Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Nintendo Mobil Planlarını Bu Perşembe Açıklıyor"


     Japonya'nın en güvenilir haber kaynaklarından biri olan Nikkei, Nintendo'nun akıllı telefonlarla ilgili planlarını bu perşembe günü açıklayacağını bildirdi. Bu planlar Nintendo oyunlarının doğrudan akıllı telefonlara geleceği anlamına gelmiyor.
 
    Söylenenlere göre Nintendo bazı mini oyunlar ve konsol oyunlarının demolarını iOS ve Android gibi platformlar için ücretsiz olarak sunacak. Buna karşın oyunların tam sürümleri sadece Nintendo'nun donanımlarında (3DS gibi) oynanabilecek.

    Bu Nintendo'nun mobil platformlara ilk ciddi yaklaşımı diyebiliriz. Kim bilir belki tam sürüm Nintendo oyunlarını günü geldiğinde mobil platformlarda da görürüz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Nintendo 3DS Nintendo 3DS Mobil iOS Android
Planetside 2'yi 20 Yıl Desteklemek İstiyoruz Crimson Dragon için 4GB'lık Ücretsiz Güncelleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.1.2014 14:59:40

0
başlık tüm dilbilgisi kurallarımı yıktı:)

OldGamers86

28.1.2014 14:59:05

0
Başlıkta bir sorun var sanırım.

BSC Misafiri

28.1.2014 11:20:07

0
Tam sürüm çıkarmıyor arkadaslar demo tv reklamı gibi duşunun mobil platformun ne kadar yayıldığını herkes biliyo adam iOS da bedava indirecek sonra belki konsol nedir diye bile bilmeyen adam diyecekti aa bu ninyendo da ne bakacak alacak yani cok farklı kitlelere ulaşa bilirler bence çok Zekice(tam sürüm olmadıgı sürece hic sorun yok)

BSC Misafiri

28.1.2014 09:34:40

+1
Cok tesekkurler haber icin. Hem PS4 hem Wii U sahibiyim. Ayni zamanda 3DS hastasi bir insanim. Ana konsolum PLaystation olsada hatta fanatik PS seven bir insan olsamda el konsolunda Nintendo'yu hep tek gecmis ve eylenceli yapisindan dolayi herdaim Nintendo ev konsollarina sahip olmus birisiyim. Ama anlamadigim tek nokta var. 150 milyon DS, 100 milyon Wii sistemi satip milyonlarca oyun satisi yapip nasil olurda Wii U gibi ucuz ve basarisiz bir alet yapip ustune Nintendo parasiz kalmis gibi mobil platforma nasil yaklasir anlamiyorum. Nintendo son 10 yilda konsol isinden hem oyun hem donanim en fazla para kazanan firma degil mi? Nasil oluyor bu paralari nereye harciyorlar anlamis degilim. Wii U 3. parti desen yok. Cok saglam 3-4 1. parti disinda 1 yildan fazladir piyasada gene oyun yok. Ama 3DS hala piyasanin goz bebegi. Iki konsoluda Nintendo yapmadi mi? Bu ne pehriz ne lahana tursusu arkadas. Ben anlamadim gitti. Mobile demo yapsan ne olur. Madem yapiyosun tam oyun yap. Mobil piyasa senin 3DS sisteminden 5 kat daha guclu donanim olarak. Yani inanilmaz mantiksiz hareketler yapiyor Nintendo. Bence kan degisikligi sart. Ayni Sony'de oldugu gibi. IWATA'nin koltugu bence coktan gitmis durumda. Izleyelim gorelim.

_-CeZa-_

28.1.2014 08:50:49

0
Olsa olsa miiverse'dir gelen :D

EmuMaster

28.1.2014 08:45:57

0
Sen demo'da olsa mobil platformlara düşecek firmamıydın nintendo?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız