Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo: "Sonraki E3'ler İçin Daha Çok Çalışacağız"


    Sanırım bu yıl E3 fuarının en büyük hayalkırıklıklarından biri de Nintendo'nun sunumuydu. Yeni duyurulan oyunlar oyuncuları tatmin etmezken, zaten duyurusu yapılan oyunların bazıları da pek tatmin edici değildi.
 
    Nintendo da eleştirilerin farkında olacak ki firmanın başkanı Satoru Iwata'dan bir açıklama geldi. Twitter hesabından yaptığı açıklamada Iwata şu sözlere yer verdi: "Bizi izlediğiniz için teşekkür ederim. Bu yılki dijital etkinlikle ilgili fikirlerinizi ciddiye alıyoruz ve beklentilerinizi karşılamak için daha çok çalışacağız"
 
    Bakalım uzun yıllardır fuarlarda ve dijital etkinliklerinde hayranlarını genellikle hayalkırıklığına uğratan Nintendo, özellikle NX adlı projesiyle gelecek yıla damgasını vurabilecek mi? Özellikle Sony ve Microsoft bu kadar aktifken Nintendo'nun daha çok çalışması gerektiği su götürmez bir gerçek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak videogamer Nintendo Wii U Konsol Console
Dark Souls 3'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı Take On Mars'ın Betasının Yakında Yayınlanacağı Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rachsuchtig

18.6.2015 00:28:21

0
Ben kesin WiiU için geliştirilen Zelda'yi gösterirler ucundan diye düşündüm ama yapmamışlar niye böyle birşey yapmışlar. E3 sunumunu özlemedim ama duyurularak baktım elle tutulur birşey yok Co-op Metroid(!) oyunu, Co-op bir Zelda oyuu var galiba Starfox biraz gideri var gibi gib gerisi fos

Rachsuchtig

18.6.2015 00:25:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: just_pirate

Peki sence doğrumu bu yaklaşım? O zaman örneğin naughty dog crash bandicoot oyunu yapmayı neden sürdürmedi şu an efsane olan yeni bir oyun çıkarttı ortaya?
Crash Bandicoot'u satillar başka bir şirkete o şirkette oyunun içine etti son çıkan iki Crash oyununa bak Naughty Doğ bırakmadı, sattı :(

BSC Misafiri

17.6.2015 22:54:37

0
Yalan yahu adamlar Wii U'yu bıraktılar yeni NX isimli şeye yoğunlaştılar iyice, boşu boşuna da uğraşmakta istemiyorlar. İyice zarar etmeyelim diye de oyun duyuruyormuş gibi yapıyorlar. Bugün Meteroid ile ilgili bir haber düştü adamlar meteroid oyunu yapmaya başlamamışlar bile bildiğin bitirdiler bu cihazı gözlerinde. Zaten bu E3'te çerez dışında birşey duyurmamalarından belliydi. Yazık oldu Wii U kullanıcılarına.

BSC Misafiri

17.6.2015 22:54:30

0
Metroid Prime Wii U versiyonunu beklerken içinde Samus Aran olmayan ne olduğu bellisiz karakterlerin Metroid Prime evrenine ait olduğu şüpheli bir oyunu 3DS'e duyurdular. Gamerankings'in 1 ve 3 numarası olan Super Mario Galaxy'nin 3. oyununu neden geliştirmezler anlamak mümkün değil, puan olarak oyun dünyasının zirvesinde bir seriydi ve satış rakamları da çok iyiydi ama ses seda çıkmadı. Uzun yıllardan beri el konsollarında neredeyse 100 milyon satış rakamına ulaşmış Pokemon serisini açık dünya oynanışa sahip ve anime çiziminde Wii U oyunu olarak geliştirip az satan konsollarını karaborsaya düşüreceklerini Pokemon hayranları biliyor ama nedense Nintendo bilmiyor. Starfox'un oynadığım en iyi oyunu Gamecube'teki idi ve uzay gemisi savaşlarını konu alan asıl oyunu ise E3'te duyuruldu duyurulmasına da 3DS oyunu gibi duruyordu ve hiç özenilmemiş bir oyun bence. Uzay gemisi kağıt katlanarak yapılmış gibi ve patlama efektleri ve oyunun tüm atmosferi vasatın altındaydı. Koskoca fuarı böyle geçiştirdiklerine göre Devil's Third ve Fatal Frame'i de oynadığım zaman Wii U'mu elden çıkaracağım.

BSC Misafiri

17.6.2015 22:54:08

+1
Nintendo bu sene E3'te neredeyse bir hiçti ama birileri haberi giren kişiye geçen sene pek çok oyun otoritesinin E3'ün en iyisini Nintendo olarak seçmişti. Kendisi anti-nintendo olabilir ama bariz gerçekler balçıkla kapanmaz.

BSC Misafiri

17.6.2015 17:27:19

0
Hepsini geçtim yeni zelda oyununu(wii u) nasıl tanitmazlar en azından kısa da olsa bir gameplay gösterir insan sırf bu yüzden e3 ü bekliyordum

fazliboz

17.6.2015 17:13:13

0
Sunum çok kötüydü Mario tenis oyununu napalım,metroidde istediğimiz gibi çıkmadı yeni Zelda oyunuyla ilgili de birşey göstermediler

silverygt

17.6.2015 16:43:45

0
Evet biraz sonuk kaldi konferanslari. Nintendonun kendi cekirdek kitlesinden kurtulmasi lazim artik. Aksi takdirde bir sonraki nesile kadar tutunabilirlermi bilmiyorum

BSC Misafiri

17.6.2015 15:48:17

0
Benim düşüncem kaldı iki görünen köy nintendo birkaç oyun dışında Wii U'nun fişini çekti. Bundan böyle güzel oyun duyuruları beklemeyin bu cihaza. Nintendo 3Ds 'i olanlar ise yine yaşadı.

RedTurkei

17.6.2015 15:14:41

0
Nintendo networkten oyun almanın imkanı yok sanırsın reşat altını satıyo p......nk ilk defa nintendom beni hayal kırıklığına uğrattı (Wİİ U)

hayansame

17.6.2015 14:58:59

+1
Bence oyun yelpazesi cok dar. Yeterince oyun cikmamis. Herhangi bir kampanya yok, ne psn+ gibi bir sistem, nede oyunlarda indirim. Surekli firmanin kati dayatmalari. Herkesi kendi gibi grafik delisi zannedenler cok.

just_pirate

17.6.2015 14:43:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: fewertyx Göremiyor değil şirket prensiplerini değiştiremiyorlar, sahip oldukları pazarda değilikliğe gidecekse hali hazırda nintendocuların kaybını yaşamaktan korkuyorlar, o yüzden yeni ip değilde ellerinde ki oyunların değişik ve gelişmiş versiyonlarını sunuyorlar insanlara. Nede olsa oyun dünyasının demir başları nintendonun elinde...
Peki sence doğrumu bu yaklaşım? O zaman örneğin naughty dog crash bandicoot oyunu yapmayı neden sürdürmedi şu an efsane olan yeni bir oyun çıkarttı ortaya?

haganeno

17.6.2015 14:34:51

0
ganbatte...

esmerbuyucu

17.6.2015 14:27:08

0
Nintendo her şeyin farkında. Gamecube'de güncel donanımla çıkmıştı hatırlatırım. Ama Wii'de Gamecube ile neredeyse aynı donanımla çıkmasına rağmen satış rekorları kırdı. Wii motion sayesinde bir ivme yakaladı. O ivmesini de kaybetti.

fewertyx

17.6.2015 14:24:19

+2
Göremiyor değil şirket prensiplerini değiştiremiyorlar, sahip oldukları pazarda değilikliğe gidecekse hali hazırda nintendocuların kaybını yaşamaktan korkuyorlar, o yüzden yeni ip değilde ellerinde ki oyunların değişik ve gelişmiş versiyonlarını sunuyorlar insanlara. Nede olsa oyun dünyasının demir başları nintendonun elinde...

just_pirate

17.6.2015 13:19:13

+1
Yeni nesil artık sadece grafik istiyor bunu ben bile görüyorum ama Nintendo göremiyor.

michael01

17.6.2015 13:14:00

+1
Yeni konsol çıkar pokemon mmo duyur zaten 1 numaralı oyun şirketi olursun.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız