Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nioh | DLC ‘Dragon of the North’ Oynanış Fragmanı

 
   Koei Tecmo, yarın (2 Mayıs) çıkış yapacak olan indirilebilir içerik “Dragon of the North (Kuzeyin Ejderhası)” için bir dakika civarında oynanış fragmanı paylaştı.
 
   Daha öncesinde duyurulduğu üzere “Dragon of the North” oyuncuların Japonya'nın savaş halinde olan kuzey bölgelerinin derinliklerine girmesine imkan verecek. İçerisinde ise yeni silah türleri, yeni senaryolar, yeni karakterler yeni koruyucu ruhlar yeni yokai ve yeni aşamalar bulunacak. 
 
   Nioh Season Pass, PlayStation Store üzerinde 73,99 TL ile satışta. Season Pass “Dragon of the North (Kuzeyin Ejderhası)” ve daha sonra sunulacak “Defiant Honor (Cüretkar Onur)” ile “Bloodshed’s End (Katliamın Sonu)” içeriklerine erişim sunacak.

   Nioh PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ni-Oh aksiyon rpg Team Ninja Tecmo Koei Akira Kurosawa PS4
Bu Hafta Çıkış Yapacak Oyunlar (2 Mayıs - 5 Mayıs) Dynasty Warriors 9 Haberleri Bu Ay Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.5.2017 18:34:50

0
Kurama says... :)

rcpyksl

2.5.2017 11:38:18

0
Bloodborne la başladığım şu oyunlara dark souls 2 ve dark souls 3 ile devam ettim.Nioh u da hiç takip etmiyordum alıp almamak konusunda kararsızdım ama hem indirime girmesi hemde meta puanlarının yüksek olması sebebiyle aldım.İyi ki de almışım ya kesinlikle birşeylerin çakması bir oyun değil.tamam fikir almışlar diğer oyunlardan ama kendilerine özgü çok güzel dinamikleri var kesinlikle çakma bir oyun değil.Aşinalık olayı , guardian spirit olayı ninjalık zorluk , silahı tutuş falan hepsi o kadar tadında o kadar güzel ki.şu ki olayı ki pulse olayı bile muhteşem..Oyun tek kelimeyle harika olmuş.Dark soulstan aldığım tadı alabilir miyim diyordum ama sanıyorum ki onun da ötesinde olmuş.Hiç şikayet ettiğim bir kısmı yok kesinlikle harika bir oyun tüm dlc leri ve devam oyunu olursa devam oyununu alacağım herkese de tavsiye ederim indirimsiz de alsanız pişman olmazsınız.

Boldrex

2.5.2017 02:41:24

0
Şu Dlc olayı para tuzağı

BSC Misafiri

1.5.2017 18:16:47

+1
Dehşetül vahşet bir oyun. Oynanış atmosfer çok iyi. Çift kılıçlı, double spirit'li Samurai efsane olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nioh
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız