Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Nintendo İnternet Denen Şeyin Farkında Değil"


     Oyun dünyasının ünlü analisti Michael Pachter, CES 2012 fuarındaki panelinde konsolların geleceği hakkında konuştu.
 
     Pachter Sony ve Microsoft hakkında "Sony film, müzik ve oyunlarda ilerlemesini devam ettirmek istiyor. Microsoft ise eğlence tanımının merkezi olmak istiyor. Konsollarını çok amaçlı şeyler için kullanmayı planlıyor." açıklamalarını yaptı.
 
     Nintendo'ya hafiften sataşan Patcher, "Nintendo ise internet denen şeyin icat edildiğinin bile farkında değil. İnanın bana, birileri onlara internet kavramını açıklamadığı sürece konsol çıkarmaya devam edecekler." şeklinde konuştu
 
     Sözlerinin sonunda ise Pachter, "Dünyada insanlar oyun konsolu almak istedikçe, oyun almak istedikçe bu üç firma da konsol çıkarmaya devam edecek. Endüstrinin şu noktasında üç firmanın da kendi tarzı var artık." açıklamalarında bulundu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console playstation xbox analiz
GTA V'den İlk Detaylar Önümüzdeki Ay mı Gelecek? Bowling: "MW3, MW2 Gibi Olsun İstemedim"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.1.2012 04:09:57

0
üç beş tanesi birleşmiş görüntü severliğe harcore coregamer deyip kendi kendilerini şişirimiş.

distortionist

25.1.2012 20:22:00

0
Nintendo bu neslin de en çok satan konsolu oldu. başarı mıdır ? evet ticari bir başarıdır. nintendo bu başarıyı online şafşatası olmadan gerçekleştirdi. başarı mıdır ? Evet hedef pazar doğru seçilmiş. 30 yıldır Mario,Zelda,Metroid serisi ile defalarca aynı hikayeyi işleyen nesle göre revize oyunlar yapıp durdu ve buna rağmen best seller olmaya devam etti. başarımıdır ? Evet, her dönemin yaş grubunu bulmak bir başarıdır defalarca aynı oyunları tekrar satabilmek açısından. Ama bir başarısızlık var Nintendo için. Nedir o ? CoreGamer kitlesini yitirdi amcamlar. İhtiyarlar, bebe-şebe ve eline daha önce konsol geçmemiş dev bir kitleye kaktırdı kaktırmaya da devam ediyor 6,5. nesil wiilerini. Ama kimse kusura bakmasın. Ben bu devirde hala "Princess is another castle" oyununa para yatıracak kadar saf duygulara sahip değilim. Dejenere oldum belki bilemem. Ama Nintendo ile ayrı sazlar çalıyor coregamer tayfası. Bu da oyun konsolunun ana amacı ve gerçek hedef kitlesine uyumluluk açısından devasa bir başarısızlıktır. Varson çok satsın çok kar elde etsin. Benim için Nintendo asla ama asla bir alternatif değildir. Ve yalnız olmadığımı çok iyi biliyorum.

Bowser Zeki

25.1.2012 18:42:54

0
No comment

Quadhros

25.1.2012 16:59:15

0
Tamamda Nintendo'nun Wii U'sunu daha nedir ne değildir bilmiyoruz ki?! Alet hakkında en ufak bir fikrimiz bile yok.. Tamam Nintendo daha çok Casual kesime yönelik işler yapıyor ama yeni nesile ayak uyduracaktır diye düşünüyorum.. Ha bunu nasıl yapacaklar, yine kendi tarzlarında olacaktır.. Yani Achievement yada Trophy gibi özellikler olmasada kullanıcılarını ortak bir platformda mutlaka birleştireceklerdir.. Değil Nintendo feriştahı bile olsanız teknolojiye ayak uydurmak zorundasınız.. Öyle yada böyle..

hamitkursun

25.1.2012 11:48:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: fucker-fukara zeldaya 10 puan veren firmalar genelde nintendoya yakın isimler ya da nintendoyu seven kesimler
Katılmıyorum bu dediğine çünkü en baba internet siteleri veya dergiler bile zeldaya tam puan veriyor.

fucker-fukara

25.1.2012 02:05:24

0
zeldaya 10 puan veren firmalar genelde nintendoya yakın isimler ya da nintendoyu seven kesimler

Haykıran Bıngıldak

25.1.2012 01:44:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: shadow_170 evet böyle seviyesiz bi yorum yapınca sen adamın nintendoya laf atmasını takdir ettim şimdi.nintendo klasiklerine cidden lafım yok çok iyi olan oyunlar var ama ben 2055 yılında hala mario oynanmasına karşıyım ayrıca bu oyunlar gibi diğer oyunlarında çok uzaması hoş değil mesela god of war serisine hastayım hatta şu an 4 çıksa on numara olur diyede düşünüyorum ama god of war 10 a kadar uzamasın ve bi efsane olarak kalsın bence bi şeyi tadında bırakmak lazım
Şimdi şöyle bir şey var. Bir resident evil'ın silent hill'in Assasins creed serisinin suyu çıkabilir çünkü onların derin bi hikaye kurgusuna oturma zorunluluğu vardır.Bunu sen bir becerirsin iki becerirsin üçte apışıp kalırsın ki zaten canlı örnekleri var. Ama mario gibi platform temalı oyunlara sınır koyamazsın ne zaman yapımcılar yeni mekanlar tasarlayamayacak hale gelirler o hevesleri kaçar o zaman elveda deriz ama 25 yıldır her serisi zevkle oynanan bi oyun şu saatten sonrada bozmaz ben marionun değil 2055, 2155 yılına kadar çıkması taraftarıyım.

shadow_170

25.1.2012 00:59:06

0
evet böyle seviyesiz bi yorum yapınca sen adamın nintendoya laf atmasını takdir ettim şimdi.nintendo klasiklerine cidden lafım yok çok iyi olan oyunlar var ama ben 2055 yılında hala mario oynanmasına karşıyım ayrıca bu oyunlar gibi diğer oyunlarında çok uzaması hoş değil mesela god of war serisine hastayım hatta şu an 4 çıksa on numara olur diyede düşünüyorum ama god of war 10 a kadar uzamasın ve bi efsane olarak kalsın bence bi şeyi tadında bırakmak lazım

VEZ1R

24.1.2012 22:27:48

0
japon zihniyetiyle alakalı bir durum. xbox online konusunda bu kadar agresif atılımlar yapmasaydı ps3 bile bu kadar gelişmiş online imkanlar sunmayabilirdi bence. mesela konami pes gibi kaliteli bir online a sahip olması allahın emri olan bir oyuna bile daha bu sene adam gibi lagsız bir altyapı kurabildi. fifa olmasa menüsünde multiplayer diye bi seçenek bile olmazdı pesin eminim. bu japonlar aşmalı artık kendilerini.

AsiCimbomlu

24.1.2012 21:48:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ontes Nintendo, 1980 lerden beri oyunlarında internete ihtiyaç duymadı. Wii'nin internet desteği yok mu ? var. Başka frimalar internet desteğiyle oyunları çıkartsın Zelda, mario gibi oyunlar 2011 de bile hala başyapıt oluyorsa, 95-96-100 gibi puanlar aıyorsa, o frima doğru bir yolda ilerliyor demektir.
her şey geçmişteki gibi kalmış olsaydı hala 16-bitlik oyunlar oynardık. nintendonun geleceğe ayak uydurması lazım

crysis 2 alcataz

24.1.2012 21:30:25

0
ben xbox kullanıcısı olarak online alt yapının multiplayer dışında başka bir zevkini görmedim bide gold üyeliğe ayrı para veriyorum ne fazlası ne eksiği var yani (bence)

Ontes

24.1.2012 21:28:34

+5
Nintendo, 1980 lerden beri oyunlarında internete ihtiyaç duymadı. Wii'nin internet desteği yok mu ? var. Başka frimalar internet desteğiyle oyunları çıkartsın Zelda, mario gibi oyunlar 2011 de bile hala başyapıt oluyorsa, 95-96-100 gibi puanlar aıyorsa, o frima doğru bir yolda ilerliyor demektir.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız