Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Minecraft'a Sıcak Bakıyor


    Oyun dünyasında büyük bir etki yaratan Minecraft, bildiğiniz gibi pek çok platform için çıktı. Ne yazık ki bu platformlar arasında hiç bir Nintendo konsolu bulunmuyor. Nintendo'nun önemli iki ismi Shigeru Miyamoto ve Shinya Takahashi'nin verdiği röportaja göre bu durum önümüzdeki dönemlerde değişebilir.
 
    Miyamoto, verdiği röportajda şöyle belirtti: "Oyunu şahsen oynamadım fakat hakkında pek çok şey duydum. Sanırım Takahashi benim bildiğimden daha fazlasını biliyor. Bir Minecraft'ın oynanış tarzına bakıyorum bir de Mario Maker'a bakıyorum bence bu iki oyunun ortak noktaları var. Nintendo konsolları hem dokunabildiğiniz hem de kontrol edebildiğiniz tek konsol. Belki Minecraft yapımcılarıyla görüşürüz. Kim bilir?"
 
    Takahashi de Minecraft oynamanın Wii U kontrolcüsüyle oldukça kolaylaşabileceğini ve oyunun 3DS'e çıkmasıyla daha küçük yaştaki kitleye ulaşabileceğini belirtti.  Takahashi ayrıca Minecraft'ın Nintendo konsollarına çıkmasıyla oyunun Japon oyuncular arasında yayılmasını sağlayabileceğini paylaştı.
 
     Bu iki ismin Minecraft hakkında istekli olması elbette ki Minecraft'ı Nintendo konsollarında görmeyi isteyen oyuncuları heyecanlandırmaya yetiyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
The Last of Us'ın Yeni Nesil Sürümünde Ön Yükleme Yapılamayacak F1 2014'ten İlk Bilgiler Yakında Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmedaltair

21.6.2014 16:01:08

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz Overrated bir çöp,neyine sıcak bakıyor anlamadım.
bunu da wd ile kıyasla istersen

BSC Misafiri

21.6.2014 14:27:07

-1
Çıkarsa bir daha PC'de oynamam. Envanter yüzünden az ölmedik. 3Ds'e gelirse 2 ekran olduğu için envanteri alta koyarlar sanırım. 3D minecraft zevki de müthiş olur. Kısacası bekliyorum.

BSC Misafiri

21.6.2014 11:00:35

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Angelz Overrated bir çöp,neyine sıcak bakıyor anlamadım.
kafa almayınca böyle yorumlar gayet normal. sana da kızmamak lazım suç sende değil.

winxperror

21.6.2014 10:36:02

-1
http://merlininkazani.com/Santa_Monica_uzerindeki_olu_t_opragi_atiyor-oyun_haber-74742p1.html Bu haber GOD OF WAR 4 ile ilgili ve çok önemli lütfen yayınlayın. Böyle önemli bir haberi geciktirmemelisiniz.

Sherlock69

21.6.2014 10:06:39

-1
Troll olsa iyi, türünün ilk örneği :D

4anonim

21.6.2014 08:30:45

-1
Wii U ya ce 3ds ye zaten önceden gelmesi gerekirdi. 3ds nim çift ekranı ile Wii U nun kontrolcüsü ile oyun nintendo'da çok güzel oynanır. Umarım nintendo ile anlaşırlar da Wii U ya da gelir. Zaten bir tek nintendo konsollarına çıkmadılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız