Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'dan Wii U Hacklenmesi ile İlgili Açıklama


    Nintendo Wii U'nun korsana yenik düştüğüne yönelik haberler bugün ortaya çıkmıştı. Wii'yi hack'leyen grup, Wii U ile ilgili çalışmalarını bitirdiklerini ve konsolda korsan oyun oynandığını açıklamıştı. Buna karşın henüz ortada somut bir şeyler yok. Bu korsan girişimlerden Nintendo'nun da haberi var. İşte Nintendo'nun yaptığı açıklama:
 
     "Şirketimiz korsan grubun Wii U'nun güvenliğini tehdit eden girişiminden haberdardır. Buna karşın şu ana kadar illegal Wii U oyunları veya resmi olmayan uygulamaların Wii U'da oynandığına dair bir bildiri gelmedi. Nintendo ürünlerinin güvenliğini sürekli gözlem altında tutmaktadır"
 
     Wii U'yu hacklediğini açıklayan korsan grubun açıklamaları son derece ciddi görünüyordu. Buna karşın Nintendo şu ana kadar ellerinde somut bir girişime dair bilgi olmadığını söylüyor. Zamanla gerçek ortaya çıkacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console Hack
Call of Duty: Ghosts'un Çıkış Tarihi Sızdı Q.U.B.E.'ün Yeni DLC'si Steam'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.5.2013 21:29:37

0
çöpçü rai-gay yine iş başında :D Nintendo batıyor batıyor diye sayıklıyordun bende ekonomik anlamda batıyor sanmıştım :D meğer öteki türlü batıyormuş :D

BSC Misafiri

1.5.2013 21:03:42

0
@Tazmania_TR ve Rai-gy, cahil gördüm ama sizin gibilerini uzun zamandır görmüyordum :D bitmediğinizi ispat ettiniz :D Konsol firmaları ürettikleri konsollardan kâr oranları çok düşüktür ve haliyle oyunlardan ve özellikle 1. parti oyunlardan gelir elde etmeyi amaçlarlar. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunursa sizin gibi saçma fikirleri savunur hale gelinir. Nintendonun 1. parti oyunlarının satışından haberiniz var mı? Korsanı olduğu halde aşağıdaki listedeki Nintendo oyunlarının satışlarına bir göz atmanızı tavsiye ederim. Wii http://www.vgchartz.com/platform/2/wii/ Nintendo DS http://www.vgchartz.com/platform/1/nintendo-ds/ Hiç korsanı olmadığı halde 31 milyon konsol satıp saçma fikrinize karşı başka bir örnek olan 3DS http://www.vgchartz.com/platform/42/nintendo-3ds/ 1. parti oyun satışlarına dikkatinizi çekerim. Ondan sonra aynı sitede diğer konsol firmalarının 1. parti oyunlarını ne kadar sattığını bir kontrol ederseniz, Nintendo hayranlarının firmaya olan lafta değil icraatte desteğini görürsünüz. Site geniş diye atış poligonuna çevirdiniz yahu!

BSC Misafiri

1.5.2013 09:34:44

0
pek emin değilim wii u'nun kırlabileceği yada kullanıcılara stabil ulaşabileceği konusunda çünkü bu sefer nintendo 3ds benzeri bir onlline altyapı ile geliyor wii'nin online hizmetleri vardı ama çok analog bir konsoldu hali ile ps3 veya xbox gibi hackli kullanıcıları engelleme şansı yoktu bunun bir güzel yanı oldu devasa boyutta homebrew kültürü gelişti hali ile tüplü televizyonunuzu her türlü dosya tipini açabileceğiniz bir medya merkezine dönüştürebiliyordunuz bunun gibi pek çok program emulator ve oyunlara deyinmiyorum umarım hack konusunda nintendo gerekli önlemi alır ancak homebrew'e biraz taviz gösterir

GamerHand

1.5.2013 06:43:25

0
Yalniz genel olarak dusunelim. Ozellikle ulkemizde maddi durumu kisitli cok insan var. Bu insanlara 2. el oyun ve korsan oyun destegi sarttir. Ben korsana karsiyim ama ulkemi dusununce insan parasi yok diye oyun oynama zevkinden mahrum kalmamali. Bunu abartip tabiki fanatik olup orjinal oyun kullananlara ozelikle Xbox tarafindan enayi diyenlere tabiki bende hirsiz diyorum. Ama sirf maddi durumu el vermedigi icin korsan kullanan ve bunu savunmayip ' Abi paramiz olsa keske bizde online ve orjinal oynasak' diye ic geciren insanlara sozun yok. Bence iyi oldu Wii U kirilmasi. Imkani olmayan arkadaslar ozellikle Ps4 ve Xbox'un korsana olan sert tavri karsisinda biraZ rahatlarlar...

Rai-gy

1.5.2013 01:29:59

-2
Yalana bak.Çöp gibi konsol yaptık satmadı ,kırılsın belki satar demiyorda neler diyor.

ankara

1.5.2013 00:00:05

-1
Helal olsun bunuda kırmışlar sırada xbox 720 ve ps4 var cıkınca bunlarda kırılacak PS3 JAİLBREAK le kırmışlardı:D

Kazumatr

30.4.2013 23:19:27

+1
Soyle yok para verdi kirdirdi yok konsol satmiyor kirdirdi diye bos konusmayi nekadar cok seviyorsunuz heleki bilmeden atip tutmayi. bahsi gecen hacker grubu wii yede benzer bi sistem yapmislardi nintendo bunlari mahkemeye verdi.Tabi boyle seyleri bilip bilmden konusuyorsunuz. Kimse konsolunu kirdirmaz sattirmak icin konsol satip oyun cikmazsa hic bi ise yaramaz.

smalsrol

30.4.2013 23:06:48

0
Kırılamayacak hiç bir şey yoktur.

K.Dot

30.4.2013 22:48:07

-2
Konsol satsın diye,para verip başkasına kırdırmışlardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız