Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS: Hot Pursuit'den Yeni Bilgiler


 
     Need for Speed serisinin merakla beklenen oyunu Need for Speed: Hot Pursuit'den yeni bilgiler ortaya çıktı. 
 
     Criterion Games, Twitter aracılığıyla hayranların sorularını yanıtladı ve ortaya çıkan yeni bilgiler şunlar oldu;
 
  • NFS: Hot Pursuit, tamamen açık bir dünyada geçecek. Bu açık dünyanın Paradise City'dekinden daha büyük olacağı söylendi.
  • Hot Pursuit'de araçların parçalarını geliştirme seçeneği bulunmayacak. 
  • Benzer şekilde araçları desen bakımından modifiye etme seçeneği de sunulmayacak.
  • Oyundaki polis arabaları da diğer arabalar gibi parçalanabilecek.
  • Need for Speed: Hot Pursuit, iki tane campaign modunu içerecek. Bunların birinde polis olarak kovalayanı oynarken, birinde suçlu olarak kaçanı oynayacağız. Her ikisinin de aynı oyun süresi uzunluğunda olduğu yazıldı.
  • Oyunda kendi müziklerimizi kullanabileceğiz.
  • Polis takipleri sadece belli yerlerde değil, tüm haritada sürecek.
  • Oyunda, kokpit kamera açısı bulunmayacak. 
  • Oyun, split screen yani bölünmüş ekranda çift kişili modu desteklemeyecek. Fakat tabiki multiplayer modu bulunacak.

     Oyun içi bilgiler böyle. Eminimki aklınızdaki sorular birer birer yanıtlanmıştır. Bu arada Criterion Games ek olarak şuan sadece NFS: Hot Pursuit üzerinde çalıştıklarını söylerken yeni bilgilerin ileride yayınlanacağını söylemeyi de ihmal etmedi
 
     Need for Speed: Hot Pursuit, 18 Kasım'da Avrupa çıkışını yapacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Need for Speed : Hot Pursuit EA Games Criterion Games PC PS3 Xbox 360
inFamous 2'nin İlk Oynanış Videosu Geliyor Saints Row 3D Xbox Live'a da Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.1.2011 09:31:09

0
ekran kartı kaç olmalı :)

ShinQda

15.10.2010 19:44:10

0
Ben eski hot pursuit ve High Stakes havasını yakalamasını istiyorum ve inş bu sefer o özlenen ortam yeniden sağlanacak. EL NINO yuda koydular ise hayalet araba olarak süper olur, Eski NFS müziklerini menülere ekledilermi herşey tamamlanmış olur.

atholon_46

15.10.2010 18:22:28

0
Kokpit yok modifiye yok felan ama motor felan geliştilecek mi onu merak ediyorum ve bunlar da bende Undercover daki gibi main menu süz bir oyun olacağına dair endişendiriyor

Fear Dot Com

3.7.2010 06:05:51

0
Sanırım videoda oldugu gibi arabalarda duruma gore (Hızlanma ve Ani Yavaslamalarda)spoyler açılıyo bak bu çok iyi olmus gercekci olmus bence bu oyun çok daha iyi milyon dolarlık arabalrı modifiye etmektense oldugu gibi surerek kapışmak daha iyi bence

Fear Dot Com

3.7.2010 06:01:42

0
Ferrari olacakmı merak içindeyim

AYTAMANER

2.7.2010 16:25:50

0
Modifiye seçeneğinin olmayışı NFS. çok kan kaybettirecek. Ancak başka bir açıdan da oyun daha da zorlanacak. Benim tavsiyem bu oyuna MOST WANTED yada CARBON gözüyle bakmayın. Bence bu oyunun zevki zorluğuyla çıkacak...

Maximum_Carnage

1.7.2010 18:04:01

0
[quote]Orijinalden alıntı: BSC Misafiri saçma sapan işler sen oyundaki modifiyeyi ne mantıkla kaldırırsın anlamıyorum oyunu oynayanların %90 modifiye meraklıları zaten.. nfs serilerinde en oynanabilirleri undergraund 2 - most wanted .. farklı birşey yapmalarına gerekte yoktu 2010 grafikleri gibi geliştirilseydi yeterdi tutulacagını sanmıyorum .. [/quote] Yukarda ne yazmışız, hala ne diyor millet ya. Ya ben anlatamıyorum, ya anlamak istemiyorlar ya da NFS'nin geçmişinden haberi yok bu modifiyenin olmamasına kızanların. [quote]Crysis 2 gibi oyunlar varken mario ve sonic tarzı oyunların peşinden koşanlara laf anlatmaya çalışmak deveyi iğne deliğinden geçirmekten zor... siz devam edin mümkünse 640x480'de oynayın hot pursuit'ü anılarınız canlanır.. bir oyunun ilkelliğini,vasatlığını ve geliştirilemezliğini savunmak nasıl bir zihniyetin ürünü acaba? Tetris kültürü bu olsa gerek..[/quote] Örneğe gel, ne alakaysa. Ben yukarda "NFS'in köklerine sadık kalacaklar, kökleri ne Hot Pursuit? E bu oyunda modifiye yoktu, doğal olarak bunda da olmayacak, modifiye ihtiyacı duyulmaz HP'de." diyorum oyunun ilkelliğinden vasatlığından dem vuruyorsun. Yahu şu dediğinize "Underground'ı yeniden yapıyoruz ama modifiye yok." şeklinde bir olay olsa katılacam ama ısrarla Hot Pursuit'ten bunları bekliyorsunuz. Neyse dediğim gibi, ya yukarda ben anlatamamışım, ya da siz anlamak istemiyorsunuz ya da NFS oynamaya Underground'dan başlamışsınız ve Hot Pursuit'lerden haberiniz yok. Yazmaya gerek yok daha, şu başlıktaki bazı arkadaşlar anlamış demek istediğimi ama hala ısrar edenler var.

BSC Misafiri

1.7.2010 17:15:12

0
NFS Hot Pursuit 2 ve Underground ile tavan yapmıştı. PS2 oyun arıyordum adam dedi Underground muhteşem diye ben de onu aldım ve modifiye sistemine hayran kalmıştım. 1 hafta PS2 de sadece o oyunu oynadığımı hatırlarım ya. Underground 2 güzeldi, Most Wanted film gibi oyundu resmen, yarış haricinde konusu vardı, polisler vs. Birçok insanın çöp dediği Carbon bile Canyon yarışlarıyla güzeldi. Sonra PS3 aldık. Pro Street'i PC'de oynadım ve vasatı zar zor aşan bir oyundu bana göre. Undercover'a çok az video gösteriyorlardı çıkmadan önce ama Most Wanted gibi olacağı söyleniyordu. Her neyse, çıktığı gün gittim aldım ne gördüm ? 1-Sıkıcı videolar 2-Kötü kontrol yapısı 3-Tekdüzelik Undercover'la NFS soğumuştumki Shift geldi ve çok becerememe rağmen hep (hep değil de çoğunlukla lafın gelişi işte :D) kokpitten oynadım. Hot Pursuit serilerine sadık kalınması güzel, modifiye yok ama modifiyesiz sarıyordu HP:2... Ama kokpit yok, split second yok... Pek olumlu bakmıyorum. Yine de ben hala Most Wan

BSC Misafiri

1.7.2010 17:08:50

0
saçma sapan işler sen oyundaki modifiyeyi ne mantıkla kaldırırsın anlamıyorum oyunu oynayanların %90 modifiye meraklıları zaten.. nfs serilerinde en oynanabilirleri undergraund 2 - most wanted .. farklı birşey yapmalarına gerekte yoktu 2010 grafikleri gibi geliştirilseydi yeterdi tutulacagını sanmıyorum ..

BSC Misafiri

1.7.2010 09:22:04

0
internette demo falan var onlar doğrumu acaba demosu çıktımı bu oyunun.

BSC Misafiri

1.7.2010 00:15:51

0
modifiyeli oyun istiyosanız nfs world oynayın. hot pursuit'in olayı ztn modifiye değil. yeni yetme gibi gelip te burda oyunu karalayacağınıza birazcık geçmişini araştırın oyunun.

SLaYeR KiNG

30.6.2010 22:57:05

0
Crysis 2 gibi oyunlar varken mario ve sonic tarzı oyunların peşinden koşanlara laf anlatmaya çalışmak deveyi iğne deliğinden geçirmekten zor... siz devam edin mümkünse 640x480'de oynayın hot pursuit'ü anılarınız canlanır.. bir oyunun ilkelliğini,vasatlığını ve geliştirilemezliğini savunmak nasıl bir zihniyetin ürünü acaba? Tetris kültürü bu olsa gerek..

ShinQda

30.6.2010 22:20:37

0
Nereden haberi olacak ki buradaki XP nesli çocukların, görüp gördükleri en efsanevi araba yarışı nfs:underground tan daha eskiye tabiki gidemez. Konuşuyorlar işte yok şu yok bu yok. Yoktu zaten biz o isimle çıktığını gördük ve beklenti içerisinede girmedik zaten.

brnk

30.6.2010 20:13:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage Ya sizin eski Hot Pursuit'lerden falan haberiniz yok galiba. Bu oyun duyurulduğunda ne dendi, "NFS köklerine dönecek." Kökleri ne peki,Hot Pursuit. HP oyunlarında ise modifiye yoktur, olmamıştır! Modifiyenin olması da gerekmez, geçin artık şu modifiyeyi. Modifiye yoksa oynamam moduna girmişsiniz nerdeyse, bir modifiye yok diye direkt oyunu çöp yapanlar var ya. Hani bu oyunun adı Need for Speed: Most Wanted veya Underground olsa, baştan yapılsa ve modifiye olmayacağı açıklansa tamam anlarım dediğinizi de Hot Pursuit'lerde hiç bir zaman modifiye olmadı ki zaten? Split-screen yok veya kokpit kamerası yok diye kızanları anlıyorum da ısrarla Hot Pursuit'te modifiye olmamasına kızanlar var. Sanki yıllar önce çıkmış 2 HP oyununda modifiye vardı da adamlar 2010'da tekrar Hot Pursuit yaparlarken modifiyeyi çıkarmışlar gibi konuşuyorsunuz. Sanki başından beri modifiye var diye sevdik, oynadık biz bu seriyi. İşin komiği bu oyunun adı Hot Pursuit ve Hot Pursuit köklerinde de modifiye yoktur zaten.

Maximum_Carnage

30.6.2010 19:41:54

0
Ya sizin eski Hot Pursuit'lerden falan haberiniz yok galiba. Bu oyun duyurulduğunda ne dendi, "NFS köklerine dönecek." Kökleri ne peki,Hot Pursuit. HP oyunlarında ise modifiye yoktur, olmamıştır! Modifiyenin olması da gerekmez, geçin artık şu modifiyeyi. Modifiye yoksa oynamam moduna girmişsiniz nerdeyse, bir modifiye yok diye direkt oyunu çöp yapanlar var ya. Hani bu oyunun adı Need for Speed: Most Wanted veya Underground olsa, baştan yapılsa ve modifiye olmayacağı açıklansa tamam anlarım dediğinizi de Hot Pursuit'lerde hiç bir zaman modifiye olmadı ki zaten? Split-screen yok veya kokpit kamerası yok diye kızanları anlıyorum da ısrarla Hot Pursuit'te modifiye olmamasına kızanlar var. Sanki yıllar önce çıkmış 2 HP oyununda modifiye vardı da adamlar 2010'da tekrar Hot Pursuit yaparlarken modifiyeyi çıkarmışlar gibi konuşuyorsunuz. Sanki başından beri modifiye var diye sevdik, oynadık biz bu seriyi. İşin komiği bu oyunun adı Hot Pursuit ve Hot Pursuit köklerinde de modifiye yoktur zaten.

brnk

30.6.2010 18:54:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ ARABA YARIŞ TRAİLER'I E3 2010'daki NFS HOT PURSUIT TRAILER'IDIR. Tek kelimeyle mükemmeldi.. Fakat oyun içi gösterimlere geldiğinde oyunun ne kadar BERBAT olduğu, nfs most wanted'tan itibaren adım ilerleyemediklerini açıkça gösterdi.. Hele şu oyun özellikleri tam bir fiyasko ve kendi tekrarlamaktan öteye geçememektedir. Bu oyunun orjinali almak akıl kârı iş değildir. Dirt 2 'ye 50 dolar veririm ama nfs serisini torrent indirmeyi yeğlerim.. Aynı şekilde gran turismo 100 dolar olsa bile alınır.. Ama bu nfs serisi tamamen fiyaskosal devinimini sürdürüyor.. Modifiye yokta ne demek.. skandal resmen 50-60 tane araba 6-7 tane polis arabası bir tane de harita.. alsana oyun bu mudur? Polyphonic ve codemasters senelerce 1 yarış oyununu yapmak için uğraşıyorlar bunlar adeta fason oyun basıyorlar hersene etiketini değiştirip satıyorlar..
Hot Pursiut oynamadın heralde daha önce. Modifiye yoktu gayet güzeldi. Bence tek ekisisi split screen olmamasıdır.

SLaYeR KiNG

30.6.2010 18:43:53

0
HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ ARABA YARIŞ TRAİLER'I E3 2010'daki NFS HOT PURSUIT TRAILER'IDIR. Tek kelimeyle mükemmeldi.. Fakat oyun içi gösterimlere geldiğinde oyunun ne kadar BERBAT olduğu, nfs most wanted'tan itibaren adım ilerleyemediklerini açıkça gösterdi.. Hele şu oyun özellikleri tam bir fiyasko ve kendi tekrarlamaktan öteye geçememektedir. Bu oyunun orjinali almak akıl kârı iş değildir. Dirt 2 'ye 50 dolar veririm ama nfs serisini torrent indirmeyi yeğlerim.. Aynı şekilde gran turismo 100 dolar olsa bile alınır.. Ama bu nfs serisi tamamen fiyaskosal devinimini sürdürüyor.. Modifiye yokta ne demek.. skandal resmen 50-60 tane araba 6-7 tane polis arabası bir tane de harita.. alsana oyun bu mudur? Polyphonic ve codemasters senelerce 1 yarış oyununu yapmak için uğraşıyorlar bunlar adeta fason oyun basıyorlar hersene etiketini değiştirip satıyorlar..

BSC Misafiri

30.6.2010 15:06:49

0
modifiye olayına oldum olası gıcığım, arabayı saçma sapan hallere sokmaya gerek yok. ayrıca '' nfs denince akla modifiye gelir'' sözüne katılmamın mümkünatı yok:) beni nfs'den soğutandır modifiye olayı. ne varsa eskilerde var.

BSC Misafiri

30.6.2010 15:06:37

0
Çıkış tarihi 16 Kasım mı? 18 Kasım mı?

ikista

30.6.2010 13:52:36

0
apaçi modifiyesinin olmamasına sevindim :) ama split screen olmalıydı.

pelerinli

30.6.2010 12:51:00

0
Ya biliyorum şimdi eski oynayanlar yoktu diyecek ama ben modifiye isterdim açıkçası. N'olucak yani, belk polis arabalarına yapamazdık ama pekala kaçan arabalar için olabilirdi.

Maximum_Carnage

30.6.2010 12:23:51

0
Modifiyeyi ciddi ciddi bekleyen var mıydı ki zaten? Eski Hot Pursuit'lerde de modifiye yoktu, ona sadık kalmışlar. Verilen ekran görüntülerinden de belliydi zaten modifiyenin olmayacağı. Modifiye aramam ben HP'de, Hot Pursuit 2 tadını versin yeter. ekleme: Bir tek kokpit kamerası olmamasına üzüldüm, o olsaydı keşke. Split-screen olmaması beni ilgilendirmediğinden üzülmedim ama olmasını isteyenler, bekleyenler için kötü tabii. Neyse artık, yine de Criterion'un bomba gibi bir oyun yapıp HP2 günlerine döndüreceğine eminim oyuncularını. Bu tarzı, arcade yarış oyunlarını çok iyi yapıyorlar, Burnout mesela. Bu arada NFS denince akla modifiye gelir diyenler bu seriyi Underground ile başladı sanıyor galiba. Road Challenge, Hot Pursuit, Hot Pursuit 2 gibi oyunlarda, yani Underground'dan önce ne modifiye vardı, ne gece yarışları. O zaman da gayet güzeldi seri, ikisinin de tadı farklı. Kendi adıma Underground'u değil hep Hot Pursuit'i tekrar yapmalarını istemiştim, o da oldu, hem de Criterion yapıyor. Umuyorum ki çok güzel olacak. Tek aklıma takılan Ferrari olup olmayacağı. Hot Pursuit 2'de de 360 Spider, 575 M Maranello'nun cabrio versiyonu vardı (adı tam aklımda değil garip bir adı vardı), F50 gibi Ferrari'ler vardı, umarım Hot Pursuit'te de Ferrari görürüz. Yıllardır NFS'te Ferrari yok çünkü, hadi daha önce modifiye falan dedik Ferrari olmaz ama HP'de modifiye olmaz, o yüzden Ferrari olur inşallah.

almila1299

30.6.2010 12:15:12

0
split secrensiz hot prust mu olurmuş ya, alda bir tarafına sok oyunu. ben şimdi kardeşimle oynamak için eve iki tane mi Xbox alacam. la adam gibi bi NFS çıkaramadılar yıllardır, Undergrand 2 Most Wanted gerisi hikaye. işin garib tarafı oyunu oynayacak olanlar undergrand serilerine dönmesini isityor oyunu yapan kalın kafalılar hala cins cins oyun çıkarıyor. BAN.

dwinchester

30.6.2010 12:03:01

0
e en olması gereken temel şeyleri koymamışlar nfsye.sanki burnout paradise'ın adını nfs yapmışlar öyle piyasaya sürecekler gibi.modifiye,kokpit kamerası ve splitscreen mutlaka olmalıydı bence.

BSC Misafiri

30.6.2010 11:34:59

0
E yine her zaman ki gibi vasat bir oyun ile karsılasacaz serinin akibeti zaten ortada ve halen oyuncuları tatmin edecek tarzda bir oyun yapmıyolar sahsen bu serinin eski günlerine dönebilmesi için çok geniş bir modifiye listesi (und.2 den de dah geniş) sunmaları lazım nfs dendiği zaman hekezin alkına modifiye geliodur zaten.Neyse bakalım kasımda oyun çıkınca belkide güzel bir yapımla karsılasırız benim pek umudum yok ama :) kovalamak ve kaçmak zevkli olur belki....

Guest-0245653D0

30.6.2010 11:16:10

0
herşey tamamda şu kokpit kamerası olsaydı keşke

MGEDK

30.6.2010 11:03:54

0
Split screen olmaması çok kötü olmuş Hot Pursuit 2 de az zevk almadık yani :D Diğerlerine gelecek olursak Need For Speed deyince Underground gibi inanılmaz bir oyunun getirileri olarak modifiye aklınıza gelmesi doğal tabi... Hot pursuit oynayanlar ne kadar zevk aldıkları bellidir kesinlikle sıkıldıklarını sanmıyorum... Yeni hot pursuitin de bu zevki tattırabileceği umuduyla...

onurcan.kaymak

30.6.2010 09:58:31

0
Shift'te Kokpit olayı çok iyiydi keşke bundada kokpit olsaydı,ayrıca splitscreen olsaydı daha bir güzel olurdu

Project Scorpio

30.6.2010 09:50:24

0
Bu ne ya bi ton şeyi koymamışlar oyuna!

skywalkerhan

30.6.2010 09:23:31

0
Boş bir oyun olacak gibi. aceleye gelmiş bir oyun görüntüsü oluştu bende. O yok bu yok ne var sadece kovalamaca bile bir müddet sonra sıkar :(

gursoyf

30.6.2010 09:20:56

0
şu yazılan bilgilere bakıyorum da o yok bu yok. herşey yok olmuş bu oyunda. sözde oyunlar gelişiyor sistemler gelişiyor. ama hala o yok bu yok. asıl bunlar oyuna dahil olsaydı bir fark yaratırdı bence. eskisinden bir farkı yok bu haliyle.

HyDro-X-GEN

30.6.2010 09:17:04

0
Modifiye seçeneğine ve Split screen olmayışına gerçekten üzüldüm...

brnk

30.6.2010 08:50:39

0
E3'de 2 ayrı ps'den mi oynuyorlardı birde

EfkanBirkiye

30.6.2010 08:47:30

0
Aslında kokpit kamerası çok güzel olabilirdi. Hatta fantezi yapayım Shift'teki gibi bi kokpit kamerası olsaydı ve sürücünün nefes sesleri vs gelseydi, çarpma anlarında her yer bulanıklaşsa falan güzel olabilirdi. Ayrıca modifiye olmaması sorun değil zaten kullanacağımız araçlarda buna gerek kalmayacak. O araçları orjinal halleriyle sürmek bence daha zevkli olacaktır :)

brnk

30.6.2010 08:24:11

0
split screen var diye hatırlıyorum hot pursuitte onu niye kaldırmışlar ki :S

ShinQda

30.6.2010 08:15:36

0
Klasik 1 hot pursuit de zaten aynı özelliklere sahipti. Yeni nesil oyuncuların eskiyi bilmedikleri ap açık ortada..

waltran

30.6.2010 05:20:40

0
yani sen git modifiyeyi kaldır tam süper olmuş ne diyim onun yerine 2 tane gif resmi verin birinde polis birinde diğer adam kovalasın biz onları izleriz oyun diye aynı eğlenceyi verir eminim

hakanceken

30.6.2010 05:07:12

0
most wanted 2 çıkana kadar nfs almıycam artık :)

hakanceken

30.6.2010 05:05:52

0
oyunda polis ve haritadan başka bişey olmucağı için polisler üzerinde muhakkak çok çalışırlar.

novalgine_plus

30.6.2010 04:53:26

0
şu polislerin yapay zekalarına biraz daha özen gösterirler inşallah

hakanceken

30.6.2010 04:50:20

0
modifiye,nfsnin en büyük eğlencesiydi,onuda koymamışlar oyuna.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Hot Pursuit ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız