Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Namco Bandai, Arcade-Restaurantlar Açmak İstiyor

Bu tür arcade-restaurantlar oyuncuların büyük ilgisini çekecektir

      Bir süredir Capcom'un Japonya'da çeşitli barlar ve restaurantlar açmak için çabaladığını görüyoruz. Namco Bandai de benzer bir adım için kolları sıvamış görünüyor. Amerika'da Dave & Busters, GameWorks ve Jillian farklı arcade-restaurantlardan esinlenerek Namco Bandai de benzer bir yer açmak için kolları sıvadı.
 
      Amerika Birleşik Devletleri ve Karayiplerde 1000 civarında eğlence mekanı bulunan Namco Bandai, Level 256 kod adını verdiği proje çerçevesinde arcade-restaurant açmak için girişimlerde bulunmaya başladı.
 
     Bir zamanlar oyun dünyasının vazgeçilmezi olan arcade dünyası bu tür restaurant ve barlar sayesinde yeniden eski canlılığına kavuşabilir mi? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Namco Bandai Arcade Restaurant
EA'in İptal Edilen Marvel Oyunundan Yeni Görseller İsyancılar, Lightning'i Öldürmek İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

civanbey83

15.1.2013 02:40:03

0
ATERİ SALONLARININ TADI BAŞKA REKABET VAR HIRS VAR KAYBETMENİN VE KAZANMANIN TADINI ALIYORSUN OYUNUN İÇİNDESİN

omeriyibas

5.1.2013 12:50:58

-2
işin içine yemek katmasalar olmayacak, pis boğazlar...

BSC Misafiri

5.1.2013 11:58:30

+3
atari slonları geri geliyor herhalde valla ben pek onaylamadım.konsollar nıye vardıer.cocuklar veya yetişkinler sıcak yuvalarında saglıklı bır şekilde oyun oynasınlar diye.bu önemli biz atari salonlarında gelme nesiliz yanı bu site dahil yeni jenerasyon olmadıgımız ıcın bunun sorunlarını ıyı bılırız.bu merkelerde kotu koşullar.evden ve okuldn uzak kalma durumarı söz konusu olur.bu ıyı bır olay degıl.konsolların hakimindeki bir sektörün böyle abur cubur yemek alışkanlıklarıyla birleştirilmesi namco gibi eskılerın arcade salonları firmalarının aç gözlülügüdür.buna gerek yok.evinizde oturun oyununuzu ailenizle oynayın.bizim cektigimiz sıkıntıları siz cekmeyın deye bız gunleri yaşadık...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız