Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount & Blade II: Bannerlord Duyuruldu!


    Mount & Blade serisiyle birlikte adını dünyada oldukça yoğun bir şekilde duyuran Türk yapımcı ekibi Taleworlds, yeni oyun duyurusunu yaptı. Taleworlds, Mount & Blade II: Bannerlord'u duyurdu!
 
    Yapılan duyuruda henüz sadece kısa bir video yer alıyor. Şu an için Taleworlds ekibi Bannerlord'un çıkış dönemini veya içerdiği anahtar özellikleri paylaşmış değil. Oyunla ilgili bildiğimiz tek şey, serinin köklerine bağlı bir şekilde eski özelliklerin haricinde, oyuncular tarafından yoğun istekle beklenen yenilikleri içereceği. 
 
Oyun adına daha ayrıntılı bilgiyi sizler kadar bizler de heyecanla beklemedeyiz. Yayınlanan kısa videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
Football Manager 2013'ün Çıkış Tarihi Onaylandı Blizzard'ın Yeni MMO'sundan Son Gelişmeler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Meticuleux

30.3.2020 20:02:40

0
Bugün çıktı :')

BSC Misafiri

26.6.2018 06:06:49

+2
Beyler çıkınca almayın birazda onlar beklesin

omurozsoy

24.12.2016 18:38:36

0
bannerlord gelene kadar istersenız 18tl steam de tum oyunlar dahıl napolyon , warband , vikigns ,fire sword

BSC Misafiri

23.6.2015 14:44:38

0
Bence oyun dahada geliştirilmeli Daha büyük Harita Daha iyi grafikler Ve daha fazla kelimeler yani daha yoğun Mesela örn Toprağından bi köylüyü idam ettirebilme ona iş verebilme Hilelerin kalkması Oyuna ait bi seneryo (harita üzerinde daha yoğun kişiler Mesala diyelim kelle avcıları geçiyor onlara para karşılığında Adam öldürtme savaşların dahada gerçekçi olması (Gemi savaşları Ama geliştirilmiş yani viging tekigibi küçük teknelr değil büyük gemiler ve ateş gücü gemi geliştirebilme aymı Assasansıns creed.) cinsiden gemi savaşları..)

BSC Misafiri

29.4.2014 06:28:38

-1
Bencede MounT BLade de son çıkıcak Seride biraz farkLı yapmaLarı gerekiyor diye düşünüyorum hep aynı yerLer biraz farkLı toprakLar oLmaLI konuşma kombinasyonLarı daha uzun oLmaLı gemiLerLe karşı adaLara geçiLmeLi kraLLıkLar çoğaLtıLmaLı ve konuşmayı sadece oyun beLirLememeLi Sende yazabiLmeLisin ona görede cevap veriLebiLmeLi madem bir oyun yapıLıcak böyLe birşey yapıLmaLı efecktLer biraz daha güzeL ve canLı oLmaLı diye düşünüyorum ve umarım oLur.

FurkanHacan

13.8.2013 17:03:51

0
Oyunda biriyle karşılaştığımızda bazen karşıdaki adam konuşuyor.Ama bazen bunun sürekli ve etkili hale getirilmesi müthiş olur.

FurkanHacan

13.8.2013 17:02:04

0
nerdeyse bütün yorumları okudum en kötüsü senin.

Ciddi Kedii

19.7.2013 13:36:37

0
Xbox 360 ve kinect desteği olursa harika olur

BSC Misafiri

19.7.2013 09:57:00

0
BİR MOUNT BLADE OYUNCUSU VE TAKİPÇİSİ OLARAK YENİ ÇIKACAK OYUNDA BİR ÇOK SEÇENEK OLACAĞINI ÜMİT EDİYORUM UMARIM BU ÇIKACAK OYUNDA STRATEJİ OYUNU ADINA STRATEJİ GELİŞTİRECEK YÖNETMEDE DAHA ÇOK PAY SAHİBİ OLUNACAK BİR OYUN OLMASINI BEKLİYORUM UMUYORUM Kİ BU OYUNDA GRAFİKLER DAHA DOYURUCU DİYALOGLAR SESLİ EFEKTLER DAHA GERÇEKÇİ VURUŞ HAREKETLERİ DAHA FAZLA OLUR AYRICA YÖNETECEĞİMİZ ÜLKE ADINA GELİŞTİRME AÇISINDAN DAHA FAZLA SEÇENEK OLUR DİYE ÜMİTLENİYORUM UMARIM OYUNUN ŞİRKETİ BU DİLEKLERİMİ GERÇEKLEŞTİRİR VE BİLİYORUM Kİ BİR ÇOK OYUNCUDA BENİM FİKİRLERİME KATILIYORDUR BAŞARILAR DİLİYORUM

FurkanHacan

19.6.2013 16:19:50

0
M&B II'yi dört gözle bekliyorum . Warband'ı korsan oynuyorum ama Bannerlord'u orjinal alacağım.ilk orjinal oyunum olacak.

BSC Misafiri

24.3.2013 21:11:31

+2
Oyunda grafik hataları,diyalog hataları çok fazla.Bunlar düzeltilmeli.Ayrıca yepyeni oynanış ve 1'den fazla senaryo eklenmeli.Bu oyunu hala oynayan biri olarak çıkmasını heyecanla bekliyorum.

BSC Misafiri

27.1.2013 09:47:08

0
Arkadaşlar sizce de,artık bir efsanenin doğması gerekmiyor mu ? Yeterince beklemedik mi ? Açıkçası ben çok bekledim. 0.808 den beri her gelen yenilikleri takip ettim ha oldu ha olacak diye. Bir türlü tutmadı.Gerek mantık hataları olsun,gerek oynanış olsun,gerek grafikler olsun bizim yüzümüzü tam anlamıyla güldürmedi.Hep farklı ümitlerle oyunu alıp 3 gün sonra kenara atmak hem şirketin hem de bizin bu kadar çok şey beklememizin ayıbı.Şu oyunda artık kralları devirecek ordumla çapulculara saldırdığımda ''Kafatsından şarabımı içeceğim'' demesin.Yüz kere yendiğim lord bana ''Bu sefer seni yeneceğim'' demesin.Ya da atımla dağa çıkarken at kafasına kadar kayaya gömülmesin.Ama bizler yine ümit ediyoruz.Bu sefer olacak.Yeni oynayış.Güzel grafik vs. Hepsi olacak inşallah !!!

BSC Misafiri

14.1.2013 00:51:46

0
öfff çık hadi ya valla.orjinal aldığım sayılı oyunlardan biri 29 tl ye içinden birde harita çıktı adamsınız be.DR a koysalar gene.bir tarih bile yok.yalan olmassa iyi olur sanırım.cuk diye oturtcaklar adamlar açıklamıyorlar bile hür dikkat çalışıyorlar helal olsun

BSC Misafiri

9.11.2012 13:02:00

0
o degilde 1 kisi bile karakterin yaslanip olmesinden soz etmemis ama olmali evlenmeli bir cocugumuz olmali ve olmeliyiz sonra cocugumuzun yerine geceriz ve bu oyun boyle surer 100 sene geciyor ama hala adam ayni ve kimse olmuyor ama gercekten bir 29 tl yerini 50 tl versekte adam akilli yapilsa

BSC Misafiri

15.10.2012 21:42:41

0
Mount And Blade serisi çok güzel yerlere getirilebilecek bir seri fakat nedense yapımlıyor her oyunda dinaminkler aynı oyunu oynuyorsunuz 3 gün sonra sıkılıyorsunuz.Çünkü yapacak bir şey kalmıyor.Gidiyorsun savaşıyorsun asker topluyorsun bu değişik bir şeyler göremiyoruz.Hep askeriz hep savaşıyoruz.Bence Mount And Blade yine Kalradyada geçecek fakat Skyrim gibi dinamiklere sahip bir oyun olmalı en azından Mount and Blade 2.Seslendirme yapmasınlar.Skyrim kadar fazla görevi olmasın.Skyrim kadar etkili olmasın.Ama yinede farklı bir şeyler yapmaya çalışsınlar hep aynı yerde ilerliyorlar.Fakat Mount And Blade böyle giderse yani bu oyunada fazla bir şey eklemez sırf para kazanmak için çıkatırsa oyuncular her şeyin farkına varacaktır.Bir daha mount blade i almayacaklardır.Ama dediğim gibi oyuna yapılacak daha fazla şey ekleyebilirlerse tek amacımızın tüm kalradyayı feth etmek olmadığı farklı şeyler yaptığımız bir oyun görebilirsek çok güzel olacak gerçekten.Yapmaları gereken tek şey biraz daha oyuna asılıp farklı fikirler üretip oyuna aktarmak.Paraları yoksa zamanında yaptıkları şeyi yapsınlar bağış istesinler yine veririz sorun değil.Ama biz Mount Blade 2 nin çok daha güzel bir oyun olmasını istiyoruz.

Nefdulin

15.10.2012 20:41:14

0
Oyunu yine aynı oynanışla oynayacak hiç çıkmasın daha iyi.Taleworlds artık farklı şeyler yapmalı.Oyuna yeni şeyler eklemeli.2 Oyunu 2 Ek paketi çıktı hepsindede oynanış aynı hiç farklı bir şey yok.Hep yerinde sayıyor.Bu oyun böyle giderse bir yerlere varamaz.İnsanlar alıyor 3 gün içinde sıkılıyor atıyor.Bir daha almak istemiyor.Skyrim gibi bir oynanış tarzı Mount Blade çok güzel gider.Biraz da grafikler üzerine yoğunlaşıldığında tadında geçilmez bir oyun olur.Oyuncular sıkıldı artık hep aynı şekilde oynamak.Kuşbakışı bir şekilde adamını ordan oraya koşturarak savaşmaktan.Artık oyuncu farklı bir şeyler istiyor.Oyuncu artık kalradyada kendi karakteriyle tek başına gezip tek başına maceralara atılmak istiyor ve bunu kuşbakışı bir şekilde ordan oraya tıklayarak değil w a s d tuşlarına basarak bir nevi skyrim oynar gibi oynamak istiyor.Kısacası Mount And Blade 2'de olması gerekenler ve oyuncuların bekledikleri: 1.)Yeni oynanış sistemi 2.)Yeni ve gerçekçi grafikler 3.)Yeni bir seneryo ana hikaye 4.)Büyük geniş detaylı bir Kalradya Taleworlds bunları bile başarabilrse başarısın 2ye 3 e katlar yeterki bunları yapsın.

BSC Misafiri

12.10.2012 16:12:45

-1
Bence Osmanlı' ya benzer bir krallık kursunlar yada selçuklu yani türklerde girsin işin içine. Ardından oyun biraz daha zor olsun. Gemiyle işler gerçekleşsin. Ve insanı oyundan koparmasın, tutsun .

Ambarad

30.9.2012 20:39:42

-2
Uzun süre Mount&Blade oynamış biri olarak; Bu oyun vasatında altında bir oyundur. Gram gelişme göstermedi. Bir süre sonra 'Ben bu oyunu niye oynuyorum' diye düşündürmeye başlıyorsunuz Taleworlds'ün hoşuna gitmiş olacak ki, Oyunu farklı adlarla piyasaya sürüp, 2-3 yeni özellik ekleyerek satmaya devam ediyor. Oynanabilirlikte gram gelişme yok.

mhakannn

30.9.2012 00:14:21

0
Oyun güzel ve belli bir kitlenin ilgisini çekti. Türk yapımcı olduğu için özellikle destekliyoruz. Ama şu oyun fragmanına bile çok özenilmemiş geldi bana. Aynı özensizlik M&B oyunlarındaki menülerde de karşımıza çıkıyor. Biraz daha cafcaflı birşey sunup detaylara dikkat etseler EA, Ubisoft oyunlarıyla aynı seviyeye erişebilirler çünkü oyun yapısı gerçekten başarılı...

maniague

29.9.2012 20:21:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: S-BeatZ Söylentilere göre Talewords Crytek ile anlaşmış ve M&B II CryEngine 3 ile yapılıyormuş. Bana pek inandırıcı gelmedi ama olsa süper olur...
yolu yok adamım.

speederly

29.9.2012 16:57:27

0
tizar sana katılıyorum yaını okurkande güldüm birazcık :D kral olduktan sonra hala oyuna yeni başlamış çaylak gibi davranılması saçma yani kral olunca benim isteklerime göre oyun yönlense daha iyi lorda beni takip et diyorum yok işim var diyor ama biz lordken kral bize sorunca biz iptal etsek ilşki düşüyor :S gariplikler çok fazla bu diyaloglar konusunda mesela çapulcular çıkıyor krala kafa tutuyor :S yani en saçma olanı da şurası 400 kişilik orduyla gezerken adam senden kaçıcak delik arıyor ama yakalyıp konuşunca atar yapmaya başlıyor :D bu çok saçma hiç değilse bizden kaçan birisini yakalayınca biraz tırssın ağırdan alsın ne bilim yada teslim olsun veya para önersin özür dilesin bizim insafımıza kalsınlar :S yada askerlerini kendimize alabilelim çok geliştirilecek konu var bunlar sadece diyalog :D

speederly

29.9.2012 16:49:40

0
bence özgürlük biraz daha artmalı yani harita ve krallıkların sayısı artmalı büyümeli çeşit çok olmalı ve kendi köyümüzü filan kurabilsek de güzel olurdu

BSC Misafiri

29.9.2012 14:07:19

0
GEÇEN YİNE CENGİZ ABİLERLE LOCALDEYİZ.....

BSC Misafiri

29.9.2012 14:06:09

+5
Bir de artık şu lordlar falan saçma sapan cevaplar vermesin ya da npc mi desem neyse artık. Ülke kurup kral olduğumda lonca başkanının bana ''kralımızla ilişkiniz düşünülecek olursa size 2. bir işyeri vermem mümkün olmaz'' demesi çok saçma ya da bir şehirde turnuvaya katıldıktan sonra arenaya gidince benim karakterimin adama ''ne yani burda turnuvalar mı düzenleniyor?''diye sorması çok saçma yada kralın yanına gidince lord la konuşunca bana dediği şey atıyorum mesela ev sahibimiz Khudan şehri adına kadeh kaldıralım falan ne lan bunlar bazı diyalogları düzeltip daha çok eklemeliler çünkü oyunun en zevkli yeri diyaloglar zaten daha çok çeşitli bol diyaloglu bir oyun olursa tadından yenmez bu oyun.

rautebuff09

29.9.2012 14:05:30

0
ilk çıktığında gotic e çok benzetmiştim muhtemelen rol modelide odur bir haftada sıktı ama keşke açık dünya olsaydı köyden köye orduyla dağları taşları aşarak ilerleseydik yapımcı için zor olsada bi skyrim kadar sükse yapabilirdi eğer öyle çıksaydı

Psychotechnic

29.9.2012 13:57:20

0
Söylentilere göre Talewords Crytek ile anlaşmış ve M&B II CryEngine 3 ile yapılıyormuş. Bana pek inandırıcı gelmedi ama olsa süper olur...

HeavyBlitz

29.9.2012 13:50:35

0
Warband ve Wfas'i multide yüzlerce saat oynamış biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum.

badwolfxv

29.9.2012 12:07:12

-2
umarım Türk, İslam kültürünü önceki oyunlara göre daha iyi anlatan bir oyun olur. Diğer oyunları genelde batı kültürüne kaçıyordu....

wichtking

29.9.2012 03:28:42

0
sonunda be şu oyun kadar hiç bir oyunu zevkli oynamadım

BSC Misafiri

28.9.2012 21:52:14

-3
Bence biraz doğa üstü şeyler olsa çok güzel olur ya :D ama çok az ne bilim haritanın en ucunda cadılar falan olsa onlarla anlaşınca özellik kazansan falan bi de can potu olsa harika olur :)

cemmedagon

28.9.2012 21:24:18

+1
Abi herkez grafik demiş ,bir kişi dememişki oynayış,sevgili Taleworlds;Lütfen oynanışı adam akıllı geliştirin,zırh seçenekleri ve silahlar ın oyuna etkisi artsın ,oyundaki saldırı çeşidi 5 çeşit te olmasın artık ,ama tabikii grafik önemsiz demiyorum,yani bi 2012 yılı oyunu oynadığımızı da anlayalım,ha yok ona imkanınız yoksa en azında saldırı animasyonlarını biraz güzelleştirin,yada her silah için ayrı animasyon yapın falan,belki combo sistemi iyi gidebilir,saygılar...

NerdStark

28.9.2012 21:17:26

+2
tek isteğim kılıcı sadece 4 yönden savurmamak

BSC Misafiri

28.9.2012 19:47:58

+5
Yapılması gereken şeyler : 1- seyahat sisteminde skyrim tarzı bir sistem benimsenmeli artık yukardan atari gibi yönetmek istemiyoruz karakteri 2- grafiklerde yeni nesile yakışır yenilikler yapılmalıdır. 3- ADAM GİBİ BİR SENARYO OLMALI EN ÖNEMLİSİ BU. eğer bu gerçekleştirilirse seri ününü 2 ye 3 e katlar ve tabiki Türkçe dil desteğiyle çıkartılmalı..

rigby7

28.9.2012 17:40:12

0
Mount and Blade serisi güzeldir de daha fazla detaya inmeleri lazım.Daha yüzeyde kalıyorlar.Ama oyuna bir kaç daha şey eklerlerse dadından yenmez.

BSC Misafiri

28.9.2012 17:21:18

0
Mount and Blade sen çok yaşa !!! 8-Bit grafikli oyun çıkarsanız dahi oynarım.Grafiğe bu kadar düşkün olmayın...

BSC Misafiri

28.9.2012 16:54:02

0
Grafik ve oynanış la tadından yenmez grafik delisi değilim ama ya yap ya yapma grafiği rahatsız edici grafikleri oyunun

Mütercim Bey

28.9.2012 16:40:15

0
Bu oyunu açık dünya şeklinde yapsalar nasıl olurdu? :) Açık dünyada bir orduyla karşılaştığımızda sadece Lordu ve üzerinde bir sayıyla asker sayısını görebileceğiz. Yanına yaklaşınca bize düşmansa eskisi gibi savaş alanına gideceğiz ve askerler de ortaya çıkacak ve savaş başlayacak. Bence olabilir. Skyrim gibi düşünün. Ama Mount & Blade'in kendi savaş stilinin de korunmuş halini :)

BSC Misafiri

28.9.2012 16:21:01

0
işte bu beee sonunda duymaya değer bi haber

maniague

28.9.2012 16:15:00

0
harika bir haber. İnşallah diplomasi detaylarına da inerler. total war serilerinden alıntı yapsalar hiç fena olmaz mesela :)

aygun61

28.9.2012 15:07:04

0
Bu oyun Türk oyunu olmasaydı da orjinal olarak alacağım bir oyun. Kalite ve eğlence olarak diğer oyunlardan azı değil fazlası bulunuyor. Tabi bu oyundan keyif almamın en büyük nedeni Türkçe olması.

sarjaleti

28.9.2012 14:31:01

0
Umarım grafiklerde iyileştirmeye giderler.

BSC Misafiri

28.9.2012 14:07:44

0
işte bunu bekliyordum.

Ahayri

28.9.2012 13:35:27

0
Harika bir haber. Bunu bekliyorduk.

Ajzen

28.9.2012 13:25:43

0
İşte bunu bekliyordum. Mount & Blade bu sefer bitirir bu işi.

Sacrer

28.9.2012 13:15:25

0
Çok açık bir video.

Guest-F97E00D06

28.9.2012 13:07:37

0
Yine ruslara mı yaptırılıyor acaba? Ayrıca grafiklerde bir fark olacakmı

Maladjustice

28.9.2012 13:04:03

0
artık şu seyahat sistemini değiştirmeleri lazım!

Rylets

28.9.2012 12:48:22

0
Bi foto olaydı eyiydi
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız