Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS için Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı


       Nintendo'nun el konsolu Nintendo 3DS için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ne yazık ki konsola yeni bir özellik eklemiyor. Yayınlanan güncelleme "küçük düzenlemeler" yapıyor ve konsolu daha stabil bir hale getiriyor.
 
       Bahsettiğimiz 9.5.0 güncellemesiyle daha önce rapor edilen tarayıcıdan Game Boy Color ROM'u indirip oynayabilme açığı ortadan kaldırılmış durumda. Eğer bir Nintendo 3DS sahibiyseniz konsolunuzu güncellemeyi unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo-insider.com Nintendo 3DS Nintendo 3DS
Dişi Shepard için Şahane Bir Cosplay Divinity: Original Sin Geliştiricisi Yakında İki Yeni RPG Oyunu Duyurabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

5.3.2015 04:07:25

0
Bu gameboy oyunları değil ORJİNAL KULLANAN ve reigon lock u kaldıran bir açığıda kapatıyor... Yani internet açığıyla insanlar orjinal kartuşlarını oynayabiliyordu başka bölgeden. Neden LEGAL bişeyi engelliyorsun NİNTENDO Neyse kimse güncellemicektir zaten.

RownikaL

3.3.2015 19:21:47

+2
Game Boy Color rom oynatma özelliğini kaldırıyorsa insanlar konsolunu neden güncellesinki.Yani tamam illegal oluyor ama artık oyunlar asırlık olmuş onlardanda para kazanmayı versin nintendo.Zaten ekstra aparatlar kartuşlu ve dvd oyunlara 40-60 dolar seviyesinde para alması yeterince para kazandırıyordur diye düşünüyorum.Nintendoyu seviyorum fakat biraz fazla paragöz bir firma tabi bu durum ekonomi dünyasının kaçnılmazı oluyor galiba...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız