Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Gaiden ile İlgili Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışılıyor ama Yeni Video Oyunu Değil

 
   Bu sahah Ninja Gaiden'ın yaratıcısı Keiji Yamagishi'nin attığı Ninja Gaiden ile alakalı yeni proje üzerinde çalıştığını bildiren bir tweet üzerine ilgili-ilişkili kısmı her ne kadar şüphe uyandırsa da genel bir kitle yeni oyun geleceğini düşünmeye başlamıştı.
 
  
   Kendisi de gelen yorumlardan bu durumunun farkında olacak ki olayı netleştirmek adına bir başka tweet daha attı. "Bu tweet'ten sebep olan karışıklık yüzünden özür dilerim. Bu yeni proje yeni bir video oyunu ile ilgili değil."  şeklinde açıklama yapan Keiji Yamagishi'nin yeni projesi hakkında temmuz ayında bilgi sahibi olacağız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ninja Gaiden Keiji Yamagishi
Uncharted 4'ün Single Player DLC'sini Yakın Zamanda Oynayamayacağız Inside'ın İnceleme Puanları Harika
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

AdamJensen

29.6.2016 23:54:05

0
Konsolum olmadığı için oynamak isteyip oynayamadığım oyunlardan biri Ninja Gaiden serisi. Gerçi bi güzellik yapıp Pc ye Yaiba Ninja Gaiden z diye bi oyun çıkardılar ama yarım saat sabredemedim o derece rezalet bi oyundu.

2K

29.6.2016 03:22:07

0
Ninja Gaiden 3 rezil bir oyundu fakat daha sonra çıkardıkları Razor's Edge versiyonu gayet iyi bir oyundu keşke o seviyede oyunlara devam etseler. Serinin bir oyunu patladı diye bu kadar stüdyo ve ekibi dağıtmalarına gerek yoktu.

GhostTurk61

29.6.2016 02:00:40

0
hayal kırıklığına uğradım :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız