeler arasında biz de varız, acı ama gerçek. adam gibi orjinal oyunun satılmadığı türkiyeye bile 2013te geldi konsol.

bunun sayesinde yurtdışından 1300tlye denk gelen fiyatlarla alabilmek yerine amazondaki stok sorunları yüzünden teknosalara yüzlerce tl fazlasını veriyoruz.
kardeşim ne kadar saçma birşey söylediğinin farkındamısın adam ürününü sattığına bakıyor tabikide her ülkeye çıkaracak herşey basit değil bu kadar sony bunu düşündü fakat beklediğinden fazla ilgi gördü konsol o yüzden stok sıkıntısı yaşanıyor fabrika 24 saat aralıksız çalışıyormuş adamlar ne yapsın daha ?

BSC Misafiri

21.2.2014 20:58:34

-3
sony üretim konusunda nasıl bu kadar başarısız oldu anlamak zor. tryi geçtim amerika ve ingilterede bile adam gibi konsol yok. sırf çıktım demek için saçma sapan ülkelere konsolu getirirsen stok falan kalmaz böyle. evet bu saçma sapan ülkeler arasında biz de varız, acı ama gerçek. adam gibi orjinal oyunun satılmadığı türkiyeye bile 2013te geldi konsol. bunun sayesinde yurtdışından 1300tlye denk gelen fiyatlarla alabilmek yerine amazondaki stok sorunları yüzünden teknosalara yüzlerce tl fazlasını veriyoruz.

Kilgrave1907

21.2.2014 20:57:18

0
Ben Türkiye de hangi teknoloji magazasina baksam var.Ama fiyat 1649 TL olunca alan olmuyor tabi.Yabancı oyuncu arkadaslarimiz gelip Türkiye den alabilirler bence. :)

StrangerLovely

21.2.2014 20:51:57

0
Stok sıkıntısı olmasaydı 7-8 milyon satardı şimdiye. Bence bunda Microsoftun da payı var. Sony onların bu kadar kötü olacağını düşünmüyordu büyük ihtimalle. E bütün oyunlar 720p çıkınca XO'ya millet PS4'e yöneldi stok kalmadı.

omris2013

21.2.2014 20:46:09

0
bence sony bile bu kadar satcağını tahmin etmiyordu sıkıntı olmasa 10 milyon rahat satar

a.memo

21.2.2014 20:45:03

+3
Arkadaş bu nedir ya dersin ki konsol bir değerli taşta çıkarmakta zorluk çekiyorlar koskoca sony nasıl üretemiyo fazladan ya... Yada bu zamana kadar neden üretmemişler de şimdi zorlanıyolar... Bu konuya anlam veremedim bir türlü... Neyse ben zaten 1 yıl falan geçip oyunlar çoğalmadan almayacağım için (ben alana kadar oyunlar 300 tl olur herhalde bu gidişle :D..) bir sorunum yok ama almak isteyenler için sıkıntı bir durum... Umarım bir an önce hallederler...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız