Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo, Oyun için Özelleştirilmiş Donanımlara Bağlı Kalacak


     Nintendo'nun önemli geliştiricilerin Shigeru Miyamoto tarafından EDGE ile yapılan röportajda, geliştirici Nintendo'nun oyun için özelleştirilmiş donanımlara bağlı kalacağını, verdikleri deneyimin başka türlü sunulamayacağını söylüyor.
 
"Daha önce de söylediğim gibi, insanlar sonuna kadar oyunun içerisine girmeyi gerçekten isterler. Biz oluşturmayı seviyoruz, onlar deneyim etmeyi seviyorlar, bu her zaman benzeri görülmeyen bir şey. Bizim bu hedefe ulaşmak için, hevesli oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştir donanım gerekiyor. İnsanlar yazılımın yazılım olduğunu söyleyebilir. Hayır. Özel bir yazılım deneyimi ancak özel bir donanım ve özel bir arayüzle anlaşılabilir. Benim Nintendo'ya inanma nedenim olan ve olmaya devam edecek olan şey, oyun için özelleştirilmiş donanımlara bağlı kalması."

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Destiny, Xbox One'da Ön Yüklemeye Açıldı Kinect, Bağımsız Olarak 149 Dolardan Satışa Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

28.8.2014 19:32:10

0
O donanımla iyi olur elbette.

BSC Misafiri

28.8.2014 18:20:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: aykut291 Ah nintendo ah eğer PS4 ve Xbox one rakip olabilicek bir konsol çıkarsaydın şimdiye liderdin hem 3. parti frimaların desteğini alırdın hemde kendi 1. Parti frimalarınla Oyun yelpazeni üst seviyeye çıkartırdın.
Birader Gamecube kullandın mı bilmiyorum ama rakiplerine oranla gayet iyi bir konsoldu ve başarının aslında donanımla değil oyun desteğiyle geldiğini PS1, PS2, DS, Wii ve 3DS ile oyun dünyasında yaşanan gelişmeler defalarca gösterdi. 3. parti desteği Nintendo konsollarına pek gelmez çünkü Nintendo konsollarını alanlar 3. parti için değil büyük oranda 1. parti oyunları için satın alıyorlar. Eğer Nintendo konsollarına çıkan 3. parti oyunların satış rakamlarını takip ettiysen birkaç istisna dışında acınacak halde satış rakamlarına ulaştıklarını görmüşsündür. Yani donanım olarak Nintendo rakiplerine denk veya çok üstün bir konsol ile gelse bile 3. parti neredeyse hiç satmamaya devam edecek. Ama Playstation'da durum son derece farklı çünkü Nintendo gibi oyun dünyasında kendi oyunlarıyla gelmiş ve yerleşmiş bir konsol değil, PS1 ve PS2'yi zirveye taşıyan 3. parti oyunlardı ve PS3'ün son döneminde Sony 1. parti oyunların gelir elde etmede en büyük sebep olduğunu anladı ve Last of Us, Beyond Two Souls vb yapımlarla elini oldukça güçlendirdi. Ayrıca Wii U'nun donanım gücünü de küçümsememek gerek, tamamiyle konsol mimarisine sahip ve piyasadaki en çok özel oyuna sahip konsol olduğundan en azından PS4 sahipleri için 2. konsol olarak tercih edileceğini düşünüyorum. Yıllardır oyun dünyasını takip edipte oyunlarının puan ortalaması 9 olan Nintendo oyunlarını denememiş oyunseverler Wii U ile bir başlangıç yapabilirler.

aykut291

28.8.2014 12:35:48

-1
Ah nintendo ah eğer PS4 ve Xbox one rakip olabilicek bir konsol çıkarsaydın şimdiye liderdin hem 3. parti frimaların desteğini alırdın hemde kendi 1. Parti frimalarınla Oyun yelpazeni üst seviyeye çıkartırdın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız