Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Switch'in Donanım Özelliklerini Bu Yıl İçerisinde Öğrenemeyeceğiz

  
   Nintendo, dün merakla beklediğimiz yeni konsolunu Nintendo Switch adıyla bizlere tanıttı ancak teknik açıdan bizlere birçok soru işareti de bıraktı ve bugün gelen bir bilgiye göre bir süre daha soru işareti bırakmaya devam edecek.
 
   Wall Street Journal'dan Takashi Mochizuki twitter üzerinden paylaştığı mesajla Nintendo'nun Switch'teki donanım özelliklerini, oyunlarını ve cihazın bölge kilidi durumunu bu yıl açıklamayacağını iletti. 
 
"Nintendo: no more official announcement would come this year on 1) game titles 2) spec details, including region-lock status." 
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak ve söylentilerde olduğu gibi hem taşınabilir bir konsol olacak hem de istenildiği zaman televizyona bağlanıp ev konsolu olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’nde 200. Güne Özel Kutlama The Witcher'ın 9. Yıl Dönümü Şerefine The Witcher Oyunlarında İndirime Gidildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

23.10.2016 13:52:11

0
Cihaz güzel olmuş, Nintendo yine değişik bir fikir ile oyuncuların karşısına çıktı. Yeni Zelda oyunu ve elindeki diğer ex yapımları iyi değerlendirip birde üçüncü parti oyun yapımcıları ile desteklerse güzel işlere imza atabilirler. İşin donanım kısımı ise sıkıntı yaratabilir özellikle Pro ve Scorpio maalesef bu konsolu baya geri plana itebilecek donanıma sahipler.

redoracle

23.10.2016 03:19:10

0
Aslında yapısına bakınca sanki şu cep telefonlarını içine koyup çalıştırdığımız vr seti ilede gelebilir belki,süpriz donanımlar tanıtabilirler belki. Bence eğer updatedi,güncellemeydi uğraştırmadan full sürüm oyun kartlarıyla gelecekse gerçek konsolu Nintendo çıkarmış olacaktır. Çoğu kişinin pc yerine konsol tercih etmesinin bir nedenide oyun yüklemeden,güncelleme yapmadan tak çalıştır oyna sistemiydi Üstelik gece yatakta uzanırken,dışarda parktayken vs elimize alıp oynayabilmemiz büyük rahatlık,büyük olasılıkla video-müzik gibi özellikleride olacağından uzanıp dizi filanda seyredilebilir gene. Dokunmatik ekranıyla not tutma,resim vs gibi işlerde yapabilirsek şahane cihaz olur. Hele bide emulatörler yazılırsa yapısına uygun dahada iyi olur,yeterince güçlü bir cihaz pekçok emulatörü çalıştıracaktır.

Bowser Zeki

23.10.2016 02:27:25

0
Daha dün konsolu öve öve bitiremeyen insanlar bugün burda sidik yarıştırıyorlar.

Kazumatr

22.10.2016 18:02:29

+4
Kardes haklisinda pc oyuncusu degilim oyle cok yuksrk ayrinti takintim yok ama bir kere de nintendo su pazarda gunumuzde olsun sanki gecmiste yasiyor yada ucuz sistemden yenilikcilik altinda sistemini kakalamaya calisiyor bana gore. Soruna gelince bi firma 4k konsol cijartip alin 4k konsol ama oyunlari yok belki 5 senede 5 tane oyun cikar aliyosan al diye bi aptallik yapip bu altalliga kanip konsolu sen alirmisin ? (Ben almam) 720p olayina gelince ve genel bi cevap veriyim konsollarin amaci kendini yenileyip gelistirmekrir degilmi ? Pc de de parca degisimi buba es degerdir. Simdi bi konsol yillarca hep ayni seviyede oyun sunup bunu cihazi degisturip yada isimde numarasini bi ust bumaraya cikartarak sadece konsol cikartmak adina konsol cikicaksa cikartmasinlar. Ozaman neden yeni konsol adi altinda puyasata sunuluyor amac yenilikcilik adi altinda pazardan payimi alayim yeter mantigi. Birde nintendonun hala bolge kilidi sacmaligina nedemeli.Ben enson gamecube ve wii kullandim ama wii yi cok daha az sure kullandim 1 yil gibi. Gamecube benim acimdan her yonuyle iyi bi konsoldu Eternal Darkness,Zelda wind waker, Re zero ve remake , Metroid prime yani bu oyunlar yetiyidu aklima daha gelmeyende vardir akilda kalan bunlar.Artik birkerede nintendo gunumuzde klsun boyle yenilikcilik adi altinda zirvalamak yerine bi gamecube 2 duyursun onumuzdeki nesille yarisabilsin.

BSC Misafiri

22.10.2016 17:28:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Nintendi wii u cok kotu bir cihazdi ama daha kotu olan sey ise firmanin cihazi tanitmasi bi sis perdesi için de gizemliymiş gibi bilgi vermemesiydi. Bundada durum aynen devam ediyor. Yahu zaten tablet içine sIKISTIRILMIS 10 TFLOPs mobile işlemciler varda bizim mi haberimiz yok ???? Legion kilidinin olup olmayacagini aciklamayacaklarmis mis. Yahu ninetendo bununla mi oyuncularin heyecanini yüksek tutmaya calisiyorsun,, Kimin umrunda ki o bilgi, aciklayi versen ne olur ne değişir yani ? Donanim zaten kalliavi bisey olsa emin olun MS gibi gorguruzlugun alasini yapip işlemcinin üzerine 4k yazarlardi ancak dediğim gibi tablet icicne sigdirilmis sogutmasiz donanimdan en fazla beklenecek performans Xbox one yada az biraz alti bir guc. Fazlasi istenilse de olmaz o kasada. Nvidia da depoda ustu bi karis toz kaplanamis 30 gamyon tegra yongasinin frekansıyla oynanmis halini en sonunda zokaliycak firmayi bulmuş. E nintendo da wii de bi sansa en dandik donanimla daha ilk gun cihazdan bile yâri yariya kar etmenin tadi damaginda kalmis olacak ki o da insanlarin gozunu yine böyle abidik gubidik seylerle başka yöne çekip bi sihirbazlık yapip bes para etmez donanimdan yine wii de ki gibi yâri yariya kar etme, milletin parasini tokatlama derdinde.
Wii u dan güçlü bir cihaz olucak büyük ihtimalle, hele hele en azından xbox one ayarında olursa gerçekten, bu cihaz yürür. Asıl mesele, oyun desteği. Nintendonun kendi repertuarındaki oyunlar, tırtıklı grafiklerine rağmen satan oyunlar, müthiş grafiklerle nintendonun taşına bilir, tvye takılabilir konsoluna 3ds yoğunluğuyla çıkarsa, üstüne gta, rdr, tes, witcher , cs tarzı oyunlar da çıkarsa nintendo uçar bence
Eee bi zahmet WII u dan guclu olsun, değilse donanim güncellemenin ne anlami var ki ? Benim fikrim cihazin native 720p 30 fps olacagi yönünde. Bazi basist detaysiz oyunlari 1080p 30 fps calistirabilir ona bisey demem ancak hali hazirda pronun native olmasa da 4k desteği vermesi 2017 sonu scorpionun ki ben erteleneceğini düşünüyorum hadi cikti diyelim native 4k verecek sozu dusunuldugunde tamam kendi oyunlari zevkli grafik aranamaz falan da geriye kalan yüzde 80 lik kişim 3. part oyunlar ki onlarin cozunurlugu 720p olunca bu cihazi sadece yine yeniden nintendo fanlarindana baskasi alamaz, amam eger bir konuda dediğimi yaparsa. Fiyat. Bu cihazin kaderi fiyatina bagli cunki aket yapilsa ps4 culere sorulsa ikinci bir konsol ne istersin diye kesinlikle nintendo der , Xbox cularda aynen nintendo diycektir. Eger cihazin fiyati ki kesiklikle olmaz da bir el konsolu fiyati olan 199 dolar /eurodan cikarsa kisa surede 10 milyonlar satmasi mumkun. Ancak cihaz 300 ve uzeri gelirse wii u dan farkli bir satis basarisi göstereceğini sanmiyorum,.
3ds milyonlarca satmış bir cihaz, zaten konsol üreticilerinin konsoldan para kazanmadığını söylüyorlar, bence fiyata çok abanmazlar. 100 dolara 3ds alan kitle 100-200 dolara satarlarsa. Wii u ayarında bile olsa ki daha güçlü olacaktır, alet için yeterli. Mesela el konsolunda ps3-ps4 arası grafiklerde monster hunter, zelda tarzı bir pokemon oyunu üzerine bi de rdr fikri beni çok heycanlandırıyor. Güncelliği tartışılan ps4 ten güçlü olmasına felan gerek yok yani. Xbox one vs scorpio gerçeği var, arada über bir fark göremedim, videoları incelersen sen de göremeyeceksin.

Kevin Garnett

22.10.2016 16:05:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr Nintendo wii u dan devsirme konsol yapmis.Zaten tablet kontrolcu vardi bu seferde ikisini birlestirmis. Boyle hep yenilikcilik afi altinda konsol cikarmayi birakmalilar wii gibi tutmaz hicbi konsol artik bosa ugrasiyorlar. Adam gibi gamecube 2 yapya olmezsin birde native 4k ekle buna onumuzdeki nesil al 3.parti firmalarida arkana ozel oyun anlasmalarini bastir ardi ardina gorbak nasil satiyor.
Çok 4K istiyorsan al bir i5, 16 GB RAM, GTX 1070 oyna ya. Niye bunu konsol firmalarından bekliyorsunuz anlamıyorum. 4K oyun olayı şu an PClerin işi. Konsolların işi ise kolay bir şekilde YETERİ KADAR kaliteli, ucuz yollu oyun oynatmaktır. Şu an 1080p 60fps gayet yeterli, dahası abartı. 3 yıl sonra belki bu işlere girişilmesi lazım. Ama Sony ve Microsoft paramızı sövürmek için yeni modeller ve bir sürü icatlar çıkarıyor, bu da ucuz olmuyor. Ha peki dedin "Konsolların işi ise kolay bir şekilde YETERİ KADAR kaliteli, ucuz yollu oyun oynatmaktır." diye, neden Nintendo da bunu yapmıyor diyebilirsin. Nintendo ise kolay, ucuz yollu ve eğlenceli oyunu getirmeye çalışıyor. Yani görüntü kalitesinden feragat ediyorlar ama ucuz yollu, kolay ve eğlenceli yapıyorlar. Sana bir soru sormak istiyorum: 4K ama hiç oyunu olmayan bir konsol mu? Yoksa 720p ama çok oyunlu bir konsol mu? Hangisini seçersin? Cevabını bekliyorum.

Kasatka

22.10.2016 11:40:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Adamlar bana özel konsol yapmış:) İşten geleyim açayım eğlenceme bakayım :) Büyük ekrana bakmaktan sıkıldım mı yatarak elde oynamanın keyfine varayım tamam işte :) Donanım isteyen buyursun xbox scorpio veya ps4 pro alsın sanki donanımı iyi konsol çıkmayacakmış gibi Nintendoya sövdürüyorlar :)
Buyuk ekrandan neden sIKILIYOrsun ben onu anlamadım. Param olsa 100 inch alicam o derece buyuk ekrana gozum donmus. Kucuk ekranda oynanan her oyun benim için kaybedilmiş, boşa geçirilmiş, oyunda bir cok detay atlanmis anlamina gelir,.

Kasatka

22.10.2016 11:35:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Kullanmadığın ve oyunlarını oynamadığın bir cihaz nasıl kötü olabiliyor? Bir oyun için herşey çözünürlük veya FPS değerlerinden mi ibaret senin için? O zaman üstüne toz kondurmadığın PS4'teki 1080p ve 60 FPS olmayan oyunları da oynamıyorsun galiba! Yada PS Vita veya 3DS'in donanımları Wii U'dan daha düşük o zaman onlarda kötü cihazlar mı o beynine göre? Gerçekten acıyorum senin gibilerine; her Microsoft, Nintendo veya PC haberlerine doğru dürüst Türkçe dahi yazamadan bir şeyler saçmalamak için uğraş vermek zavallı olduğunun kanıtı. Playstation haberlerinden çok başka platformların haberlerindesin, nasıl bir nefretin var ki şu habere bile 3-4 yorum sıkıştırmışsın. Switch'in çıkmasına neredeyse 6 var gözüm, firma kendi konsolunda konseptini tanıtıp 3. parti desteğini gösterdi, donanım olarak şimdi karar verdiğine 3 ay sonra fikir değiştirebilir sonuçta kendi malı, geçen süreçte yönetim kurulunda kararlaştırıp onaylarlar. Hem niye merak ediyorsun ki? Zaten depoda bir karış tozla kaplanmış Nvidia tegra yongası olduğunu bilmişsin artık donanım özelliklerini de bir şekilde sallayabilmen lazım, yani o potansiyeli sende görüyorum. :) Nintendo'yu firmadan iyi biliyorsun, hemde öyle bir yetenek ki sendeki konsol piyasaya çıkmadan ve dahası geçmişte hiçbir oyununu oynamadan geniş(!) bir öngörün var. Nintendo o müthiş ve kalın önyargını hiçbir şekilde aşamaz, bak ondan eminim.
Turkcemin duzgun olmadigi doğrudur ancak siz de unutmayin ki bu siteye sadece turkiyeden değil dunyanin her bi kosesinden kullanicilar yorum atabilir ve turkceleri turkiyede yasayan kişiler kadar iyi olmayabilir. Onemli olan fikir paylaşmak ve bunu yaparken kufur ve hakaretten uzak durmak. Konuya dönersek basit bir telefonun fikir boyutundan uretim bandina gelişi 6-9 ay arasi. Bu saaten sonra cihazin donaniminda en ufak bir değişiklik olmaz ,. ancak olan parçalarda frekans oynamalari yapılabilir, Ikincisi siz nintendo fanlari başka bir yazimda da söyledim., Bencilsiniz., Sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Nintendoyu bile düşünmüyorsunuz. Nintendo yu dusunsenin benimle ayni fikirde olurdunuz, niyemi ? Cunki eger nintendo bu sekilde cikar sa yüzde 90 native 720p cihaz olucak. Martta cikicak sene bitmeden scorpio cikipo herkes 4k konuşurken biraka 1080p yi multi oyunlarda nintendonun 720p konusmasi gerçekten ama gerçekten olum fermani ile eşdeğer. Sony akillilik etti 4k furyanin içine cakma upscale yalanci dolma vs ne derseniz deyin bir sekilde dahil oldu. Yani yalanci da olsa native olmasada 4k çemberinin içine kendini attti. Eger 2017 bitmeden bir cihaz 4k içine, bu çembere adim atmamissa pekde fazla konuşulmayacak hem oyun basininda hem oyuncular arasinda ve yine unutulup gidecek. Sizin için nintendo nun kendine has exc oyunlari kotu grafkli de olsa yetebilir ama dunyanin gerir kalani için YETMIYOR sizde bunu anlamiyorsunuz. Insanlar cihazlarinda hem o platformun oyunlarini hemde 3. part oyunlarin oyunlarini hatrisayilir bir kalitede oynamak istiyor. Ama belki de bi düşüncem biz yanlis düşünüyoruzdur. belki de bu yeni cihaz aslinda nintendo için bir miladin baslangicidir oda nintendo eskiden hem ev konsolu hem el konsolu üretirken artik belki de bu cihazin anlami ben artik ev konsolu isinde yokum, ben artik sadece el konsolu ureticem, isteyen tv sine de stream edebilir demektir. Bu bakis acisiyla da bakildiginda da aslinda nintendonun bir nevi ev konsolu isinden cekildigini söyleyebiliriz.

lextor

22.10.2016 10:14:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Nintendi wii u cok kotu bir cihazdi ama daha kotu olan sey ise firmanin cihazi tanitmasi bi sis perdesi için de gizemliymiş gibi bilgi vermemesiydi. Bundada durum aynen devam ediyor. Yahu zaten tablet içine sIKISTIRILMIS 10 TFLOPs mobile işlemciler varda bizim mi haberimiz yok ???? Legion kilidinin olup olmayacagini aciklamayacaklarmis mis. Yahu ninetendo bununla mi oyuncularin heyecanini yüksek tutmaya calisiyorsun,, Kimin umrunda ki o bilgi, aciklayi versen ne olur ne değişir yani ? Donanim zaten kalliavi bisey olsa emin olun MS gibi gorguruzlugun alasini yapip işlemcinin üzerine 4k yazarlardi ancak dediğim gibi tablet icicne sigdirilmis sogutmasiz donanimdan en fazla beklenecek performans Xbox one yada az biraz alti bir guc. Fazlasi istenilse de olmaz o kasada. Nvidia da depoda ustu bi karis toz kaplanamis 30 gamyon tegra yongasinin frekansıyla oynanmis halini en sonunda zokaliycak firmayi bulmuş. E nintendo da wii de bi sansa en dandik donanimla daha ilk gun cihazdan bile yâri yariya kar etmenin tadi damaginda kalmis olacak ki o da insanlarin gozunu yine böyle abidik gubidik seylerle başka yöne çekip bi sihirbazlık yapip bes para etmez donanimdan yine wii de ki gibi yâri yariya kar etme, milletin parasini tokatlama derdinde.
+500 hocam. hâlâ daha çok yenilikçi woaw diyenleri anlayamıyorum. Ya teknolojiyi sadece telefondan ibaret sanıyorlar yada sadece fanboylar. Ne yeniliği var? Herkesin düşünebileceği bir fikir hayat bulmuş ki etrafta onlarca tablet markası cihaz üretmişken. Wii bitti. Bunu birisinin çıkıp Nintendo'nun gafil kafasına tokmakla vurması gerek. Wii, Gamecube ve geçmiş konsollara bakalım birde buna. Ne yeniliği var biri lütfen açıklasın. Ama tv sonra el.. Sen değil kardeş. (WiiU başlı başına tırtingen birşeydi zaten)

BSC Misafiri

22.10.2016 09:53:58

0
Adamlar bana özel konsol yapmış:) İşten geleyim açayım eğlenceme bakayım :) Büyük ekrana bakmaktan sıkıldım mı yatarak elde oynamanın keyfine varayım tamam işte :) Donanım isteyen buyursun xbox scorpio veya ps4 pro alsın sanki donanımı iyi konsol çıkmayacakmış gibi Nintendoya sövdürüyorlar :)

BSC Misafiri

22.10.2016 09:53:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Nintendi wii u cok kotu bir cihazdi ama daha kotu olan sey ise firmanin cihazi tanitmasi bi sis perdesi için de gizemliymiş gibi bilgi vermemesiydi. Bundada durum aynen devam ediyor. Yahu zaten tablet içine sIKISTIRILMIS 10 TFLOPs mobile işlemciler varda bizim mi haberimiz yok ???? Legion kilidinin olup olmayacagini aciklamayacaklarmis mis. Yahu ninetendo bununla mi oyuncularin heyecanini yüksek tutmaya calisiyorsun,, Kimin umrunda ki o bilgi, aciklayi versen ne olur ne değişir yani ? Donanim zaten kalliavi bisey olsa emin olun MS gibi gorguruzlugun alasini yapip işlemcinin üzerine 4k yazarlardi ancak dediğim gibi tablet icicne sigdirilmis sogutmasiz donanimdan en fazla beklenecek performans Xbox one yada az biraz alti bir guc. Fazlasi istenilse de olmaz o kasada. Nvidia da depoda ustu bi karis toz kaplanamis 30 gamyon tegra yongasinin frekansıyla oynanmis halini en sonunda zokaliycak firmayi bulmuş. E nintendo da wii de bi sansa en dandik donanimla daha ilk gun cihazdan bile yâri yariya kar etmenin tadi damaginda kalmis olacak ki o da insanlarin gozunu yine böyle abidik gubidik seylerle başka yöne çekip bi sihirbazlık yapip bes para etmez donanimdan yine wii de ki gibi yâri yariya kar etme, milletin parasini tokatlama derdinde.
Kullanmadığın ve oyunlarını oynamadığın bir cihaz nasıl kötü olabiliyor? Bir oyun için herşey çözünürlük veya FPS değerlerinden mi ibaret senin için? O zaman üstüne toz kondurmadığın PS4'teki 1080p ve 60 FPS olmayan oyunları da oynamıyorsun galiba! Yada PS Vita veya 3DS'in donanımları Wii U'dan daha düşük o zaman onlarda kötü cihazlar mı o beynine göre? Gerçekten acıyorum senin gibilerine; her Microsoft, Nintendo veya PC haberlerine doğru dürüst Türkçe dahi yazamadan bir şeyler saçmalamak için uğraş vermek zavallı olduğunun kanıtı. Playstation haberlerinden çok başka platformların haberlerindesin, nasıl bir nefretin var ki şu habere bile 3-4 yorum sıkıştırmışsın. Switch'in çıkmasına neredeyse 6 var gözüm, firma kendi konsolunda konseptini tanıtıp 3. parti desteğini gösterdi, donanım olarak şimdi karar verdiğine 3 ay sonra fikir değiştirebilir sonuçta kendi malı, geçen süreçte yönetim kurulunda kararlaştırıp onaylarlar. Hem niye merak ediyorsun ki? Zaten depoda bir karış tozla kaplanmış Nvidia tegra yongası olduğunu bilmişsin artık donanım özelliklerini de bir şekilde sallayabilmen lazım, yani o potansiyeli sende görüyorum. :) Nintendo'yu firmadan iyi biliyorsun, hemde öyle bir yetenek ki sendeki konsol piyasaya çıkmadan ve dahası geçmişte hiçbir oyununu oynamadan geniş(!) bir öngörün var. Nintendo o müthiş ve kalın önyargını hiçbir şekilde aşamaz, bak ondan eminim.

BSC Misafiri

22.10.2016 09:53:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kazumatr Nintendo wii u dan devsirme konsol yapmis.Zaten tablet kontrolcu vardi bu seferde ikisini birlestirmis. Boyle hep yenilikcilik afi altinda konsol cikarmayi birakmalilar wii gibi tutmaz hicbi konsol artik bosa ugrasiyorlar. Adam gibi gamecube 2 yapya olmezsin birde native 4k ekle buna onumuzdeki nesil al 3.parti firmalarida arkana ozel oyun anlasmalarini bastir ardi ardina gorbak nasil satiyor.
Onu bunu bırakta gerçek 4K çözünürlüğü neden Sony'den istemiyorsun? Hayatın boyunca bildiğin ve oynadığın tek konsol o, bu beklenti neden Nintendo'dan? Dünya'da tek yapabilecek firma olduğunu mu düşünüyorsun yoksa! Sende olmayan şeyi Nintendo'ya vermeye çalışıyorsun ya beni dumur eden bu işte :D

Kazumatr

22.10.2016 08:43:07

+1
Nintendo wii u dan devsirme konsol yapmis.Zaten tablet kontrolcu vardi bu seferde ikisini birlestirmis. Boyle hep yenilikcilik afi altinda konsol cikarmayi birakmalilar wii gibi tutmaz hicbi konsol artik bosa ugrasiyorlar. Adam gibi gamecube 2 yapya olmezsin birde native 4k ekle buna onumuzdeki nesil al 3.parti firmalarida arkana ozel oyun anlasmalarini bastir ardi ardina gorbak nasil satiyor.

powersmachine54

22.10.2016 00:11:59

+1
Nintendo Switch en fazla tahminim xbox seviyesinde veya biraz daha düşük donanımla gelecektir.Ama bazı multiplatform oyunlara destek verir,sonradan multiplatform oyun firmaları Nintendo Switch desteği keserler ancak Mario,zelda gibi exculesive oyunlar ile devam eder gibi yalnız fikir iyi ama donanım tarafında yine güçsüz olacağı için fazla tutacağını zannetmiyorum.Keşke Nintendo donanıma da fazla önem verseydi hem ev konsolu,hemde taşınabilir konsol yapıyorsun fakat özellikle ev konsolunda grafiğe önem vermiyorsun.Madem ikisini birleştirmişsin,ama el konsolunda 720p çözünürlüğü desteklese,ev konsolu tarafında 1080P,hatta 2k bile desteklese,multiplatform oyun firmalarına sonuna kadar destek verse,ellerindeki exculesive ile zaten grafik olarak çok iyi performans da verebilirdi.Kısaca demek isteğim adam dışarda aynı oyunu 720p çözünürlüğünde oynar,fakat eve geldiğinde TV'de aynı veya başka oyunu 1080p 60 fps gibi çözünürlük,fps kalitesinde high,ultra arası oynasa ve exculesive oyunlarında oynanabilirliğinin yanında aynısında grafiklere de önem vermiş olurdu.İşte o zaman Nintendo böylece hem Sony,hemde Microsoft'a rakip olmuş olurdu.Böylece rekabetler iyici kızışır ve oyunculara çok daha iyi hizmet ve exculesive oyunlar için resmen birbirleri ile yarışırlardı.Ancak bu Switch yine muhtemelen düşük donanımla geleceği için ancak kendi casual oyuncu kitlesi kullanır.Ama Nintendo hem kendi kitlesi ve daha çok kitleye ulaşmak için özellikle hardcore oyuncularını kendisine çekmek için yüksek donanımla gelmesi gerekir.Ama Nintendo her zamanki gibi kendi kitlesine önem verecek,o yüzden bu konsol beni maalesef hiç heyecanlandırmıyor.Bu arada gamepad de kaliteli olması gerek ki insanın oyun zevkini baltamaması gerekir.

2K

21.10.2016 22:31:17

+1
Fikir olarak çok güzel gözüküyor fakat yine herkes gibi bende diğer konsollara göre güçsüz bir cihaz bekliyorum. Eğer güçlü bir cihaz bu konsept ile birleşirse çok başarılı olabilir Nintendo'nun hali hazırda zaten kitlesi var birde bunların yanında WiiU'da yapmak istedikleri ama yapamadıkları 3. parti oyunlara ağırlık verirlerse başarılı olabilir. Bunların dışında kontrollcüsü hem iki kişi oynarken hem tek kişi oynarken inanılmaz rahatsız gözüküyor tabi denemek lazım.

Kennnn

21.10.2016 21:34:22

0
Tablet dışında dock'ta boş olmayabilir tv'de oynayacağınız zaman oyuna görsel katkısı olabilceğinden söz ediliyor. Sonuçta ne yapıp ettiklerini bilemeyiz adamların, kaldı ki xbox one grafiği vermeyi başarsa zaten fazlasıyla iyi nintendo için ki ben o kadar beklemiyorum, şimdilik en kötüsüne hazırlayalım kendimizi. :) o da 2-3x Wii U.

Kreuger

21.10.2016 21:17:45

0
beyler ben nintendoyu iste bu gibi hareketleri yüzünden sevmiyorum sanki bize uzaydan gelmis teknoloji gösterecek de sakliyor alt tarafi nvdia nin tekra midir zebra midir kil kuyruk bir islemci ,,,,,,,cok bencil bir firma bu kafada oldugu icin hep sonuncu olmaya mahkum

Kasatka

21.10.2016 21:07:41

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Nintendi wii u cok kotu bir cihazdi ama daha kotu olan sey ise firmanin cihazi tanitmasi bi sis perdesi için de gizemliymiş gibi bilgi vermemesiydi. Bundada durum aynen devam ediyor. Yahu zaten tablet içine sIKISTIRILMIS 10 TFLOPs mobile işlemciler varda bizim mi haberimiz yok ???? Legion kilidinin olup olmayacagini aciklamayacaklarmis mis. Yahu ninetendo bununla mi oyuncularin heyecanini yüksek tutmaya calisiyorsun,, Kimin umrunda ki o bilgi, aciklayi versen ne olur ne değişir yani ? Donanim zaten kalliavi bisey olsa emin olun MS gibi gorguruzlugun alasini yapip işlemcinin üzerine 4k yazarlardi ancak dediğim gibi tablet icicne sigdirilmis sogutmasiz donanimdan en fazla beklenecek performans Xbox one yada az biraz alti bir guc. Fazlasi istenilse de olmaz o kasada. Nvidia da depoda ustu bi karis toz kaplanamis 30 gamyon tegra yongasinin frekansıyla oynanmis halini en sonunda zokaliycak firmayi bulmuş. E nintendo da wii de bi sansa en dandik donanimla daha ilk gun cihazdan bile yâri yariya kar etmenin tadi damaginda kalmis olacak ki o da insanlarin gozunu yine böyle abidik gubidik seylerle başka yöne çekip bi sihirbazlık yapip bes para etmez donanimdan yine wii de ki gibi yâri yariya kar etme, milletin parasini tokatlama derdinde.
Wii u dan güçlü bir cihaz olucak büyük ihtimalle, hele hele en azından xbox one ayarında olursa gerçekten, bu cihaz yürür. Asıl mesele, oyun desteği. Nintendonun kendi repertuarındaki oyunlar, tırtıklı grafiklerine rağmen satan oyunlar, müthiş grafiklerle nintendonun taşına bilir, tvye takılabilir konsoluna 3ds yoğunluğuyla çıkarsa, üstüne gta, rdr, tes, witcher , cs tarzı oyunlar da çıkarsa nintendo uçar bence
Eee bi zahmet WII u dan guclu olsun, değilse donanim güncellemenin ne anlami var ki ? Benim fikrim cihazin native 720p 30 fps olacagi yönünde. Bazi basist detaysiz oyunlari 1080p 30 fps calistirabilir ona bisey demem ancak hali hazirda pronun native olmasa da 4k desteği vermesi 2017 sonu scorpionun ki ben erteleneceğini düşünüyorum hadi cikti diyelim native 4k verecek sozu dusunuldugunde tamam kendi oyunlari zevkli grafik aranamaz falan da geriye kalan yüzde 80 lik kişim 3. part oyunlar ki onlarin cozunurlugu 720p olunca bu cihazi sadece yine yeniden nintendo fanlarindana baskasi alamaz, amam eger bir konuda dediğimi yaparsa. Fiyat. Bu cihazin kaderi fiyatina bagli cunki aket yapilsa ps4 culere sorulsa ikinci bir konsol ne istersin diye kesinlikle nintendo der , Xbox cularda aynen nintendo diycektir. Eger cihazin fiyati ki kesiklikle olmaz da bir el konsolu fiyati olan 199 dolar /eurodan cikarsa kisa surede 10 milyonlar satmasi mumkun. Ancak cihaz 300 ve uzeri gelirse wii u dan farkli bir satis basarisi göstereceğini sanmiyorum,.

BSC Misafiri

21.10.2016 20:48:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Nintendi wii u cok kotu bir cihazdi ama daha kotu olan sey ise firmanin cihazi tanitmasi bi sis perdesi için de gizemliymiş gibi bilgi vermemesiydi. Bundada durum aynen devam ediyor. Yahu zaten tablet içine sIKISTIRILMIS 10 TFLOPs mobile işlemciler varda bizim mi haberimiz yok ???? Legion kilidinin olup olmayacagini aciklamayacaklarmis mis. Yahu ninetendo bununla mi oyuncularin heyecanini yüksek tutmaya calisiyorsun,, Kimin umrunda ki o bilgi, aciklayi versen ne olur ne değişir yani ? Donanim zaten kalliavi bisey olsa emin olun MS gibi gorguruzlugun alasini yapip işlemcinin üzerine 4k yazarlardi ancak dediğim gibi tablet icicne sigdirilmis sogutmasiz donanimdan en fazla beklenecek performans Xbox one yada az biraz alti bir guc. Fazlasi istenilse de olmaz o kasada. Nvidia da depoda ustu bi karis toz kaplanamis 30 gamyon tegra yongasinin frekansıyla oynanmis halini en sonunda zokaliycak firmayi bulmuş. E nintendo da wii de bi sansa en dandik donanimla daha ilk gun cihazdan bile yâri yariya kar etmenin tadi damaginda kalmis olacak ki o da insanlarin gozunu yine böyle abidik gubidik seylerle başka yöne çekip bi sihirbazlık yapip bes para etmez donanimdan yine wii de ki gibi yâri yariya kar etme, milletin parasini tokatlama derdinde.
Wii u dan güçlü bir cihaz olucak büyük ihtimalle, hele hele en azından xbox one ayarında olursa gerçekten, bu cihaz yürür. Asıl mesele, oyun desteği. Nintendonun kendi repertuarındaki oyunlar, tırtıklı grafiklerine rağmen satan oyunlar, müthiş grafiklerle nintendonun taşına bilir, tvye takılabilir konsoluna 3ds yoğunluğuyla çıkarsa, üstüne gta, rdr, tes, witcher , cs tarzı oyunlar da çıkarsa nintendo uçar bence

IamxMSFT

21.10.2016 20:38:14

0
Cunku kotu.en iyi ihtimal og xbox one a yakin bi seviyede olur.

Kasatka

21.10.2016 20:33:20

+6
Nintendi wii u cok kotu bir cihazdi ama daha kotu olan sey ise firmanin cihazi tanitmasi bi sis perdesi için de gizemliymiş gibi bilgi vermemesiydi. Bundada durum aynen devam ediyor. Yahu zaten tablet içine sIKISTIRILMIS 10 TFLOPs mobile işlemciler varda bizim mi haberimiz yok ???? Legion kilidinin olup olmayacagini aciklamayacaklarmis mis. Yahu ninetendo bununla mi oyuncularin heyecanini yüksek tutmaya calisiyorsun,, Kimin umrunda ki o bilgi, aciklayi versen ne olur ne değişir yani ? Donanim zaten kalliavi bisey olsa emin olun MS gibi gorguruzlugun alasini yapip işlemcinin üzerine 4k yazarlardi ancak dediğim gibi tablet icicne sigdirilmis sogutmasiz donanimdan en fazla beklenecek performans Xbox one yada az biraz alti bir guc. Fazlasi istenilse de olmaz o kasada. Nvidia da depoda ustu bi karis toz kaplanamis 30 gamyon tegra yongasinin frekansıyla oynanmis halini en sonunda zokaliycak firmayi bulmuş. E nintendo da wii de bi sansa en dandik donanimla daha ilk gun cihazdan bile yâri yariya kar etmenin tadi damaginda kalmis olacak ki o da insanlarin gozunu yine böyle abidik gubidik seylerle başka yöne çekip bi sihirbazlık yapip bes para etmez donanimdan yine wii de ki gibi yâri yariya kar etme, milletin parasini tokatlama derdinde.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız