Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo CEO'su Iwata Bu Sene de E3'e Katılmayacak


        Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene sağlık sorunları nedeniyle Nintendo'nun CEO'su Satoru Iwata, E3 festivaline katılmamıştı. Bugün yapılan açıklamayla Iwata'nın bu sene de E3 festivaline gelmeyeceği duyuruldu.
 
         Yapılan açıklamada Miyamoto ve Nintendo'dan önemli isimlerin E3 festivaline geleceği ancak Iwata'nın işleri nedeniyle Japonya'da olması gerektiği dile getiriliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign.com Nintendo Wii U Konsol Console
God of War III'ün PS4 Sürümünden Oynanış Videosu Yayınlandı Oyun Kahramanlarının Dünyayı İşgal Ettiği Film Pixels'den Yeni Bir Fragman
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.5.2015 11:57:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq şu japonlar kendilerini önemli mi görüyor yoksa biz mi abartıyoruz acaba. kojima'da aynı.
Adamlar "önemliler", ciddi ciddi önemliler. Kimsenin abarttığı falan yok. Burada trollük yapacağına oturup iki oyun oynasan anlarsın neden bu kadar övüldüklerini.

BSC Misafiri

20.5.2015 11:57:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq şu japonlar kendilerini önemli mi görüyor yoksa biz mi abartıyoruz acaba. kojima'da aynı.
Geçen sene E3 sunumuna hasta olduğu için katılmadığı halde aşağıdaki video çekimiyle katkıda bulunan Nintendo başkanı Iwata'nın mütevaziliğinin göstergesidir. kojima konusunda sana katılıyorum, bir insan oyun projesinden veya firmadan neden ayrılır sebeplerinin açıklanması gerek. En azından geliştirilme aşamasındaki Silent Hills takipçilerine saygıdan böyle bir bilgilendirme olmalıydı. Nintendo başkanı vs Nintendo Amerika başkanı https://www.youtube.com/watch?v=1gj3fwoQl8o

furkangoth

20.5.2015 01:54:25

0
Adamın katılmamasının şımarıklıkla bir alakası yok. Büyük ihtimalle direct'te o olur E3'te de ABD'de daha tanınan isimler Reggie ve Miyamoto olması yeterli.

DubSteq

19.5.2015 23:53:28

0
Siz olsaydınız ülkenizi atom yağmuruna tutan bir ülkeye gitmek istermiydiniz? Tabiki Iwata'nın gitmeme sebebi bu değil ama ben olsam böyle düşünürüm.

softruva

19.5.2015 22:11:37

+1
Biraz değil baya oleler de onlar kadar da buyuklerine sahip çıkan bi toplum olmamıştır gunumuze kadar...ama şımarıklık diz boyu

ardaq

19.5.2015 21:08:33

+2
şu japonlar kendilerini önemli mi görüyor yoksa biz mi abartıyoruz acaba. kojima'da aynı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız