Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Netmarble’ın Beklenen Mobil RPG Oyunu Stone Age Begins Çıkış Yaptı

 
 
   Netmarble’ın sıra tabanlı mobil RPG oyunu Stone Age Begins, dinozor karakterlerinin toplanıp geliştirilmesini konu alan çok sayıda eğlenceli içeriği oyuncularıyla buluşturuyor.
 
   Stone Age Begins’te karakterler, gerçekçi ve kendilerine özgü yetenekleriyle dikkat çekiyor. Gerçek zamanlı takım, özel zindan ve lonca akını gibi oyuncular arasında hem rekabet yaratan hem de işbirliği gerektiren farklı içerikler, oyunu keyifli bir hale getiriyor.
 
   Oyuna giriş yapan tüm oyunculara ulaştıkları seviyelere göre farklı ödüller dağıtacak olan Stone Age Begins, 29 Haziran’da Kore’de yayınlanmasından sonra App Store’da yalnızca 8 saat, Google Play’de ise yalnızca 6 saat içerisinde en çok gelir getiren oyunlar listesinin zirvesine oturdu.
 
   Netmarble Games Chief Marketing Officer (CMO) Seungwon Lee, “Stone Age Begins, evcil hayvanlarıyla iletişim kurmayı seven oyunculara duygusal açıdan hitap ediyor ve kendi yarattıkları karakterler üzerinden yaratıcılık sunuyor. Netmarble, tüm oyuncularının keyif alması adına kaliteli içerikleriyle hizmet etmeye devam ediyor.” dedi.
 
   Stone Age Begins Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir durumda.
 
 
 
BASIN BÜLTENİ  

Bu haberin bağlantısı
URL
Netmarble Games RPG Mobil Oyun Stone Age Begins
Microsoft, Xbox One S'in 4K Blu-Ray Oynatıcıya Sahip Tek Konsol Olduğunu Vurgulamaya Devam Ediyor Battlefield 1'in Hikaye Modunda Bulunacak Görevler Tanıtıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız